Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volik58

Arkadasalr dün aksam tesadüf bi özelliğini keşfettim.
    Bu alet VCD çalmıyor. evet dvd,bluray,3d,mkv,vsvsvs çalıyor ama bizim klasik VCD lerimizi çalmıyor.
    Bu konuya ne diyorsunuz :)
    VCD deki dat dosyasını aldım bilgisayara attım, dosya olarak çaldım,bu seferde upscaling (yani tam ekran yapmadı. )
    hadi buyrun bakalım :)

bende vcd açmadıgını test etmiştim ama pek umursamadım, vcd mi dedim boşver sende takma onuda açmasın

bana kullanıcı eko ayarları en iyisi hangisi örnek verirmisin sen epey kurcaladın cihazı arka hoparlörden yüksek ses almak iyi olur, şu an vızıltı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: shermans

quote:

Bu alet VCD çalmıyor. evet dvd,bluray,3d,mkv,vsvsvs çalıyor ama bizim klasik VCD lerimizi çalmıyor.
    VCD deki dat dosyasını aldım bilgisayara attım, dosya olarak çaldım,bu seferde upscaling (yani tam ekran yapmadı. )

bende vcd açmadıgını test etmiştim ama pek umursamadım, vcd mi dedim boşver sende takma onuda açmasın

bana kullanıcı eko ayarları en iyisi hangisi örnek verirmisin sen epey kurcaladın cihazı arka hoparlörden yüksek ses almak iyi olur, şu an vızıltı gibi

Gerçi oturduğun konuma göre değişir ama şu ayarlar işini görür. Bana da Parlamenter tavsiye etmişti.

frontları -5 yap sw +6 yap rearları +2 yap mod.naturelplus yap

• quote:

quote:

kurulum sihirbazında oturdugun konumun hoparlörlere olan uzaklığını mesfe oalrak giriyorsun o otomatik ayaları yapıyor. ben onu kullandım memnunum

• yeni güncelleme var.
  • güncelleme versiyonu ne?
  • Ben yinede siz arkadaşlara sorayım dedim hb 906 ta sistemimi tv ve uyduya hdmi 1.4 kablo ile bağlı olarak son derece memnun bir şekilde kullanıyorum şeytan dürttü optic kablo siparişi verdim bunu uydu alıcısı ile kullanmak istiyorum bağlantıyı nasıl yapayım tv hb mi uydu hb mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

Ben yinede siz arkadaşlara sorayım dedim hb 906 ta sistemimi tv ve uyduya hdmi 1.4 kablo ile bağlı olarak son derece memnun bir şekilde kullanıyorum şeytan dürttü optic kablo siparişi verdim bunu uydu alıcısı ile kullanmak istiyorum bağlantıyı nasıl yapayım tv hb mi uydu hb mi

uydu cihazını tv ye bağla. artık hangi bağlantı varsa onla. scart, hdmi, komponent. ...hangisi var ise.
    sonra tv den optik kabloyu 906sb ye bağla.

bu şekilde tv deki tüm sesi ses sisteminden alırsın.
    yani uydudaki ses + pc bağlarsan onun sesi + tv nin usb sinden oynattığın filmlerin sesi vs. vs.
    tv ye gelen sesin kaynağı ne olursa olsun, gelen sesi ses sisteminden alırsın.

ses sistemindeki blueray playeri kullanmak için de ses sisteminin hdmi çıkışından tv nin hdmi girişine bir hdmi kablo bağlaman lazım.

• Arkadaşlar cihazı bende aldım, ama bende jet modem internet olduğu için güncellemeyi malesef ADSL yoluyla yapamıyorum. USB'den de tek bulduğum versiyon 372. Türkiye sitesinde hiç yok yada ben bulamadım. Bu işin başka yolu var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Birde uygun hoparlör ayağı isteyen varsa teknosada Sonorous marka çifti 35 TL. ben 2 çift 70 TL. aldım gayette güzel...
  • açıklamaların için teşekkürler öner kardeş zaten şu andaki bağlantı şeklim hb 906 ta 1.4 hdmi kablo ile 1. hdmi ye yani arc ye bağlı dolayısıyla playerde buradan bağlı uydu alıcısını ise 2. hdmi ye bağladım optik işine gelince malumunuz daha kaliteli olduğunu söylüyorlar bir denemek istedim zaten sürekli ses sistemini kullanmıyorum standby da kalıyor tv nin hoparlörlerini kullanıyorum. Kablo bugün yarın gelir onuda ses sisteminin optigiyle(bluray player) tv nin optiğine bağlarım sanırım optik seçince uydudanda optik ses alacağım :) anlamına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 8 Nisan 2012; 23:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrethoca

