Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kentacdis

sadece makineden
    kumadaya hic ellemiyoruz,

nekadar bilmiyorum ama 30sn civarında basıp deneyin
    cektiginizde
    dogru bir sekilde yapınca please wait diyecek fakat takılı kalmayacak yanlis hatırlamıyorsam bu sekilde olmalı
    please waiti gorunce 3-4dk beklemnizde fayda var
    birsey olmazsa yine donup kalırsa yekrar deneyin.

üstad yazdıgın gece göremedim zaten o şekildede denemiştim sonuca varamamıştım cumartesi servis geldi baktı aldı lg genel servisi bakalım bir kaç güne haber gelir herhalde.
    Servis kağıdına silme var diye birşey yazmış ama nedir ne değildir bilmiyorum cihaz öğlen sorunsuz du akşam tv izlemeye kalkılınca acılmadı bakalım neymiş sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 24 Kasım 2013; 18:15:49 >
  • arkadaşlar ipod docktan iphone4s bağlayamadım ben. bağlayabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

quote:

evet arkadaslar

bendeki cihaz (1100mk)kablo ile ağa bağlı

hic update kurmamıstım cunku derdim yoktu
    dun gece benden zorla update istedi

cihaz kapanmaya basladı sadece menu acılıyordu
    bende update yaptım
    internet uzerinden otomatik cekti sanırım cok uzun surdu ben uydum bekelmedim

simdi cihaz PLEASE WAIT ekranında kalıyor
    elle yapsam hata bende diyecem ama bukadar olur..
    elektrik de kesilmedi

fw update bu sorunu nası asabilirim
    servisemi gitmeli??

bu sorunu cozdum
    tum LG bluray lere faydası olsun diyede baslık actım
    cihazı olanların goz atmasında fayda var

>http://forum.donanimhaber.com/m_74386607/tm.htm <

Hocam aynı sorun bende de var öğlen tv izlendi ses sisteminde birşey yoktu normal birşekilde kapatıldı cihaz şuan ilk güce bağladıgımda boot yazıyor kalıyor güç tuşuna bastığımda please wait de bekliyor sürekli bazen please waitte 5 10 dakika arası bekledikten sonra standby a geçiyor sebebi nedir ? bu yöntemi denedim ama işe yaramadı.

Benim de başıma gelmişti bu sorun çok uğraşmıştım sonunda servise verdim anakartı değiştirmişlerdi, garantiden çıkmadan acil olarak servise gonderin bence, o gün bugün sıkıntı yok bende güncelleme de yapmıyorum çünkü ilk olarak güncelleme sonrası başlamıştı bende de please wait sıkıntısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

wifi den internete bağlandım güncelleme varmış ben en son servise göndermiştim cihazı 8 ay önce o haliyle kullanıyorum.Çekiniyorum güncellemeye en son yaptığımda please wait de takılı kalmıştı ses sistemi servise vermiştim.Bir de telefonumu lg ses sistemine wi-di ile bağlamaya çalıştım ama beceremedim.Telefonum Nexus4 dlna-miracast var.Televizyonlarda telefonun içindeki resim ve videoları uygulamalar aracılığı ile oynatabiliyorum.Yapmaya çalıştığım şey telefondan tv açıp kablosuz olarak ses sistemi üzerinden tv den izleyebilmek .

ben birkac kez guncellemeyi reddettim sizin gibi
    bir sure sonra zorla guncellemeye baslıyor
    en azından bendeki cihaz boyle
    en iyisi internete baglamamak uygulamalar cok zayıf zaten.. androidstickyada bilgisayar baglantısı daha iyi olacaktır hic internete baglamayın derim
    dlna ve miracastı cok aktif kullanamadım ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

wifi den internete bağlandım güncelleme varmış ben en son servise göndermiştim cihazı 8 ay önce o haliyle kullanıyorum.Çekiniyorum güncellemeye en son yaptığımda please wait de takılı kalmıştı ses sistemi servise vermiştim.Bir de telefonumu lg ses sistemine wi-di ile bağlamaya çalıştım ama beceremedim.Telefonum Nexus4 dlna-miracast var.Televizyonlarda telefonun içindeki resim ve videoları uygulamalar aracılığı ile oynatabiliyorum.Yapmaya çalıştığım şey telefondan tv açıp kablosuz olarak ses sistemi üzerinden tv den izleyebilmek .

ben birkac kez guncellemeyi reddettim sizin gibi
    bir sure sonra zorla guncellemeye baslıyor
    en azından bendeki cihaz boyle
    en iyisi internete baglamamak uygulamalar cok zayıf zaten.. androidstickyada bilgisayar baglantısı daha iyi olacaktır hic internete baglamayın derim
    dlna ve miracastı cok aktif kullanamadım ben

Doğru soylüyorsunuz en iyisi ağ bağlantısını kaldırmak.

