Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • angry birds demişken dün sonunda bitirebildim, 150 bölüm falandı sanırım sonlara doğru çok delirttide harika oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

LG TANISALI 1.5 SENE oldu ilk aldıgım kf700 aldıgımda baya kurcalmamla 1 sene sonra bozulmustu sonra 2010 martında kf 750 yolladılar telefon 6 ayda bozuldu anakart gıttı degsıım olarak gt 540 gonderckler bakalm ıns buda digerleri gibi olmaz ama 1.5sene once 350 tele verdgm para ıle suan gln gt540 ıcın harıka dıyorum sadece... bnce bakalm yarn kargo gelck aranıza katılıyorum .D

Ne şanslı adamsın Ben 8 senedir kullanıyorum ilk telefon çok problemli idi anakartını değiştiler vs yine de cihaz vermediler:) Sonrakilerdede fazla sorun olmadı hakkını vermek lazım.

ama son telefon anakart degısımdı sansa pıyasada olan telefon anakart bulunmadıustune stokta kf750 yoktu sans bıras heryerde kf750 var lg de yok :D bıde bnm haşat kullanmam dan hep bozuldu ama servıslerı hakkı var kullancı hatası hıc demıyorlar :)

ama hayırlısı sans bırasda dostum :)

Ben genelde telefonumu teknosadan alırım. Ürün iadesi aldığım telefonlarda oldu phlips x800 :) Satsam para etmiyordu. Bana parasını iade ettiler. Ama lakin lgler son 4 senedir hiç tık demedi bende. LGler bence sorunsuz telefon buda biraz senin şanssızlığın olmuş:) Ama itiraf etmişsin haşat kullanmışsın:)

lg gondere gondere beyaz gondermıs suan sıfırdan ıtalyanca yaptım turkceye ce vırmeye calısıyorum yanlıslıkla yapıp sımdı 2.1 yuklesemmı yoksa 1 2 hafta beklesemmıkı acaba :D beyazda sıyah pantolondsan cıkınca olmuyor :D

• Şuan hepsiburadada acayip lg indirimi var. Arena 450 lira kafam çok karışık
  • quote:

Şuan hepsiburadada acayip lg indirimi var. Arena 450 lira kafam çok karışık

bu indirimler hayra alamet gibi görünmüyor desene yeni ürünler geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin444

quote:

Şuan hepsiburadada acayip lg indirimi var. Arena 450 lira kafam çok karışık

bu indirimler hayra alamet gibi görünmüyor desene yeni ürünler geliyor

Aynen öyle ben senelerdir hep öyle aldım. 600 liralık telefonları 250 filan aldım LG de:) Kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 8 Kasım 2010; 20:34:00 >

• kullanan arkadaşlar bunada CANLI duvar kağıdı yükleyebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

kullanan arkadaşlar bunada CANLI duvar kağıdı yükleyebilirmiyiz ?

evet

ayrıca 2.1 e güncellediğinde içinde yüklüde geliyor.Çok güzel canlı duvar kağıtları var.Ayrıca sende yükleyebiliyorsun
  • Android markete sorunsuz WİFİ den giriyormu?
    GPS çalışıyormu kullananlatın bu konudaki yorumları var mı ?
    uydudan olanı için hangi program kullanıyorsunuz ?
    Siparişi verdim hadi hayırlısı ?
    şimdi ilk geldiğinde yapmam gerekenler nelerdir?

ilk root mu olmam lazım .. yoksa root olmaya gerek yok mu
    önce 2.1 yükle sonra mı root ol dersiniz ?
    2.1 yüklemek için LG sitesinden neleri indirmem lazım ?
    neler yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaneli -- 9 Kasım 2010; 1:51:15 >
  • Arkadaşlar bende aranıza katılldım :)

Ama bu uygulama yükleme işini çözemedim.

İndirdiğim apk. uzantılı dosyayı sd karta atıyorum daha sonra göremiyoruö telefonda attığım dosyayı...

Nasıl yükleyeceğiz arkadaşlar yardım...
  • gt 540 'a türkiyede kılıf bulabilirmiyiz yada kılıf buluncak yer biliyormusunuz arkadaşlar ?
  • arkadaşım bunun için menager progrmları var ben root menager programını kullanıyordum ordan sd kartı secip kuruyorsun telefonun menüsünden giremiyorsun maalesef app menagerde olabilir bunlar markette var hep
    quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar bende aranıza katılldım :)

Ama bu uygulama yükleme işini çözemedim.

