Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü az önce aldım bimeks pendik şubesinde showroom daydi.teşhir ürünüydü.LG HB906TA

ürünü getirip ewde kurdum ilk başta iiydi. sonra nedense menu yu açamaz hala geldim.
    home tuşuna baiyorum menuleri açmiyor. fm açiyor dvd açiyor görüntü yok ses var neden. sadece digiturk ü ps 3 bağladiğimda görünütü aliyorum.
    onun dişinda menulere ulaşamiyorum.

bi kaç kez şans a geldim menulere ..

neden böyle yapior anlamiş değilim.

acil yardım.. menu lere gelemiyorum göremiyorum nasil yapacam.
  • az önce dijiturk izlerken bluerayin kumanda sı nin back tuşuna bastim menu açildi film muzik ayarlar menusu bahsettiğim neyse sewindim oldu galiba dedim. ama tekrar Tv yi açip dijitürk e geçtiğimde. terkrar back tuşuna bastin yine ayni şekilde siyah ekranda lcd tv nin boş ekrani çikiyor hiç bişey gözükmüyor. nedir b u olay şaka gibi....

home tuşuna bastiğimdada ekran siyah oluyor lcd nin siyah ekrani çikiyor bişey açmiyor..
  • elektriğinden çikarip tekrar 15 saniye sonra taktiğimda bu durum düzeldi direk menu açilir hale geldi . dün bi kaç saat denedim bi problem olmadi türk işi oldu ama oldu ..:)

wireless olayini fark ettim int. olayi gayet güzel fakat geçişleri çok ağir menu ler takiliyor gibi oluyor. hatta öyle ki kumanda dan bastiğim komutlari bi kaç dakka sonra yapiyor örnek dvd aç kapa sonra tamamen kapatma tuşuna basiyorum uzunca bi süre sonra sirasiyla yapip kapatiyor.

acaba sorun yazilimdami die düşündüm bu sabah işe gelirken updateledim cihazi 350 versiyondu sonu .

daha test etme imkanim olmadi.

bimeskde hdmi kablom kalmişti kutuya koymayi unutmuşlardi acaba hdmi kablomdan dolayi yapabilirim ewde kullandiğim. bugun kargoyla yollıyacaklar bana orada unutulan orjınal kabloyu.

bizim bu hdmi kablosu içinden çikan hfmi 1.4 mü acaba birde bu arc olayi nedir ben onlardan da şüpheleniorum premium menusundeki yavaşlama için..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

elektriğinden çikarip tekrar 15 saniye sonra taktiğimda bu durum düzeldi direk menu açilir hale geldi . dün bi kaç saat denedim bi problem olmadi türk işi oldu ama oldu ..:)

wireless olayini fark ettim int. olayi gayet güzel fakat geçişleri çok ağir menu ler takiliyor gibi oluyor. hatta öyle ki kumanda dan bastiğim komutlari bi kaç dakka sonra yapiyor örnek dvd aç kapa sonra tamamen kapatma tuşuna basiyorum uzunca bi süre sonra sirasiyla yapip kapatiyor.

acaba sorun yazilimdami die düşündüm bu sabah işe gelirken updateledim cihazi 350 versiyondu sonu .

bimeskde hdmi kablom kalmişti kutuya koymayi unutmuşlardi acaba hdmi kablomdan dolayi yapabilirim ewde kullandiğim. bugun kargoyla yollıyacaklar bana orada unutulan orjınal kabloyu.

bizim bu hdmi kablosu içinden çikan hfmi 1.4 mü acaba birde bu arc olayi nedir ben onlardan da şüpheleniorum premium menusundeki yavaşlama için..

komutları malesef ağır algılıyor yazılımlan ilgisi yok bendede var 2 kere versiyon güncelledim son versiyon 350
    arc tv nin arc-hdmı den bağlarsan tv yi cihaza optik kablo gerekmiyor arc optik kablo işini görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 31 Ekim 2011; 13:43:36 >

• Arkadaşlar selam,

Bu üründen ben de aldım, bu üründe açılmayan mkv filmler için guidelar mevcut forumda ben buralardan çözdüm eve gider gitmez hepinize ileteceğim bazı mkv filmler hazırlanması sırasında sıkıştırılma yöntemleriyle alakalı problemler.

