Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir soru sorayım size. Bu tür sistemlerde, bağladığınız harici harddiskten film izlediğinizde mi daha iyi ses alınır, yoksa pc'den hdmi olarak bağlayıp öyle izlendiğinde mi daha iyi ses alınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar,bir ses muhendisi olarak soyleyebilecegim bikac sey olacak.urun tam bi f/p urunu.sinema ve tv icin mukemmel,zira eger cesitli tarzlarda keyifli muzik dinleyeyim diye alacaksaniz bence almayin,doyurmayacaktir.bass tiz mid dagilimi film vs icin guzel ozellikle sub woofer saglam is cikartiyor fakat muzikte kendi eq ayarina dahi yeterli cevap veremiyor.
    Sonucta ben bu urunu 3d tv min yanina ucuz yollu sinema sistemi olarak aldm,o konuda puanim 7,ozellikle dts coZmesi,3d blueray desteklemesi,hdmi 1.4 olmasi vs bayagi guzel ozellikler...amma velakin benim muzik kulagim hassastir,bi jazz blues dinlerim,rockta secerim,arada madonna konseri izlerim gibi muzik odakli bi sistem olarak tercih etmeyiniz...
    Yinede yanlis anlasilmasin,urunun sesi cok iyi,kuvveti yerinde :) bozmuor acinca...isini iyi yapiyor,fiyatinin krali bence...sadece urunu muzik dinleme zevki adina almanizi tavsiye etmem...ama sinema sistemi ilk oncelik,muzik 2 ise kesin alin...(yorumlarim tamamen muzik kulagi hassas,detayci ve muzik zevkini onde tutanlar adinadir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 4 Mart 2012; 23:44:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: máwci

Arkadaşlar bir soru sorayım size. Bu tür sistemlerde, bağladığınız harici harddiskten film izlediğinizde mi daha iyi ses alınır, yoksa pc'den hdmi olarak bağlayıp öyle izlendiğinde mi daha iyi ses alınır?

Farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Arkadaşlar bir soru sorayım size. Bu tür sistemlerde, bağladığınız harici harddiskten film izlediğinizde mi daha iyi ses alınır, yoksa pc'den hdmi olarak bağlayıp öyle izlendiğinde mi daha iyi ses alınır?

Farketmez.

Abi benim sorularımdan bıktın ama ps3 u hdmi ile LG tv ye baglayıp optic kablo ile sesi 906 dan almakla
    ps3 u direk hdmi dan 906 ya baglamak arasında ses kalitesinde bir fark olur mu ?
  • ürün gayetçe güzel ve dinamik dinledim gördüm hem film olsun hemde müzik olsun bence muhteşem üründe yok yok yani artık siz düşünün
  • LG 32LW5500 TV VAR.PHILIPS HTS3540/12 SES SİSTEMI VAR.BENJAMİN 9500 UYDU ALICISI VAR.SES SİSTEMİNİ TV YE BAGLADIM****,RADİO,DVD DEN SES GELIYOR AMA TVDEN BI TURLU SESI SES SİSTEMİNE VEREMEDIM.LUTFEN YARDIM EDIN.
  • quote:

quote:

Farketmez.

@parlementer hocam az önce merak ettiğim soruyu denedim. Pc'den daha iyi ses aldığımı söylemeliyim. Bariz daha iyi ilginç geldi. Ayrıca benim tv ile ses sistemi arasındaki optik kablonun işe yaradığı yok. Hdmi ile bağlı birbirlerine bağlılar sesi oradan alıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsdmr

quote:

quote:

Farketmez.

Abi benim sorularımdan bıktın ama ps3 u hdmi ile LG tv ye baglayıp optic kablo ile sesi 906 dan almakla
    ps3 u direk hdmi dan 906 ya baglamak arasında ses kalitesinde bir fark olur mu ?

Sen ps3 ü hdmı den direkt 906 ya bağla

• quote:

quote:

quote:

Farketmez.

@parlementer hocam az önce merak ettiğim soruyu denedim. Pc'den daha iyi ses aldığımı söylemeliyim. Bariz daha iyi ilginç geldi. Ayrıca benim tv ile ses sistemi arasındaki optik kablonun işe yaradığı yok. Hdmi ile bağlı birbirlerine bağlılar sesi oradan alıyor sanırım.

