Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hibo

Cihazın kendi usb'sinden gelen görüntüyü beğenmiyorsanız görüntü ve renk ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

kontrast 0,
    parlaklık -1,
    renk 0,
    keskinlik 3,
    gürültü azaltma 0

info/display tuşundan basıp en alttaki görüntü seçeneklerinden özel ayarları seçip
    bu şekilde ayarlayınca media player veya pc'den farksız izleyebiliyorum.

gürültü azaltma nın 0 olduğuna eminmisiniz , zira ben Sony lcd tv de bu özelliği açık olarak kullanıyorum ve divx lerde çok güzel sonuç alıyorum.906sb Philips'e bağlı en yakın zamanda Tv'de ve 906 da bu özelliği kontrol edeceğim harddisk den film oynatırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

tşk parlementer peki dvd lerdeki 1080p görüntüleri nasıl sence tatmin ediyor mu?

az da olsa iyileşme yapıyor.
  • blu ray diskle denedim bu gün görüntü inanılmaz derecede mükemmel usb den oynattığımdada fazla o kadar görüntü bozuk değil ama taminkar edici kadarda iyi değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaytas -- 19 Mart 2012; 19:04:26 >
  • merhaba

bende bu cihazdan almak istiyorum, yorumları okudum kafama yattı, LG5000 42" tv, DM 800 HD ve PS3 bu cihazı nasıl baglıcam en güzel olarak yardımcı olurmusunuz.

electroworld ve vatanda 749 lira şu an daha ucuzunu bulamadım, he birde ist bilişimde HX806SH LG Ev Sinema Sistemi bu var 619 lira buda olabilirmi diye düşünüyorum. Nedersiniz ?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shermans

merhaba

bende bu cihazdan almak istiyorum, yorumları okudum kafama yattı, LG5000 42" tv, DM 800 HD ve PS3 bu cihazı nasıl baglıcam en güzel olarak yardımcı olurmusunuz.

electroworld ve vatanda 749 lira şu an daha ucuzunu bulamadım, he birde ist bilişimde HX806SH LG Ev Sinema Sistemi bu var 619 lira buda olabilirmi diye düşünüyorum. Nedersiniz ?

selamlar

Hocam öncelikle almak için acele etme
    bende snein gibi aceleyle 750 tl ye alacaktım. sadace 10 gün bekleidm vatan 680 ne 10 taksit yaptı aldım.
    acele etme vatan neredeyse her 2 haftada bir haftasonu o ürünü 650-700 arasına indiriyor.
    cünkü öğrendiğim kadarıyla deposu agzına kadar bu vebazı benzeri ürünlerle doluymus.

şimdi gelelim soruna
    dm800 hd yi hdmi 1 girişine
    ps3 ü de hdmi 2 girişine bağlarsın oldu bitti

veyaaaaaaaaaaaa

dm 800 hd yi tv nin hdmi 2 girişine
    ps3 tv nin hdmi 3 girişine baglarsın

hb906 ev sisteminide tv nin hdmi 1 girişine bagladınmı (sanırım senin tv de arc var. arc ile ilgili detaylı bilgiyi 2 ila 5 sayfalarda bulabilrsin) optic kabloya gerek bile kalmadan olay çözülmüştür.

• ok bekliyorum zira 1 aydan fazla araştırdım, sabrım kalmadı ay sonuna bekliyim ne olacak, arc işine bakayım, olmazsa optikle de çözerim sorun degil

tşk
  • quote:

ok bekliyorum zira 1 aydan fazla araştırdım, sabrım kalmadı ay sonuna bekliyim ne olacak, arc işine bakayım, olmazsa optikle de çözerim sorun degil

tşk

hocam neden 1 aydır bekliyorsun gecen haaftasonu 680 ne 10 taksit yaptı vatan. demekki kacırdın.
    neyse eger arc yoksa o zaman dediğim gibi optik kablo yaparsın ama bana sorarsan hiç işi büyütme
    zaten cihazın arkasında 2 tane hdmi girişi var var onlara bagla konu kapansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

ok bekliyorum zira 1 aydan fazla araştırdım, sabrım kalmadı ay sonuna bekliyim ne olacak, arc işine bakayım, olmazsa optikle de çözerim sorun degil

tşk

hocam neden 1 aydır bekliyorsun gecen haaftasonu 680 ne 10 taksit yaptı vatan. demekki kacırdın.
    neyse eger arc yoksa o zaman dediğim gibi optik kablo yaparsın ama bana sorarsan hiç işi büyütme
    zaten cihazın arkasında 2 tane hdmi girişi var var onlara bagla konu kapansın.

muhtemelen kaçırdım bakalım herhalde düşer gene

LG HB806PH 3D Ev Sinema Sistemi bu nasıl bu bakıyordum şimdi,

optic kablo ile baglarsam tvdeyken uydu kanallarını (destekleyen tabi) dts dinlerim diye düşündüm hdmi bunu yapıyorsa sorun yok

