Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, update edince radyo geldi. application lari da oynatabiliyorum

kumandadan tek tusla ses duzenegini degistirme olayinda, bunun sadece sound effect ile oluyo olmasini sevmedim
    eskiden amfi kullanirken kumandadan stereo , 5.1 arasinda gecis yapabiliyodum. bunda anladigim kadariyla sadece ses modlarini degistirme koymuslar
  • Merhaba arkadaşlar, bende cihazı 1 hafta önce aldım. Henüz keşfetme aşamasındayım. Evdeki kablosuz modemime LAN bağlantısı yaptım. Cihaz otomatik güncellemeleri ekrana getiriyor. LG APP'ye üyelik kurdum. Sizin bahsettiğiniz radyo I-TUNER mi dir? Ayrıca bu menüden facebook'a giremiyoruz dimi? Benim menümde aklımda kaldığı kadarıyla YAHOO, DAILYMOTION, I-TUNER, ACCWEATHER, CONCERT v.s. başlıklar bulunuyor. Buraya başka eklemeler yapabiliyor muyuz? Son olarakta kablolu bağlantı yaptığımda bilgisayarımı görüyor ama bağlanmak istediğimde CIFS ve şifre soruyor. Buraya ne yazmamız gerekiyor?
  • kolay gelsin hdb906sb ile 1100 MK arasında kaldım, bu iki cihaz iso bluray ve dts-hd ma ile dolby digital truehd sesleri oynatıyor mu, mkv performansında hangisi üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nthng -- 2 Haziran 2012; 12:38:32 >
  • Şuanda iki üründe elimde mevcut. İki ürünün radyo dışında en ufak farkı yok. Yazılımları bile aynı versiyonuna kadar. Aynı codec desteklerine sahipler. Bu iki ürününde en önemli sorunu alt yazıları çok ufak. Ayrıca mkv içine gömülü olan alt yazıların arka planı komple siyah olarak çıkıyor.
  • 599 -649 arası yakalar yakalamaz ben de alacam :D acelem yok..
  • hb1100mk yarın 499 teknosada alcam
  • mağzayamı gitmek lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

hb1100mk yarın 499 teknosada alcam

beyler ihtiyacı olan sakın bu fiata kaçırmasın 6 ay önce 675 tl ye almıştım

teknosa yine fiatların dibine vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Bende uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar verdim sanırsam bu fiyata bu özelliklerde ve kalitede rakipsiz bir ürün
    Ürünü Lenovo y570 laptobuma optik girişten bağlamayı düşünüyorum aklıma takılan soru ise şu 5+1 sistemin tüm uydularından ses alabilir miyim?

Birde şu Watt olayına değinmek istiyorum ev sinema sistemlerinin abartılı watt değerlerinden oluştuğunu hemen hemen her kullanıcı bilmektedir böyle bir sistemin 1100w gibi muazzam bir değeri vermesi fizik kurallarına aykırı demek istediğim sub+uydular gerçek değer olarak 200w kadar verebilir mi?

Merhaba,
    Bende harici ses kartından optik kablo ile 906sb ye baglanıp dts ses alıyorum.Sizde de problem çıkmayacaktır.
  • arkadaşlar üslerde bir arkadaş hb11100MK nın dts hd çözmediğini yazış peki bunu dts çözen bir tvde(lm660s) kullansak dts sesleri alırmıyız
    hdd yi televizyona tv dende optikle hb1100MK ya ??????
  • Ben 1100mk yı bugün Teknosa dan 499 tl ye aldım :)) mutluyum
    ama 55" lm670s aldığım içinde ikinci bir blue ray de gelecek
    acaba o gelecek olan bundan çıkandan daha iyi midir ?
    öyleyse kutudan çıkan yerine onu kullanmak mümkün müdür ?
    yada attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmez mi? Gelecek olanı satayım gitsin mi?
    Genelde satış için fiyat tespiti nasıldır?
    :))) çok soru ama yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler...
  • ben de bugün 499 a aldım. çok memnununum. dts problem yok. Fiyat performans 10 puan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasimgurel

ben de bugün 499 a aldım. çok memnununum. dts problem yok. Fiyat performans 10 puan..

teknosalar 599 dıo kardes sen nasıl 499 aldın
  • 9 HAZİRAN turuncu indiriminde o fiyattı
  • Arkadaşlar cihaza 1 TB harici hardisk bağladım
    720p dts codeckli filmleri sorun olmadan izledim mp3 müzikleri dinledim
    ancak dts ve flac müzik albümlerini dinleyemedim sadece hışırtı var.
    Sorunu çözmemde yardımcı olacak arkadaş varmı?
  • arkadaşlar ürünü bugün satın aldım. hdmi çıkışını tv ye bagladım fakat tv deki sesleri ve xboxımdaki sesleri ses sistemine aktaramıyorum. ne yaptıysam olmadı. moralim alt üst oldu aldıgımdan beri. teledünya kullanıyorum. yardımcı olabilecek olan var mı ???? lütfen arkadaşlarrrr

yani philips42pfl7606 tv - LG HB906SB - teledünya -xbox360. ses sisteminin hdmi çıkışını bagladım tv ye. ne tvdeki sesleri nede xboxtaki sesleri alamıyorum ses sisteminden.

şimdiden teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan0093 -- 12 Haziran 2012; 21:51:06 >
  • optik kablo kullan. Tv'nde hdmi out yok mu?
  • dostum zaten hdmi 1 e taktım. bu arc yazana. sen hdmi ile tvden ve konsoldan falan ses alabiliyo musun ?
  • Ben hdmi ile bd den tv ye görüntü ve ses aktarıyorum. Optik kablo ile de tvnin normal yayın sesini 5+1 e .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimgurel -- 13 Haziran 2012; 14:25:49 >
  • bu yazıyı ben aldıktan sonra gördüm ve benim fikrim ise kesinlikle tavsiye ederim.

evde bilgisayarım üzerinden ve HTC Cep telefonu üzerinden rahatça sistemi kontrol edebiliyorum.

android marketten lg remote uygulamasını indirin kumandanın çekmediği yerlerde lg remoteyi telefondan deneyin. farkı görün.

fotoğraftaki ürün konu başlığındki sistemdir / hb906
    bu fotoğraf da benden gelsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsi -- 13 Haziran 2012; 16:11:20 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.