Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan0093

arkadaşlar ürünü bugün satın aldım. hdmi çıkışını tv ye bagladım fakat tv deki sesleri ve xboxımdaki sesleri ses sistemine aktaramıyorum. ne yaptıysam olmadı. moralim alt üst oldu aldıgımdan beri. teledünya kullanıyorum. yardımcı olabilecek olan var mı ???? lütfen arkadaşlarrrr

yani philips42pfl7606 tv - LG HB906SB - teledünya -xbox360. ses sisteminin hdmi çıkışını bagladım tv ye. ne tvdeki sesleri nede xboxtaki sesleri alamıyorum ses sisteminden.

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

bende lg1100mk ses sistemi var 906sb ile herşeyi ile aynı tv ise samsung d6500 var .hocam dahili uydu alıcısı var.bende sizin gibi biraz uğraştıktan sonra tv ayarlarındaki menüden anynet diye bir özellik var onu açık pozisyonuna alarak çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: moneta

quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

LG HB1100MK bu modelle olan farkını bilen yokmu arkadaşlar ona göre bu ürünü bekliyim vatan %25 indirim yapıldımı alıyım diyorum .

1100 mk ile 906 arasındaki görünürdeki en büyük fark 906 da radyo oluşu.
    1100 mk ile 906 arasında görsel bir fark yok.
    1100 mk ile açamadığı mkv ye rastlamadım.
    dts hd leri çözemiyor. r6s onun yerine bu işi görebiliyor.
    906 nın oynatıcı performansının beğenilmediğini okumuştum.
    bence 1100mk nın oynatıcı performansının lw4500den farkı yok üstelik codec fazlası var.
    benim için en büyük eksi altyazı.
    tv de altyazı boyutu ayarı var iken
    2012 model playerda altyazı ayarı yok.
    700 tlye teknosadan aldım.
    bu fiyata 3d bluray player ve ses sistemi olunca
    fazla yaygara yapamıyo insan:)
    diğer markalar dvd playerlı sistemleri bu fiyata veriyo.

Aradaki farklar bildiğim kadarıyla söyle:

906SB de Wireles LAN desteği yok, sadece kablolu LAN ve Wi-Fi direct özellikleri var ama Wi-Fi üzerinden ev ağına bağlanamıyor. HB1100MK da var,

HB1100MK da desteklenen görüntğ ve ses formatları artırılmış.

HB1100MK da radyo yok 960SB de radyo var.

Bildiğim farklar bunlar.. AMa sizin dediğinizin tersine HB 1100MK DTS-HD çözebiliyor üzerinde simgesi var. DTS-HD olan bir film yok elimde sanırım olsa denerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekinsi

bu yazıyı ben aldıktan sonra gördüm ve benim fikrim ise kesinlikle tavsiye ederim.

evde bilgisayarım üzerinden ve HTC Cep telefonu üzerinden rahatça sistemi kontrol edebiliyorum.

android marketten lg remote uygulamasını indirin kumandanın çekmediği yerlerde lg remoteyi telefondan deneyin. farkı görün.

fotoğraftaki ürün konu başlığındki sistemdir / hb906
    bu fotoğraf da benden gelsin ;)

Hayırlı olsun evet gerçekten kumanda olayı süper Android ve iphone desteği veriyor android veya IOS kullananlar kesinlikle denemeli kumanda olayını. ilk başta mantıksız geliyor kendi kumandası varya ne gerek var diye düşünüyrsun ama müzik dinlerken sistemi evin heryerinden kumanda edebilmek çok güzel.

• arkadaşlar Wi-Fi Direct özelliğini aktif kullanan varmı ?
    bende htc hd mini var akıllı telefon grubunda yazılımı sadece androıd degıl windows mobile 6.5
    ben ses sıstemınden wifiyi açıyorum cep telefonumdan ekranda birşey gorunmuyor,
    extra birşey mı yapmak gerekıyor?
    masaustu pc için Nero MediaHome 4 kurdum cd den bılgisayardakı dosyaları kablosuz kullanıyorum.
    gerçi son zamanlarda ılgınc bır sorun nero ıle kablosuz dlna ıle ızlerken fılm dızı vıdeo vs ne varsa son 1 dakkasında kıtlenıyor cihaz :(
    sızlerde de boyle bır sorun varmı acaba ?

