Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 123 nolu yazılım var 3 kez yükledim 3 undede yüklenmedi
    bu sabah bidaha deniyim dedim makina sapıttı ples whıte de donup kalıyor fişten cek tak 15 dakkada kendine geldi yazılım sorunlumudur anlamadım

123 yazılımı yükleyeb,len varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Blu-Ray disklerle denedim çözebiliyor (hatta daha öncede denemişim) bu arada bendeki 4 tane BD film DTS-HD imiş. Herhangi bir tanesinde DTS ibaresi biel yok sadece DTS-HD ibaresi var. Fotoğraflar aşağıda. Hepsinide oynatıyor, yani bu durumda DTS-HD çözebiliyor ancak sizin elinizdeki ile codec sorunu yaşıyor olabilir. Ses modlarında hepsi HTS-HD olarak belirtilmiş, en alttakine bakarsanız Standard DTS logosu bile yok sadece DTS amblemi var.

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

merhaba bende HB11000RE modelini aldım ama media playerden birtürlü DTS-HD sesleri alamıyorum sonra öğrendim sadece kendi bluray oynatıcına disk takılırsa Dolby TrueHD ve DTS-HD sesleri destekliyormuş bana çok saçma geldi acaba yazılımla bu sorun çözülürmü çünkü geri iade etmeyi düşünüyorum siz bluray film oynattığınızda cihazın ön panelinde ne yazdı peki DTS-HD mi yoksa DTS mi?

Walla ekranda ne yazıyor diye hiç bakmadım ama DTS-HD sesi aldım. Muhtemelen oynatmaya çalıştığınız dosyadaki formatı desteklemiyor olabilir. Daha önce biri daha bahsetmişti aynı sıkıntıdan. medya player özelliiğinin desteklediği formatlar biraz daha geniş olsaymış cihazın çok iyi olacakmış.

Edit: Bu arada bendeki cihaz HB1100MK yani başlıktanki cihazın bir sonraki modeli. Belki eski modelde böyle bir sıkıntı olabilir ben denediğim tüm BD disklerde aldım ama mkv medya olarakta DTS ses içerikli medya varmı denedim mi hiç hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 22 Aralık 2012; 14:57:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkblt85

quote:

Blu-Ray disklerle denedim çözebiliyor (hatta daha öncede denemişim) bu arada bendeki 4 tane BD film DTS-HD imiş. Herhangi bir tanesinde DTS ibaresi biel yok sadece DTS-HD ibaresi var. Fotoğraflar aşağıda. Hepsinide oynatıyor, yani bu durumda DTS-HD çözebiliyor ancak sizin elinizdeki ile codec sorunu yaşıyor olabilir. Ses modlarında hepsi HTS-HD olarak belirtilmiş, en alttakine bakarsanız Standard DTS logosu bile yok sadece DTS amblemi var.

merhaba bende HB11000RE modelini aldım ama media playerden birtürlü DTS-HD sesleri alamıyorum sonra öğrendim sadece kendi bluray oynatıcına disk takılırsa Dolby TrueHD ve DTS-HD sesleri destekliyormuş bana çok saçma geldi acaba yazılımla bu sorun çözülürmü çünkü geri iade etmeyi düşünüyorum siz bluray film oynattığınızda cihazın ön panelinde ne yazdı peki DTS-HD mi yoksa DTS mi?

Walla ekranda ne yazıyor diye hiç bakmadım ama DTS-HD sesi aldım. Muhtemelen oynatmaya çalıştığınız dosyadaki formatı desteklemiyor olabilir. Daha önce biri daha bahsetmişti aynı sıkıntıdan. medya player özelliiğinin desteklediği formatlar biraz daha geniş olsaymış cihazın çok iyi olacakmış.

Edit: Bu arada bendeki cihaz HB1100MK yani başlıktanki cihazın bir sonraki modeli. Belki eski modelde böyle bir sıkıntı olabilir ben denediğim tüm BD disklerde aldım ama mkv medya olarakta DTS ses içerikli medya varmı denedim mi hiç hatırlamıyorum.

benimkide HB1100RE modeli bende DTS-HD sesleri downmix yapıp DTS olarak veriyor TrueHD sesleri hiç veremiyor ben bluray disk takıldığındada aynısınımı yapıyor merak ettim eğer öyleyse cihaza nasıl Dolby TrueHD ve DTS-HD logoları koyabiliyorlar acaba rica etsem bluray disk takıldığında ekranda DTS mi yazıyor yoksa DTS-HD MA gibi birşeymi yazıyor tekrar bakabilirmisiniz?

