Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scyllias

arkadaşlar benim cihazda smplink aktif olmuyor oysa sorunsuz çalısıyordu tek kumanda ile kullanıyordum smplink tuşuna basınca menu silik çıkıyor aktif olmuyor yeni guncelleme yapmıştım güncellemeden olabilirmi? fakat bırde evde olmadıgımdan cihazların elektirik fislerini çekip taktım bir kaç kez ne zaman oldu farketmedim ne guzel çalısıyordu sinir oldum sabahdan beri denemedigim kalmadı fikri olan arkadaşlar yazabilirmi saygılar...

aynısı benim başıma geldi, elektrik kesintisi sorumlusu bence, cihazı servisi götürdüm, mainboard arızası deyip değişim verdiler, bende cihazı komple iade ettim.

yenisi almadım, biraz daha bakıyorum sogudum, ayaklı modellerin fiyatının düşmesini bekliyorum.

Geçmiş olsun
  • takibe almak lazım konuyu.LG HB806CM almayı düşünüyordum fakat alacağım zaman arada fazla fark olmadığnda bu modeli HB906SB 'yi almak çok daha mantıkllı olacaktır.Her ne kadar 2.1 bile yetecek olsa da."Sistemi koyacağım oda 25-30 metrekare" .

Bir de bu sistemdeki player ile mesela Lg Bd660 player arasında 3D özelliği dişinda ne gibi farklılıklar var ? BD660 modelinden üstün bir player mi ? "Şu ana dek BD660 ile ilgili önemli bir sorun yaşamadım..Çok nadir oluyor açmadığı film.."
    Eğer player olmayan uygun fiyatlı bir sistem bulabilsem 3d falan boşverip onu alacağım ama yok işte..Herşeyi yazdım hangi Tv kullandığımı da yazayım ; LE-32B450 Samsung Full HD bile değil "İleride LG550W alacağım o yüzden sorun olmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Nisan 2012; 14:34:07 >

• Aklıma gelmişken sorayım şimdi bu sistemi aldığımda sistemdeki player yerine BD660 bağlasam yine aynı sonuçları alabilir miyim ? 3D player varken neden böyle birşey yapacaksın diye sormayın sadece merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Aklıma gelmişken sorayım şimdi bu sistemi aldığımda sistemdeki player yerine BD660 bağlasam yine aynı sonuçları alabilir miyim ? 3D player varken neden böyle birşey yapacaksın diye sormayın sadece merak ettim

aldığın player da 5+1 ses çıkışı var mı? sistemin playeri aynı zamanda amfi görevi de yaptığı için uymaz bence
  • Hmm bir bakayım var mı yok mu
  • quote:

Aklıma gelmişken sorayım şimdi bu sistemi aldığımda sistemdeki player yerine BD660 bağlasam yine aynı sonuçları alabilir miyim ? 3D player varken neden böyle birşey yapacaksın diye sormayın sadece merak ettim

cihazda 2 adet hdmi girişi var. istediğin media player yada bd660 ı bağlaya bilirsin.
  • ARkadaşlar bende birtane lg sinema sistemi aldım 5.1 yalnız servisden gelen arkadaşlar sesi daha Iyi alabilmek icin optik kablo ialmam gerektiğini söyledi bende fikrinizi almak istedim acaba digital optik mi alsam yoksa fiber optik mi ? Ayrıca ben media player a bağlıcam fakat dts sesleri alabilirmiyim sistemeden onu bilmiyorum dvd de dts amblemini göremedim eğer desteklemiyorsa ne yapmam gerekir şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecehorozu

quote:

cihazda 2 adet hdmi girişi var. istediğin media player yada bd660 ı bağlaya bilirsin.