Wi-Fi Direct
    Dijital cihazlar arasında en kolay dosya paylaşımı! Wi-Fi Direct sayesinde kablosuz etkin bağlantı noktasına gerek duymadan dijital cihazlar arasında kablosuz dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Artık, PC ve akıllı telefonunuzdaki içeriği doğrudan TV ve LG Blu-ray Ev Sinema Sisteminize aktararak yayın sağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

quote:

LG HB1100MK bu modelle olan farkını bilen yokmu arkadaşlar ona göre bu ürünü bekliyim vatan %25 indirim yapıldımı alıyım diyorum .

bence 1100mk nın oynatıcı performansının lw4500den farkı yok üstelik codec fazlası var.

906SB de Wireles LAN desteği yok, sadece kablolu LAN ve Wi-Fi direct özellikleri var ama Wi-Fi üzerinden ev ağına bağlanamıyor. HB1100MK da var,

Bildiğim farklar bunlar.. AMa sizin dediğinizin tersine HB 1100MK DTS-HD çözebiliyor üzerinde simgesi var. DTS-HD olan bir film yok elimde sanırım olsa denerdim.

Alıntıları Göster

HB1100MK 'da sample dts-hd ve truehd film denedim ama desteklenmiyor diye uyarı verdi :s

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

quote:

dts hd logosu olduğunun farkındayım.
    bu problemle iki ayrı filmede karşılaştırdım.
    bu filmlerde cihaz sesleri çözemedi.
    1. si bluray iso idi sesi r6s den raw olarak gönderdiğimde cihaz sesi çözmedi. ses codecsi için r6s dts hd yazıyordu.
    2. ise bir mkv film idi hem cihazın kendisinden hem de r6s ten sesi çözemedi.
    filmlere ilişkin ayrıntılı bilgiyi bu sayfa üzerinden vericem.

• Dediğim gibi denemedim ama bence direk DTS-HD li bluray disk filmle denemek lazım.. Eğer çözemiyorsa çözemiyordur.. MKV vs. de olay biraz yazılımsal ve codecsel updatele destekleyebilir ileride önemli olan donanım olarak destek verip vermediği... DTS-hd bluray (direk diskten çalınan filmleri) çözebiliyorsa donanımsal olarak çözebiliyor demektir. Elimdeki BD disklere bi bakıyım eğer içlerinde DTS-HD olan varsa açar denerim buradan bildiririm size.
  • Blu-Ray disklerle denedim çözebiliyor (hatta daha öncede denemişim) bu arada bendeki 4 tane BD film DTS-HD imiş. Herhangi bir tanesinde DTS ibaresi biel yok sadece DTS-HD ibaresi var. Fotoğraflar aşağıda. Hepsinide oynatıyor, yani bu durumda DTS-HD çözebiliyor ancak sizin elinizdeki ile codec sorunu yaşıyor olabilir. Ses modlarında hepsi HTS-HD olarak belirtilmiş, en alttakine bakarsanız Standard DTS logosu bile yok sadece DTS amblemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 16 Haziran 2012; 14:04:50 >

• deneme için teşekkürler @tonythetonguc
  • Arkadaşlar daha önce sorulmuş ama ben olayı hala çözemedim. Zaten bu ses sistemlerinden de hiç anlamam. Sorun şu: LG bluray 3d hdmi girişli cihazımı hdmi üzerinden tv'ye bağladım. D-smart veya digitürk cihazı da hdmi üzerinden tv'ye bağlı. Şimdi 2 tane küçük hoparlör var ve 1 tane de dikdörtgen prizması şeklinde daha büyük bir hoparlör var. Natural ya da Game moduna geçtiğim halde küçük hoparlörlerden ses alabiliyorum ama büyük hoparlörden hiç ses gelmiyor. Kabloları kontrol ettim. Sorun yok. Sorun nedir acaba???
  • Rica ederim,

Bu arada ayak almayı düşünenler için HB1100MK konusuna yazdığım mesajı burayada kopyalıyım belki ihtiyacı olan vardır.

quote:

Sevgili Konu sakinleri ve ses sistemi için ayaklık arayanlar;

