Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drbaris

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

arkadaşlar,

hb906sb'nin içindeki bluray oynatıcının modeli nedir? örn bd660'a göre artısı eksisi var mı?

mesela bd660'ta 1080p upscale özelliği var ama hb906sb'de yok görünüyor.

birde bu upscale özelliği ile karasal yayın(örn dsmart sd kanallar) birşekilde upscale yapılır mı?

bd 660 dan daha ıyidir bd 660 takoz bi cihaz aldım denedim geri verdim 1080p mkv lerde takılıyordu şu anda en iyi compact cihaz budur wifidirect var 150 tl sade bu özellik
    1080p upscaling var
    1080p uoscaling i dvd oynatırken yapıyor bunu dışında kanallarda ndsmartta flan yapmaz

sende cihaz varmı yokdsa alıcanmı alıcaksan teknosada ayaklı tüm kuleler ciftkolon ve twıtırlı modeli 899 12 taksait 1 adet kapalı kutu var ben ayaksız modeli aldım ben alırken o tarihlerde
    luleli modeli 1400 tl idi şimdi 899 düşmüş almak isteyenler düsünenler kaçırması derim

cevap için teşekkür ederim.

ben de bugün sabah itibariyle hb906sb aldım bimeks internetten 634tl'ye
    1-2 saat içinde internet stoğu bitti sanırım şimdi sadece bazı mağazalarda var olarak görünüyor.
    bakalım eğer bir değişiklik olmazsa kargolayacaklar.....

hayırlı olsungüle güle kullan iyi fiata almışşın
    ben elektrowordden 1 ay önce 674 tl ye almıştım güzel cihaz memnun kalırsı
    cihaz gelince güncelleme kontrol et son versiyon 350 dir
    350 ile smart tv eklendi ben aldıktan sonra 2 kez güncelleme yaptı

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

hb906sb'nin içindeki bluray oynatıcının modeli nedir? örn bd660'a göre artısı eksisi var mı?

mesela bd660'ta 1080p upscale özelliği var ama hb906sb'de yok görünüyor.

birde bu upscale özelliği ile karasal yayın(örn dsmart sd kanallar) birşekilde upscale yapılır mı?

bd 660 dan daha ıyidir bd 660 takoz bi cihaz aldım denedim geri verdim 1080p mkv lerde takılıyordu şu anda en iyi compact cihaz budur wifidirect var 150 tl sade bu özellik
    1080p upscaling var
    1080p uoscaling i dvd oynatırken yapıyor bunu dışında kanallarda ndsmartta flan yapmaz

sende cihaz varmı yokdsa alıcanmı alıcaksan teknosada ayaklı tüm kuleler ciftkolon ve twıtırlı modeli 899 12 taksait 1 adet kapalı kutu var ben ayaksız modeli aldım ben alırken o tarihlerde
    luleli modeli 1400 tl idi şimdi 899 düşmüş almak isteyenler düsünenler kaçırması derim

cevap için teşekkür ederim.

ben de bugün sabah itibariyle hb906sb aldım bimeks internetten 634tl'ye
    1-2 saat içinde internet stoğu bitti sanırım şimdi sadece bazı mağazalarda var olarak görünüyor.
    bakalım eğer bir değişiklik olmazsa kargolayacaklar.....

hayırlı olsungüle güle kullan iyi fiata almışşın
    ben elektrowordden 1 ay önce 674 tl ye almıştım güzel cihaz memnun kalırsı
    cihaz gelince güncelleme kontrol et son versiyon 350 dir
    350 ile smart tv eklendi ben aldıktan sonra 2 kez güncelleme yaptı

sabah öylesine bi bakayım demiştim, denk geldi

kredi kartında da ancak o kadar yer vardı zaten

kullanan herkes çok olumlu yazmış

merakla bayram sonrasını bekliyorum

güncellemeye bakacağım sağolun, size de hayırlı olsun...