açıklamaların için teşekkürler öner kardeş zaten şu andaki bağlantı şeklim hb 906 ta 1.4 hdmi kablo ile 1. hdmi ye yani arc ye bağlı dolayısıyla playerde buradan bağlı uydu alıcısını ise 2. hdmi ye bağladım optik işine gelince malumunuz daha kaliteli olduğunu söylüyorlar bir denemek istedim zaten sürekli ses sistemini kullanmıyorum standby da kalıyor tv nin hoparlörlerini kullanıyorum. Kablo bugün yarın gelir onuda ses sisteminin optigiyle(bluray player) tv nin optiğine bağlarım sanırım optik seçince uydudanda optik ses alacağım :) anlamına geliyor

hocam ben de aldim bir heves optik kabloyu ama bir isime yaramadi. nedenine gelince; ses sistemi out hdmi 1 de seninki gibi. uydu hdmi 2 de. egreat hdmi 3 de bagli. ister uydu ister bluray ister egreat hangisini calistirirsam calistirayim hepsini arc ile ses sisteminden duyuyorum. yani optik kablonun bir artisi yok bence.

• Beyler

Acil yardım, gece elektrik kesilmiş fırtınadan sabah şalter falan atmıştı, akşam geldim bütün tv, sistemde elektrik var ama bir türlü baglantı kuramıyor kablolarım söktüm fişlerim taktım çıkardım bir türlü baglantı yok ses sisteminin menü ekranında yazıyor ama tv de görüntü yok

ne yapmalıyım
  • bugün optik kablo geldi bir heves eve koştum playerin arkasında optik girişinde siyah bir plastik var onu çıkardım sonra naptıysam optik kabloyu bir türlü oturtamadım tv ye de denemedim nerde hata yapıyorum acaba :(
  • optik kablonun yönü vardır.
    bir kenarı düz diğer kenarı köşelidir.
    ona dikkat etmen gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

optik kablonun yönü vardır.
    bir kenarı düz diğer kenarı köşelidir.
    ona dikkat etmen gerek

906 Ya yeni guncellememi var
    bilgin varmi
  • güncelleme var ben güncelledim

yönlerinide denedim naptıysam gevşek oluyor oturmuyor
  • Arkadaşlar merhaba bugun iki ses sistemi inceledim. Açıkçası ikisi arasında kararsız kaldım.

Bakmış olduğum ürünleri ev sineması yoğunlukla olmak kaydıyla kullanmayı düşünüyorum.

1. olarak baktığım sistem 3d bluray oynatabilen Lg hb-1100 re modeli fiyatı şuan 1250 tl olarak satılıyor. 1100 watt ( 2+3 yıl garanti )

2. olarak baktığımda logitech-z906 bunun da şuanki fiyatı 900 tl bide buna 400 liralık lg nin 3d bluray li player alarak toplam 1300 tl lik bir sistem hazırlamış oluyorum.

Sizce hangisi daha iyi bir şeçim olabilir.

Farklı görüşleri olan arkadaşlar olursa da fikirlerini dinlemek isterim.

Herkese ii günler

yaklaşık 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
  • bende lg hb906sb ile logitech z 906 arasında kaldım. uydu cihazım ve tvimde her türlü filmi harici diskten izlediğim için bluraylı sistemi gerek duymadım. ve sonunda z 906 karar kıldım geçen hafta hepsiburada com dan 843 tl 12 takside aldım.. 36 m karelik odama sistemi kurdum.. çok memnunum.. geçen film izliyorum şimşek çakıyor sanki evin dışında gerçek gibi, yağmur yağıyor sanki dışında gibi.. senin bluray cihazına ihtiyacın yoksa z 906 almanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yitikdusler

bende lg hb906sb ile logitech z 906 arasında kaldım. uydu cihazım ve tvimde her türlü filmi harici diskten izlediğim için bluraylı sistemi gerek duymadım. ve sonunda z 906 karar kıldım geçen hafta hepsiburada com dan 843 tl 12 takside aldım.. 36 m karelik odama sistemi kurdum.. çok memnunum.. geçen film izliyorum şimşek çakıyor sanki evin dışında gerçek gibi, yağmur yağıyor sanki dışında gibi.. senin bluray cihazına ihtiyacın yoksa z 906 almanı tavsiye ederim..

Bluray ihtiyacım var ama benim için önemli olan ses sistemi olduğu için kararsız kaldım. Ama yapmış olduğun yorum açıkçası içime su serptti. Sorum şu olacak sana kardeş filmlerin konuşma sahnelerindeki tiz sesi ve aksiyonlardaki tiz sesleri nasıldı.?

Açıkçası mağza ortamında bası çok kuvvetli geldi ama tiz için pek bişey anlayamadım.

Bilgin için ve paylaşımın için teşekkkür ederim.

• cihazım 10 gün sonra arıza yaptı hdmı aktarım yapmıyor, main board arızalanmış, servis rapor yazacak değişim için
  • quote:

cihazım 10 gün sonra arıza yaptı hdmı aktarım yapmıyor, main board arızalanmış, servis rapor yazacak değişim için

geçmiş olsun arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.