Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yitikdusler

öner bana sunacağın ses sistemini söylemedin.. dedim ya sadece hoparlörlü ses sistemi istiyorum. eğer logitech z 906 alırsam istediğim kalitede tv den sesi alabilir miyim. veya önreceğin bir ses sistemi var mı ?

Valla onerebılecegım bir sistem yok.
    sadece hiçbir ek özellik olmayan sisteme 1000 tl biraz fazla bence.
    ben kendi tv me optik çıkıştan bağladım.
    çok net ve temiz ses alıyorum.
  • yani lg hb906sb mi kullanıyorsun..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yitikdusler

yani lg hb906sb mi kullanıyorsun..?

Evet @Öner LG HB906SB kullanıyor. 700 TL ye 3d blurayli 1100 watt ev sineması. Kim ne derse desin ben memnunum. 800 TL ye aldım ama hiç pişmanlığım olmadı.
    Yanlız şunu eklemem lazım bu cihaz iyi bir media player değil. 3D bluray orijinal disc lerde sonuç sinemadan daha iyi diyebilirim. Diğer formatları izlemek ve codec sorunu vs yaşamamak için ayrıca bir media player şart. 79,90 TL ye Egreat R6B bu sorunumu da çözdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murteki -- 29 Mart 2012; 21:23:20 >
  • eyvallah kardeş...
  • Murteki doğru söylüyor.
    bende hb906Sb var.
    680 tl ye 10 taksit aldım.
    media player olarak epey codec çözüyor ama görüntü mükemmel değil.
    ama sesi harika diyebilirim.
    ben tv yi uzaktan izlediğim için görüntü çok kötü görünmüyor ama yakından bakınca pikseller belli oluyor.
    Blueray de mükemmel ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hibo

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

MKV ler benim için hayal kırıklığı oldu elimde bulunan 1080p lerin hiç birini oynatmadı

1 haftadır kullanıyorum, açılmayan filmler sadece qpel ve high profile 5.1 kodlanmış filmler. bunların dışında 1080p dahil açamadığı film olmadı.
    mp4'lerde 1920*1080 desteği yok. başka bir eksikliğini göremedim. 3d bluray player, usb hdd, 24p, 2 hdmi (1.4) 1 optik giriş, xv colour, 24 bit 192 khz dac, arc, dts hd, dd true hd, ipod dock, dahili wi-fi v.s. 679 TL'ye Mediamarkt kampanyadan aldım, avrupada bile daha pahalı satılmakta. düşük bütçe ile ev sineması giriş paketi için ideal bir seçenek. şiddetle tavsiye ederim. kullananlardan bir de sorum olacak : mkv içindeki veya hdmi/optik girişinden dts hd sesleri 2.0'dan yüksek dinleyebiliyormusunuz ? bir türlü beceremedim. cihaz çözemiyor desem değil, çünkü bluray disktekileri 5.1 çalabiliyor.

Arkadaşım bende bu sistemi almayı düşünüyom net ortamındaki 3d bluray.iso dosyalarını oynatabiliyormu? yada indirdiğimiz halfsbs yada sbs filmlerini ? bende lw5500 var ona takviye

• quote:

Orijinalden alıntı: akin87

quote:

Orijinalden alıntı: hibo

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

MKV ler benim için hayal kırıklığı oldu elimde bulunan 1080p lerin hiç birini oynatmadı

1 haftadır kullanıyorum, açılmayan filmler sadece qpel ve high profile 5.1 kodlanmış filmler. bunların dışında 1080p dahil açamadığı film olmadı.
    mp4'lerde 1920*1080 desteği yok. başka bir eksikliğini göremedim. 3d bluray player, usb hdd, 24p, 2 hdmi (1.4) 1 optik giriş, xv colour, 24 bit 192 khz dac, arc, dts hd, dd true hd, ipod dock, dahili wi-fi v.s. 679 TL'ye Mediamarkt kampanyadan aldım, avrupada bile daha pahalı satılmakta. düşük bütçe ile ev sineması giriş paketi için ideal bir seçenek. şiddetle tavsiye ederim. kullananlardan bir de sorum olacak : mkv içindeki veya hdmi/optik girişinden dts hd sesleri 2.0'dan yüksek dinleyebiliyormusunuz ? bir türlü beceremedim. cihaz çözemiyor desem değil, çünkü bluray disktekileri 5.1 çalabiliyor.

