Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ELİMDE D-SMART+ LG42LW4500 TV +LGHB906SB 5+1 SES SİSTEMİ VAR.BEN BU ÜÇÜ ARASINDA EN İYİ SES UYUMUNU YANİ DOLBY DENİLEN TEKNOLOJİDEN NASIL YARARLANABİLİRİM.ÖRNEĞİN HELİKOPTERİN SAĞDAN GELİP SOLDAN ÇIKDIĞINI BARİZ ANLAMAM İÇİN NASIL BİR AYAR YAPMAM LAZIM,HEM DSMARTTAKŞ YAYINLAR İÇİN HEMDE SES SİSTEMİNDEKİ FİLMLER İÇİN BU ÖZELLİĞİ NAISL YAPABİLİRİM.BAĞLANTILAR NASIL OLMALI.ELİMDE 2 ADET HDM KABLO BİR ADETTE OPTİK KABLO MEVCUT.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN.
  • MRB,

ELİMDE D-SMART+ LG42LW4500 TV +LGHB906SB 5+1 SES SİSTEMİ VAR.BEN BU ÜÇÜ ARASINDA EN İYİ SES UYUMUNU YANİ DOLBY DENİLEN TEKNOLOJİDEN NASIL YARARLANABİLİRİM.ÖRNEĞİN HELİKOPTERİN SAĞDAN GELİP SOLDAN ÇIKDIĞINI BARİZ ANLAMAM İÇİN NASIL BİR AYAR YAPMAM LAZIM,HEM DSMARTTAKŞ YAYINLAR İÇİN HEMDE SES SİSTEMİNDEKİ FİLMLER İÇİN BU ÖZELLİĞİ NAISL YAPABİLİRİM.BAĞLANTILAR NASIL OLMALI.ELİMDE 2 ADET HDM KABLO BİR ADETTE OPTİK KABLO MEVCUT.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etichet1905

MRB,

Hdmi kablolardan bir tanesini d-smartın hdmi-out çıkışına tak diğer ucunuda lw4500'ün hdmi-in girişine tak. Diğer hdmi kabloyuda aynı şekilde hb906sb'nin hdmi-out, lw4500'in hdmi-in girişine tak. Son olarakta optik kablo ile tv ve ses sitemini birbirine bağlayacaksın.

• Beyler aynı sorun bende de var. İlk çalıştırdığımda android telefonumla wireles bağlantı kuruyordum cihazla arasında ama artık birbirlerini görmüyorlar. Bir updat vardı onu yaptm ondan sonra olmuş olabilir mi? PC ile arasındaki bağlantıyı network üzerinden bir türlü yapamadım. Bir sürü şifre fila soruyor. Uğraşamadım. Bir de x264 formatlı mkvlerin 19 dakikasını izledikten bilmemne kanunlarına göre cihazın sesini kapanıyor. Sorunsuz oynattığı h264 mkv. Haberiniz olsun. Tüm mkv formatlarını oynatmıyor cihaz bu konuda biraz kazık yedik sanırım.
  • Arkadaşlar önceden hem internete bağlanabiliyordum hemde pc'den paylaşılan dosyaları görüntüleyebiliyordum şimdi ağ kontrolü diyor sonra tekrar normal ekrana dönüyor,ağ ayarlarından hem kablolu hem kablosuzdan ip alamıyor acaba problem ne olabilir?
  • Arkadaşlar Güncelleme geldi..web sitesinde şuan gözükmekte bayada büyük boyutta inşallah altyazı kodek problemlerine çözüm içerir. şuan yüklemekteyim bende
    www.lg.com
    LG HB906SB Ürün Desteği :Kılavuzlar, Garanti ve Daha Fazlası | LG Turkey
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-HB906SB#

• LG HT1200TA mı LG HB906SB mi?
    ikisini de aynı fiyata bulmuşken?
    cevaplarsanız sevinirim.

ayrıca ses sisteminin bir film dosyasını açmadığını varsayalım bu durumda görüntüyü tv'ye sesi sisteme verme şansımız var mı?
  • Arkadaşlar yeni düzenleme ile altyazı boyutları değiştirilebiiyormu ? Yoksa illa Egreat alacakmıyız ???
  • 327 mb'lık güncelleme geldi ve halen sistem tıpatıp aynı, hala .vob .m2ts .ts uzantılı dosyalar açılmamakta. altyazılar halen değiştirilmemekte. enufak değişiklik gözlemlenmemekte. yorumu size bırakıyorum
  • son versiyon şu andda kaç arkadaşlar
  • wmv dosyalarını açmıyor , son güncellemede buna bir çözüm olmuşmudur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalhan88