Benim sorum ; kablo tv kullanıyorum lg lw4500 tvde. Bu tvdeki yayınların seslerini ses sisteminden alabilmek için hangi HDMI lardan bağlantı yapmam gerekiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

elektriğinden çikarip tekrar 15 saniye sonra taktiğimda bu durum düzeldi direk menu açilir hale geldi . dün bi kaç saat denedim bi problem olmadi türk işi oldu ama oldu ..:)

komutları malesef ağır algılıyor yazılımlan ilgisi yok bendede var 2 kere versiyon güncelledim son versiyon 350
    arc tv nin arc-hdmı den bağlarsan tv yi cihaza optik kablo gerekmiyor arc optik kablo işini görüyor

komut olayi dediğin gibi ağirsa problem yok o zaman..

benim lcd lh3000 serisi direk arka panelden hdmi yla bağladim.ses ve görüntü yü.
    bu arc olayi optikle alakali bişey mi çok önemli bişey değil demi? ilk kez duyduğum bişey arc.

aldiğim yer saolsun kendi hdmi kablosunu kutuya koymadiği için şuphe oluştu bu arc denilen şeyle ilgili acaba o kabloylami bağlamaliydim yeni bi kablo mu dur die biraz hüsnü kuruntu luk oldu bendeki birde sorunlar yaşayinca..

şimdilik menu ye dönüşte sorun yok..

laptop larla nasil bağlanti kuruyoruz video muzik resim için.

kendi laptopumu görüyor muzik film resim uygulamalarında ok leyip kumandayla şu yazi çikiyor

"medya sunucusuna erişim engellendi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuğ2045 -- 31 Ekim 2011; 16:36:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dab87

Arkadaşlar selam,

Bu üründen ben de aldım, bu üründe açılmayan mkv filmler için guidelar mevcut forumda ben buralardan çözdüm eve gider gitmez hepinize ileteceğim bazı mkv filmler hazırlanması sırasında sıkıştırılma yöntemleriyle alakalı problemler.

Benim sorum ; kablo tv kullanıyorum lg lw4500 tvde. Bu tvdeki yayınların seslerini ses sisteminden alabilmek için hangi HDMI lardan bağlantı yapmam gerekiyor??

4500 çıkışlarında optik vardır büyük ihtimalle optik kablon varsa tv den cihaza optik bağlantı yap optik kablon yoksa
    tv nin 1 adet hdmı soketi arc olması gerekir bak bende 55570s de var archdmı sendede varsa optik bağlantıya gerek yok hdmı kabloyu tv de archdmı tak
    cihazda da hdmı in tak ok arc optik bağlantıyı sağlıyor lg hem tv de hemde 906 da var
    kullanırkende 906 nın menüden bağlantılardan arc seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 31 Ekim 2011; 19:00:40 >

• quote:

quote:

quote:

komut olayi dediğin gibi ağirsa problem yok o zaman..

benim lcd lh3000 serisi direk arka panelden hdmi yla bağladim.ses ve görüntü yü.
    bu arc olayi optikle alakali bişey mi çok önemli bişey değil demi? ilk kez duyduğum bişey arc.

aldiğim yer saolsun kendi hdmi kablosunu kutuya koymadiği için şuphe oluştu bu arc denilen şeyle ilgili acaba o kabloylami bağlamaliydim yeni bi kablo mu dur die biraz hüsnü kuruntu luk oldu bendeki birde sorunlar yaşayinca..

şimdilik menu ye dönüşte sorun yok..

laptop larla nasil bağlanti kuruyoruz video muzik resim için.

kendi laptopumu görüyor muzik film resim uygulamalarında ok leyip kumandayla şu yazi çikiyor

"medya sunucusuna erişim engellendi"

arkadaşım komut algılama yı sorun yapma güzel ve complike cihaz her ihtiyacı görüyor herşey var
    arc optik kablo olmadan hdmı ile optik ses vermeye yarıyor hem tv de hemde cihazda bu özellik var yani arc den hdmı kablo bağla optiğe gerek yok
    cihazın promasyon hdmı kablosu magazada kaldıysa onu öncelikle git al kutudan çıkmadı diye öyle ahım sahım bi kablo değil 10 tl lik bişe ama iş görür
    şimdi sende hdmı kablo yokmu bağlantıyı nasıl yapıcan
    lh3000 de arc yok herkalde 2011 lg serilerinde var ama lh3000 de optik çıkış var sen bi adet optik kablo al ve tv optik tak diğer ucu cihaz optik bağla
    en kaliteli ses bu şekilde olur
    masaüstü pc yok herhalde leptop var leptopa 906 dan cıkan nero4 home kur çalıştır leptop açıkken neroya paylaştıracağın film müzik resimleri yükle ve
    cihazın internet bağlantısını eternet veya wifi kablosuz bağla interneti bağlayınca cihazı aç menüde ne izlemek istiyosan film tıkla orda leptopun ismi
    yani dlna daki cihaz gözükür tıkla aç filmlerin gözükür izlersin

• saolasın bilgi verdiğin için.
    dün gece fark etmiştim nero olayini kurcalayinca buldum.

