Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar altyazı büyüklüğünün ayarlanabilmesi için lg desteğe lütfen sizlerde mesaj atınki bir güncelleme ile durumu halletsinler . Altayzılar bizim tv de çok küçük oluyor (32 inch) Bir de altyazı senkronu olursa tadından yenmez...
  • LG televizyon için LG ses sistemi doğru bir seçim mi olur?
  • Selamlar,
    Benim 906 wireless dan internete bağlı..yanına egreat r6s media oynatıcı aldım....fakat onun wireless ı yok...
    Lg nin 906 nın ethernet çıkışından egreat e ethernet girişi yapsam direk interneti paylaşabilirmiyim 906 üstünden?

işin açığı denedim,egreat otomatik olarak ip adıyor kendine
    ip:192.168.1.10
    sub mask:255.255.255.0
    dns ip:192.168.1.1

fakat internet bağlantısı sağlanmıyor...
    fakat Lg 906 tek başına internete bağlı milliyet vs açıyor...acaba interneti dağıtma gibi bi özelliği yokmu cihazın?
  • Arkadaslar Acıl YARDIM....!!!!
    Arkadaslar bende Tv Olarak 55Lw4500 + Lg 906sb Ev Sınema Sıstemı ve MAsa ustu Pc' mde LG Wifi Aparatı ile internete baglı.Şimdi Bu sıstemı nasıl Aralarında Ag Kurarak Tek tusla Pc' m den muzık veya dosya paylasabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: datya85

Arkadaslar Acıl YARDIM....!!!!
    Arkadaslar bende Tv Olarak 55Lw4500 + Lg 906sb Ev Sınema Sıstemı ve MAsa ustu Pc' mde LG Wifi Aparatı ile internete baglı.Şimdi Bu sıstemı nasıl Aralarında Ag Kurarak Tek tusla Pc' m den muzık veya dosya paylasabılırım

sb906 yanında verilen cd deki nero yu bilgisayarına kur,sb 906 o durumda bilgisayarındaki medyaları görür kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalosma

tv markası LG 32LW5500 TV VAR.PHILIPS HTS3540/12 SES SİSTEMI VAR.BENJAMİN 9500 UYDU ALICISI VAR.SES SİSTEMİNİ TV YE BAGLADIM****,RADİO,DVD DEN SES GELIYOR AMA TVDEN BI TURLU SESI SES SİSTEMİNE VEREMEDIM.LUTFEN YARDIM EDIN.tv nın optık çıkışı var ama ses sistemının yok.ses sistemının aux cıkısı var.kırmızı-beyaz-sarı cıkıslar.tv nın ıse optık cıkısı var-av1-av2-av3-HDI CIKISLARIDA VAR-USB CIKISLARI VAR- cıkısları var kırmızı-beyaz-sarı cıkıslar yanı.rga cıkısı var.kulaklık cıksı var.musteri hizmetlerını aradım.kulaklık cıkısndan ısı halledersın dedılar yaptım ama .ses kalıtelı cıkmıyor.uydu alıcısından audı out cıkısı ıle yapılıyormus ama.uydu alıcımda ole bı yer yok benjamın 9500 uydu alıcısı.sadece usb cıkısı var.

Arkadaşım senin ses sistemi giriş seviyesi bir sistem.Dışardan harici cihaz bağlantısıyla (Uydu alıcı, medya player vb.) sistemden 5.1 dijital ses alamazsın.Ancak stereo analog ses alırsın.Tv de aux-output şeklinde (kırmızı-beyaz) ses çıkışlarından uygun kabloyla ses sisteminin aux-in girişlerine bağlantı yaparak sistemden stereo ses alırsın.Veya uydu alıcısında skart çıkışı vardır muhtemelen.O zamanda skarttan R+L+Video (Kırmızı, beyaz, sarı) şeklinde kompozit bağlantı yapıp kırmızı-Beyaz ses çıkışlarını ses sistemine, sarı renkli video çıkışınıda tv ye bağlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 7 Mart 2012; 9:31:39 >

• 906 nın Film oynatma kalitesi kesinlikle düşük arkadaşlar...artık eminim...Elimdeki herhangi bir filmi 906 nın usb den izlediğimde çözünülürlük resmen düşüyor,ama 42lw4500 ün usb sinden izlediğimde görüntü cam gibi oluyor...

