Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende usb'den açmayan filimleri 25 gb boş blu,ray'lara yazıyorum hemde 5+1 olarak hemde sorunsuz full hd olarak izliyorum uğraşmak istemeyenler böyledeeee yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

arkadaşlar bende usb'den açmayan filimleri 25 gb boş blu,ray'lara yazıyorum hemde 5+1 olarak hemde sorunsuz full hd olarak izliyorum uğraşmak istemeyenler böyledeeee yapabilirler

bunun için blu ray yazıcı mı almak lazım yoksa laptoptaki cd yazıcı işimizi görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

bu sistem kablosuz değil kablolu.

hepsimi kablolu yani? ben arka ikisi kablosuz biliyodum uzak köşeye koyulacak olan? sen memnunmusn imzanda varmış?
  • muss99 hb906sb hoparlör bağlantılarının hepsi kabloyla yapılıyor.Kurulumu kolay.Uzak köşelerde aynı kabloyla hepsi.cihaz güzel.wireleess bağlanıyor internete,smart tv özelliği var,ses sistemi olarak ses çok net ve güzel.Radyo özelliği var.benim tv de açılmıyan film ler bunda açılıyor,bunda açılmayanlar da tv de açılıyor.Cd denemedim hiç harici hdd kullanıyorum.Radyosuda oldukça iyi.Bu paraya bence oldukça güzel.Iphone falan varsa sende kutusundan bağlantı tablasıda çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

muss99 hb906sb hoparlör bağlantılarının hepsi kabloyla yapılıyor.Kurulumu kolay.Uzak köşelerde aynı kabloyla hepsi.cihaz güzel.wireleess bağlanıyor internete,smart tv özelliği var,ses sistemi olarak ses çok net ve güzel.Radyo özelliği var.benim tv de açılmıyan film ler bunda açılıyor,bunda açılmayanlar da tv de açılıyor.Cd denemedim hiç harici hdd kullanıyorum.Radyosuda oldukça iyi.Bu paraya bence oldukça güzel.Iphone falan varsa sende kutusundan bağlantı tablasıda çıkıyor.

teşekkürler.. ben arka iki hoparlörü kablosuz sanıyordum hayallerim suya düştü :s
  • Peki beyler cihazın çözemediği ses varmı
  • bir önceki mesajımda belirrttiğim filmleri çözemedi cihazda sorun var galiba, şimdi götürüorum
  • arkadaşlar bu ürün gayetçe güzel ve stabil ilerleyen günlerde lg tarafından yayınlacak olan güncelleştirme yayınlandıktan sonra filimlerde olan sorununuzu %80'ini çözecektir
  • ben usb'ye göre blu rayları diskleri tavsiye ederim açamayan film olmaktan çıkar ve rahat bir şekilde izlersiniz tabiki hem full hd hem 5+1 dts ses olarak alırsınız
  • slm arkadaşlar LG 32lw5500 TV ALDIM BUNUN İÇİM PHİLİPS HTS3540/12 5+1 SES SİSTEMİ ALDIM**** DVD VE RADYO CALIYOR SES GELIYOR.AMA BIR TURLU TV DEN SES GELMIYOR.LUTFEN YARDIMCI OLUN.
  • merhaba arkadaşlar 570s im var dts için lghb960sb aldım ama 3d ye alınca ekran videodaki gibi oluyor..napmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var
  • editt:)) videoyu koyamamışım
  • arkadaşlar resimleri yükledim

ilk resim 3d ye almadan yani sorun yok (zaten normal filmlerde sorunum yok) ama 2 ve 3. resimler tv 3d iken ekran kayması oluyor..3d de sağ sol göz ayarını yaptım olmadı başkada aklıma birşey gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan1907 -- 4 Mart 2012; 12:42:57 >

• arkadaşlar bu ürünün baz ve tiz sesleri nasıl
  • 1100 watt bası tizi oldukça iyi. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz. Kablosuz olmaması üzmüş bir arkadaşı onun için fiyat tabelasındaki rakamların önüne 1 eklemek lazım. Hem 6 köfte olsun hem 25 kuruş olsun yok öyle.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murteki -- 4 Mart 2012; 16:18:10 >

• Tskrlr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedense0101 -- 5 Mart 2012; 1:07:31 >
  • ."?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcan01

Slm ya bende dün adımda bu hoparlörlerin arkasında süngerler var çıkarmaya çalıştım çıkmıyor. Onları ne yapacağız kalacakmı o bilgisi olan varmı ."?

kalacak kardeşim çıkarma. nereden gördün de çıkarmaya çalıştın :S
  • Arkadaşlar altyazı büyüklüğünün ayarlanabilmesi için lg desteğe lütfen sizlerde mesaj atınki bir güncelleme ile durumu halletsinler . Altayzılar bizim tv de çok küçük oluyor (32 inch) Bir de altyazı senkronu olursa tadından yenmez...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.