Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH RIZASI İÇİN ...

Resmi 2,1 yüklemesi var mı ? varsa nasıl yükleyeceğiz?
    LG nin sitesinden hangi programı yükleyeceğim ?

Resmi ROM yoksa diğer ROM ların yüklenmesi nasıl oluyor ?
    sırasıyla anlatan olsa hayır duamı alacak ?

ALLAH RIZASI İÇİN ..
  • Resmi türkiye romu yok henüz..bizler LGnin başka ülkelere çıkarmış olduğu resmi romları kurduk ki en iyisi grecee romudur... arkadaşım aslında herşey çok kolay bu telefonda..sadece adımları belirle..önce root olmak sonra room yüklemek ardından superuser ile dilediğini marketten kurabilirsin....http://www.lg-gt540-optimus.com/etiket/android/ adresine bir bak artı alper arkadaşımızın 5 yada 6. sayfadaki root olma olayını basitce hallet ardından rom için biraz araştırma yaparsan çözersin dilersen bana pm at yardım ederim...
    quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

ALLAH RIZASI İÇİN ...

ALLAH RIZASI İÇİN ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

ALLAH RIZASI İÇİN ...

ALLAH RIZASI İÇİN ..

kardeş bence suan 2.1 e yükseltme.Resmi Türkçe romu çıkar yakında.Çünki hemen hemen avrupadaki tüm romlar çıktı.Türkçeside eli kulağındadır.1 hafta bekle derim.Türkçe resmi rom çıkınca onu yüklersin.Yinede karar senindir.Bu telefonla ilgili rom ve güncellemeyle ilgili herşeyihttp://android.modaco.com/category/446/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/ bu forumda bulabilirsin

• herkese merhaba . 2 gun once ben de lg gt450 sahıbı oldum. htc wildfire almaya nıyetlıydım teknosa da 699 tl ıdı. yanında bır de lg vardı ıkısını beraber karsılastırdım. htc wildfirın dan ekran cozunurlugu cok kotu geldı (daha once yaklasık 1 sene Iphone kullandım bundan sanırım) sonra lg ye baktım cozunurluk gayet ıyıydı. dokunmatık ıphone kadar olmasa bıle bana yeterlı geldı.
    android i baya bır sevdım. aldıktan sonra 1 gun 1.6 yı kullandım sonra 2.1 greek rom unu yukledım. telefon hızlandı. ancak 2 sorunum var. turkcell den ıneternete gıremıyorum bırde gps yerımı bulamıyor. tcell ayarlarnı manuel gırmek ıstedım ancak gıremedım.
    konular ıcın yardımınızı rica ederim

son olarak kesınlıkle parasını hakeden bır telefon. su ana kadar hem telden hemde android den oldukca memnunum.
  • arkadaşım hattın türkcell ise şunları yapman yeterli olacaktır
    TURKCELL WAP

GPRS AYARLARI
    "İnternet" bağlantı noktası tanım
    Bağlantı kurmak için
    Başlat
    Tarayıcı
    Başlat
    Tüm programlar
    Ayarlar
    Kablosuz kontrolleri
    Mobil şebeke ayarları
    Erişim noktası adları
    Menu
    Yeni APN
    Ad:Turkcell internet
    APN:internet
    Menu
    Kaydet
    quote:

Orijinalden alıntı: panamax

herkese merhaba . 2 gun once ben de lg gt450 sahıbı oldum. htc wildfire almaya nıyetlıydım teknosa da 699 tl ıdı. yanında bır de lg vardı ıkısını beraber karsılastırdım. htc wildfirın dan ekran cozunurlugu cok kotu geldı (daha once yaklasık 1 sene Iphone kullandım bundan sanırım) sonra lg ye baktım cozunurluk gayet ıyıydı. dokunmatık ıphone kadar olmasa bıle bana yeterlı geldı.
    android i baya bır sevdım. aldıktan sonra 1 gun 1.6 yı kullandım sonra 2.1 greek rom unu yukledım. telefon hızlandı. ancak 2 sorunum var. turkcell den ıneternete gıremıyorum bırde gps yerımı bulamıyor. tcell ayarlarnı manuel gırmek ıstedım ancak gıremedım.

son olarak kesınlıkle parasını hakeden bır telefon. su ana kadar hem telden hemde android den oldukca memnunum.

