Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar mesajları uzun süreden beri takip etsemde yazmak bir türlü nasip olmadı cihazla ilgili bazı sorular ve paylaşımlarım olacaktı.

Paylaşımlar:
    1)Cihaz ses kalitesi olarak gayet başarılı ancak tam ses ile kullanmak komşulardan dolayı imkansız.
    2)bence kodek problemi olan bir cihaz,ancak güncellemeler ile bu sorunun giderileceğini düşünüyorum ki ilk aldığımda .vob uzantılı dosyaya uyumsuz derken son 2 ügüncelleme sonrası sorunsuz açmakta. m2ts yada ts uzantılı dosyalarıda açamamakta.
    3)altyazılara müdahale edilememesi de şuan için kötü bir durum,hadi geçtim senkronizasyon ayarı yapmayı en azından ufaltılsa büyültülse bile yeticek.güncelleme geleceğini düşünüyorum. bazen de yüksek gb'li filmlerde (12gb civarı) altyazıyı seçmeme rağmen ekranda göstermiyor.
    4)smart tv özelliği bana göre yetersiz ve yavaş.samsung almadığım için bu konuda pişmanım
    5)wi-fi direct özelliği müzikler ve küçük çaplı dosyalar için gayet kullanışlı ancak 54mps modem ile bi mkv seyretmek sıkntı olmakta.

bütün bu olumsuzluklara rağmen verilen parayı fazlasıyla haketmekte.tahminim donanım olarak yeterli bir cihaz olsa bile, yazılımlarda (smart tv - kodekler) lg 'nin stratejisi aynı nokia gibi,sağlam ürün üreteyimde yazılım olmasada olur.nokia symbian konusundada çok başarısız ve vurdumduymaz,müşterilerin isteklerini dinlememekte.lg nin durumu nedir açıkcası bilmiyorum.eğer yetkili yerlere durumları açıklarsak eksikleri biz söylersek acaba olumlu sonuç alırmıyız diye bir denemek lazım

• smart tv olarak bence de yetersiz en azindan you tube da yenilik gerek son 3-4 guncelleme de bile bicbir degisiklik yok.aratmalarda kumanda uzerinde ki harfleri kullanmamiza olanak tanimalilar.picasa da bu ozellik var halbu ki.gayet de pratik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

bir sorun oluştu, acaba ne yapmalıyız

player i açınca ekranda boot yazısı yazıyor

sonra açma tuşuna basıyorum

saatlerce please wait yazısı dönüyor ve ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor

sadece ses açma kapama tuşu çalışıyor

kapatıyorum açınca yine böyle, acaba reset tuşu filan var mı?

kendi mesajımı alıntı yapayım.

cihaz set olarak değiştirildi.
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Her yerde araştırdım ama bulamadım buna benzer sorun.
    AAC 5.1 formatında .mp4 uzantılı videolarda arkadan BOB BOB BOB BOB diye ses geliyor subwoferdan alttan alttan geliyor ama sessiz sahnelerde çok rahatsız edici. İnsanın başı ağrıyor bi zaman sonra. Normalde pcde açtığımda böyle birşey yok. Sorun neden kaynaklanıyor çözümü var mı sizce?
  • Bedava 5+1 Hoparlör ayağı !!!

Bugün Media Markt tan (optimum AVM de) çifti 6.99 tl ( evet yanlış değil çifti yedi TL) satın aldım
    HB1100mk hoparlörleri için gayet güzel oldu. Eski fiyatı 39 tl imiş..

