Şimdi Ara

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
23
Favori
110.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aeozbay

Merhabalar. Ön hoparlörlerin yerden yüksekliği önemli mi ses dağılımı açısından? Arkalar için ayaklık aldım zaten onlar 1 m yukarıda zaten. Ön taraftakileri de televizyondan daha yüksek bir seviyeye dolabın üsütüne koysam olur mu? Yaklaşık 1.70 m falan civarında. Ses dağılımında bir sıkıntı yaratır mı? Bir de arka hoparlörlerden bir tanesi için kablo yetmedi, alıp ek yapabilir miyim yoksa 15-20 m tek kablo mu yapayım. Teşekkürler.

Hoparlörlerin normalde kulak hizasında ve ön yüzleri izleyiciye bakacak şekilde yerleştirilmesi ve önlerin aynı hizada, yine arkaların birbiri ile aynı hizada olması ideal ses dağılımı ve iyi bir dinleme için en uygun olan yöntemdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende almistim bu sistemden.ama benimkinde bazi bas seslerinde bass wooferda cizirti oluyorda oyle az da degil.kulagi tirmaliyordu baya .ayni sorun sizdede varmi.lutfen birkac yardimsever arkadas deneyebilirmi.ornegin kesha nin die young sarkisini bastan sona bir dinleyebilirmi.bide bass modunda dinleyebilirmisiniz.cok onemli cunku sevgilime almayi dususnuyorum.size zahmet lutfen.benimkinde cikiyordu.bircok mp3 de.bende sinir olup satmistim.kliksadan 500 e almistim bide
  • öyle bir sorun yok. ben hep bass modunda kullanıyorum. mp3 lerde filmlerde woofer cızırtısı yok. kabloları kontrol et istersen.
  • Kablolarda sorun yok hepsi dogru.sesi 2-3 e getirip kulagini woofera yaklastiricnca cok net geliyordu.bide die young u dinledinmi sonuna kadar.bass in bazi yerlerinde cok net verihordu
  • lg servis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaho03183

Kablolarda sorun yok hepsi dogru.sesi 2-3 e getirip kulagini woofera yaklastiricnca cok net geliyordu.bide die young u dinledinmi sonuna kadar.bass in bazi yerlerinde cok net verihordu

Tüm müziklerde yapıyor mu? yapmıyorsa die young ta sıkıntı olmasın, aynı parçayı başka bir sistemde deneyin veya bası iyi olan bir kulaklıkla pc den dinleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi LG 42lv5500 televizyonumla, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle 5,1 dts sesli bir blue ray filmle izlediğimde yeniden hayran kaldım. Sizlerinde en kısa zamanda denemenizi tavsiye ederim.

Özellike bu filmi deneyebilirsiniz 12 tl'ye blue ray film gayet makul. filmin sesi 7+1 DTS. Sinema sistemini coşturabileceğiniz bir film. Filmin konusundan ziyade sırf ses ve efektleri için bile iyi bir seçenek olacaktır.

http://www.hepsiburada.com/liste/gamer-oyuncu-blu-ray-disc/productDetails.aspx?productId=dvddpro717&categoryId=11002&SKU=DVDDPRO717-BR

Sistemden alacağınız verim, Oynattığınız kaynakla alakalı, mono sesli kaynaklardan; bırakın bu sistemi, en baba ses sistem bile zevk vermez.

• Baska sekilde denedim.ama sorun yok.zaten baska sarkilardada sorun yapiyor baslarda
    Flssh takipmi denediniz siz.o sekilde sorun yapiyor.bilgisayardan sesi kistiginda birazbo zaman sorun yok.ama herhangi bir kaynaktan yuksesk son s3ste dijleyince ve flash taktiginda her turlu yapiyor.ama hefhalde benimkine ozgu bir sorundu herhalde.haska kimsenin dikkatin8 cekmemis.cunku olsa felaket dikkat cekiyor
  • merhaba. Bende HB1100-MK kullanıcısıyım. Evimde sistem olarak 42LM660s ve PS3 bulunuyor.

Benim problemim ps3 ile oyun oynarken (özellikle GT5 ve Crysis) , seste birkaç saniyelik kesilmeler oluyor, daha sonra Sanki yeni bağlanıyormuş gibi tekrar geliyor,
    Neden olduğunu bir türlü çözemedim acaba çıkışlarda mı bir yanlışlık var.
    Ps3 tvye HDMI ile bağlı, Tv ile Sinema sistemi arasında hem optik hemde HDMI ile bağlı. HDMI'lar hep 1.3.

Bir sorunumda internetten indirdiğim Özellikle .mkv formatlı dizilerde ses sorunum var. ne Tv sesleri çözüyor, nede sinema sistemi. ama PC'de denediğimde Normal bi şekilde çalışıyor.
    Forumda da çok araştırdım, internet genelinde de dolaştım çözüm denebilecek pek bir şey bulamadım. Acaba yanlızca ben mi karşılaşıyorum bu sıkıntıyla, yoksa normal birşey mi?

GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41TDaY41

merhaba. Bende HB1100-MK kullanıcısıyım. Evimde sistem olarak 42LM660s ve PS3 bulunuyor.

Benim problemim ps3 ile oyun oynarken (özellikle GT5 ve Crysis) , seste birkaç saniyelik kesilmeler oluyor, daha sonra Sanki yeni bağlanıyormuş gibi tekrar geliyor,
    Ps3 tvye HDMI ile bağlı, Tv ile Sinema sistemi arasında hem optik hemde HDMI ile bağlı. HDMI'lar hep 1.3.

