Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, HB906SB - LW4500 (ARC girişi yok, 3 HDMI girişi var) - PS3 ve Digitürk HD uydu alıcısını nasıl bağlamam gerekiyor, lütfen yardımcı olurmusunuz? PS3 ve Digitürk'ü HDMI kablo ile sinema sistemine bağlayıp, sinema sisteminin de ki HDMI çıkışından HDMI kablo ile tv ye bağlarsam en iyi bağlantı bu şekilde mi oluyor sizce? Yardımcı olun lütfen arkadaşlar.
  • müzikle arası iyi olan biri değilim, pek dinlemem desem yeridir. ama film izlemeyi çok severim.. z 906 dediğin gibi bassı kuvvetli, tiz işini müzik dinleyen arkadaşlar açıklasa daha iyi olur. benim için kavga, gürültü ve patlamalar ön planda. oyle bir ortadada kimin aklına tiz gelir.. kısacası z 906 sinema odan da olacak.. eğer sen hepsini bir arada istiyorsan daha detayla araştır... seni yönlendirmiş olmayayım...
  • Arkadaşlar sistemi Panasonic TX-P42gw ile kullanıyorum tv'de arc girişi var, tv'nin sesini hdmi kablo ile arc'den sisteme aktardım.
    HDMİ kablo altın uçlu olursa bişi farkedermi birde altyazılar'da türkçe karakter sorunu var ayarlar'dan altyazı seçeneğini türkçe yaptım fakat bir değişme olmadı varmıdır çözümü teşekkürler iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Arkadaşlar bu alete uygun netten alabileceğim uygun fiyatlı yükseklik ayarlı ayak varmıdır ?

Ben bunu kullanıyorum. Carrefour dan 50 TL ye almıştım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ultimate-hoparlor-ayagi-spg-100black/productDetails.aspx?productId=evultimatespg100&categoryId=17290

Esk'deki carrefour'da malesef yok
    mecbur hepsiburadan dediğinizi aldım biraz kazık yiyerek.

• 1 ay önce vatan'dan 699a aldığım sistemi bugün iade ettim. son seviyede bile bana ses yetersiz geldi. salon 40 m2 .
    avr + front hop alıp kullanmaya karar verdim.
  • arkadaşlar selam. geçen gün tekrar bir güncelleme yayınlandı. herhangi bir değişiklik farkettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

1 ay önce vatan'dan 699a aldığım sistemi bugün iade ettim. son seviyede bile bana ses yetersiz geldi. salon 40 m2 .

1000 m2 teknomarketi inleten alet 40m2 salonda nasıl yetersiz geldi? Bozuk muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

arkadaşlar selam. geçen gün tekrar bir güncelleme yayınlandı. herhangi bir değişiklik farkettiniz mi?

son 404. güncelleme yükledim ama bi değişiklik göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: bilgiturk

1 ay önce vatan'dan 699a aldığım sistemi bugün iade ettim. son seviyede bile bana ses yetersiz geldi. salon 40 m2 .

1000 m2 teknomarketi inleten alet 40m2 salonda nasıl yetersiz geldi? Bozuk muydu?

benim salon 50 m2 volum 30 a gelince oda inliyor.
  • LW5500 ile test etme şansını yakaladım. Bu arada cidden LW5500 arc dışında LW4500' den çok bi farkı yokmuş. Yani ses sisteminde de dlna, smart tv gibi özellikler varken LW4500 bir hayli yeterli olacakmış. Her neyse alındı bir kere. Bu arada sesler cidden harika. Tam bir fiyat performans ürünü. Yalnız TV dts passthrough yapamıyor fakat player' ı ses sistemine göre daha iyi gibi. E ses sistemi sesleri hallediyor ama media playerı dandik. E bi de mkv player mı alacağız ağız tadıyla film izleyebilmek için? Bileydim LW4500 alıp aradaki fiyat farkıyla mkv player alırdım daha iyi olurdu sanki..

Şöyle ki ses sisteminden çıkan hdmi kablo ile tv' yi birbirine bağladım. Hem tv nin playerinda hem de ses sisteminin player' ında 720p mkv film denedim. Tv' nin playeri hem daha akıcı hem de daha net görüntü verdi. Acaba bunun sebebi içinden çıkan dandik HDMI kablodan dolayı mı? Yoksa gerçekten ses sisteminin medya oynatıcısı bir halta yaramıyor mu?

Son bir şey de ses sisteminden mkv oynatırken herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor DTS, DDIGITAL gibi.. Bunu da çözemedim.