Sen arc yapmışın tabiki arc daha kaliteli ses verir. aynı kabloden gidiş ve geliş var.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalosma

LG 32LW5500 TV VAR.PHILIPS HTS3540/12 SES SİSTEMI VAR.BENJAMİN 9500 UYDU ALICISI VAR.SES SİSTEMİNİ TV YE BAGLADIM****,RADİO,DVD DEN SES GELIYOR AMA TVDEN BI TURLU SESI SES SİSTEMİNE VEREMEDIM.LUTFEN YARDIM EDIN.

Biraz daha tek tek bağlantıları yazman lazım tv den ses sistemine bağlantıyı hangi kablo ile yaptın tv modeli.

ses sistemi ses girişleri optik varmı-koaksiyel varmı- kırmızı beyaz rca varmı ?

daha açıklayıcı yaz yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 5 Mart 2012; 16:08:16 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Farketmez.

Sen arc yapmışın tabiki arc daha kaliteli ses verir. aynı kabloden gidiş ve geliş var.

Anladım hocam. Bu durumda bir blu-ray disk taktığımda o zaman da anfiden daha iyi ses gelecek sanırım. Birde şu gereksiz olarak bağlı oılan optik kabloyu digi plus ve ses sistemi arasına bağlasam mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Farketmez.

Anladım hocam. Bu durumda bir blu-ray disk taktığımda o zaman da anfiden daha iyi ses gelecek sanırım. Birde şu gereksiz olarak bağlı oılan optik kabloyu digi plus ve ses sistemi arasına bağlasam mı?

Olur optik kabloyuda öyle degerlendir.senin tv 4500 üzeri model dimi?

• Benim tv Samsung 46 b 650
  • ürünün 5+1 dağılım nasıl arkadaşlar ses olarak bir ses veya bas kaybı oluyormu?
  • Arkadaşlar hiç bir şekilde hiç bir kablosuz ağa bağlanamıyorum neden olabilir ?
  • tv markası LG 32LW5500 TV VAR.PHILIPS HTS3540/12 SES SİSTEMI VAR.BENJAMİN 9500 UYDU ALICISI VAR.SES SİSTEMİNİ TV YE BAGLADIM****,RADİO,DVD DEN SES GELIYOR AMA TVDEN BI TURLU SESI SES SİSTEMİNE VEREMEDIM.LUTFEN YARDIM EDIN.tv nın optık çıkışı var ama ses sistemının yok.ses sistemının aux cıkısı var.kırmızı-beyaz-sarı cıkıslar.tv nın ıse optık cıkısı var-av1-av2-av3-HDI CIKISLARIDA VAR-USB CIKISLARI VAR- cıkısları var kırmızı-beyaz-sarı cıkıslar yanı.rga cıkısı var.kulaklık cıksı var.musteri hizmetlerını aradım.kulaklık cıkısndan ısı halledersın dedılar yaptım ama .ses kalıtelı cıkmıyor.uydu alıcısından audı out cıkısı ıle yapılıyormus ama.uydu alıcımda ole bı yer yok benjamın 9500 uydu alıcısı.sadece usb cıkısı var.
  • arkadaşlar iyi ürün valla çok kaliteli
  • Arkadaşlar cihaz gerçekten güzel ama,arka hoparlörlere ayak gerekiyor bunu herhangi bir şekilde çözen varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ20_38

Arkadaşlar cihaz gerçekten güzel ama,arka hoparlörlere ayak gerekiyor bunu herhangi bir şekilde çözen varmı acaba.

arkadaşıma tornada güzel bir ayak yaptırıyorum.
    muhtemelen bu hafta sonu tamamlar.

bir nevi fis-kos ayağı gibi olacak. 70-80 cm yüksekliğinde ve altta büyük, üstte daha küçük bir daire olacak.
    hoparlörü üzerine koyacağım.

ilk başta demir boru düşündüm ama düz bir boru şekil olarak güzel durmayacaktı.
    deneme amaçlı karton rulodan 80cm yüksekliğinde bir ayak yapıp nasıl görüneceği hakkında fikir edindim.
     LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

Baktım güzel durmuyor ben de ağaçtan yapmaya ve şekil vermeye karar verdim.

gelsin, resimleri koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 6 Mart 2012; 21:03:29 >

• Benim teçhizatın resimleri de bunlar.

Arka hoparlör ayağı Carrefour dan çifti 49,90 ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

Sehpa üzeri kablo geçişleri ahşap görünümlü kablo kanalı 2 mt si 7 TL
    Duvar dibi kablo kanalları beyaz renkte metresi 1 TL civarı.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.