Şimdi Ara

LG HB1100RE / PIONEER BCS-424K / Sony BDV-E6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar,elektirik kesintisinden yanan 12 senelik premier PHT 37500 yerine iyi uzun seneler gidecek bir şey almayı kafaya koydum aşağıda fiyatları yazdım,modellerin teknik özelliklerinin linklerini ekledim.Ben uzun yıllar kullanabileceğim bir sistem istiyorum ama benim için önemli olan ses gücü kalitesi temizliği , sesi her yeri sallayana kadar açabilecek bir yerde yaşıyorum sıkıntım yok o konuda.
    Şimdi son 1 haftadaki araştırmalarımla kocaman bir kaosun içine gömüldüm firmaların yetersiz teknik özellik bilgileri yüzünden ürünleri doğru düzgün kıyaslayamıyorum bile.dikkat edilmesi gerekenler bildiğim kadarı ile rms ohm gibi şeyler.

Şimdi bildiğim kadarı ile karşılaştırmalarım sonucunda pioner güclü bi sistem gibi duruyor 250W rms MERKEZ 250W RMS SUB. Kalan 4 kule 170W RMS
    pioneer flac müzik destekliyor diğerlerinde bu desteği bulamadım ayrıca Wifi bluetooth falan yok bunda ben işimi dlna ile de çözerim telefon bilgisayar falan filan hepsi dlna ile kullanılabilir.

Sony kombine niyetim, xperia z3 üm var ps4 te almayı düşünüyorum ses sistemide bu olursa güzel olur diye düşünüyorum ama çokta takılmadığım bi konu.Sony 1000w ama uyduları,sub. ve merkezi kaç w rms,ohm bilmiyorum,ama dlna wifi bluetooth bir çok özelliği var.

LG sanki bunların birleşimi gibi ama hd sesleri sadece blu-ray üstünden çözdüğünü okudum benim aslında bütün işim USB ve DLNA bağlantısı başka bir şeye ihtiyacım yok gibi.Sistem 200w subwoofer kalan 5 hoparlörde 180er w

PIONEER BCS-424 BLU-RAY 699 TL

LG HB1100RE 3D Blu-ray 899 TL

Sony BDV-E6100 3D BlKray 953 TL

Limitim aslında 600-700 lira idi ama bu çukura girince 100 daha 200 daha derken 1000 e kadar cıkıyor,şimdi tecrübeli arkadaşalardan ricam bana bu konuda akıl vermeleri.Pioneer ın yeterli olacağını düşünüyorum aslında ama derseniz ki 1200 liraya kadar bu sistemin daha iyisi avr li olanı yaparsın o zaman sizden bir ses sistemi tavsiyesi ricam olacak.

• Güncel...
  • Ses anlamında birbirlerine bariz üstünlükleri olduğunu düşünmüyorum. Diğer sistemlerin bağlantı özelliklerini bilmiyorum ama pio da giriş sayısı bir hayli yeterli.(2xhdmi, 2xoptik, 2xusb vb) Ayrıca avr set olarak yine pioneer htp 073 değerlendirilebilir. Avr konularını biraz incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz76 -- 8 Aralık 2014; 11:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Ses anlamında birbirlerine bariz üstünlükleri olduğunu düşünmüyorum. Diğer sistemlerin bağlantı özelliklerini bilmiyorum ama pio da giriş sayısı bir hayli yeterli.(2xhdmi, 2xoptik, 2xusb vb) Ayrıca avr set olarak yine pioneer htp 073 değerlendirilebilir. Avr konularını biraz incelemenizi tavsiye ederim.

Cevap için teşekkürler,avr konularını bayağı bi okudum ama hak verirsiniz ki sayfalarca yazı var ve tam bi muallakta kalıyor insan.avr sistem toplayabilmek için daha uzun süreli geniş bi araştırma yapmak lazım.
    Söylediğiniz AVR sistem uygun fiyatlı aklıma yattı ama bir sorum olacak.şimdi bu cihaz 600w avr cihazlarda bu tarz w değerleri var bu cihaz ses gücü temizliği ve güçlü bassları açısından yazdığım sistemden iyi midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biraycaglar -- 8 Aralık 2014; 12:53:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biraycaglar

quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Ses anlamında birbirlerine bariz üstünlükleri olduğunu düşünmüyorum. Diğer sistemlerin bağlantı özelliklerini bilmiyorum ama pio da giriş sayısı bir hayli yeterli.(2xhdmi, 2xoptik, 2xusb vb) Ayrıca avr set olarak yine pioneer htp 073 değerlendirilebilir. Avr konularını biraz incelemenizi tavsiye ederim.

Cevap için teşekkürler,avr konularını bayağı bi okudum ama hak verirsiniz ki sayfalarca yazı var ve tam bi muallakta kalıyor insan.avr sistem toplayabilmek için daha uzun süreli geniş bi araştırma yapmak lazım.
    Söylediğiniz AVR sistem uygun fiyatlı aklıma yattı ama bir sorum olacak.şimdi bu cihaz 600w avr cihazlarda bu tarz w değerleri var bu cihaz ses gücü temizliği ve güçlü bassları açısından yazdığım sistemden iyi midir ?

Ben pio bcs424 kullanıyorum ve beni memnun ediyor. Fakat ses sistemleri ile ilgilenenler bu tarz paket sistemleri pek beğenmez. Htp 073 de uygun fiyatı ile öne çıkan bir avr + hop seti. Kullanma şansım olmadı ama hoparlör kalitesinin avr sistemleri için pekde yeterli olmadığı ve ileride değiştirilmesi gerekeceği söyleniyor. Yinede diğer paket sistemlerden kötü olmayacağı kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım teşekkürler avr sistemini bi araştıracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Satılık Sony BDV-N9200WL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.