Arkadaşım bende bu sistemi almayı düşünüyom net ortamındaki 3d bluray.iso dosyalarını oynatabiliyormu? yada indirdiğimiz halfsbs yada sbs filmlerini ? bende lw5500 var ona takviye

bu cihaz bluray iso açmıyor. bluray iso sadece Egreat R6s veya himedia 900 a yada b. diğer media playerlar dahi açmıyor.

• akşam lg hb-906sb almıya gidicem bakalım iade işleminde sorun çıkmazsa bu modeli alıcam...teknosadaki lg tarafından iade onaylanırsa farkını verip istediğiniz ürünü alabilirsiniz demişti...yalnız arızalı sisteme evde duruyor onu nasıl götürücez bilmiyorum bana getir deseler poşete doldurur götürürüm...hiç anlamam sökme takma işinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recak

akşam lg hb-906sb almıya gidicem bakalım iade işleminde sorun çıkmazsa bu modeli alıcam...teknosadaki lg tarafından iade onaylanırsa farkını verip istediğiniz ürünü alabilirsiniz demişti...yalnız arızalı sisteme evde duruyor onu nasıl götürücez bilmiyorum bana getir deseler poşete doldurur götürürüm...hiç anlamam sökme takma işinden...

arkadasım ürünü tamamen iade oluyor senin işlem (değişim değil yani)
    ürünü bu şekilde iade edebilmen için kanuni prosedür var
    ürünü güzelce orjinal kutusuna paketlemen gerekiyor
    cunku iade işlemlerinde kanunda ve şirket prosedürlerinde diyorki "ürünün tekrar satılabilirliliğini yitirmemesi gerekir "diyor
    yani ürünü aldıgın gibi güzelce kutulayıp geri götürmen lazım.
    zaten bu yüzden bi ürün aldıgınızda kutu üstünde "bu kutuyu 1 ay saklayın" vs gibi yazılar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

Orijinalden alıntı: recak

akşam lg hb-906sb almıya gidicem bakalım iade işleminde sorun çıkmazsa bu modeli alıcam...teknosadaki lg tarafından iade onaylanırsa farkını verip istediğiniz ürünü alabilirsiniz demişti...yalnız arızalı sisteme evde duruyor onu nasıl götürücez bilmiyorum bana getir deseler poşete doldurur götürürüm...hiç anlamam sökme takma işinden...

arkadasım ürünü tamamen iade oluyor senin işlem (değişim değil yani)
    ürünü bu şekilde iade edebilmen için kanuni prosedür var
    ürünü güzelce orjinal kutusuna paketlemen gerekiyor
    cunku iade işlemlerinde kanunda ve şirket prosedürlerinde diyorki "ürünün tekrar satılabilirliliğini yitirmemesi gerekir "diyor
    yani ürünü aldıgın gibi güzelce kutulayıp geri götürmen lazım.
    zaten bu yüzden bi ürün aldıgınızda kutu üstünde "bu kutuyu 1 ay saklayın" vs gibi yazılar vardır.

iyide ürünü ben açmadım lg servis geldi ürün bozuk çıkdı...bu durumdadamı benim götürmem gerekir...bana verilen form bu bununla gidip yeni ürün alabilcekmişim ama tam detaylıda bişey demediler.

• ben mediamarkt tan almıştım bozuk çıktı, servis raporuyla değiştirdim, orjinal kutusunu vs falan da atmıştım. poşete koydum kutu yok kusura bakmayın dedim tamam dediler.

ürün senin olduğu için senin götürmen gerekecek aldığın yere yenisini alabilmen için. orjinal kutusu nerde vs falan derlerse büyük olduğu için atmak zorunda kaldım vs falan de. eğer illa diretirlerse de yeni vereceğiniz sistemin kutusu sizde kalsın vs falan salla birşeyler. dişine tutturduklarına kutu istiyolar. hemen pes etme. haklı olan sensin, neden arızalı ürün falan satıyosunuz de. özet olarak çirkinleş biraz :) adamlar kutu olmadığı için haklı sen ürün bozuk olduğu için haklısın
  • güzel malzeme birtane de ben alsam keşke ama para yoookk :))))
  • Arkadaşlar merhaba bugun iki ses sistemi inceledim. Açıkçası ikisi arasında kararsız kaldım.