• cevap ıcın tesekkur ederım.
    erısım ayarlarında su hatayı verıyor
    uylama ayarlar( işlem com.android settings) beklenmeyen şekilde durduruldu. tekrar deneyınız.

acaba root olmakla mı alakalı , cunku root etmedım telı
  • olabilir cihhazın tüm özellikleri için root olmanız lazım onunda anlatımı var 5-6 sayfada sanırım
  • Bu telefon ile Nokia x6 yı kıyaslarsak hangisini almalıyım?

Özellikleri ikisininde hemen hemen aynı.

3. bir alternatif olarak ne önerirsiniz?
  •  LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

samsungun i5700 modelini AVM de incelemiştim.Tuş takımlarında ışık olayı yok.Plastiği son derece berbat.Sıfat ve şekil kocaman bir '0' yazıyla SIFIR

Birde samsungcular bu telefona süper demezmi ya bayılıyorum

Bizim telefonu beğenmiyorlar birde

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

arkadaşım hattın türkcell ise şunları yapman yeterli olacaktır
    TURKCELL WAP

GPRS AYARLARI
    Bağlantı kurmak için
    Başlat
    Tarayıcı
    Başlat
    Tüm programlar
    Ayarlar
    Kablosuz kontrolleri
    Mobil şebeke ayarları
    Erişim noktası adları
    Menu
    Yeni APN
    Menu
    Kaydet
    quote:

herkese merhaba . 2 gun once ben de lg gt450 sahıbı oldum. htc wildfire almaya nıyetlıydım teknosa da 699 tl ıdı. yanında bır de lg vardı ıkısını beraber karsılastırdım. htc wildfirın dan ekran cozunurlugu cok kotu geldı (daha once yaklasık 1 sene Iphone kullandım bundan sanırım) sonra lg ye baktım cozunurluk gayet ıyıydı. dokunmatık ıphone kadar olmasa bıle bana yeterlı geldı.

root oldum yıne gıremedım apn ye ancak sonra hard reset attım bu sefer apn ye erısttım gırdım yazılanları ancak yıne bana mısın demıyor tel .
    tarayıcıyı baslatıyorum hata verıyor " baglantı geri yüklendıkten sonra yüklenmeye devam edecek dıyor"
    anlamadım gıttı bu işi

yukledıgım romda ırsey var dıyecegım ancak herkes greek romu kulanıyor. sınırlenmeye basladımmm :D

• Bana gelen bir özel mesajı buraya aktarıyorum ki benzer durumdaki arkadaşlar cevaptan faydalanabilsin.

g.a.d.d.a.r adlı üyenin mesajı

quote:

bu telefondan almayı düşünüyorum galiba kullanıyormuşsunuz. ben msj yazma hastalığı olan biriyim ve mesaj konusunda sıkıntı oldğnu yazıyorlar bu doğru mu? ayrıca sağa sola yatırırken ekran kendi dönüyormu 5800daki gibi klayvesi msj yazarken falan dönüyormu? ayrıca sarj ve ses özellikleri nasıl? şuan symbian s60 v3 kullanıyorum 128mb ram ve 369mhz işlemcili. beni, tatmin edermi video film oynatma konusunda+h.kartı hediyesi varmı kutuda varsa ne kadar

Mesaj konusu sıkıntı değil. Elleriniz aşırı iri değilse ve başta ekran kalibrasyonunu bir kalem vasıtası ile düzgün bir şekilde yaptıysanız bir sıkıntı yaşamazsınız. 1-2 aylık bir alışma dönemi elbet olacaktır ancak bu süre bittiğinde ne kadar hızlı yazdığınıza kendiniz bile inanamayacaksınız.