Dedim kablommu bozuk,yenisini aldım,değişmedi.
    egreat g6s media player aldım,onu direk hdmi dan 906 ya bağladım,ve görüntüyü ordan tv ye verdim.Media player ın oynattığı film de gayet kaliteliydi,sinyal 906 nın üstünden tv ye gitmesine rağmen...
    Bunu her türlü filmde denedim...906 malesef kaliteyi çok düşürüyor videoda
    Benim gibi karşılaştırma yaparsanız sevinirim...
  • alakan için teşekkür ederim.pekı optık çeviriciler varmiş bunlar benı işimi görürümü.tavsiye edebilecegin optik çevirici var mı acaba
  • arkadaşlar gerçekten 906'nın görüntüsü çok kötü beklemiyordum diğer blu raylar bundan daha iyi bence beni hayal kırıklığına uğrattı lg
  • arkadaşlar merak ettim HB906SB'mi daha iyi yoksa ayaklı olan HB906TA modelimi yorumlarınız için şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalosma

alakan için teşekkür ederim.pekı optık çeviriciler varmiş bunlar benı işimi görürümü.tavsiye edebilecegin optik çevirici var mı acaba

Kullanmadığımdan dolayı tavsiye edebileceğim herhangi bir model yok ama aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.optikswitcher.com/Audio-Donusturucu.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: İ20_38

Arkadaşlar cihaz gerçekten güzel ama,arka hoparlörlere ayak gerekiyor bunu herhangi bir şekilde çözen varmı acaba.

arkadaşıma tornada güzel bir ayak yaptırıyorum.
    muhtemelen bu hafta sonu tamamlar.

bir nevi fis-kos ayağı gibi olacak. 70-80 cm yüksekliğinde ve altta büyük, üstte daha küçük bir daire olacak.
    hoparlörü üzerine koyacağım.

ilk başta demir boru düşündüm ama düz bir boru şekil olarak güzel durmayacaktı.
    deneme amaçlı karton rulodan 80cm yüksekliğinde bir ayak yapıp nasıl görüneceği hakkında fikir edindim.
     LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

Baktım güzel durmuyor ben de ağaçtan yapmaya ve şekil vermeye karar verdim.

gelsin, resimleri koyarım.

Teşekkürler.Yapıldığındada görelim inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: murteki

Benim teçhizatın resimleri de bunlar.

Arka hoparlör ayağı Carrefour dan çifti 49,90 ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

Sehpa üzeri kablo geçişleri ahşap görünümlü kablo kanalı 2 mt si 7 TL
    Duvar dibi kablo kanalları beyaz renkte metresi 1 TL civarı.

Teşekkürler bende ULTİMATE ayak düşünüyorum ama kalın mı yoksa ince ayakmı daha iyi olur karar veremedim.

• teşekkür ederim ilgin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Orijinalden alıntı: datya85

Arkadaslar Acıl YARDIM....!!!!

sb906 yanında verilen cd deki nero yu bilgisayarına kur,sb 906 o durumda bilgisayarındaki medyaları görür kısaca.

tesekkurler...Yalnız o cd yı nereye koydum bulamıyorum.Bulabılecegım bır yer varsa yazarmısnız?Eger sızde varsa Msn den alabılırmıyım.
  • arkadaşlar hb906sb ile hb906ta arasındaki fark nedir ses ve görüntü olarak
  • arkadaşlar fyorumlarınızı takip etmekteyim bende bu cihazdan almak istiyorum ama görüntüsünün iyi olmadığını söylediler daha önceden arkadaşıma aldık kullanan arkadaşalrdan yorumlarınızı beklemekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

arkadaşlar hb906sb ile hb906ta arasındaki fark nedir ses ve görüntü olarak

ta kuleli olanı başka fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ20_38

quote:

Orijinalden alıntı: murteki

Benim teçhizatın resimleri de bunlar.

Arka hoparlör ayağı Carrefour dan çifti 49,90 ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

Sehpa üzeri kablo geçişleri ahşap görünümlü kablo kanalı 2 mt si 7 TL
    Duvar dibi kablo kanalları beyaz renkte metresi 1 TL civarı.

Teşekkürler bende ULTİMATE ayak düşünüyorum ama kalın mı yoksa ince ayakmı daha iyi olur karar veremedim.

bendede 2 takım hem ön hem arka ultimate siyah ayak var güzel duruyor

resim ekleyebilirsem koyucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

arkadaşlar fyorumlarınızı takip etmekteyim bende bu cihazdan almak istiyorum ama görüntüsünün iyi olmadığını söylediler daha önceden arkadaşıma aldık kullanan arkadaşalrdan yorumlarınızı beklemekteyim

906 sb nin kendi kutusundan çıkan hdmı kablo ile bağlarsan tv ne sorun yok

bende kullanıyorum direkt tv usb hdd ile 906 usb hdd 1080pmkv oldun 3d 1080p half sbs olsun görüntüde farklılık yok

ayarları yapamamışlardır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.