dediğin gibi kablo ahım şahım bişey deilse dert deil hoş kargoyla yollıyacaklar bakalım ne zamana gelecek..

bende hdmi kablo var dijiturkle ps 3 için vardi onlari kullanarak bağlanti yaptim biri tv ye biri digi ye gitti. gelecek olanida ps3 e takacam oldu bitti.
    bu optik kablo olayinda ses daha iiyse alirim o kabloyuda.
    hem optikle hemde hdmi bağliyabilirim deilmi tv yi.

nero programiyla dün fişm muzik resim olayini çözdüm. veri yollıyarak çalişiyor mesela film izledikçe yollanan byte artiyor bunun bi sınırı varmi acaba ?

dün yeni gelen sayfalarla net olayi çok daha eğlenceli oldu .youtube u açarken bi rus kanali çıkıyor devamli onu çözemedim .sonra ara dediğinde arattirdiğin şeyi izliyebiliyorsun neden ilk başta karamba.ru kanali çikiyor ...

teşekkürler bilgilerin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

Bu ayakların, hop. kablosunu gizlemek amacı ile boru içinden geçme ihtimali yok mu ? yada öyle olanlar var yokmu ki ?

Bu ayaklarda da kabloyu borunun içerisinden geçirebiliyorsunuz.
    Arkadaş öyle olduğunu tahmin etmemiş, bu şekilde yapmış.
    Sonra PM ile konuşurken, öyle yapmasını söyledim, yapmıştır zaten.
    Bende de aynı ayaklardan var, çok memnunum.
  • mkv lerle ilgili çözüm bulabilen varmı? ben tıkandım kaldım :)
    aslında codec sorunu çok fazla degıl 10 fılm ındırdım bluray 8 tanesı sorunsuz çalıştı ama en çok istedigim malesef codec sorununa yakalandı :(
    elımde lg nın 500 gb lık usb hd var ( ntfs dosya sistemi ile çalışan ) ona atıp ızlıyorum normalde.ses sıstemının çalıştıramadığı mkvlerı
    çözum yolu olarak tv nın usb den oynatmayı denedım ama elımdekı SONY led TV 32EX421 ntfs dosya sıstemlı usb yı okumadı. bende denemek için fat32 olan bır 16 gblık usb bellek taktım sorunsuz çalıştırdı ama boylede sorun dosya sistemi fat32 olunca 4 gb dan buyuk dosyaları usb ye atmaya ızın vermıyor.film bluray oldugu için 11 gb.
    bunun ılgılı bır çözum yolu yada fıkrı olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjSerkanK

mkv lerle ilgili çözüm bulabilen varmı? ben tıkandım kaldım :)
    aslında codec sorunu çok fazla degıl 10 fılm ındırdım bluray 8 tanesı sorunsuz çalıştı ama en çok istedigim malesef codec sorununa yakalandı :(
    elımde lg nın 500 gb lık usb hd var ( ntfs dosya sistemi ile çalışan ) ona atıp ızlıyorum normalde.ses sıstemının çalıştıramadığı mkvlerı
    çözum yolu olarak tv nın usb den oynatmayı denedım ama elımdekı SONY led TV 32EX421 ntfs dosya sıstemlı usb yı okumadı. bende denemek için fat32 olan bır 16 gblık usb bellek taktım sorunsuz çalıştırdı ama boylede sorun dosya sistemi fat32 olunca 4 gb dan buyuk dosyaları usb ye atmaya ızın vermıyor.film bluray oldugu için 11 gb.

aynen bendede öyle 10 filmin 8 ini açıyor2 tane açmıyor bende 55570s lg var cihazın açmadıklarını tv nin usb hdd den açıyorum

senin medya playere ihtiyacın olucak egreat r6b fiatıda uygun bununlan çözersin format sorunun kalmaz fiat 100-120 tl gibi

• quote:

saolasın bilgi verdiğin için.
    dün gece fark etmiştim nero olayini kurcalayinca buldum.

dediğin gibi kablo ahım şahım bişey deilse dert deil hoş kargoyla yollıyacaklar bakalım ne zamana gelecek..

bende hdmi kablo var dijiturkle ps 3 için vardi onlari kullanarak bağlanti yaptim biri tv ye biri digi ye gitti. gelecek olanida ps3 e takacam oldu bitti.
    bu optik kablo olayinda ses daha iiyse alirim o kabloyuda.
    hem optikle hemde hdmi bağliyabilirim deilmi tv yi.

nero programiyla dün fişm muzik resim olayini çözdüm. veri yollıyarak çalişiyor mesela film izledikçe yollanan byte artiyor bunun bi sınırı varmi acaba ?