BEKO HPA-2000
    Metal hoparlör ayak seti 2'li. Art.no:1048197-1049978 Stok:100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi althas -- 11 Ekim 2012; 20:18:07 >

• @althas

resim koyabilir misin?
    verdiğin adres ürüne gitmiyor maalesef.
  • beyaz ayaklığın üzerinde hb1100 hoparlörleri zebra gibi geliyor bana. alıp boyanırsa güzel olabilir tabi...
  • Arkadaşlar HB906SB ile dlna üzerinden film-dizi izlemeyi deneyen oldu mu? Ben 720p-1080p açtığım filmleri 4-5 dk izledikten sonra cihaz donuyor. Bu problemle karşılaşıp çözümünü bilen var mı? Yada bu özelliklerde bir filmi sorunsuz izleyen? Ona göre cihazı garantiye göndermeyi düşünüyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: althas

Bedava 5+1 Hoparlör ayağı !!!

Bugün Media Markt tan (optimum AVM de) çifti 6.99 tl ( evet yanlış değil çifti yedi TL) satın aldım

BEKO HPA-2000

http://restposten.mediamarkt.com.tr/store.php?storeId=9

fotoğraf ekler misiniz? ben de almayı düşünüyorum internetten almam mümkün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

quote:

BEKO HPA-2000

mediamarkt web sitesinin ,fırsat ürünleri linkinden gelen sayfada, optimum AVM yi seçerseniz ,ve sayfanın gelmesi için biraz sabrederseniz (geç geliyor)
    görebilirsiniz.Verdiğim link çalışıyor ama biraz sabır......İnternetten satışı varmı bilmiyorum , aynı siteye bakabilirsiniz..

Buradanda görebilirsiniz...
    www.bekoyetkilisatici.com
    Beko|Beko Beyazeşya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre
    http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-HPA-2000-Universal-Haparlor-Ayagi_2430.html#0

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi althas -- 18 Ekim 2012; 11:37:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

quote:

BEKO HPA-2000

http://restposten.mediamarkt.com.tr/store.php?storeId=9

mediamarkt web sitesinin ,fırsat ürünleri linkinden gelen sayfada, optimum AVM yi seçerseniz ,ve sayfanın gelmesi için biraz sabrederseniz (geç geliyor)
    görebilirsiniz.Verdiğim link çalışıyor ama biraz sabır......İnternetten satışı varmı bilmiyorum , aynı siteye bakabilirsiniz..

Buradanda görebilirsiniz... http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-HPA-2000-Universal-Haparlor-Ayagi_2430.html#0

yo ben siteyi gördüm de, lg hoparlörlerle uyumunu merak ettim sıkıntısız monte ediliyor mu bir de metalik olması görüntü açısından hoş duruyor mu? evde kullandığınız şekilde bi foto ekler misiniz?

• Haklısınız , resimlere her yerden ulaşabilirsiniz.
    Malum benim rütbem daha er. Öğreneceğiz işte

Umarım bu resimler bir fikir verebilir....

• 6.90 a çok iyi tabi ama siyah olsaymış daha şık dururmuş. Güle güle kullan. Teşekkürler fotolar için.
  • haramidere mediamarkt ta var ise hemen kapayım 4 tane.

şık duruyorlar.

hb1100mk içinde güzel duracaktır.
  • Bu mediamarkt çok değişik bir mağaza ya.eskişehirdeki mağazada yokmuş olsa bile aynı fiyat olmazmış,istanbul optimum mağazasından net üzerinden ya da telefon ile sipariş veremezmişim,eskişehir mağazasından işlem yaptırıp optimumdan aldıramaz,kargolatamazmışım. almak içinde istanbula gidicek halimiz yok tabi :)
  • Arkadaşlar bu aletin altyazı probleminden sıkıldım. Altyazı küçük diye hiç kullanamıyoruz aleti : ) E zaten smart özelliğ menüleri falan çok yavaş ! Artık güncelleme falan beklemiyorum .

Acaba fazla masraf etmeden bu alete bağlayabileceğim bir media player tavsiye edermisiniz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar bu aletin altyazı probleminden sıkıldım. Altyazı küçük diye hiç kullanamıyoruz aleti : ) E zaten smart özelliğ menüleri falan çok yavaş ! Artık güncelleme falan beklemiyorum .