• arkadaşlar,

external HDD'mi mkv film doldurdum, hdd'yi hb906sb'ye bağlıyorum

hb906sb bazılarını açıyor, bazılarını açamıyor (hepsi mkv)

bu konuda yapabileceğim ne var?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarZef

arkadaşlar,

filmlerin profilleri 4.1 üzeri olmayacak 4.1 e kadar oynatır 5.1 oynatmaz

film lere bak profil 5.1 mi oynamayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

arkadaşlar,

sn Parlementer,

açılmayan birkaç filmde high@L 4.1 yazıyor ancak açılanlarda da bu yazıyor....
    açılmayan derken açıklık getireyim; hiçbir hata msj vermiyor, filmi açmaya çalışıyor film başlayacak gibi ekran kararıyor sonra hemen menüye geri atıyor.

nadir birkaç tanesinde "bilinmeyen format" gibi uyarı veriyor, birine baktım high@L 5.1
    sanırım bazı programlarla 5.1'i 4.1'e çevirmek mümkünmüş ama benim asıl sorunum açılmayan 4.1'ler.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

sn Parlementer,

açılmayan derken açıklık getireyim; hiçbir hata msj vermiyor, filmi açmaya çalışıyor film başlayacak gibi ekran kararıyor sonra hemen menüye geri atıyor.

nadir birkaç tanesinde "bilinmeyen format" gibi uyarı veriyor, birine baktım high@L 5.1
    sanırım bazı programlarla 5.1'i 4.1'e çevirmek mümkünmüş ama benim asıl sorunum açılmayan 4.1'ler.

açılmayan 4.1 filmlerin ya filmde bozukluk vardır yada filmin codegini 906 playeri çözemiyor

906 nın playeri zayıf

ben söyle yapıyorum lg 55 lw 570 s tv var + egreat r6b var

egreat r6b nin açmadığı film yok bd iso dahil filmleri dlna dan oynatırsam tv ve 906 yı deniyorum. birinin açmadığını diğeri açıyor.

r6b de hiç sorun yok ne oynatırsan açıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

sn Parlementer,

açılmayan 4.1 filmlerin ya filmde bozukluk vardır yada filmin codegini 906 playeri çözemiyor

906 nın playeri zayıf

ben söyle yapıyorum lg 55 lw 570 s tv var + egreat r6b var

egreat r6b nin açmadığı film yok bd iso dahil filmleri dlna dan oynatırsam tv ve 906 yı deniyorum. birinin açmadığını diğeri açıyor.

r6b de hiç sorun yok ne oynatırsan açıyor.

ben de Egreat r6b almayı düşünüyordum ancak mali durumlardan erteledim.

biraz zahmetli bir şekilde PC'yi televizyona bağlıyorum, VLC player tüm filmeri açıyor, o şekilde seyredebiliyorum.

yardımınız için sağolun

• Arkadaşlar bu konu biraz eskide kaldı ama tekrar gündeme getireyim.
    son güncellemeyi yükledikten sonra sorun yaşamaya başladım.

8.98.422
    h90378

bu sürümde sıkıntı var. bazı mkv lerde ses sorunu var.
    6 kanallılarda denk geldim buna, konuşmalar gelmiyor ama filmin diğer efekt sesleri geliyor.
    mesela arabayla giderken konuşan iki kişi düşünün aracın sesi ve arka plandaki müzik geliyor ama iki kişinin konuşmalarının sesi sadece sub wooferdan geliyor.
    tabii bu da boğuk ve çok derinden gelen anlaşılmaz bir ses oluyor.

lg destekle 40 dk. kadar telefonda görüştükten ve farklı filmleri test ettikten sonra yetkili kişi de bu sorunu onayladı.
    kayıt aldılar, bakalım p.tesi günü servis gelecek mi?

bu cihazda eski sürüme dönmenin bir yolu yöntemi var mı?

quote:

Hocam belki senin bilgin vardır diye direk seni alıntıladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 6 Nisan 2013; 15:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Arkadaşlar bu konu biraz eskide kaldı ama tekrar gündeme getireyim.
    son güncellemeyi yükledikten sonra sorun yaşamaya başladım.

