Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR AZ ONCE UYANDIM, SISTEMIA CTIM BIRDE NE GOREYIM. YENI SURUM CIKMIS. SU AN YUKLENIYOR.
    HB.8.97.395E
  • stokta kalmamış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shermans

stokta kalmamış :(

AH BE KARDEŞİM NETTEN ALSAYDIN YA. YADA GİTTİĞİN ŞUBEDE YOKSA BAŞKA ŞUBEDEN GETİRTİN DİYORSUN, GENE GETİRTİYORLAR
    NEYSE BİR DAHAKİ HAFTAYA İNŞALLAH :)
  • Cumartesi teknosdan lg ht-906ta aldım.Sonradan gördüm burayı ama iş işden geçmişti.Neyse bugün kurulum için geldiler.Dvd kapagı açılıp kapanırken takılıyor.Gelen servis elemanı rapor tuttu.Büyük ihtimal sıfırıyla değiştirilir dedi.Bekleyip göreceğiz.Benim merak ettiğim 7 gün içinde koşulsuz şekilde iade haakkımız yokmu? Bu süreyi geçirmek istemiyorum.Size danışayım dedim.Yada benim teknosa ile işim bitti artık lg ile muhatap olmammı gerekir.
  • plazma tv aldim, ses sistemi almak istiyorum sinema icin.. tavsiye ediyor musunuz bu ürünü?
  • güncelleme geldi 1080p videoları açmıyodu artık açıyo.bi arkadaş mp4 formatında ki videoları açmıyo demişti sanırım bende ki de mp4 olsa gerek.neyse ki artık açıyo fakat hard diski LG sl 8000 model televizyonuma bagladıgımda ki o zaten 1080p tüm formatları açabiliyo,görüntü daha net.başka da bi yenilik göremedim.tabi you tube arayüzü degişmiş aslında hem iyi olmuş hemde kötü.önce ki sürümde arama yaparken kelimeyi girip arattırıyodum.şimdi her harf girdigimde otomatik algılama yapiyo aslında iyi ama bu kez baglantıyı kasıyo.buarada önce ki sürümde de aynı olan bi sıkıntı var.o da video dolsun rahat rahat izliyim olayını yok.geri aldımmı doldurulan alan da sıfırlanıyo.gene 2 saat dolmasını bekliyorum ve bi yere kdr gidip duruyo.bu olayı yaşayan arkadaşların sayısı az degildir diye düşünüyorum. uydunet 1 mbt baglatım war. yüksek bi baglantı hızı değil ama en azından pause yaptıgımda sonuna kdr dolsa ve aynı videoyu başa aldıgımda yeniden yükleme olayına girmese süper olucak. buarada 1 ay önce vatandan 699 liraya aldım.düşünen arkadaşlar bu cihazın ses perfonmansı için bi kemancı kulağına sahip birisi olarak tereddüt etmeyin derim.ses konusunda çok hassas biriyimdir.biri 2metre ötemde fısıldasa duyarım.cihazın ses berraklıgı çok iyi.

• bu konuda pek bilgim olmadığı için geçen yazmıştım logitech z 906 mı yoksa lg hb906sb mi diye sormuştum. arkadaşı ses sistemi olarak 906sb tavsiye etmişti. yüzde 90 906sb karar verdim gibi ama sonra düşündüm ki bana sadece ses sistemi lazım yani bluraya gerek yok buna rağmen hala lg 906sb diyiyorsanız. o yüzde 10 luk teredütte kaybolur ve içim rahat edecek. şayet logitech 906 hoparlör sistemi alsam lg 906sb deki gibi tvde istediğim kalitedeki sesi alabilecekmiyim.. ? bu konuda bilgili olan cevaplandırırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recak

Cumartesi teknosdan lg ht-906ta aldım.Sonradan gördüm burayı ama iş işden geçmişti.Neyse bugün kurulum için geldiler.Dvd kapagı açılıp kapanırken takılıyor.Gelen servis elemanı rapor tuttu.Büyük ihtimal sıfırıyla değiştirilir dedi.Bekleyip göreceğiz.Benim merak ettiğim 7 gün içinde koşulsuz şekilde iade haakkımız yokmu? Bu süreyi geçirmek istemiyorum.Size danışayım dedim.Yada benim teknosa ile işim bitti artık lg ile muhatap olmammı gerekir.