Bugün Ankara Nata Vega Electroworld de gezinirken Philips marka çok kaliteli bir ayak buldum üstelik sadece 19,90TL ye

Aslında daha öncede dikkatimi çeken Philips marka ses sistemine bağlı bir ayağı elemana sordum ilk başta philips e özel yanıtını aldım ki (normade de öyle) yine de orda duran HB1100MK nın uydularından biri ile deneyelim dedik normal yuvasına oturmadı ama arkasındaki vidaya cuk diye oturdu. Ama dediğim gibi arka tarafına oturdu ilk başta dengede sorun olurmu diye düşündüm baktım ayak gerçekten çok sağlam ve uydu arka tarafına takılmasına rağmen gayet sağlam durdu... Sadece uydu direk vidaya asıldığı için alt tarafı boşta kaldı altınada çift tarafı güçlü yapışkanlı bantlardan kullanılırsa çok iyi olur... veyahut ayak üzerine hatta tersine değil ön tarafına sanayide bizim uyduara uygun bir takılma yeri (vida) yaptırılırsa yine çok iyi şekilde olur. En pratik çözüm ise arka tarafına asıp (aslında direk bu şekild asılıda kullanılabilir ama dokunursan alt tarafı sallanıyor uyduların) alt tarafıda çift taraflı bir yapışkan ile tutturulursa gayet güzel olur düşüncesindeyim.

Yani benim beğendiğim kısmı gerçekten oldukça kaliteli ayaklar (zaten Philips marka orjinal), ve aynı zamanda hem çok ucuz hemde oldukça şık...
    Eğer almayı düşünen varsa gitsin incelesin hatta mutlaka bizim ses sisteminden de vardır rica edip uyduları bi üzerinde denesin.. 19,90 gerçekten kaçmayacak bir fiyat... Nette bulabildiğim en uygun ultimate diye bilinmedik markanın ayakları bile çiftli seeti 69TL tam set almak isterseniz 140TL ye geliyor.. ki netten alıcağımızda tam olarak uyacakmı orasıda malum değil. Linki burada:
    http://www.hepsiburada.com/liste/ultimate-hoparlor-ayagi-spg-100black/productDetails.aspx?productId=evultimatespg100&categoryId=17290

Bunu tüm set alırsanız sadece 40TL ye geliyor. Hemde Philips..

Düşünenler gidip bir electroworld e baksın, yok derlerse philips ses sistemlerine takılı olarak görebilirler, Nata Vega daki electroworld de 1-2 tane daha stok var demişlerdi. ayrıca ankara merkez depolarında da varmış...

Fotoğraflarını buraya ekliyorum aslıdna bizim uydular üzerindeyken de fotoğraf çekseydim güzel olurdu ama çok çok sonra aklıma geldi fotoğrafını çekmek işin kötü yanı şu anda ses sistemini kaldırdım evde de kuramıyorum henüz yakında taşınıcam o sebeple hiç kurmadım...

İşte burada alttaki ve üstteki fotolarda gözüken arka taraftaki vidaya takılabiliyor bizim uydular.

Buda kutusu:

Ayrıca kablo için klipsleride var

EDIT:

Bu arada açtım bir tanesini eksiği gediği varmı diye... O arkada diye bahsettiğim vidayı söküp ön tarafada takabiliyorsunuz... Yani ters takmaya gerek yok uyduyu...

Ayrıca boruların içi delik bırakılmışki biraz uğraşırım derseniz kablolarıda içeriden geçirmeniz mümkün ve bence burda harika olmuş

Vidanın arka taraftan çıkartıp ön tarafa taktığım fotoğrafı:

