Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

samsungun i5700 modelini AVM de incelemiştim.Tuş takımlarında ışık olayı yok.Plastiği son derece berbat.Sıfat ve şekil kocaman bir '0' yazıyla SIFIR

Birde samsungcular bu telefona süper demezmi ya bayılıyorum

Bizim telefonu beğenmiyorlar birde

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

Hocam Bende i5700 Almayı Düşünüyodum Ama Paylaştığınız Resmi Gördükten Sonra Resmn Bittim. Parlak Beyaz Bir Kasa Kenarları Metal Sanırsam. Teknosaya Gidip Bi İnceliyeyim. Bu Arada Bişey Sormak İstiyorum. Daha Doğrusu Birkaç Şey.
    Sizce 2.1 Türkçesi Çıkarmı i5700 Çoktan Çıktı Hatta 2.2 Froyo Bekliyolar. Bütün Diller Çıktı. Çıkacak Olsa Şimdiye Kadar Türkçesi Çıkardı Herhalde.
    Hız Bakımından i5700ün İşlemcisi Daha iyi Diye Biliyorum. Acaba Bu Cihaza 2.2 Yüklenirmi. Bir arkadaş Önceki Sayfalarda Video Paylaşmış Ruslar Yapmış Diyede Videoya Baktım Sanki Yavaşlamış Gibi Cihaz. Orjinal Rom da Öyle Yavaşmı Olur. Vede İphonedaki Gibi Geçiş Efektleride Yoktu Sanki.
    Ceptownda Bikaçtane Optimus Modeli Vardı Trye Gelirmi Acaba O Modeller.
    i5700ün Dokunmatik Sistemi Farklıymış Acaba O Daha mı İyi? Galiba İphoneninkiyle Aynıymış i5700ünki.
    Son Olarakta i5700 16 Milyon Renk Seçeneğine Sahipken Bu 256k Onun Ekranı Galiba Daha Canlı Gözükür Galiba.
    Diğer Sormak istediklerimide Zaten Diğer Sayfalarda Gördüm Şimdilik Bunları Merak Ediyorum. Cvp Verecek ArkadaşlaraDa Şimdiden Teşekkürler.

hocam 2.1 türkçe resmi rom çıkacak kesinlikle.Bunu Lg Türkiye temsilcileride söylüyor zaten.Biz şuanda avrupada çıkan 2.1 yükledik ve türkçe dilide mevcuttur.Bu cihaza 2.2 yüklenebilir yani donanımsal olarak destekliyor ama LG firması çıkarırmı bilmiyorum.Yazılımcı kişiler firmayı beklemeden 2.2 üzerinde çalışıyorlar.Test aşamasındaymış şuan.i5700 dokunmatik sistemi kapasitif ve bizimkinden farklı.Ekran olarak i7500 lg optimustan 1 adım önde tabiki ama lg optimus görsellik,donanım ve dizayn olarak çok daha iyidir.LG nin iyi bir yönü var nvidia tegra2 gpu kullanıyor bu telefonda ve hızlılığıda bundan olsa gerek.Telefon gayet iyi,şarjı,hızı,dizaynı gerçekten fiyatın hakkını veriyor.Sen yinede teknosa da bu 2 telefonu eline alarak incele.

• Arkadaşalar bu telefonu bana öneriyormusunuz? şuan aldığımda versiyonu ne olucak 1.6 mı? ilk defa android bir telefon kullanıcam kolaymıyıdır versiyon yükseltme? çok sık mesajlaşırım dokunmatiği nasıl?
  • quote:

hocam 2.1 türkçe resmi rom çıkacak kesinlikle.Bunu Lg Türkiye temsilcileride söylüyor zaten.Biz şuanda avrupada çıkan 2.1 yükledik ve türkçe dilide mevcuttur.Bu cihaza 2.2 yüklenebilir yani donanımsal olarak destekliyor ama LG firması çıkarırmı bilmiyorum.Yazılımcı kişiler firmayı beklemeden 2.2 üzerinde çalışıyorlar.Test aşamasındaymış şuan.i5700 dokunmatik sistemi kapasitif ve bizimkinden farklı.Ekran olarak i7500 lg optimustan 1 adım önde tabiki ama lg optimus görsellik,donanım ve dizayn olarak çok daha iyidir.LG nin iyi bir yönü var nvidia tegra2 gpu kullanıyor bu telefonda ve hızlılığıda bundan olsa gerek.Telefon gayet iyi,şarjı,hızı,dizaynı gerçekten fiyatın hakkını veriyor.Sen yinede teknosa da bu 2 telefonu eline alarak incele.