Bir sorunumda internetten indirdiğim Özellikle .mkv formatlı dizilerde ses sorunum var. ne Tv sesleri çözüyor, nede sinema sistemi. ama PC'de denediğimde Normal bi şekilde çalışıyor.
    Forumda da çok araştırdım, internet genelinde de dolaştım çözüm denebilecek pek bir şey bulamadım. Acaba yanlızca ben mi karşılaşıyorum bu sıkıntıyla, yoksa normal birşey mi?

GÜNCEL

bende ps3 oynadım. hatta gt5 oynadım uzun bir süre. problem yoktu.

Çıkışları şu şekilde değiştir. PS3'ü lg ye bağla, lg yide tv ye bağla. optik kablo ile ses almaya gerek yok. bir çok insan optik kablo için uğraş veriyor amaç nedir çözemedim. hdmi ile optik arasında fark yok. sök at optik kabloyu gerek yok. bir çok kullanıcı optiğin üstün olduğunu zannediyor.

optik-hdmi farkını anca 5-10bin liralık a/v ses sistemin olur o zaman belki anlarsın. optik 5.1 ses destekler, hdmi 7.1 e kadar çıkar. optik eski teknolojidir. bir çok inceleme yapan yabancı sitelerde kaynak bulabilirsiniz. hdmi gelişen teknoloji optik geride kaldı artık.http://www.the-home-cinema-guide.com/optical-cable-or-hdmi-for-sound.html#axzz2PVXzdWi6

Ps3 lg ye lg de tv ye bağla hdm ile. sonra ps3 ayarlarında sesi hdmi ile almak istiyorum de oldu bitti gitti işte. dts dolby her şeyi alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 4 Nisan 2013; 18:14:35 >

• Arkadaşlar nihayet HB1100MK yı kurdum.. malesef benim ses karttında optik out yokmuş aksi gibi anakarttada yokmuş.. şimdilik aux olarak bagladım PCyi .. virtual modda hoparlörlerden ses alabiliyorum

şimdi aklıma takıldı belki benim giib düşünen biir yapmıştır sorayım
    benim PCdeki DVD sürücü IDE oldugu için yeni anakarta baglayamamıstım.. ayda yılda bir DVD okuttugumuz içinde yenisini almak istemedim.. acaba bu icattaki blue ray playeri wifi üstünden sürücü olarka tanıtabilir miyiz?
    cavaplar için şimdiden teşekkürler
  • çok acilen cevap okul llarda törenlerde bılgısayar ıle bağlanıp ses alınabılıyormu +mıkrofon bağalntısı ile ses çıkışı sağlanabılıyormu acılen cevap lazım tesekkurler
  • Hocam malesef sisteme daha yeniyim öyle anfi gibi kullanabilir misiniz fikrim yok..

benim bir sorum daha var millet.. PCden anfiye bagladıgım HDMI'dan ses gelmiyor.. extend diyorum .. görüntü TV ekranına kadar gidiyor ama ses yok..
    fikri olan varmı? PCde HDMI çıkışlar bağlı değil gözüküyor.. normalde görüntü gidebildigine göre baglı olması lazım..
    fikri olan? aklıma bir tek kablo geliyor.. kablolarım çok eski değil ama akşam TV anfi arasındaki kabloyla PV - anfi arasında kablonun yerlerini değiştirecegim..
  • 500 tl ye satıyorum 18 ay daha garantisi var
  • Ya arkadaslar bi alet hdd den 5.1 ve wav dosyalari ni calmiyo ya internetten dts ve 5.1 albumler indirdim calmiyo ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar LG 32LM611S tv ile kullaniyorum ustunde kendi HD uydu alicisi var onu ozlerken 1100mk dan ses alamiyorum sistem de optical yaziso cikiyor nasil dahili uydu alicidan ses alabilirim bir oneriniz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezgin6

Arkadaslar LG 32LM611S tv ile kullaniyorum ustunde kendi HD uydu alicisi var onu ozlerken 1100mk dan ses alamiyorum sistem de optical yaziso cikiyor nasil dahili uydu alicidan ses alabilirim bir oneriniz var mi ?

Kabloyu TVden anfiye bağlarken HB1100e out' olarak bağlıyorsunuz .. dolayısıyla televizyondan gelen sesler HB1100e in olarak bağlanmadığı için ses gelmez.. geri besleme gerekiyor.. bunun için ya TV arkasında varsa optik çıkışı HB1100e bağlayın yada TV destekliyorsa HDMI out portunu alıpHB1100mk'ya in olarak bağlayın.. input olarakta HB1100den bağladığınız kanalı seçmeyi unutmayın..
  • Şuan Teknosada 2013 Model LG 42LA640S modeli ile birlikte LG HB1100MK Bluray Ses Sistemi 2399 Tl Sizce bu fiyat uygunmu alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 9 Nisan 2013; 10:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41TDaY41

merhaba. Bende HB1100-MK kullanıcısıyım. Evimde sistem olarak 42LM660s ve PS3 bulunuyor.

GÜNCEL

Bu sesin kesilmesi ve tekrardan bağlanması durumu genelde siyah ekran varken mi oluşuyor?

Aynı durum bende vardı. Özellikle Yüzüklerin Efendisi izlerken uzun süreli siyah ekranlarda arkada konuşma olsa dahi sistem kendini standby'a alıyor ve sesler kesiliyor. Ekrana görüntü geldiğinde tekrar açılıyor. Enerji koruma ayarlarından olma ihtimali yüksek.

• Arkadaşlar akıllı telefonunuzdan HB1100MK yı kumanda ediyormusunuz? android için hangi program var sizde? ben mavi ikonlu LG remote diye bir uygulama kullanıyorum ama klavyesi filan yok çok kötü bir yazılım..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.