Acaba fazla masraf etmeden bu alete bağlayabileceğim bir media player tavsiye edermisiniz ...

medyaplayerden ne beklediğine beğlı olarak ,

Egreat r6s ; Yaklaşık 199 tl civarına bulunabiliyor.
    Mk808 ; Yaklaşık 60 usd civarına çin sitelerinden sipariş verilebiliyor.

R6S de 3d iso kalıplarını oynatma özelliği var.
    Mk808 de ise android 4.1 özelliği var.

3d iso istiyorsan r6s,
    smarttv gibi hatta daha fazlası olsun diyorsan mk808.

karar senin.

Her iki cihaz içinde forumlarda konuları var ineleyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Arkadaşlar bu aletin altyazı probleminden sıkıldım. Altyazı küçük diye hiç kullanamıyoruz aleti : ) E zaten smart özelliğ menüleri falan çok yavaş ! Artık güncelleme falan beklemiyorum .

3d iso istiyorsan r6s,

karar senin.

Öncelikle teşekkür ederim . Aslında media player dan beklentim sadece altyazı desteği sağlam olsun (büyütme küçültmü , senkron tutturma ) onun haricnde internete bağlanmasın ,smart tv , android falan olmasın. 3D televizyonum desdeslemiyor ,gözlüksüz 3D ler gelene kadar da almayı düşünmüyorum . Tabiki dolby digital ,true HD ,DTS , DTS HD. 1080 falan olsun...

Sonuçta sadece altyazı desteği için kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 7 Kasım 2012; 13:50:47 >

• quote:

quote:

quote:

3d iso istiyorsan r6s,

karar senin.

Öncelikle teşekkür ederim . Aslında media player dan beklentim sadece altyazı desteği sağlam olsun (büyütme küçültmü , senkron tutturma ) onun haricnde internete bağlanmasın ,smart tv , android falan olmasın. 3D televizyonum desdeslemiyor ,gözlüksüz 3D ler gelene kadar da almayı düşünmüyorum . Tabiki dolby digital ,true HD ,DTS , DTS HD. 1080 falan olsun...

o zaman çok çok basit bir oynatıcı bile yeterli olur.

mesela r6a - r6a-II daha ucuzdur biraz daha eski teknoloji olduğu için.

ikinci elini r6a 110-100 tl civarına
    r6a-II i ise 120 civarına sanırım blursunuz.

aslında sıfırını da bulabilirseniz bu fiyatlar civarına alabilirsiniz.

hatta r6b yada philips 3000 falanda iş görür.
    80-90 tl civarlarında internet siteleri zaman zaman satıyor.
    bu iki cihazda sadece altyazı ayarlarını hafızada tutamama sorunu var.
    ayar konusunda sıkıntı yok.

sadee her film başlarken ayar yapmak lazım oluyor. yani mesela sarı renk 36 punto arial tercihi gibi.

bu seçenekler r6s den ucuz seçenekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 7 Kasım 2012; 15:04:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

3d iso istiyorsan r6s,

karar senin.

o zaman çok çok basit bir oynatıcı bile yeterli olur.

mesela r6a - r6a-II daha ucuzdur biraz daha eski teknoloji olduğu için.

ikinci elini r6a 110-100 tl civarına
    r6a-II i ise 120 civarına sanırım blursunuz.

aslında sıfırını da bulabilirseniz bu fiyatlar civarına alabilirsiniz.

hatta r6b yada philips 3000 falanda iş görür.
    80-90 tl civarlarında internet siteleri zaman zaman satıyor.
    bu iki cihazda sadece altyazı ayarlarını hafızada tutamama sorunu var.
    ayar konusunda sıkıntı yok.

sadee her film başlarken ayar yapmak lazım oluyor. yani mesela sarı renk 36 punto arial tercihi gibi.

bu seçenekler r6s den ucuz seçenekler.

Çok teşekkür ederim Aramam gerek cihaz sanırım r6a ya da r6a II olacak bu durumda .Şimdilik satılık gözükmüyor ama elbet bulurum :))

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.