8.98.422
    h90378

bu sürümde sıkıntı var. bazı mkv lerde ses sorunu var.
    6 kanallılarda denk geldim buna, konuşmalar gelmiyor ama filmin diğer efekt sesleri geliyor.
    mesela arabayla giderken konuşan iki kişi düşünün aracın sesi ve arka plandaki müzik geliyor ama iki kişinin konuşmalarının sesi sadece sub wooferdan geliyor.
    tabii bu da boğuk ve çok derinden gelen anlaşılmaz bir ses oluyor.

lg destekle 40 dk. kadar telefonda görüştükten ve farklı filmleri test ettikten sonra yetkili kişi de bu sorunu onayladı.
    kayıt aldılar, bakalım p.tesi günü servis gelecek mi?

bu cihazda eski sürüme dönmenin bir yolu yöntemi var mı?

quote:

Hocam belki senin bilgin vardır diye direk seni alıntıladım.

öner merhaba

bendede 422 sürüm yüklü 422 den sonra bi sürüm daha verdiler sorunluydu ve 1-2 gün sonra lg den kaldırdılar

ben 906 nın medya playerini kullanmıyorum çunki egreat r6b var süper açmadığı format codec ses yok

onun için zaten 906 nın med playeri sıkıntılı ben cihazı 5+1 olarak tv den arc harici alıcıdan 5+1 olarak

kullanıyorum
    ben 422 sürümde bi anormallik görmedim ha film oynatmadığım için bilemiyorum.
    eski sürüme dönme işini bende bilemiyorum lg den sana bu konuyla ilgili dönmeleri gerekir.
    bende birazdan bi film oynatıp deniyim neticeyi yazarım.

• artık cihazlarımıza güncellemeyi kestiler.hicbir yenılik yok.coming soon yazan aplication 2 senedir aynı.en azandan you tube arama yaparken kumanda uzerinden yazıma olanak saglasalardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

öner merhaba

bendede 422 sürüm yüklü 422 den sonra bi sürüm daha verdiler sorunluydu ve 1-2 gün sonra lg den kaldırdılar

ben 906 nın medya playerini kullanmıyorum çunki egreat r6b var süper açmadığı format codec ses yok

onun için zaten 906 nın med playeri sıkıntılı ben cihazı 5+1 olarak tv den arc harici alıcıdan 5+1 olarak

kullanıyorum
    ben 422 sürümde bi anormallik görmedim ha film oynatmadığım için bilemiyorum.
    eski sürüme dönme işini bende bilemiyorum lg den sana bu konuyla ilgili dönmeleri gerekir.
    bende birazdan bi film oynatıp deniyim neticeyi yazarım.

işin ilginç yanı tv nin usb girişinden film oynatıyorum ben.
    optik kablo ile ses sistemine gidiyor.
    dolayısıyla tüm yayınları (receiver yayını dahil) ses sisteminden geliyor. ama filmin sesindeki 6 kanal muhabbeti işi bozuyor sanırım.
    hb906 nın kendi playerında denedim onda da aynı.
    ama filmi pc de açıp hdmi ile tvden izlersem sorun yok (bu halde bile ses sisteminden geliyor ses ve 5+1 i net şekilde alıyorum.

sorun tv veya ses sistemi üzerinden oynatmada oluyor.

LG benim arıza kaydımı aldı ve bir ekibin gelip sorunla ilgileneceğini söyledi.
    Zira hem tv hem ses sistemi 1 yıldan fazla zamandır bende ve eskiden izlediğim filmleri bile şu an izlerken sorun yaşıyorum.
    tv de eski fw ye dönmenin bir yolu vardı, belki ses sisteminde de vardır diye düşündüm.