Sadece sola yatırınca ekran dönüyor. Klavyesi de dönüp büyüyor.

Şarjı asla tam anlamıyla dneyemedim. Nerdeyse bütün özelliklerini aktif olarak kullanıyorum. wireless bağlantı noktası olarak kullandığım için 1 günden fazla gitmiyor. Ama telefonun ayarlarını düzgün yapıp telefonu kullanmazsanız bir hafta kadar gider diye tahmin ediyorum.

Ses konusunda dahili hoparlörünün zayıf olduğunu dile getirmiştim. Ama kulaklık çıkışı ve ses kalitesi oldukça yüksek.

Bahsettiğiniz makinaya android kurulabilseydi symbian dan 3 kat hızlı olacağını garanti ederdim. Bu makina sizi her özelliğiyle fazlasıyla tatmin edecektir.

• quote:

quote:

TURKCELL WAP

GPRS AYARLARI
    Bağlantı kurmak için
    Başlat
    Tarayıcı
    Başlat
    Tüm programlar
    Ayarlar
    Kablosuz kontrolleri
    Mobil şebeke ayarları
    Erişim noktası adları
    Menu
    Yeni APN
    Menu
    Kaydet
    quote:

root oldum yıne gıremedım apn ye ancak sonra hard reset attım bu sefer apn ye erısttım gırdım yazılanları ancak yıne bana mısın demıyor tel .
    tarayıcıyı baslatıyorum hata verıyor " baglantı geri yüklendıkten sonra yüklenmeye devam edecek dıyor"
    anlamadım gıttı bu işi

yukledıgım romda ırsey var dıyecegım ancak herkes greek romu kulanıyor. sınırlenmeye basladımmm :D

Ayarlar->Kablosuz -> Mobil ağ deçeneği açık mı?

açıksa

Ayarlar->Kablosuz kontroller-> Mobil şebeke ayarı-> Veri dolaşımı açık mı?

• ayarlarını tekrar kontrol et istersen bu hero içindi ama ben rahatca bu ayarla bağlandımhttp://www.turkcell.com.tr/portal/site/yardim/template.PAGE/menuitem.7f7a63f78435d69ded96a34095532da0/?javax.portlet.tpst=a66bbb44b85a569ded96a34095532da0&javax.portlet.prp_a66bbb44b85a569ded96a34095532da0=org.apache.myfaces.portlet.MyFacesGenericPortlet.VIEW_ID%3D%252Fpages%252Ftelefonayar%252Fayar.jsp&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken bu adresten başka android cihaz ayarlarınada bakabilirsin ama ayarlarında sıkıntı sanırım
    quote:

quote:

TURKCELL WAP

GPRS AYARLARI
    Bağlantı kurmak için
    Başlat
    Tarayıcı
    Başlat
    Tüm programlar
    Ayarlar
    Kablosuz kontrolleri
    Mobil şebeke ayarları
    Erişim noktası adları
    Menu
    Yeni APN
    Menu
    Kaydet
    quote:

anlamadım gıttı bu işi

• dedıklerınızıın hepsının yaptım. bırde baltık rom yukledım
    bısey denedım sadece turkcell sayfasındakı ayarları sadece mmc ye kadar gırdım. sımdı 2 g den baglanabılıryorum. en azından asama kaydettım sımdı hedef 3g :D

düzeltme: simdi hersey normale dondu. 3g de aktıf ..
    simdi bırde wifi deneyecegım , umarım bu sefer onda sıkıntı cıkmaz... evet wifi de calısıyor.
    sımdı tek sıkıntım gps .. onu calıstıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panamax -- 10 Kasım 2010; 15:38:56 >
  • gps çalışır ama ev içinde randıman bekleme dışarda dene istersen arkadaşım bu arada greece ve baltık arasında fark varmı çok
  • quote:

gps çalışır ama ev içinde randıman bekleme dışarda dene istersen arkadaşım bu arada greece ve baltık arasında fark varmı çok