İndirdiğim apk. uzantılı dosyayı sd karta atıyorum daha sonra göremiyoruö telefonda attığım dosyayı...

Nasıl yükleyeceğiz arkadaşlar yardım...
  • Program yükleme işini halletim :)

Ama Nfs Shift oyununu yüklemek istediğimde Yeterli boş alan yok yer açın diyor hafıza kartına nasıl yükleyeceğim hafıza kartına yükle vs. bir seçenekte çıkmıyor.
  • evet maalesef programlar 2.1 ile hafıza kartına kurulamıyor 2.2. de var o özellik 5.sayfada sanırım alper hocamız bir çalışma yapmış karta kurulum için ben çok denedim yapamadım görmedi kartı makine dilersen sende bir dene 2.2 çıkana kadar o sıkıntı biraz telefonda tek olarak
    quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Program yükleme işini halletim :)

Ama Nfs Shift oyununu yüklemek istediğimde Yeterli boş alan yok yer açın diyor hafıza kartına nasıl yükleyeceğim hafıza kartına yükle vs. bir seçenekte çıkmıyor.
  • Android markete sorunsuz WİFİ den giriyormu?

neler yapmam lazım ?
  • ewet sorunsuz wifi ile girersin dostum gps denemedim ama igo bile kuranlar var içinde geliyor zaten 7günlük program..
    ilk root olacaksın saonra superuser sonra dikkatlice rom yükle..benim ikinci rom yüklememde cihaz patladı :)) servis verecek yenisini allahtan... bu forumun başlarında hepsi var takip edersen çözersin arkadaşım....
    quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Android markete sorunsuz WİFİ den giriyormu?

neler yapmam lazım ?

• gt540 için kılıf alacak yer varmı?
  • Arkadaşlar, dün Capitol Turkcell'de bu telefonu bayağı kurcaladım. iphone 4 kuyruğundaki arkadaşlar beni görmüşlerdir. :)))

Dokunmatik klavyesiyle zorlandım. Daha önce hiç dokunmatik klavye kullanmışlığım yok. Acaba ben alışkın olmadığımdan mı zorlandım, yoksa siz de zorlanıyor musunuz? Cihaz sahibi arkadaşlar ne der?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oesophagus

Arkadaşlar, dün Capitol Turkcell'de bu telefonu bayağı kurcaladım. iphone 4 kuyruğundaki arkadaşlar beni görmüşlerdir. :)))

Dokunmatik klavyesiyle zorlandım. Daha önce hiç dokunmatik klavye kullanmışlığım yok. Acaba ben alışkın olmadığımdan mı zorlandım, yoksa siz de zorlanıyor musunuz? Cihaz sahibi arkadaşlar ne der?

ilk defa dokunmatik kullanıyorsan bu zorlanma mutlak olacaktır.Bizlerde yaşadık.Ama 1 ay sonrada tuşlu telefona alışamazsın,şuan benim gibi mesela.Cihaz olarak memnun kalabilirsin.Dokunmatik klavyelerde birazda parmağınızın irilik oranına göre zorlanma yaşayabilirsin buda ayrı bir konu
  • merhaba

yeni bir optimus kullanıcısı olarak sizlere sormak istediğim sorum var.yardımcı olursanız sevinirim

konuşma sırasında ekran ışığı kapandığı için görüşmayi sonlandırmak için iki kere kapama tuşuna basmak durumunda kalıyorum.bunu değiştirmenin yani tek hamle ile kapatmanın bi yolu var mı?bir de zil sesi artarak çalıyor.bunu ayarlamanın da bi yolunu bulamadım.şimdilik bu kadar
    yardımcı olur musunuz lütfennn...
  • gps konusuna bi açıklama getireyim,

Telefon ayarlarından gpsi aktif hale getirin, sonra menüden navigasyona girin, açık alandayken bulunduğunuz yeri buluyor google map üzerinde gösteriyor ama sadece açık alanda ben sokakta denedim direk.. sonra navigasyon çıkıp gene menüde bulunan Kırmızı ikonlu rehber'e girdim ordan aradığınız yer neresiyse seçin (ben restorantları aradım) ve bulunduğum yere yakın olan bütün restorantları adres ve telefon olarak gösterdi, dilerseniz google maps üzerinden oraya nasıl gideceğinizide harita üzerinde anlatıyor.

sonuç olarak wifi kullanmadan direk gpsten verim alabildim ancak sadece ve sadece açık alanda oluyor mesela şu an evdeyim ve gps yeri bulamıyor (duvarlar vs. yüzünden)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.