• s.a foruma yeni üye oldum. lg 42lw5500 tv aldım. günlerdir ses sistemi konusunda arayış içindeyim. pek anladığım birşey yok o yüzden forumları takip ediyorum. sonuç iki ürün arasında gidip geliyorum..
    1: logtech z 906 ...
    2: lg hb906sb ...

son noktayı biriniz koyunda bu dertten kurtulayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemsah

s.a foruma yeni üye oldum. lg 42lw5500 tv aldım. günlerdir ses sistemi konusunda arayış içindeyim. pek anladığım birşey yok o yüzden forumları takip ediyorum. sonuç iki ürün arasında gidip geliyorum..
    1: logtech z 906 ...
    2: lg hb906sb ...

son noktayı biriniz koyunda bu dertten kurtulayım..

HOCAM IKISI COK FARKLI URUNLER
    LOGITECH SADECE HOPARLOR SETI
    906SB ISE KOMPLE BIR EV SINEMA SISTEMI
    ZATEN BU IKISI ARASINDAKI FARK GECMISDE TARTISILDI. EGER EN BASTAN BERI OKURSANIZ DETAYLI GORURSUNUZ.

TERCIH MESELESINE GELINCEDE TABII KI 906SB :)

IYI AKSAMLAR
  • eyvallah kardeş dedim ya ses sisteminden hiç birşey anlamam, anlamış olsaydım tercihte bu kadar zorlanmazdım.. :) iş tamam inşallah...
  • Arkadaşlar bu cihazın yazı karakterlerini büyütmek için bir yo olmayacakmı ?Aleti 1 aydır kullanıyorum ama hep labtop bağlayarak bs player üzerinden izliyoruz çünkü yazı karakterleri 32 tv de küçük gözüküyor. LG desteğe konu hakkında mesaj attım ama sağolsunlar bi cevap vermediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Arkadaşlar bu cihazın yazı karakterlerini büyütmek için bir yo olmayacakmı ?Aleti 1 aydır kullanıyorum ama hep labtop bağlayarak bs player üzerinden izliyoruz çünkü yazı karakterleri 32 tv de küçük gözüküyor. LG desteğe konu hakkında mesaj attım ama sağolsunlar bi cevap vermediler...

HOCAM LG Destege bosuna mesaj atıpda parmaklarınızı yormayın. Ya hiç cevap vermiyorlar ya da üstün körü basmakalıp cevaplar veriyorlar.
    Benim size tavsiyem (ben öyle yaptım) Lg almaya sitesinden işlem yapın, mesela benim 50pz250 tv de güncel yazılım yoktu, LG TR sitesinde yazılım yoktu, illa servis çağırın para verin onlar yapar dediler, bende LG almanya sitesine girdim ordan güncel yazılımı aldım ve yükledim.
    Şimdide bugun LG almanyada bizim 906sb için bakacagım. Bu arada arkadaslar ben bakmayı unutmusun (su anda işteyim bakamıyorumda), bakabilecek arkadas varsa bakabilirmi cihaz üstündeki güncel yazılım ne gözüküyor?
    bende ona göre LG almanyadan indirir linkini sizlere veririm.

• Dün akşam güncelleme arattım, buldu HB.8.97.395.E sürümüne yükseldi. Yükleme 7-8 dakika sürdü, ne yenilikler var bakamadım. İndirmek isteyenler LG Almanya'dan bulabilirler.
  • yani bunu ürünü alın diyorsunuz, artık kararımı kesin verdim, indirime girdigi anda kısmetse alıyorum.
  • beyler birşey sormak istiyorum. son güncelleme ile alette ne değişiklikler oldu biliyomusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

beyler birşey sormak istiyorum. son güncelleme ile alette ne değişiklikler oldu biliyomusunuz

LG PREMIUM DA GORUNUS DEGISTI.
    YOUTUBE VS BAZI PROGRAMLARIN ARAYUZLERI DEGISTI.
    AYRICA DAILYMOTION VE VB EKSTRA PROGRAMLAR EKLENDI.
  • anladım. codeclerle vs falan bir gelişme varmı acaba. görünüş değişimi falan haricinde daha önemli.
  • quote:

yani bunu ürünü alın diyorsunuz, artık kararımı kesin verdim, indirime girdigi anda kısmetse alıyorum.

HOCAM BUGUN INDIRIMDE 680 TL YE 10 TAKSIT KACIRMA SALDIR :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590

• ARKADASLAR VATANDA BUGUN GENE INDIRIMDE 680 TL YE 10 TAKSIT KACIRMAYIN.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590
    MAGAZALARDADA AYNI FIYAT!!!
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.