Bakmış olduğum ürünleri ev sineması yoğunlukla olmak kaydıyla kullanmayı düşünüyorum.

1. olarak baktığım sistem 3d bluray oynatabilen Lg hb-1100 re modeli fiyatı şuan 1250 tl olarak satılıyor. 1100 watt ( 2+3 yıl garanti )

2. olarak baktığımda logitech-z906 bunun da şuanki fiyatı 900 tl bide buna 400 liralık lg nin 3d bluray li player alarak toplam 1300 tl lik bir sistem hazırlamış oluyorum.

Sizce hangisi daha iyi bir şeçim olabilir.

Farklı görüşleri olan arkadaşlar olursa da fikirlerini dinlemek isterim.

Herkese ii günler

yaklaşık 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin87

Arkadaşlar merhaba bugun iki ses sistemi inceledim. Açıkçası ikisi arasında kararsız kaldım.

Bakmış olduğum ürünleri ev sineması yoğunlukla olmak kaydıyla kullanmayı düşünüyorum.

1. olarak baktığım sistem 3d bluray oynatabilen Lg hb-1100 re modeli fiyatı şuan 1250 tl olarak satılıyor. 1100 watt ( 2+3 yıl garanti )

2. olarak baktığımda logitech-z906 bunun da şuanki fiyatı 900 tl bide buna 400 liralık lg nin 3d bluray li player alarak toplam 1300 tl lik bir sistem hazırlamış oluyorum.

Sizce hangisi daha iyi bir şeçim olabilir.

Farklı görüşleri olan arkadaşlar olursa da fikirlerini dinlemek isterim.

Herkese ii günler

yaklaşık 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

LG HB110RE nin HB906SB ile arasında görüntü dışında fark yok gibi. Biri ayaklı biri ayaksız. Görüntü güzel ama ayak için 450 TL fark verilmez.
    z906 iyi ses ama dediğin kombinasyona 2 tane HB906SB alabilirsin. Karar senin.

• ben 4-5 gündür 906sb test ediyorum, c.tesi optik kabloda aldım tv ve ps3 performansı bence ev için yeterli tatmin edici, tavsiye ederim, kullanıcı eqo ayarlamasını ne öneririrsiniz.
  • Arkadasalr dün aksam tesadüf bi özelliğini keşfettim.
    Bu alet VCD çalmıyor. evet dvd,bluray,3d,mkv,vsvsvs çalıyor ama bizim klasik VCD lerimizi çalmıyor.
    Bu konuya ne diyorsunuz :)
    VCD deki dat dosyasını aldım bilgisayara attım, dosya olarak çaldım,bu seferde upscaling (yani tam ekran yapmadı. )
    hadi buyrun bakalım :)
  • quote:

Arkadasalr dün aksam tesadüf bi özelliğini keşfettim.
    Bu alet VCD çalmıyor. evet dvd,bluray,3d,mkv,vsvsvs çalıyor ama bizim klasik VCD lerimizi çalmıyor.
    VCD deki dat dosyasını aldım bilgisayara attım, dosya olarak çaldım,bu seferde upscaling (yani tam ekran yapmadı. )

Cihazın özelliklerinde yazıyor bu zaten.
  • Arkadaşlar bu alete uygun netten alabileceğim uygun fiyatlı yükseklik ayarlı ayak varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Arkadaşlar bu alete uygun netten alabileceğim uygun fiyatlı yükseklik ayarlı ayak varmıdır ?

Ben bunu kullanıyorum. Carrefour dan 50 TL ye almıştım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ultimate-hoparlor-ayagi-spg-100black/productDetails.aspx?productId=evultimatespg100&categoryId=17290
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Arkadasalr dün aksam tesadüf bi özelliğini keşfettim.

Cihazın özelliklerinde yazıyor bu zaten.

Evet ama hiç dikkat etmemiştim.
    zaten benim sorum buna bi çözümü olan varmı diye?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.