Hocam ben de 2 hdmi giriş 1 çıkışısı olan 1100mk modelini aldım.
    http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB1100MK.jsp

merak ettiğim konu
    r6s player'ı cihaza hdmi bağlayıp
    dts sesi cihazdan
    cihazı hdmi out tv ye bağlayarakta r6s deki görüntüyü dolaylı olarak tv den alabilirim di mi?

r6s 3d iso oynatmakta
    sesi home theaterdan hdmi alıp, görüntüyü de home theater üzerinden hdmi out tv e aktarırsam harika bir sistem olur.

lw 4500 ü optikten cihaza bağlayıp teledünya trthd, bbc hd ve ng hd deki dolby sesleri almak istiyorum.

ayrıca ben 906 ile radyo hariç fark göremedim.
    radyo önemli değil ama medya player ı ve codec desteği daha ii olursa tadından yenmez:)

• quote:

Orijinalden alıntı: moneta

quote:

quote:

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB1100MK.jsp

merak ettiğim konu
    dts sesi cihazdan
    cihazı hdmi out tv ye bağlayarakta r6s deki görüntüyü dolaylı olarak tv den alabilirim di mi?

r6s 3d iso oynatmakta
    sesi home theaterdan hdmi alıp, görüntüyü de home theater üzerinden hdmi out tv e aktarırsam harika bir sistem olur.

lw 4500 ü optikten cihaza bağlayıp teledünya trthd, bbc hd ve ng hd deki dolby sesleri almak istiyorum.

radyo önemli değil ama medya player ı ve codec desteği daha ii olursa tadından yenmez:)

Bende r6s hdmi üzerinden 906sb'ye, ps3 hdmi ile 906sb'ye, 906sb hdmi ile 4500'e, 4500'de optik kablo ile 906sb'ye bağlı. Teledünyadan dolby sesleri de alıyorum. Bu şekilde gayet stabil çalışıyorlar. Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: crsmsa

quote:

Orijinalden alıntı: moneta

quote:

quote:

merak ettiğim konu
    dts sesi cihazdan

r6s 3d iso oynatmakta

Bende r6s hdmi üzerinden 906sb'ye, ps3 hdmi ile 906sb'ye, 906sb hdmi ile 4500'e, 4500'de optik kablo ile 906sb'ye bağlı. Teledünyadan dolby sesleri de alıyorum. Bu şekilde gayet stabil çalışıyorlar. Bilginize.

ilginiz için teşekkürler.
    ps3 hariç sistemimiz aynı.
    tv ünitesi geldiğinde sistemi kurucam.
    eğer bir sıkıntım olursa başınızı ağrıtırım

• Orijinalden alıntı: moneta

ilginiz için teşekkürler.
    ps3 hariç sistemimiz aynı.
    tv ünitesi geldiğinde sistemi kurucam.
    eğer bir sıkıntım olursa başınızı ağrıtırım

Başağrısı ne demek, sisteminiz hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Elimden gelen desteği her zaman veririm.
    Teledünya da conax kart tavsiye ederim, hdmi kablolar da 1,4 olursa sıkıntı olmaz.
  • Ben sırası ile bütün güncellemeleri yaptım.Bir sıkıntı olmadı LG_HB_6100B33.ROM ilk bu versiyona yükselttim.Sonra HL09N_FW_377_120316.zip(637 Kb lık bir dosya)' a yükselttim.Geçen hafta cihaz üzerinden arattım ve yeni güncelleme buldu.Yaklaşık yarım saaat süren bir güncelleme ile cihazda problem olmadan açıldı ve güncellendi.
    LG nin sitesindeki en büyük eksiklik bu güncellemeler ile neleri düzellttikleri yada neler ekledikleri konusunda bir açıklama yapılmıyor.Körlemesine yüklüyoruz.Bazan ilk versiyon daha stabil olabiliyor.İhtiyacımıza göre güncelleme yapmak daha mantıklı.Benim izlenimim, en büyük eksiklik altyazı boyutu ve rengi ile ilgili ayarların yapılmaması.Hala bu yönde bir güncelleme yapmadılar.Herhangi bir probleme karşılık indirdiğim ilk romu saklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newaek -- 1 Mayıs 2012; 11:34:50 >
  • selam arkadaşlar

yaklaşık 6 aydır bu sistemi kullanıyorum. ilk aldığımda cd, makinanın içine düşüyordu, değişim yapıldı. ikinci makinada ise her hafta farklı bir sıkıntı yaşıyorum ve kendi kendine düzeliyo. ya wirelessı kilitleniyor ya görüntü gidiyor ses kalıyordu. şimdi de açıldıktan 2 dakika sonra kendi kendine kapanmaya başladı. ne lanet bir makineymiş ya. sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu?

