Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tavsiye üzerine forumlarınızda bende vatanda %8 indirimiyle 749 tl'ye aldım herhalde bugün elimde olur deneyip görecez inşallah nasıl olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

arkadaşlar tavsiye üzerine forumlarınızda bende vatanda %8 indirimiyle 749 tl'ye aldım herhalde bugün elimde olur deneyip görecez inşallah nasıl olduğunu

memnun kalıcaksın merak etme.en comlike cihaz aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

görüntü iyiyse bu ürün alınır bence ses de tabi

Önceki yorumlarda müzik ve radyoda ses kötü demişler.
    Dün özellikle en bass lı en tizli vs denedim eski bir radyo dj i olarak söylüyorum "yeterli" evet mükemmel değil ama yeterli
    çünkü akıl var mantık var. bugun iyi bir sony müzik seti en az 750 tl iken sen 650-700 tl ye hepsi bir arada bir cihaz alıyorsun.
    herhalde onun kadar mükemmel olamaz. olsa zaten fiyatı 1500 den aşağı olmazdı.
    yani hem karnım doysun hem pastam dursun.

gelelim işin teknşik boyutuna;
    dün radyo antenini merkezi sistemin anten girişine bağladım ve radyo kalitesi mükemmel oldu.
    ses olayına gelincede en basslı ve en tizli parçalarda bile zaten sesi yarıdan fazla açamadım çünkü ses aşırı yüksek oldu ve bu durumda bile bozulma olmadı...

kısaca cihaz mükemmel valla. itirazı olan varsa (parasında varsa) daha iyisini alsın, alana da hayırlı olsun :)

+1 klavyene sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: UCofUE

quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: UCofUE

Merhaba,

Ben de uzun süredir bu sistemi almak istiyordum, Cuma günü MediaMarkt'tan aldım. Ancak şöyle bir problemim var:

Tüm sistemim (tv, hometheatre, uydu receiver) çok eski modeller olduğu için hepsi scart teknolojsi üzerine kuruluydu. Bu sistemi alınca tüm sistem dağıldı. :( Bir tane de HDMI çıkışı olan HD bir uydu receiver aldım. TV çok eski kalmış olmasına rağmen, maalesef bir süre daha bu TV ile idare etmek durumundayım. Ve bu durumda, uydu receiver'dan LG'ye HDMI ile bağlantı kurdum. LG'den TV'ye ise (maalesef) sarı video kablosuyla. Bu durumda TV'yi ssarı kablonun girişi olan FAV moduna aldığımda TV ekranında LG'nin HDMI bağlantı arayüzünü görüyorum, oysa uydu receiver'dan gelen görüntüyü görmeyi planlıyordum.

Nerede yanlış yapıyorum? Bir bilgisi olan var mı?

Teşekkürler,

UE

TV de giriş modu AV1 AV2 vs olan yerlerden kaynak seçimi yaptın mı?

AV1, AV2 yapmaktan kastın TV'nin tüm girişlerini kontrol etmekse evet yaptım. Durumu detaylandırmak gerekirse, LG televizyona sarı video kablosu ile bağlı. Ve örneğin DVD izlerken TV'yi girişini kumandadan FAV'a getiriyorum (TV'de Scart1, Scart2, PC, DVI, Tuner, FAV seçenekleri var.) Ve görüntüyü alıyor ve DVD'yi izliyorum. Dolayısıyla bu moddayken, LG'de DVD'yi kapatıp input düğmesi ile input'u HDMI1'e aldığımda uydunun görüntüsünü vermesini bekliyorum. Ama olmuyor. :( Bu işlemi yaptığım zaman TV'nin ekranında, bu sayfanın en üstünde @Öner'in 8 Mart 20:55:06 mesajındaki ARC bağlantı resminin HDMI için olanını görüyorum.

Teorik olarak olması gerekmez mi? LG'de bir ayar vs mi gerekli ki?

Bu şekilde uydu ile TV arasında bağlantı eksik kalıyor. Uydu ile TV arasına başka bir kablo kullanman gerekiyor. Scart vs.
    LG den TV nin sesini alabilmek içinde TV ile LG arasına sarı kırmızı beyaz bütün comp kabloları bağlaman gerekiyor.

yeni güncelleme versiyon kaç 382. den yukarımı.
    kontrol ediyorum yeni güncelleme var diyo ama bulamıyor.