internetten alırsan koşulsuz 7 gündür.

magazadan aldığın için servis raporuyla teknosadan değiştirecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

plazma tv aldim, ses sistemi almak istiyorum sinema icin.. tavsiye ediyor musunuz bu ürünü?

hb 906 sb veya kulelisi ta alabilirsin memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCY77

güncelleme geldi 1080p videoları açmıyodu artık açıyo.bi arkadaş mp4 formatında ki videoları açmıyo demişti sanırım bende ki de mp4 olsa gerek.neyse ki artık açıyo fakat hard diski LG sl 8000 model televizyonuma bagladıgımda ki o zaten 1080p tüm formatları açabiliyo,görüntü daha net.başka da bi yenilik göremedim.tabi you tube arayüzü degişmiş aslında hem iyi olmuş hemde kötü.önce ki sürümde arama yaparken kelimeyi girip arattırıyodum.şimdi her harf girdigimde otomatik algılama yapiyo aslında iyi ama bu kez baglantıyı kasıyo.buarada önce ki sürümde de aynı olan bi sıkıntı var.o da video dolsun rahat rahat izliyim olayını yok.geri aldımmı doldurulan alan da sıfırlanıyo.gene 2 saat dolmasını bekliyorum ve bi yere kdr gidip duruyo.bu olayı yaşayan arkadaşların sayısı az degildir diye düşünüyorum. uydunet 1 mbt baglatım war. yüksek bi baglantı hızı değil ama en azından pause yaptıgımda sonuna kdr dolsa ve aynı videoyu başa aldıgımda yeniden yükleme olayına girmese süper olucak. buarada 1 ay önce vatandan 699 liraya aldım.düşünen arkadaşlar bu cihazın ses perfonmansı için bi kemancı kulağına sahip birisi olarak tereddüt etmeyin derim.ses konusunda çok hassas biriyimdir.biri 2metre ötemde fısıldasa duyarım.cihazın ses berraklıgı çok iyi.

hızın 1 mgbt düşük olduğu için videolarda takılırsın.

bende fiber 20 mgbt var anında açıyor.takılma yapmıyor.imkan varsa hızını 8 mgbt çıkarmaya çalış.1 mgbt ile youtub video
    premıum ,çerikleri takılmadan seyretmen zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemsah

bu konuda pek bilgim olmadığı için geçen yazmıştım logitech z 906 mı yoksa lg hb906sb mi diye sormuştum. arkadaşı ses sistemi olarak 906sb tavsiye etmişti. yüzde 90 906sb karar verdim gibi ama sonra düşündüm ki bana sadece ses sistemi lazım yani bluraya gerek yok buna rağmen hala lg 906sb diyiyorsanız. o yüzde 10 luk teredütte kaybolur ve içim rahat edecek. şayet logitech 906 hoparlör sistemi alsam lg 906sb deki gibi tvde istediğim kalitedeki sesi alabilecekmiyim.. ? bu konuda bilgili olan cevaplandırırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler...

Complike cihaz istiyorsan 906 sb wifidirekt-dlna-hdd 4 tb destekli usb playback-smart tv-ıphone dock- 1100 wat usb medyaplayer.

Ha ben sade ses istiyorum dersem logitech z 906,

son karar senin.

Ses kalitesi 906 dan asağı değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Cumartesi teknosdan lg ht-906ta aldım.Sonradan gördüm burayı ama iş işden geçmişti.Neyse bugün kurulum için geldiler.Dvd kapagı açılıp kapanırken takılıyor.Gelen servis elemanı rapor tuttu.Büyük ihtimal sıfırıyla değiştirilir dedi.Bekleyip göreceğiz.Benim merak ettiğim 7 gün içinde koşulsuz şekilde iade haakkımız yokmu? Bu süreyi geçirmek istemiyorum.Size danışayım dedim.Yada benim teknosa ile işim bitti artık lg ile muhatap olmammı gerekir.