• evet arkadaslar

bendeki cihaz (1100mk)kablo ile ağa bağlı

hic update kurmamıstım cunku derdim yoktu
    dun gece benden zorla update istedi

cihaz kapanmaya basladı sadece menu acılıyordu
    bende update yaptım
    internet uzerinden otomatik cekti sanırım cok uzun surdu ben uydum bekelmedim

simdi cihaz PLEASE WAIT ekranında kalıyor
    elle yapsam hata bende diyecem ama bukadar olur..
    elektrik de kesilmedi

fw update bu sorunu nası asabilirim
    servisemi gitmeli??
  • ben servise götürmek zorunda kaldım.
    bir önceki sürüme nasıl döneceğimi anlatmadılar bana.
    kendileri önceki sürümü yükleyip verdiler, sorunum düzeldi ama nasıl yaptılar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

evet arkadaslar

bende update yaptım

elektrik de kesilmedi

servisemi gitmeli??

bu sorunu cozdum
    tum LG bluray lere faydası olsun diyede baslık actım
    cihazı olanların goz atmasında fayda var

>http://forum.donanimhaber.com/m_74386607/tm.htm <

• quote:

quote:

evet arkadaslar

bende update yaptım

elektrik de kesilmedi

servisemi gitmeli??

bu sorunu cozdum

Hocam aynı sorun bende de var öğlen tv izlendi ses sisteminde birşey yoktu normal birşekilde kapatıldı cihaz şuan ilk güce bağladıgımda boot yazıyor kalıyor güç tuşuna bastığımda please wait de bekliyor sürekli bazen please waitte 5 10 dakika arası bekledikten sonra standby a geçiyor sebebi nedir ? bu yöntemi denedim ama işe yaramadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

quote:

evet arkadaslar

bende update yaptım

elektrik de kesilmedi

servisemi gitmeli??

bu sorunu cozdum

Hocam aynı sorun bende de var öğlen tv izlendi ses sisteminde birşey yoktu normal birşekilde kapatıldı cihaz şuan ilk güce bağladıgımda boot yazıyor kalıyor güç tuşuna bastığımda please wait de bekliyor sürekli bazen please waitte 5 10 dakika arası bekledikten sonra standby a geçiyor sebebi nedir ? bu yöntemi denedim ama işe yaramadı.

yazdigi sekilde dikkat ederek tekrar deneyin.. birinden yardım isteyin fisi o taksin digerkisi kombinasyonu yapsın aynı anda yapmak gerekiyor...
    coklu prizin ac-kapa dugmesinden denemeyin ise yaramıyor zamanlaması tutmuyor sanırım.

ise yaramazsa servise gitmekten baska cagre yok bu yuzden bir kackez deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

quote:

quote:

evet arkadaslar

bende update yaptım

elektrik de kesilmedi

servisemi gitmeli??

bu sorunu cozdum

yazdigi sekilde dikkat ederek tekrar deneyin.. birinden yardım isteyin fisi o taksin digerkisi kombinasyonu yapsın aynı anda yapmak gerekiyor...
    coklu prizin ac-kapa dugmesinden denemeyin ise yaramıyor zamanlaması tutmuyor sanırım.

ise yaramazsa servise gitmekten baska cagre yok bu yuzden bir kackez deneyin

Hocam cd aç kapa düğmesine kumandadan mı yoksa cihaz üzerindeki dokunmatik kısma mı basılı tutmalıyız
    Birde düzelip düzelmediğini nasıl anlıycaz kaç dakika böyle tutmalıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 22 Kasım 2013; 17:49:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    sadece makineden
    kumadaya hic ellemiyoruz,

nekadar bilmiyorum ama 30sn civarında basıp deneyin
    cektiginizde
    dogru bir sekilde yapınca please wait diyecek fakat takılı kalmayacak yanlis hatırlamıyorsam bu sekilde olmalı
    please waiti gorunce 3-4dk beklemnizde fayda var
    birsey olmazsa yine donup kalırsa yekrar deneyin.
  • wifi den internete bağlandım güncelleme varmış ben en son servise göndermiştim cihazı 8 ay önce o haliyle kullanıyorum.Çekiniyorum güncellemeye en son yaptığımda please wait de takılı kalmıştı ses sistemi servise vermiştim.Bir de telefonumu lg ses sistemine wi-di ile bağlamaya çalıştım ama beceremedim.Telefonum Nexus4 dlna-miracast var.Televizyonlarda telefonun içindeki resim ve videoları uygulamalar aracılığı ile oynatabiliyorum.Yapmaya çalıştığım şey telefondan tv açıp kablosuz olarak ses sistemi üzerinden tv den izleyebilmek .
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.