Arkadaşlar Güncelleme geldi..web sitesinde şuan gözükmekte bayada büyük boyutta inşallah altyazı kodek problemlerine çözüm içerir. şuan yüklemekteyim bende
    http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-HB906SB#

31.08.2012 tarihli fw ile aynı bu güncelleme
  • TV yi kapatınca cihaz da kapanıyordu bu güncelleme ile bu sorun düzeldi.
  • Arkadaşlar yeni güncellemeyi zipten çıkarıp usb ye atttım ama dosyaları görmüyor.

neden olabilir
    yardım edermisiniz?
  • SATILIK LG LH-T3600SE Ev Sinema Sistemi + 4x Metal Direk Kuleleri :D
  • guncrllemeleri direk cihazdan kontrl yapiorum yeni bi guncelleme warsa yukle diyorum.fakat anlamiyorum arkadas hic bi degisiklik oldugu yok.coming soon denilen yerde 1 yildir aynı bekle bekle hic bi yenilik,farkli bi uygulama geldigi yok.millet google bile giris yapabiliyo tv smart ozelligiyle.biz cihaz aliyoruz duzgun bi guncelleme bile geldigi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaza Sony kablosuz kulaklık takmak istiyorum. Kablosuz kulaklığın jack'ı da normal jack gibi ancak jack girişi cihazın hiç bir yerinde yok. Nasıl bir yol izlemem lazım?
  • Uzun zamandır ses sistemi almak için araştırıyordum ve kısmet bu güneymiş webdenal sitesinden sipariş ettim. İlçede yaşadığım için UPS kargo haftaya ancak gelir. birkaç günde servisi beklerim herhalde. Bu ses sistemini 6 metre uzunluğunda bir salona kuracağımdan acaba içerisindeki uydu hoporlörlerin kablosu yeterlimidir. İlçemizde kablo yaptırma olanağım da yoktur. Cihazım gelene kada bu boşlukta kablo tedarikinide halletmek istiyorum. Kablo olarak nasıl bir kablo ve ne kadar bir kablo önerirsiniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecelli1970 -- 20 Aralık 2012; 19:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecelli1970

Uzun zamandır ses sistemi almak için araştırıyordum ve kısmet bu güneymiş webdenal sitesinden sipariş ettim. İlçede yaşadığım için UPS kargo haftaya ancak gelir. birkaç günde servisi beklerim herhalde. Bu ses sistemini 6 metre uzunluğunda bir salona kuracağımdan acaba içerisindeki uydu hoporlörlerin kablosu yeterlimidir. İlçemizde kablo yaptırma olanağım da yoktur. Cihazım gelene kada bu boşlukta kablo tedarikinide halletmek istiyorum. Kablo olarak nasıl bir kablo ve ne kadar bir kablo önerirsiniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arka kolonlarin kablolari 7 metre. Yeterlidir bence
    Bende salon 7x7 metre ablolar koltuk arkasina yetisiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Blu-Ray disklerle denedim çözebiliyor (hatta daha öncede denemişim) bu arada bendeki 4 tane BD film DTS-HD imiş. Herhangi bir tanesinde DTS ibaresi biel yok sadece DTS-HD ibaresi var. Fotoğraflar aşağıda. Hepsinide oynatıyor, yani bu durumda DTS-HD çözebiliyor ancak sizin elinizdeki ile codec sorunu yaşıyor olabilir. Ses modlarında hepsi HTS-HD olarak belirtilmiş, en alttakine bakarsanız Standard DTS logosu bile yok sadece DTS amblemi var.

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

merhaba bende HB11000RE modelini aldım ama media playerden birtürlü DTS-HD sesleri alamıyorum sonra öğrendim sadece kendi bluray oynatıcına disk takılırsa Dolby TrueHD ve DTS-HD sesleri destekliyormuş bana çok saçma geldi acaba yazılımla bu sorun çözülürmü çünkü geri iade etmeyi düşünüyorum siz bluray film oynattığınızda cihazın ön panelinde ne yazdı peki DTS-HD mi yoksa DTS mi?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.