baltıkta turkce yok ıngılızce kullanıyorum su an. greek rom 1 gun kullandım dıgerı nı son 1-2 saattır kullanıyorum. cok uzun sure her ıkısını kullanmadım ancak su ana kadar fark goremedım .
    gps ı de camın kenarında denıyorum ama bulamıyor. eskı telım nokıa 5230 camın 1 metre yanında ıken bıle cok kısa surede bulabılıyordu yerımı
    bu arada navıgasyon programı yuklememk ıstıyorum hangısını onerırsınınz?
  • quote:

quote:

gps çalışır ama ev içinde randıman bekleme dışarda dene istersen arkadaşım bu arada greece ve baltık arasında fark varmı çok

baltıkta turkce yok ıngılızce kullanıyorum su an. greek rom 1 gun kullandım dıgerı nı son 1-2 saattır kullanıyorum. cok uzun sure her ıkısını kullanmadım ancak su ana kadar fark goremedım .
    gps ı de camın kenarında denıyorum ama bulamıyor. eskı telım nokıa 5230 camın 1 metre yanında ıken bıle cok kısa surede bulabılıyordu yerımı
    bu arada navıgasyon programı yuklememk ıstıyorum hangısını onerırsınınz?

baltık romda türkçe var diye biliyorduk biz

• turkce secıyorum ama turkce olmuyor telefon. tekrar denıcem
  • Sonunda ben de aranıza katıldım .. cumartesi günü hepsiburada da gördüm ilk. sonra araştırdım buradaki bu telefonla ilgili tüm yorumlara baktım ve dün teknosa ya gidip ellerinde olan beyaz modelinden aldım. Akşam 2.1 e yükselttim androidi. Çiçek gibi oldu ...

Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

samsungun i5700 modelini AVM de incelemiştim.Tuş takımlarında ışık olayı yok.Plastiği son derece berbat.Sıfat ve şekil kocaman bir '0' yazıyla SIFIR

Birde samsungcular bu telefona süper demezmi ya bayılıyorum

Bizim telefonu beğenmiyorlar birde

Hocam Bende i5700 Almayı Düşünüyodum Ama Paylaştığınız Resmi Gördükten Sonra Resmn Bittim. Parlak Beyaz Bir Kasa Kenarları Metal Sanırsam. Teknosaya Gidip Bi İnceliyeyim. Bu Arada Bişey Sormak İstiyorum. Daha Doğrusu Birkaç Şey.
    Sizce 2.1 Türkçesi Çıkarmı i5700 Çoktan Çıktı Hatta 2.2 Froyo Bekliyolar. Bütün Diller Çıktı. Çıkacak Olsa Şimdiye Kadar Türkçesi Çıkardı Herhalde.
    Hız Bakımından i5700ün İşlemcisi Daha iyi Diye Biliyorum. Acaba Bu Cihaza 2.2 Yüklenirmi. Bir arkadaş Önceki Sayfalarda Video Paylaşmış Ruslar Yapmış Diyede Videoya Baktım Sanki Yavaşlamış Gibi Cihaz. Orjinal Rom da Öyle Yavaşmı Olur. Vede İphonedaki Gibi Geçiş Efektleride Yoktu Sanki.
    Ceptownda Bikaçtane Optimus Modeli Vardı Trye Gelirmi Acaba O Modeller.
    i5700ün Dokunmatik Sistemi Farklıymış Acaba O Daha mı İyi? Galiba İphoneninkiyle Aynıymış i5700ünki.
    Son Olarakta i5700 16 Milyon Renk Seçeneğine Sahipken Bu 256k Onun Ekranı Galiba Daha Canlı Gözükür Galiba.
    Diğer Sormak istediklerimide Zaten Diğer Sayfalarda Gördüm Şimdilik Bunları Merak Ediyorum. Cvp Verecek ArkadaşlaraDa Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifs44 -- 11 Kasım 2010; 2:18:58 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.