• LG 906SB ile 3D filmlerde alt yazı iki yanda çıkma sorunu oluyor. 3D Subtitle programı ile 3d alt yazı yaptım olmadı. SSA uzantılı alt yazı yaptım, gene olmadı. Acaba 3D altyazı sorununu çözebilen var mı?
  • Simdilik cozen yok ama deniyoruz sik sik yazilim guncellemelerini kontrol edin. Ben teknik servisede bildirdim durumu ama henuz cozum yok hem bu modelde hemde bunun yeni modeli HB1100mmk icin bir cozum gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey soracağım , kimine komikde gelebilir.Aldığımdan beri ilk haliyle duruyor sistem.İnternet olmadığı için güncelleme falan yapamadım.Zaten aktif olarak da kullanılmıyo.Yaşadığım evde wd live media player kullanıyorum güncellemeleri pc ye indirip usb bellek ile yapıyorum.LG de de aynısı oluyormu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

arkadaşlar Wi-Fi Direct özelliğini aktif kullanan varmı ?
    bende htc hd mini var akıllı telefon grubunda yazılımı sadece androıd degıl windows mobile 6.5
    masaustu pc için Nero MediaHome 4 kurdum cd den bılgisayardakı dosyaları kablosuz kullanıyorum.
    gerçi son zamanlarda ılgınc bır sorun nero ıle kablosuz dlna ıle ızlerken fılm dızı vıdeo vs ne varsa son 1 dakkasında kıtlenıyor cihaz :(

Wi-Fi Direct
    Dijital cihazlar arasında en kolay dosya paylaşımı! Wi-Fi Direct sayesinde kablosuz etkin bağlantı noktasına gerek duymadan dijital cihazlar arasında kablosuz dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Artık, PC ve akıllı telefonunuzdaki içeriği doğrudan TV ve LG Blu-ray Ev Sinema Sisteminize aktararak yayın sağlayabilirsiniz.

Konu pek rağbet görmüyor ama ben gene de şansımı deneyeceğim.wi-fi direct özelliği nasıl aktif hale getiriliyor biliyormusunuz.Bugün Sony Xperia S telefonumdaki foto yada videoları 906 sb ses sistemim aracılığı ile izlemeye çalıştım ve tabi ki başarılı olamadım.Cihazda wifi ve dlna var yazıyor.Telefonda da var nasıl ikisini bir araya getirceğim birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• arkadaşlar bir sorum olaca

laptop hdmi üzerinden ses sistemine bağladım.
    ses sisteminin hdmi out unuda tv ye

pc nin ses çıkısını hdmi seçtim.
    ama ne yaptıysas ses sisteminin sesi 5 + 1 almasını sağlayamadım.
    ekranda 2 0 0 Yazmakta.

pc den sesi ham olarak ya da 5+1 olarak ses sistemine aktarmanın yolu yokmudur.

e great r 6 s de bu sorun yok.
    birazcık splash player zevki yapayım dedim olmadı.
  • geçen sene alınca ben de denemiştim, ama pc hdmi'dan sadece pcm 2.0 ses iletebiliyormuş. belki windows 7'de çözüm getirmişlerdir. daha olmazsa 40-50 usd'ye optik çıkışlı bir usb ses kartı alıp sesi buradan lg'nin optik girişine verir, görüntüyü de hdmi'dan direkt tv'ye verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

arkadaşlar Wi-Fi Direct özelliğini aktif kullanan varmı ?

Wi-Fi Direct

Konu pek rağbet görmüyor ama ben gene de şansımı deneyeceğim.wi-fi direct özelliği nasıl aktif hale getiriliyor biliyormusunuz.Bugün Sony Xperia S telefonumdaki foto yada videoları 906 sb ses sistemim aracılığı ile izlemeye çalıştım ve tabi ki başarılı olamadım.Cihazda wifi ve dlna var yazıyor.Telefonda da var nasıl ikisini bir araya getirceğim birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

biraz geri sayfalara gidersen wifidirect kurulumu hakkınada açıklamalarım var.
    906 da wifdidirect gir gurup kur var gurup kur sana sifre verecek o sifreyi tele yaz çalışır.

dlna telinde dosya aç seçeneklerden dlna tıkla ve oynat

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

LG 906SB ile 3D filmlerde alt yazı iki yanda çıkma sorunu oluyor. 3D Subtitle programı ile 3d alt yazı yaptım olmadı. SSA uzantılı alt yazı yaptım, gene olmadı. Acaba 3D altyazı sorununu çözebilen var mı?

düzelme yok lg nin yazılım çıkarması lazım.
  • lg hb1100mk'ya uygun hoparlör ayağı arıyorum arkadaşlar malatya'da ikamet ettiğim için, alışveriş mağazalarında ve iş yerlerinde bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.