EGER ILK DEFA GUNCELLEME YAPACAKSAN, KABLOSUZ ILE DEGILDE KABLOLU BAGLANTI ILE GUNCELLERSEN IYI OLUR. CUNKU ESKI YAZILIMDA KABLOSUZ BAGLANTIDA PROBLEM CIKABILIYOR. GUNCELLEME ILE BU PROBLEM COZULUYOR.

benim cihaz modeme kablolu bağlı

versiyon 382 yi geçtimi bunu sormuştum

382. nin üzerine yazılım varmı?

• 382 üzerine yazılım çıktı galiba parlementer
  • arkadaşlar merhaba. bir problemim var.

dvd playerla internete bağlanamıyorum. kablosuz modemle, kablosuz bağlantı bulamıyorum hiç. kablolu bağlan dediğimde de ip ayarlarını yapamıyor. sebebi ne olabilir. kendi laptopumla sorunsuz girebiliyorum internete. cep telefonu da bağlanabiliyor. ancak dvd bağlanmıyor.

ip ayarlarının ne olması lazım?
  • benim LG hb906sb alalı bir hafta oldu.
    12 Mart tarihli mesajımda SİMPLİNK özelliğinin tutarsız çalıştığından şikayet etmiştim.
    Birkaç gündür durum değişti gibi. Artık televizyonu açtığımda alakasız ayarlarla karşılaşmıyorum. Kapattığımdaki ayar ne ise, açtığımda da aynısı duruyor.
    Acaba güncellemeler mi faydalı oldu bilemiyorum (halbuki ilk başta güncellemeler yapılmıştı) ama artık cihazı kullanmaktan zevk almaya başladım.
  • Yazılım güncelleme bende görünen:

Main Ver: HB.8.62.382
    Servo Ver: H90376 (H09LGN)

Bu arada bu güncellemeden sonra ARC özelliği düzene girdi. Eskiden her seferinde menü kurcalıyordum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murteki -- 17 Mart 2012; 0:44:10 >
  • vatanda aldığım ürün elime geçti hemen açtım kutusundan kurdum sesi gerçekten kristal gibi mükemmel bass'da aynı fakat görüntü beni pek tatminkar etmedi diyebilirim zaten normal playerlerde bile o görüntüyü yakalayabiliriz ama hb606sb'de görüntü bana göre iyi değildi bilmiyorum acaba bende bi yanlışıklık yaptım
  • BURADAKİ YORUMALRI OKUDUKTAN SONRA %25 İNDİRİM KAMPANYASINDAN YARARLANARAK 682 TL YE LG HB906SB SAHİBİ OLDUM. bir çok özelliği ve giriş çıkışı var maşallah. ayrıca extra optik kablo ve 1.4 hdmi kabloya gerek duymadan digitürk ve tv gişişlerini bağladım. LG HB906SB kutudan 1 adet 1.4 hdmi kablo çıktı onu samsung c750 tv min arc çıkışına bağladım digitürkten gelen hdmi kabloyu da LG HB906SB'nin hdmi 1 girişine bağladım. bu şekilde hem digitürk (tabi destekleyen kanallar) 5.1 DD hem tv 5.1 oluverdi.
    şu an yorumlarda usb oynatma kötü diyor ancak 720p çözünürlüke izlediğim dizi ve filmlerde defalarca deneme yapmama rağmen hiçbir bozukluk göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

BURADAKİ YORUMALRI OKUDUKTAN SONRA %25 İNDİRİM KAMPANYASINDAN YARARLANARAK 682 TL YE LG HB906SB SAHİBİ OLDUM. bir çok özelliği ve giriş çıkışı var maşallah. ayrıca extra optik kablo ve 1.4 hdmi kabloya gerek duymadan digitürk ve tv gişişlerini bağladım. LG HB906SB kutudan 1 adet 1.4 hdmi kablo çıktı onu samsung c750 tv min arc çıkışına bağladım digitürkten gelen hdmi kabloyu da LG HB906SB'nin hdmi 1 girişine bağladım. bu şekilde hem digitürk (tabi destekleyen kanallar) 5.1 DD hem tv 5.1 oluverdi.
    şu an yorumlarda usb oynatma kötü diyor ancak 720p çözünürlüke izlediğim dizi ve filmlerde defalarca deneme yapmama rağmen hiçbir bozukluk göremedim.

ONCELIKLE HAYIRLI OLSUN.
    ICINDEN CIKAN KABLO 1.4 DEGIL 1.3B DIR.