Raporda; ''Kurulum yapıldığı esnada cihazın cd rom kısmının açılmadığı görülmüştür'' diye rapor tutuldu.Raporun bir nushası bende bana giderken sizi arıyacaklar dediler.Şimdi aramalarını beklersek iş uzar.Ben bu elimdeki raporla teknosaya gitsem bana yenisini verirler mi? Veya blu-ray lı model için farkını versem değiştirirler mi ? Değişim için sanırım bunu götürmem gerek kurulu şekilde evde duruyor ben bunu toplayıp koliyede koyamam.Canımı sıkdı bu durum.Sanırım bu haftasonu yine kampanya olıcakmış.Birde bu modellerin hepsindemi tek hdmi girişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 26 Mart 2012; 22:36:07 >

• ARKADASLAR GUZLE HABER TEKNOSA DA KAMPANYA YAPTI
    ARTIK ORDADA 699 A 10 TAKSIT BITMEDEN KACIRMAYIN DERIM
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100380/lg_hb906sb_ev_sinema_sistemi?
  • quote:

SANA GUZEL HABERIM VAR
    TEKNOSADA KAMPANYA YAPMIS
    699 A 10 TAKSIT.
    BITMEDEN KACIRMA AL.
    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100380/lg_hb906sb_ev_sinema_sistemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volik58 -- 27 Mart 2012; 8:02:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Raporda; ''Kurulum yapıldığı esnada cihazın cd rom kısmının açılmadığı görülmüştür'' diye rapor tutuldu.Raporun bir nushası bende bana giderken sizi arıyacaklar dediler.Şimdi aramalarını beklersek iş uzar.Ben bu elimdeki raporla teknosaya gitsem bana yenisini verirler mi? Veya blu-ray lı model için farkını versem değiştirirler mi ? Değişim için sanırım bunu götürmem gerek kurulu şekilde evde duruyor ben bunu toplayıp koliyede koyamam.Canımı sıkdı bu durum.Sanırım bu haftasonu yine kampanya olıcakmış.Birde bu modellerin hepsindemi tek hdmi girişi var.

teknosayı arayıp durumu izah et,iade alırlarsa hb 906 sb al teknosada geçen cumartesi turuncu indirimde 719 tl 12 taksitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

SANA GUZEL HABERIM VAR
    TEKNOSADA KAMPANYA YAPMIS
    699 A 10 TAKSIT.
    BITMEDEN KACIRMA AL.

fiat fıstık gibi hemde 12 taksit

kaçırmayın bunu beyler. son kalan ürünler bunlar.

• Vatanı takip edin
    bu üründe vatan fiyatı daha uygun.
    ben 680 tl ye 10 taksitle aldım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teknosayı arayıp durumu izah et,iade alırlarsa hb 906 sb al teknosada geçen cumartesi turuncu indirimde 719 tl 12 taksitti.

akşam gidicem teknosaya yüzyüze konuşmak daha iyi değişim olursa kesin hb 906 sb modelden almayı düşünüyorum.Farkı çok değil almışken iyisi olsun.

• sonunda lg hb906sb karar verdim ve bugün kampanyadan yararlanmak için teknosa sitesine uğradım. axses karta 12 taksit seçeneğini tıklayacağıma yanlışlıkla tek çekimi tıklayıp şiparişi onayladım. işlem bittikten sonra fark ettim ki tek çekim olmuş. müşteri hizmetlerini aradım. durumu izah ettim. ilgili arkadaşlara iletiyoruz birazdan sizi ararlar dediler. aradan saatler geçti tekrar arardım. öncelikle aranacaklardansınız dediler ama arayan olmadı tekrar aradım. aynı şeyi söylediler. hala tek çekimi 12 ay takside bölmeleri için beklemekteyim. sizce bu işi halledecekler mi yoksa oyalıyorlar mı...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@volik58 saol, gene baktım haberdar et'e düşmüş bende bir talihsizlik var anlamadım gitti, ekmek gibi satıyor, mağazaları arayacam şimdi

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.