Dış Görünüm İçin Alınabilecek Bir Telefon Buna Katılıyorum Ama Donanımsal Olarak Nvidia Tegra Dışında -si Var + Sı Yok. Örneğin Cpu. Ben Burda Telefonu Kötülemek İçin Yorum Yazmıyorum Ama Gerçeklerinde Bilinmesi Gerek. Belkide Bende Bu Cihazdan Alıcam Ama Ekran Renk Kalitesi ve Android Sürümleri Beni Düşündüren Noktalar. Bu Cihaza 2.2 Çıkarmıycak Büyük İhtimal Lg ki Daha 2.1 Türkçesini Çıkarmadı. Samsungun 2.2 Sürümü Yakında Çıkacakmış. Bide Mesela Güneşli Havalarda Yada Açık Havalarda Ekran Belirginmi Yoksa Gölgemi Yapmak Zorundayız.? Bide i5700de Türkçe Karakterli Mesaj Geldiğinde O Karakterlerin Olduğu Yerler Boşluk Olarak Gözüküyormuş Bundada Öylemi Acaba?

• acaba biriniz sorduğum soru hakkında bana yardımcı olabilir mi?sorun benim telefonumda mı?
  • hepsiburada.com'dan aldım. heyecanla bekliyorum. google sitesinde android kullanma kılavuzu var, onu okuyorum bir yandan da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umge

acaba biriniz sorduğum soru hakkında bana yardımcı olabilir mi?sorun benim telefonumda mı?

Hepimizde böyle. Bildiğimiz ekstra birşey olsa zaten paylaşırdık.
  • Arkadaşlar şuan almaya kalksam içinde hangi versiyonuyla gelcek 1.6 mı 2.1 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Arkadaşlar şuan almaya kalksam içinde hangi versiyonuyla gelcek 1.6 mı 2.1 mi?

1.6 ile gelecek.
  • Bugün Teknosada Pembesi Vardı İnceledim Tek Kelimeyle TASARIMI MÜTHİŞ. Çok Şık Bir Telefon. Beyazıda İstersem Bayramdan Sonra Getirebiliyorlarmış. Valla Görünümüne Hayran Kaldım Telefonumu Satsam Bundan Alırım
  • quote:

Bugün Teknosada Pembesi Vardı İnceledim Tek Kelimeyle TASARIMI MÜTHİŞ. Çok Şık Bir Telefon. Beyazıda İstersem Bayramdan Sonra Getirebiliyorlarmış. Valla Görünümüne Hayran Kaldım Telefonumu Satsam Bundan Alırım

eger ıstanbulda ve anadolu yakasında ısenız maltepe yuzevler carrefour da beyaz var. teknosa stokları kontrol ettırın nerde ne var hangı renk var gorebılıyorlar hemen almak ıstersenız
  • quote:

Orijinalden alıntı: panamax

quote:

Bugün Teknosada Pembesi Vardı İnceledim Tek Kelimeyle TASARIMI MÜTHİŞ. Çok Şık Bir Telefon. Beyazıda İstersem Bayramdan Sonra Getirebiliyorlarmış. Valla Görünümüne Hayran Kaldım Telefonumu Satsam Bundan Alırım

eger ıstanbulda ve anadolu yakasında ısenız maltepe yuzevler carrefour da beyaz var. teknosa stokları kontrol ettırın nerde ne var hangı renk var gorebılıyorlar hemen almak ıstersenız

Yok Malatyadayım Zaten Telefonumun Satılması Lazımki Bunu Alabileyim. Malum Öğrencilik Hayatı Zor :)
  • quote:

quote:

quote:

Yok Malatyadayım Zaten Telefonumun Satılması Lazımki Bunu Alabileyim. Malum Öğrencilik Hayatı Zor :)

aha hemşo çıktık.Bende malatyalıyım.Hekimhandayım

• Konuya baktım kapasitif mi resistif mi bir bilgiye rastlayamadım ya da kaçırdım. Acaba bu telefon kapasitif mi resistif mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garmon-Doli

Konuya baktım kapasitif mi resistif mi bir bilgiye rastlayamadım ya da kaçırdım. Acaba bu telefon kapasitif mi resistif mi?