garanti süresi dolmadan mediamarkta götürüp geri mi versem diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

selam arkadaşlar

yaklaşık 6 aydır bu sistemi kullanıyorum. ilk aldığımda cd, makinanın içine düşüyordu, değişim yapıldı. ikinci makinada ise her hafta farklı bir sıkıntı yaşıyorum ve kendi kendine düzeliyo. ya wirelessı kilitleniyor ya görüntü gidiyor ses kalıyordu. şimdi de açıldıktan 2 dakika sonra kendi kendine kapanmaya başladı. ne lanet bir makineymiş ya. sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu?

garanti süresi dolmadan mediamarkta götürüp geri mi versem diyorum

Biraz da şans işi tabi, ama çok geç olmadan gerekli girişimleri yap.
  • Arkadaşlar nihayet ayaklıklarım geldi.
    şimdilik sadece 2 tane yaptırmıştım.
    Zira bir TV dolabı yaptıracağım zaten. Haliyle ön hoparlörleri de dolabın raflarına koyacağım ve bu ayakları o zaman arkaya alacağım.
    şimdilik arka hoparlörler sehpanın üzerinde biraz daha idare eder.

sadece göstermek için kurdum , henüz vidalanmadılar.
    müsait bir zamanda vidalayıp güzelce vernikleyeceğim.

tornacı arkadaşım desen vermek için siyah çizgiler (onlar çizgi diiil, yanık deseni) vermiş.
    benim çok hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 2 Mayıs 2012; 22:22:17 >

• quote:

quote:

Peki diyelim bağladım BD660 'ı..Televizyonu da bağlamak için bir HDMI girişi daha gerekmez mi ? TV ile BD660 arasında HDMI ile bağlantı sağlıyrum..
  • quote:

quote:

quote:

Peki diyelim bağladım BD660 'ı..Televizyonu da bağlamak için bir HDMI girişi daha gerekmez mi ? TV ile BD660 arasında HDMI ile bağlantı sağlıyrum..

ses sisteminde 2 in 1 out hdmi var.

• Arkadaşlar hiç dlna üzerinden film izlemeyi denediniz mi? Ben izlemeye başladıktan 2 ila 5 dk sonra cihaz kilitleniyor. Bu sorunu yaşayan ve ya çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BLooDLiNe_

Arkadaşlar hiç dlna üzerinden film izlemeyi denediniz mi? Ben izlemeye başladıktan 2 ila 5 dk sonra cihaz kilitleniyor. Bu sorunu yaşayan ve ya çözümünü bilen var mı?

Hocam öncelikle izlediğiniz film 1080p veya 720p mi? eger öyleyse kablosuz bağlantının kalitesinden dolayı yapabiliyor. Yok daha düşük çözünürlük ise halen yapıyorsa ya kablosuz bağlantınızda problem vardır, yada cihazlarınızda.
  • Arkadaşlar bahsi geçen ses sistemini ne zamandır inceliyorum, forumu bayağa okudum, ancak aklımdaki bazı sorulara tam cevap alamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Evimde Lg 3d lw4500 tv, hd dijitürk ve ps3 var. En çok merak ettiğim konu dijitürk'ü ses sistemine hd üzerinden bağladığımda, dijitürk'te yayınlanan dolby dijital veya dts özellikteki filmlerin sesini ses sisteminden alabiliyor muyum? Yoksa bu ses formatları sadece ses siteminin kendi bluray playerına film cd'si takınca yada usb'si kullanıldığı zaman mı çalışıyor? Yani ses sistemi harici bir kaynak bağlandığında dekoder gibi sesleri çözüp verebiliyor mu? Bu sorumu cevaplarsanız çok memnun olacağım. Ona göre sistemi almaya karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.