• Arkadaşlar. MKV'de alt yazıları büyütme şansımız var mı? Ayrıca MKV içine gömülü alt yazıların arka zemini siyah olarak mı çıkıyor.
  • 906 sb main board arızası nedeniyle dün akşam iade ettim, zira teşhir hariç hiç bir yerde sıfır yok teknosalar için konuşuyorum. yeniden bu alayım mı? vatanda var yoksa şunlar nasıl öneri ltf

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-ht1100bb-ht1100bb-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=59978

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100378/lg_hb906ta_ev_sinema_sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: shermans

906 sb main board arızası nedeniyle dün akşam iade ettim, zira teşhir hariç hiç bir yerde sıfır yok teknosalar için konuşuyorum. yeniden bu alayım mı? vatanda var yoksa şunlar nasıl öneri ltf

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-ht1100bb-ht1100bb-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=59978

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100378/lg_hb906ta_ev_sinema_sistemi

Mediamarkta hb 906 ta kuleli ve radyolu model 999 tl , eski fiat 1199 du.....

e-brosürden bakailirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

906 sb main board arızası nedeniyle dün akşam iade ettim, zira teşhir hariç hiç bir yerde sıfır yok teknosalar için konuşuyorum. yeniden bu alayım mı? vatanda var yoksa şunlar nasıl öneri ltf

e-brosürden bakailirsin.

aslında vatanı linkindeki ayaklı model var 1100 olan o nasıl 906 sb ile benzerlik taşıyorsa onu alabilirim o nasıl ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

e-brosürden bakailirsin.

aslında vatanı linkindeki ayaklı model var 1100 olan o nasıl 906 sb ile benzerlik taşıyorsa onu alabilirim o nasıl ?

Balıkesir teknosa da açılmamış kutu vardı 1 tane. tabi yakınsan.

• Arkadaşlar. MKV'de alt yazıları büyütme şansımız var mı? Ayrıca MKV içine gömülü alt yazıların arka zemini siyah olarak mı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaabb

Arkadaşlar merhaba, HB906SB - LW4500 (ARC girişi yok, 3 HDMI girişi var) - PS3 ve Digitürk HD uydu alıcısını nasıl bağlamam gerekiyor, lütfen yardımcı olurmusunuz? PS3 ve Digitürk'ü HDMI kablo ile sinema sistemine bağlayıp, sinema sisteminin de ki HDMI çıkışından HDMI kablo ile tv ye bağlarsam en iyi bağlantı bu şekilde mi oluyor sizce? Yardımcı olun lütfen arkadaşlar.

kendi cevabını kendin vermişsin zaten. sistemde 2 hdmi giriş mevcut. bu yerden bağlamtı yapıp hdmi outtan tv ye bağlarsın sorun olmaz ama hdmi kablon 1.4 versiyon denilenden olsun. bende arc var ayrıca digiturk ü hdmi ile tv ye bağladım dd kanallarda 5+1 e geçiş olmuyor o yüzden optic kablo ile digitürkü ayrıca sisteme bağladım görüntü kablosu tv ye ses kablosu sisteme gidiyor anlıyacan.

• quote:

Orijinalden alıntı: xloss

HB906SB kullanıcıları

son güncelleme olan HB.8.97.395.E
    sakın yüklemeyin şuan 2 cihazın yazılımı çöktü
    cihaz açılış da boot ekranında kalıyor
    power tuşuna basınca please wait yazısında kalıyor

HB.8.97.395.E güncellemesi problemli
    cihaz servis de bekliyor anakart değişmesi gerekiyor parça yok ellerinde.
    garanti den değişim olacak herhalde.

şu anda 897404E var son güncelleme ve bende problemsiz çalışıyor

• arkadaşlar benim cihazda smplink aktif olmuyor oysa sorunsuz çalısıyordu tek kumanda ile kullanıyordum smplink tuşuna basınca menu silik çıkıyor aktif olmuyor yeni guncelleme yapmıştım güncellemeden olabilirmi? fakat bırde evde olmadıgımdan cihazların elektirik fislerini çekip taktım bir kaç kez ne zaman oldu farketmedim ne guzel çalısıyordu sinir oldum sabahdan beri denemedigim kalmadı fikri olan arkadaşlar yazabilirmi saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

quote:

HB906SB kullanıcıları

son güncelleme olan HB.8.97.395.E
    sakın yüklemeyin şuan 2 cihazın yazılımı çöktü
    cihaz açılış da boot ekranında kalıyor
    power tuşuna basınca please wait yazısında kalıyor

HB.8.97.395.E güncellemesi problemli
    cihaz servis de bekliyor anakart değişmesi gerekiyor parça yok ellerinde.
    garanti den değişim olacak herhalde.

şu anda 897404E var son güncelleme ve bende problemsiz çalışıyor

HB.8.97.395.E güncellemesini yaptık dan sonra mı HB.8.97.404.E versiyona güncelleme yaptınız yoksa
    şansınıza HB.8.97.395.E güncellemesi yapmadan HB.8.97.404.E yazılım güncellemesi yaptınız.

Çünkü yurt dışında da HB.8.97.395.E ile uyumlu olan cihazlar da aynı problem oluşmuş.
    ve anakartı değişen cihazların yazılım sürümü HB.8.97.404.E olarak gelmiş.

Belki de LG tarafın dan HB.8.97.395.E güncellemesi kaldırıldı.

Ben de 2 cihaz da HB.8.97.395.E numaralı güncelleme cihazları bloke ettti.

valla tam emin değilim ama genelde haftada bir güncelleme taraması yaparım. muhtemelen 395ten 404e geçmiştir

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.