rezistif
  • vay be forumda baya malatyalıyız... bende malatya merkez :)
    quote:

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

vay be forumda baya malatyalıyız... bende malatya merkez :)
    quote:

quote:

quote:

quote:

Hemşolar Bende Merkezden. Valla İyimiş :)

• app2sd problemim var. adb shell yadığım zaman telefonu bulamıyor.Sizce neden olabilir.Bütün yöntemleri denedim. Pc suit telefonu buluyor , sd kartı bilgisayarda görebiliyorum fakat komut satırında yazdığım error veriyor sd karttan çalıştırma işlemini bir türlü yapamadım. Makinamda yunan romu yüklü ve root işlemi yapılmış. Bana yardımcı olabilirmisiniz ali bey.

tşk.
  • quote:

quote:

Dış Görünüm İçin Alınabilecek Bir Telefon Buna Katılıyorum Ama Donanımsal Olarak Nvidia Tegra Dışında -si Var + Sı Yok. Örneğin Cpu. Ben Burda Telefonu Kötülemek İçin Yorum Yazmıyorum Ama Gerçeklerinde Bilinmesi Gerek. Belkide Bende Bu Cihazdan Alıcam Ama Ekran Renk Kalitesi ve Android Sürümleri Beni Düşündüren Noktalar. Bu Cihaza 2.2 Çıkarmıycak Büyük İhtimal Lg ki Daha 2.1 Türkçesini Çıkarmadı. Samsungun 2.2 Sürümü Yakında Çıkacakmış. Bide Mesela Güneşli Havalarda Yada Açık Havalarda Ekran Belirginmi Yoksa Gölgemi Yapmak Zorundayız.? Bide i5700de Türkçe Karakterli Mesaj Geldiğinde O Karakterlerin Olduğu Yerler Boşluk Olarak Gözüküyormuş Bundada Öylemi Acaba?

ben 2.1 yunrian romu ile yükselttim. dediğin gibi türkçe karakterli harfleri göstermiyr ama mesaj açılıyor.

• valla arkadaşım bende çok uğraştım dediğin gibi kartı böldüm kartı pc tanıdı ama bir türlü çıhazda göremedim işin ilginci kartı normale döndürsemde tel kartı tanımadı yeniden 2.1 yüklerkende makine göçtü :) 1 haftadır lg den değişim bekliyorum var bir inceliği ama olmuyor...yapanlar var sitede ben onlara ulaşamadım sende dene bir şansını yaparsan banada bilgi verirsin...
    quote:

Orijinalden alıntı: slamdunk2000

app2sd problemim var. adb shell yadığım zaman telefonu bulamıyor.Sizce neden olabilir.Bütün yöntemleri denedim. Pc suit telefonu buluyor , sd kartı bilgisayarda görebiliyorum fakat komut satırında yazdığım error veriyor sd karttan çalıştırma işlemini bir türlü yapamadım. Makinamda yunan romu yüklü ve root işlemi yapılmış. Bana yardımcı olabilirmisiniz ali bey.

tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

valla arkadaşım bende çok uğraştım dediğin gibi kartı böldüm kartı pc tanıdı ama bir türlü çıhazda göremedim işin ilginci kartı normale döndürsemde tel kartı tanımadı yeniden 2.1 yüklerkende makine göçtü :) 1 haftadır lg den değişim bekliyorum var bir inceliği ama olmuyor...yapanlar var sitede ben onlara ulaşamadım sende dene bir şansını yaparsan banada bilgi verirsin...
    quote:

Orijinalden alıntı: slamdunk2000

app2sd problemim var. adb shell yadığım zaman telefonu bulamıyor.Sizce neden olabilir.Bütün yöntemleri denedim. Pc suit telefonu buluyor , sd kartı bilgisayarda görebiliyorum fakat komut satırında yazdığım error veriyor sd karttan çalıştırma işlemini bir türlü yapamadım. Makinamda yunan romu yüklü ve root işlemi yapılmış. Bana yardımcı olabilirmisiniz ali bey.

tşk.

kartı böldüm, format atım , bir daha denedim ama yok telefonu bir türlü bulmuyor. Kartı takınca bölmüş olduğumu görebiliyorum sıkıntı yok her şey doğru ama bir yerde yanlış yapıyoruz her hale neyse 2.2 froya bekliycez artık oyakında romu çıkar o zaman rahat rahat uygulamaları yükleriz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.