• quote:

vatanda aldığım ürün elime geçti hemen açtım kutusundan kurdum sesi gerçekten kristal gibi mükemmel bass'da aynı fakat görüntü beni pek tatminkar etmedi diyebilirim zaten normal playerlerde bile o görüntüyü yakalayabiliriz ama hb606sb'de görüntü bana göre iyi değildi bilmiyorum acaba bende bi yanlışıklık yaptım

Merhabalar sizede hayırlı ugurlu olsun.
    kutunun içinden cıkan kablo 1.3 dur. bu sebeple gıruntu kalitesinde sıkıntı yasamıs olabilirsiniz. (tabii tv nizinde girişi 1.4ü destekleyecek)
    kablonuzu 1.4b dediğiniz kablo ile yenilerseniz sıkıntınız giderilecektir.
    ama lütfen piyasaki 1.4 diyen çin çakması adi kablolardan kullanmayın.
    size kendi aldıgım ve denemelerde yüzdeyüz memnun kaldıgım kablonun linkini veriyorum.
    tüm arkadaslarada tavsiye ederim.

1M PREMIUM GOLD DIGITAL OPTICAL CABLE,TOSLINK

1.5M PRO GOLD HDMI CABLE,CAT2,1080​P,V1.4a,PS3,SKY HDTV

Herkese saygılar selamlar

• quote:

vatanda aldığım ürün elime geçti hemen açtım kutusundan kurdum sesi gerçekten kristal gibi mükemmel bass'da aynı fakat görüntü beni pek tatminkar etmedi diyebilirim zaten normal playerlerde bile o görüntüyü yakalayabiliriz ama hb606sb'de görüntü bana göre iyi değildi bilmiyorum acaba bende bi yanlışıklık yaptım

Sizde yada kablonuzda sorun yok,gecmis yazilarimi okuyun...goruntu cihazda kotu...
  • evet arkadaşalr defalarca fil izlememe rağmen görüntü yine aynı değişen birşey olmadı bu kadar güzel ürünün görüntüsü bu kadar kötü olması lg tarafından ama diğer özelliklere yok yok yani
  • Cihazın kendi usb'sinden gelen görüntüyü beğenmiyorsanız görüntü ve renk ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

kontrast 0,
    parlaklık -1,
    renk 0,
    keskinlik 3,
    gürültü azaltma 0

info/display tuşundan basıp en alttaki görüntü seçeneklerinden özel ayarları seçip
    bu şekilde ayarlayınca media player veya pc'den farksız izleyebiliyorum.
  • ses kalitesi konusunda veya 5+1 desteklemesi konusunda kutudan çıkan ve 1.3b dediğiniz kablo işe yaramaz mı. şu an bu kabloyu tv nin arc girişine bağladım. flash diski hem tv ye bağlayıp dts film izlerken aldığım ses ile , ses sistemine bağlayıp aynı film ile aldığım dts seste fark göremedim. birde digitürkün kendi vermiş olduğu hdmi kablo üzerine baktım ancak 1.4 veya 1.3 diye bir ibare görmedim ancak high speed hdmi cable with ethernet yazıyor. bu kablo ile DD özellikli national hd de izleme yaptığımda 5+1 ses alıyorum sanki :) bir de digitürkten gelen kabloyu sistemin hdmi 1 girişine bağladım sanki görüntü kalitesi düştü gibi, sizce optik kablo ile sisteme bağlantı kurup digitürkten gelen hdmi kabloyu tv ye mi bağlasam.
  • valla arkadaşlar be alalı bugünle beraber 2 gün oldu görüntüsünü daha BLU RAY Disklerde denemedim ondan sorun olmaz büyük ihtimallede ama forumlarda yazan arkadaşalr görünütünün çok iyi olduğunu söylediler bu cihazda 1080p yükseltmesi var herhalde
  • quote:

valla arkadaşlar be alalı bugünle beraber 2 gün oldu görüntüsünü daha BLU RAY Disklerde denemedim ondan sorun olmaz büyük ihtimallede ama forumlarda yazan arkadaşalr görünütünün çok iyi olduğunu söylediler bu cihazda 1080p yükseltmesi var herhalde

dvd disk oynatırsan 1080p upscale yapıyor.
  • tşk parlementer peki dvd lerdeki 1080p görüntüleri nasıl sence tatmin ediyor mu?
  • parlementer dediğin gibi cihaz mükemmel herşeyle çok güzel ama işte bu görüntü biraz işi bozdu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.