LG HB1100MK bu modelle olan farkını bilen yokmu arkadaşlar ona göre bu ürünü bekliyim vatan %25 indirim yapıldımı alıyım diyorum .
1100 mk ile 906 arasındaki görünürdeki en büyük fark 906 da radyo oluşu. 1100 mk ile 906 arasında görsel bir fark yok. 1100 mk ile açamadığı mkv ye rastlamadım. dts hd leri çözemiyor. r6s onun yerine bu işi görebiliyor. 906 nın oynatıcı performansının beğenilmediğini okumuştum. bence 1100mk nın oynatıcı performansının lw4500den farkı yok üstelik codec fazlası var. benim için en büyük eksi altyazı. tv de altyazı boyutu ayarı var iken 2012 model playerda altyazı ayarı yok. 700 tlye teknosadan aldım. bu fiyata 3d bluray player ve ses sistemi olunca fazla yaygara yapamıyo insan:) diğer markalar dvd playerlı sistemleri bu fiyata veriyo.
906sb 2TB harddiski destekliyor mu? yoksa 1TB a kadar mı desteklyor?
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon19
arkadaşlar selam
2tb hdd destekler imzamda var kullanıyorum. 4 tb a kadar destegi var.
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon19
arkadaşlar selam
2tb hdd destekler imzamda var kullanıyorum. 4 tb a kadar destegi var.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için
Bende uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar verdim sanırsam bu fiyata bu özelliklerde ve kalitede rakipsiz bir ürün Ürünü Lenovo y570 laptobuma optik girişten bağlamayı düşünüyorum aklıma takılan soru ise şu 5+1 sistemin tüm uydularından ses alabilir miyim?
Birde şu Watt olayına değinmek istiyorum ev sinema sistemlerinin abartılı watt değerlerinden oluştuğunu hemen hemen her kullanıcı bilmektedir böyle bir sistemin 1100w gibi muazzam bir değeri vermesi fizik kurallarına aykırı demek istediğim sub+uydular gerçek değer olarak 200w kadar verebilir mi?
radyosu yok ama lg smart özelliğinde netten radyo eklentisi var gayet güzel çalıyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: tonntini
radyosu yok ama lg smart özelliğinde netten radyo eklentisi var gayet güzel çalıyo :)
Ses kalitesi olarak bir farklılık yok yani öylemi ?
yok zaten netten bakarsanız görürsünüz 2 sininde özellikleri aynı:)
quote:
yok zaten netten bakarsanız görürsünüz 2 sininde özellikleri aynı:)
Eğer öyleyse arada ki 100 lira farkı ödemeye hiç gerek yok 1100mk almak daha mantıklı geliyor bana
ihtiyacın varsa kaçırma bu fiyata sonra arayıp bulamazsın filan :)
Arkadaşlar bende HB906 modeli var, merak ettiğim bir şey var. Bende gömülü alt yazıların arka zeminde siyah bantlı çıkıyor. Gömülü olmayanlar normal çıkıyor. Acaba sizdeki durum nedir?
quote:
dun ben de 1100 MK dan aldim... cihazin smart menusunden radyoyu nasil indirecegiz ?
bir de kurunca biraz smart menuyu gezdim, kurdugum app lerin icine girip oynatamadim bi turlu...ornegin lg tv app kurdum ama icindeki videolari oynatamadim. deneyen varmi ?
ben radyosunu yuklemedim içinde vardı belki update yaptıktan sonra gelmiştir ben direk update yapmıştım birde öyle deneyin isterseniz.