Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen 2.2yi bekleyeceğiz ben bütün gecemi verdim yapamadım olmadığı gibide düzeltemedim :) ama daha 2.1 yok ortalarda nasıl olacak bakacağız..
    quote:

Orijinalden alıntı: slamdunk2000

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

valla arkadaşım bende çok uğraştım dediğin gibi kartı böldüm kartı pc tanıdı ama bir türlü çıhazda göremedim işin ilginci kartı normale döndürsemde tel kartı tanımadı yeniden 2.1 yüklerkende makine göçtü :) 1 haftadır lg den değişim bekliyorum var bir inceliği ama olmuyor...yapanlar var sitede ben onlara ulaşamadım sende dene bir şansını yaparsan banada bilgi verirsin...
    quote:

app2sd problemim var. adb shell yadığım zaman telefonu bulamıyor.Sizce neden olabilir.Bütün yöntemleri denedim. Pc suit telefonu buluyor , sd kartı bilgisayarda görebiliyorum fakat komut satırında yazdığım error veriyor sd karttan çalıştırma işlemini bir türlü yapamadım. Makinamda yunan romu yüklü ve root işlemi yapılmış. Bana yardımcı olabilirmisiniz ali bey.

tşk.

kartı böldüm, format atım , bir daha denedim ama yok telefonu bir türlü bulmuyor. Kartı takınca bölmüş olduğumu görebiliyorum sıkıntı yok her şey doğru ama bir yerde yanlış yapıyoruz her hale neyse 2.2 froya bekliycez artık oyakında romu çıkar o zaman rahat rahat uygulamaları yükleriz.

• beyler 350 liram var ben bu telfonun 2. elinden almak istiyorum varmı satanınız? veya sıfır 400 e satan bi site fln var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler 350 liram var ben bu telfonun 2. elinden almak istiyorum varmı satanınız? veya sıfır 400 e satan bi site fln var mı?

teknosada 499, 2.eli görmedim hiç ama taksitle falan 0 al bence
  • @marco87 şu an için malesef telfonu sıfır alacak param yok 350 lirayla 500 arasında baya bi fark var
  • sahibinden.com da 350 20 aylık cihaz satışları mevcut...
    quote:

beyler 350 liram var ben bu telfonun 2. elinden almak istiyorum varmı satanınız? veya sıfır 400 e satan bi site fln var mı?
  • quote:

aynen 2.2yi bekleyeceğiz ben bütün gecemi verdim yapamadım olmadığı gibide düzeltemedim :) ama daha 2.1 yok ortalarda nasıl olacak bakacağız..
    quote:

quote:

valla arkadaşım bende çok uğraştım dediğin gibi kartı böldüm kartı pc tanıdı ama bir türlü çıhazda göremedim işin ilginci kartı normale döndürsemde tel kartı tanımadı yeniden 2.1 yüklerkende makine göçtü :) 1 haftadır lg den değişim bekliyorum var bir inceliği ama olmuyor...yapanlar var sitede ben onlara ulaşamadım sende dene bir şansını yaparsan banada bilgi verirsin...
    quote:

app2sd problemim var. adb shell yadığım zaman telefonu bulamıyor.Sizce neden olabilir.Bütün yöntemleri denedim. Pc suit telefonu buluyor , sd kartı bilgisayarda görebiliyorum fakat komut satırında yazdığım error veriyor sd karttan çalıştırma işlemini bir türlü yapamadım. Makinamda yunan romu yüklü ve root işlemi yapılmış. Bana yardımcı olabilirmisiniz ali bey.

tşk.

kartı böldüm, format atım , bir daha denedim ama yok telefonu bir türlü bulmuyor. Kartı takınca bölmüş olduğumu görebiliyorum sıkıntı yok her şey doğru ama bir yerde yanlış yapıyoruz her hale neyse 2.2 froya bekliycez artık oyakında romu çıkar o zaman rahat rahat uygulamaları yükleriz.

2.1 yunan romu yüklemeni tavsiye ederim. bende gerekli programlar mevcut. 10 dk içinde otomatik olarak kendi yüklüyor. gerçekten 2.1 bayağı farklı. Market falan kullanabiliyorsun.

• quote:

sahibinden.com da 350 20 aylık cihaz satışları mevcut...
    quote:

sahibinden güvenilir mi peki bi sorun çıkar mı?
  • arkadaşlar mobil hat.com' a göre 2.1 çıkmış...telim hala değişimde olduğu için deneyemiyorum..incelerseniz sevinirim...adres
    http://www.mobilhat.com/lg-gt540-optimus-icin-android-2-1-yayinlandi.html
  • yok arkadaşım sıkıntı olmaz hangi şehirdesin bilmiyorum ama belki senin oralarda satışta olan vardır buluşup inceler alırsın...ben çok ürün aldım sattım ordan
    quote:

quote:

sahibinden.com da 350 20 aylık cihaz satışları mevcut...
    quote:

sahibinden güvenilir mi peki bi sorun çıkar mı?
  • arkadaşlar root yapmak için güzel bir program yapmışlar bir tık yapmak yetiyor.Modacoda gördüm.Çalışıyor.Markete girin z4root diye aratın indirin kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistland

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

hocam 2.1 türkçe resmi rom çıkacak kesinlikle.Bunu Lg Türkiye temsilcileride söylüyor zaten.Biz şuanda avrupada çıkan 2.1 yükledik ve türkçe dilide mevcuttur.Bu cihaza 2.2 yüklenebilir yani donanımsal olarak destekliyor ama LG firması çıkarırmı bilmiyorum.Yazılımcı kişiler firmayı beklemeden 2.2 üzerinde çalışıyorlar.Test aşamasındaymış şuan.i5700 dokunmatik sistemi kapasitif ve bizimkinden farklı.Ekran olarak i7500 lg optimustan 1 adım önde tabiki ama lg optimus görsellik,donanım ve dizayn olarak çok daha iyidir.LG nin iyi bir yönü var nvidia tegra2 gpu kullanıyor bu telefonda ve hızlılığıda bundan olsa gerek.Telefon gayet iyi,şarjı,hızı,dizaynı gerçekten fiyatın hakkını veriyor.Sen yinede teknosa da bu 2 telefonu eline alarak incele.

Dış Görünüm İçin Alınabilecek Bir Telefon Buna Katılıyorum Ama Donanımsal Olarak Nvidia Tegra Dışında -si Var + Sı Yok. Örneğin Cpu. Ben Burda Telefonu Kötülemek İçin Yorum Yazmıyorum Ama Gerçeklerinde Bilinmesi Gerek. Belkide Bende Bu Cihazdan Alıcam Ama Ekran Renk Kalitesi ve Android Sürümleri Beni Düşündüren Noktalar. Bu Cihaza 2.2 Çıkarmıycak Büyük İhtimal Lg ki Daha 2.1 Türkçesini Çıkarmadı. Samsungun 2.2 Sürümü Yakında Çıkacakmış. Bide Mesela Güneşli Havalarda Yada Açık Havalarda Ekran Belirginmi Yoksa Gölgemi Yapmak Zorundayız.? Bide i5700de Türkçe Karakterli Mesaj Geldiğinde O Karakterlerin Olduğu Yerler Boşluk Olarak Gözüküyormuş Bundada Öylemi Acaba?

ben 2.1 yunrian romu ile yükselttim. dediğin gibi türkçe karakterli harfleri göstermiyr ama mesaj açılıyor.

Teşekkürler Bilgi İçin Hocam. Bu Arada Tarkan75 Hocamın Verdiği Linki Bi İncelermisiniz Gerçekten 2.1 Çıkmışmı?
    Bide O Sitede Bi Haber Daha Gördüm Optimus One Modeli Felanda Çıkacakmış. Onlardada Bundaki Gibi 600 Mhz İşlemci Var. Onlarda 2.2 Kurulu Olacakmış. Onlara 2.2 Uyuyosa Bu Telefonunda Kaldırması Lazım. Umarım Lg Çıkarır Gt540 İçin 2.2 Sürümünü.

• Ordaki haber hatalı. İngiltere için çıkmış. Türkiye için henüz güncelleme yok. Ben günlük olarak takip ediyorum. Çıktığında ilk buradaki arkadaşların haberi olacak.
  • Telefon hızlı alda 469 lira haber olsun yeni alacakların. Ben sperdeyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Telefon hızlı alda 469 lira haber olsun yeni alacakların. Ben sperdeyim:)

bugün kredi kartında sorun çıktığı için alamadım.bayram sonrasına kaldı galiba.ilk defa telefonu elime aldım bugün.estetik olarak gerçekten güzel.bu telefon için kılıf varmı arkadaşalr.ben çok fazla sakarım.çok falza düşürürüm merak ettim bu yüzden.birde kalem çıkıyormu kutu içeriğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Telefon hızlı alda 469 lira haber olsun yeni alacakların. Ben sperdeyim:)

bugün kredi kartında sorun çıktığı için alamadım.bayram sonrasına kaldı galiba.ilk defa telefonu elime aldım bugün.estetik olarak gerçekten güzel.bu telefon için kılıf varmı arkadaşalr.ben çok fazla sakarım.çok falza düşürürüm merak ettim bu yüzden.birde kalem çıkıyormu kutu içeriğinde.

kılıf olarak bişi diyemiycem diğer soruna cevap vereyim.Kalem çıkmıyor,kalemede ihtiyaç kalmıyor zaten
  • quote:

@marco87 şu an için malesef telfonu sıfır alacak param yok 350 lirayla 500 arasında baya bi fark var

O zaman sahibinden yerine çevrendeki telefonculara bak önce, sahibinden'de kimin ne oldu anlaşılmıyor, çok dolandırıcı var. Elden almak daha mantıklı
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta alıcağım ilk i7500 düşünüyordum sırf 1.5 den başka resmi desteği olmadığı için optimus a yöneldim doğrumu yapıyorum?

not:ekranı yan yatıyormu bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 14 Kasım 2010; 23:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Arkadaşlar önümüzdeki hafta alıcağım ilk i7500 düşünüyordum sırf 1.5 den başka resmi desteği olmadığı için optimus a yöneldim doğrumu yapıyorum?

not:ekranı yan yatıyormu bunun

optimusa yönelmen bence doğru tercih

ekranı yan yatıyor
  • bencede...
  • haydi herkes ekran resmini koysun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.