Şimdi Ara

LG Gunz Clan 'Trivium'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizzat benim kurduğum bi clan arkadaşlar kurallarımızı bozmuycak herkesi beklerim, oyundaki nicklerim
    Turb0Lov3r ve Amaranth
    bende başka Turb0Kush3r veya ^1Ares[TR]^2

Kurallar:

*Cw yasak, cünkü mümkün oldukça iyi bi clan olmaya türklerin hileden başka bişeylerde bildiğini göstermeyi istiyor.. yani Win/Lose oranının yüksek olması bizim için önemli

*Herkesin seviyesini bilmesi gerektiği düşüncesindeyim bu nedenle küfür yasak... 4q fln diyenler olabilir, fazla önemli değil ama eğer onu da demesini istemiyorsanız uyarırsınız.. dinlemezse sutlanır clandan

*Hile yasak cünkü Clandan birkaç kişi hileden report edilirse Clan topluca ban yiyor LG'de buda yaşın yanında kuruyuda yakıyor...

*Son olarak Adminlerin memberlerle kafa bulması gibi bi olay yok... öle bi durum olursa SS i cekip bana yollasanız yeter...
    Msnim: Gunz_Turb0Lov3r@hotmail.com

---

Nedir bu Trivium?

LG Gunz Clan 'Trivium'

Trivium 2000'li yıllarda Florida, ABD'de kurulan bir Thrash Metal grubudur.Kelime, Latincede "üç yol ağzı" anlamına gelir.Brezilyalı bir gruptur

RoadRunner Records'dan "Ember to Inferno", "Ascendancy" ve "The Crusade" adıyla 3 albümleri çıkmıştır.

Grubun üyeleri

* Matthew Kiichi Heafy (vokal ve ritim gitar)
    * Corey Beaulieu (solo gitar)
    * Paolo Gregoletto (bass gitar)
    * Travis Smith (davul)

Örnek aldıkları gruplar: Metallica (özellikle Matthew K. Heafy'nin), Megadeth. Matthew Heafy ve Corey Beaulieu ekstradan RoadRunner Records'un grubu RoadRunner United'da çalmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 22 Ocak 2008; 15:37:02 >

• aa clone™ ye noldu ? ßen T®Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çelik. -- 22 Ocak 2008; 15:32:19 >
  • Clone score'un batması yüzünden bozuldu
  • büyük ihtimaLLe qelcm ama ßi ßakıyım :D zaten cw de işim olmaz benim 2. char asiLkan sayesinde ßanned o ban yemedi ben yedim yeni char 33 lvl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çelik. -- 22 Ocak 2008; 15:44:41 >

• şu trivium iyi bir gruba benziyor dinlemek lazım

ayrıca başarılar :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: daffyduck

şu trivium iyi bir gruba benziyor dinlemek lazım

ayrıca başarılar :P

Trivium Türkiye'de popüler bi grup değil ama benim hoşuma gidiyo
    yani bence dene derim dinle güzeldir :D

bide saol yaws millet aimfix veya Ap lock kullanmasa, bide clandaki herkes Cwye girmek istemese tam olcak x)

zaten 61 lvl charla geziyom clan clan :d en son Things deydim Rank1 (7th Plage Disbanded xD)

• valla basdan belliydi.
    Cw yasak dediğin zaman cw kanalına bi girdim 2 kisi Cw de win daha fazlaydı loss dan ama kural çiğnenmişdi.
    +
    bide kfrde yedik xD.
    İnş. bu seferki farklı olur. =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt şu ana kdr sadece benle girildi Cw score 5/0 inş böle devam etcek :)
    10:1 olsa yeter fazla fazla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Ocak 2008; 18:51:12 >
  • bi ara al benide ha msnde rastlasamıyoruz pek oyunda al benide.
  • pm atarsın
    zaten girdiğim Cwlere bi adam aldım pro diye Broekland adı, ijjide de oynuyomuş (Revived)

beraber takılıyoz onla :) Spike çekene spike n kralını gösteriyom adamlar report etcem diyip etmiyo :d
    Keiz güler heralde spike yapıyo diyince
  • benide ekle oraya xPp
    bensiz cw olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.