• cihazı garantiye verdim bakalım kaç güne gelicek geldiği gibi internet bağlantısını keseceğiz başka çare yok galiba, bu cihaz nasıl oluyor da durduk yere bu duruma geldi anlamış değilim arkaplanda güncellememi yapıyor nedir ? cihaz ilk geldiginde güncelleme yapmıştım baya da uzun sürmüştü eğer arkaplanda yapıyor ve o süre zarfında cihazı kapatıyorsak yandık.
  • Arkadaşlar merhaba,

lg 906 sinema sistemini panasonic gw30 tv ile birlikte kullanıyorum, codec problemi yaşamıyorum, yukarıda bahsedildiği gibi bazı filmlerde tüm sesler tam iken konuşmalar duyulmuyor ama bekleyince düzeliyor, dlna da wi-fi de bir problem yok samsung telefonumdan bile aktarabiliyorum, lapton tan nero ile wireless film-müzik çalıştırabiliyorum, sesin tamamını açamıyorum insan komşularından çekiniyor ne de olsa, yani aletten son derece memnunum ancak bir sorum var;
    panasonic 46gw30 ile tek kumandadan çalıştırabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iad70

Arkadaşlar merhaba,

lg 906 sinema sistemini panasonic gw30 tv ile birlikte kullanıyorum, codec problemi yaşamıyorum, yukarıda bahsedildiği gibi bazı filmlerde tüm sesler tam iken konuşmalar duyulmuyor ama bekleyince düzeliyor, dlna da wi-fi de bir problem yok samsung telefonumdan bile aktarabiliyorum, lapton tan nero ile wireless film-müzik çalıştırabiliyorum, sesin tamamını açamıyorum insan komşularından çekiniyor ne de olsa, yani aletten son derece memnunum ancak bir sorum var;
    panasonic 46gw30 ile tek kumandadan çalıştırabilir miyim ?

sadece lg cihazlar birbiri ile uyumlu kumanda kullanıyor diye biliyorum.İstersen akıllı kumanda al hem tv yi hem ses sistemini yükle kumandaya.
  • teşekkürler

• Merhaba, Vatan Bilgisayardan aldığım ve hiç kutusundan çıkarmadığım Lg HB 906 SB 3D Bluray Ev Sinema Sistemini satıyorum. Ankara içi elden satabilirim. Fiyatı 650 TL'dir. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.
  • Arkadaşlar merhaba,
    yazın aldığım hb906s satılıktır, fatura ve garantisi mevcuttur, tv num panasonic olduğu için değiştirmek istiyorum yoksa bir şikayetim yok seri sonu panasonic sinema sistemi bulduğum için satıyorum.
    İndirilmiş mkv dosyalarda oynatamadığım olmadı (HDD den) kolonlar gayet iyi apartmanda olduğum için sesi sonunda deneyemedim ama herhalde kafamda kaldırmaz.
    İlgilenenler en kısa zamanda mesaj atarsa uygun fiyata vereceğim,450 TL benim işimi görür.
  • merhabalar HB806CM kullanlara bir sorum olacak.
    Usb üzerinden oynattığım bazı filmlerde hafif takılmalar yaşıyorum. takılma derken filmin seyiri bozulmuyor ancak akıcılık kayboluyor. yani sanki oynatırken zorlanıyor gibi ya da oyun oynarken yaşanan fps kayıpları gıbı. nasıl farkettın dersen aynı fılmı pc de veya baska player da oynattım hiç takılmadan akıcı bir sekılde fılm ızlenıyor. yanı sorun fılmde degıl cıhazda gibi.umarım anlatabildim.

bütün ayarları kurcaladım ancak beceremedim.

siz böyle birşey yaşıyor musunuz ? yardımcı olursan sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesarda -- 23 Mart 2015; 18:38:19 >
  • Arkadaşlar en son firmware kodu kaçtı? Bir de digiturkplay uygulaması bu cihaza yüklenebiliyor mu?
  • arkadaşlar merhaba,

benim dvd oynatıcım açılış kısmında please wait diyip kalıyor. fişini çeklip takınca da boot diyor. ne yapmalıyım . önceki yazılanları okuyorum ana kart değişimi falan denmiş ama yazılımsal bir sorun gibi geliyor bana. cd rom kumandadan içeri girip çıkıyor veya ses düğmesini çevirince ses açılıyor veya kısılıyor. ama sürekli please wait diyor ve makine açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukilhan

arkadaşlar merhaba,

benim dvd oynatıcım açılış kısmında please wait diyip kalıyor. fişini çeklip takınca da boot diyor. ne yapmalıyım . önceki yazılanları okuyorum ana kart değişimi falan denmiş ama yazılımsal bir sorun gibi geliyor bana. cd rom kumandadan içeri girip çıkıyor veya ses düğmesini çevirince ses açılıyor veya kısılıyor. ama sürekli please wait diyor ve makine açılmıyor.

Hocam aynı sorun benim cihazda da oldu, garantiden değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

quote:

arkadaşlar merhaba,

sorun şu benim garanti bitti :) garanti olsa keşke. sizin de direk kartı mı değiştirdiler. ben dün açtım makinanın içini genelde kapasitör arızası oluyormuş patlak veya çatlak kapasitör aradım bulamadım da.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

sorun şu benim garanti bitti :) garanti olsa keşke. sizin de direk kartı mı değiştirdiler. ben dün açtım makinanın içini genelde kapasitör arızası oluyormuş patlak veya çatlak kapasitör aradım bulamadım da.

Yok tümünü değiştirdiler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

2 yıl dimi bu aletin garantisi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

2 yıl dimi bu aletin garantisi?

Bilmiyorum, herhalde öyledir

• quote:

Arkadaşlar en son firmware kodu kaçtı? Bir de digiturkplay uygulaması bu cihaza yüklenebiliyor mu?

Keşke yüklenebilse digiturkplay süper olurdu
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.