dün yeni gelen sayfalarla net olayi çok daha eğlenceli oldu .youtube u açarken bi rus kanali çıkıyor devamli onu çözemedim .sonra ara dediğinde arattirdiğin şeyi izliyebiliyorsun neden ilk başta karamba.ru kanali çikiyor ...

teşekkürler bilgilerin için.

optik kablo tv den cihaza kaliteli ses verir hdmı cihazdan tv ye hem ses hemde görüntüyü aktarır bağlayabilirsin

• Ben xbox ile kullanıyorum hdmi girişten bağladım , 5+1 Fifa harika oluyo
  • quote:

quote:

aynen bendede öyle 10 filmin 8 ini açıyor2 tane açmıyor bende 55570s lg var cihazın açmadıklarını tv nin usb hdd den açıyorum

senin medya playere ihtiyacın olucak egreat r6b fiatıda uygun bununlan çözersin format sorunun kalmaz fiat 100-120 tl gibi

tv'den açmak ile sistemin oynatıcısından açmak arasında bir fark var mı?
    sonuçta ben tv'min kendi harici diskimdeki hiçbir dosyayı açamadığını görmedim.
    bu sistemi alırsam da aynı şekilde açarsam ses performansında bir kayıp olur mu?

• quote:

quote:

egreat r6b baktım ınternetten ama stoklarda olan bır yer bulamadım.kullanıcı yorumları kumandasının çok kotu oldugunu yazıyor ozellıkle uzak durun dıye.
    arama yaparken 2.el buldum dh den http://forum.donanimhaber.com/m_52277395/tm.htm
    burda da satan kişide bızım ses sıstemı var egreat'e hiç gerek yok yazmış :(

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

quote:

tv'den açmak ile sistemin oynatıcısından açmak arasında bir fark var mı?
    sonuçta ben tv'min kendi harici diskimdeki hiçbir dosyayı açamadığını görmedim.
    bu sistemi alırsam da aynı şekilde açarsam ses performansında bir kayıp olur mu?

lg hb 906sb nin codeç açması kısıtlı onun için lg tv lerin codec açması yüksek modellerde iyi
    ben şunu demek istedim bende 906sb var ve lg lw 55570d tv var
    usb hdd den 906 nın açmadığı filmi 55570s açıyor ama dts li filmin sesini 570s de alamıyorum malesef

• arkadaşlar,

hb906sb'nin içindeki bluray oynatıcının modeli nedir? örn bd660'a göre artısı eksisi var mı?

mesela bd660'ta 1080p upscale özelliği var ama hb906sb'de yok görünüyor.

birde bu upscale özelliği ile karasal yayın(örn dsmart sd kanallar) birşekilde upscale yapılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drbaris

arkadaşlar,

hb906sb'nin içindeki bluray oynatıcının modeli nedir? örn bd660'a göre artısı eksisi var mı?

birde bu upscale özelliği ile karasal yayın(örn dsmart sd kanallar) birşekilde upscale yapılır mı?

bd 660 dan daha ıyidir bd 660 takoz bi cihaz aldım denedim geri verdim 1080p mkv lerde takılıyordu şu anda en iyi compact cihaz budur wifidirect var 150 tl sade bu özellik
    1080p upscaling var
    1080p uoscaling i dvd oynatırken yapıyor bunu dışında kanallarda ndsmartta flan yapmaz

sende cihaz varmı yokdsa alıcanmı alıcaksan teknosada ayaklı tüm kuleler ciftkolon ve twıtırlı modeli 899 12 taksait 1 adet kapalı kutu var ben ayaksız modeli aldım ben alırken o tarihlerde
    luleli modeli 1400 tl idi şimdi 899 düşmüş almak isteyenler düsünenler kaçırması derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drbaris

arkadaşlar,

bd 660 dan daha ıyidir bd 660 takoz bi cihaz aldım denedim geri verdim 1080p mkv lerde takılıyordu şu anda en iyi compact cihaz budur wifidirect var 150 tl sade bu özellik
    1080p upscaling var
    1080p uoscaling i dvd oynatırken yapıyor bunu dışında kanallarda ndsmartta flan yapmaz

sende cihaz varmı yokdsa alıcanmı alıcaksan teknosada ayaklı tüm kuleler ciftkolon ve twıtırlı modeli 899 12 taksait 1 adet kapalı kutu var ben ayaksız modeli aldım ben alırken o tarihlerde
    luleli modeli 1400 tl idi şimdi 899 düşmüş almak isteyenler düsünenler kaçırması derim

cevap için teşekkür ederim.

ben de bugün sabah itibariyle hb906sb aldım bimeks internetten 634tl'ye
    1-2 saat içinde internet stoğu bitti sanırım şimdi sadece bazı mağazalarda var olarak görünüyor.
    bakalım eğer bir değişiklik olmazsa kargolayacaklar.....

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.