• Sn drbaris,
    bende sizin gibi bimeksten aldım. internette gördüm, mutfaktan kahvemi alana kadar bitti. şans eseri akşam forum bornovada gezerken bimekse uğradım ve aldım.
    kurulumu çok basit. basılı kullanım kılavuzu bir işe yaramıyor. kutudan bir cd çıkıyor, cd deki kullanım kılavuzu ile yarım saatte kurup keyfini sürersiniz. Gerçekten keyifli bir cihaz, buradaki arkadaşların yazdıkları ile almaya karar vermiştim, doğru karar vermişim. tüm arkadaşlara gerçekci ve faydalı yorumları için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Not: I-concert ' te jazz secildiğinde çok keyifli konserler var, tavsiye ederim. bunun içinde güncellemeleri yapmanız lazım. size gelecek cihaz da bimeksten olduğuna göre ilk kurulumda gözükmüyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende drbaris ve orhansen arkadaşar gibi sizlerin güzel, yapıcı ve gerçekçi yorumlarınız
    sayesinde geçen hafta internet üzerinden bimeksten 899 TL ye LG HB906TA (ayaklı olan) modelini aldım.
    Henuz kurdum. Kurulumu biraz zamanımı aldı ama hiç sıkıntı vermedi benim için eğlenceliydi.
    Teknosanın son turuncu indiriminden de LG 55LW650S tv yi almıştım. Sinema sistemiyle
    süper ikili oldular. Avatar filmini 3D izledik film seyretmenin keyfi ve tadı bambaşka oldu.
    Ses sistemine XBOX 360 ı HDMI girişten Wii oyun konsolunuda(HDMI çıkışı yok) component tan bağladım. XBOX un goruntu ve sesi
    tamam fakat wii nin goruntu ve sesini tv ye aktaramadım. Acaba ses sistemindeki componentlar sistemden, HDMI si olmayıp
    Component bağlantısı olan tv lere goruntu aktarımı için mi yoksa?
    Tv den sesi optik kablo ile aktardım. Birde ARC bağlantı olayı varmış optik baglantısına gerek kalmadan HDMI
    üzerinden ses aktarımı mümkünmüş. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.
    Bu ses sistemi ve tv olaylarında yeniyim ama sistemle ilgili merak ettiğiniz bir şeyler varsa sizin için bakabilirim.
    Darısı almak isteyen herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: UADEVADAM

Merhaba arkadaşlar,
    bende drbaris ve orhansen arkadaşar gibi sizlerin güzel, yapıcı ve gerçekçi yorumlarınız
    sayesinde geçen hafta internet üzerinden bimeksten 899 TL ye LG HB906TA (ayaklı olan) modelini aldım.
    Henuz kurdum. Kurulumu biraz zamanımı aldı ama hiç sıkıntı vermedi benim için eğlenceliydi.
    Teknosanın son turuncu indiriminden de LG 55LW650S tv yi almıştım. Sinema sistemiyle
    süper ikili oldular. Avatar filmini 3D izledik film seyretmenin keyfi ve tadı bambaşka oldu.
    Ses sistemine XBOX 360 ı HDMI girişten Wii oyun konsolunuda(HDMI çıkışı yok) component tan bağladım. XBOX un goruntu ve sesi
    tamam fakat wii nin goruntu ve sesini tv ye aktaramadım. Acaba ses sistemindeki componentlar sistemden, HDMI si olmayıp
    Tv den sesi optik kablo ile aktardım. Birde ARC bağlantı olayı varmış optik baglantısına gerek kalmadan HDMI
    üzerinden ses aktarımı mümkünmüş. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı dört gözle bekliyorum.
    Bu ses sistemi ve tv olaylarında yeniyim ama sistemle ilgili merak ettiğiniz bir şeyler varsa sizin için bakabilirim.

compenent bağlantı sade görüntü verir ses vermez ses için ayrı kablo bağlıycan

arc senin tv ve cihazda var hdmı girişlerinin bi tanesi arc girişi cihazın hdmı kablodan tv archdmı ye bağla optik bağlantıya gerek kalmaz aynı işi görüyor
    optik kabloyu diğer bağlabtılarda kullanırsın cihazda da giriş menüsünden arc seçicen

bu arada güle güle kullan

• Parlamenter kardeş cevap ve açıklaman için çok teşekkürler.
    Arc olayını hallettim. HDMI kablo ile Arc bağlantısını yapıp TV nin kumandasından input(giriş) tıklayınca
    gelen menuden simplink ile ses sistemine ulaştım artık tek kumanda ile ikisini kullanabiliyorum.
    Wii oyun konsolu eski versiyon olduğu için maalesef HDMI çıkış yok. Fakat 720p çıkış verecek ek bir kablo
    var (http://images.gittigidiyor.com/4722/Nintendo-Wii-HD-Pro-Component-Kablo-1-8-M-Altin__47220171_0.jpg ) .
    Wii yi bu kablo ile görüntü ve ses için HB906TA nın component ve RCA girişlerine bağladım. Fakat input(girişler) ta bile görünmüyorlar
    yani anlayacağın wii de oyun açıkken tv ye ne görüntü nede ses aktarımı olmuyor. Kabloyu direk wii den Tv ye bağlayınca normal çalışıyor.
    Birde şunu merak ediyorum Arc yada optik yoluyla Tv den ses sistemine aktarılan sesler çok kanallı olarak mı(5+1) yoksa 2+1 stereo şeklindemi geliyor.
    Yayınlarda sanırım dts yok, gördüğüm kadarıyla HD yayınlarda PCM 2 ve DD 3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor.

• quote:

Parlamenter kardeş cevap ve açıklaman için çok teşekkürler.
    Arc olayını hallettim. HDMI kablo ile Arc bağlantısını yapıp TV nin kumandasından input(giriş) tıklayınca
    gelen menuden simplink ile ses sistemine ulaştım artık tek kumanda ile ikisini kullanabiliyorum.
    Wii oyun konsolu eski versiyon olduğu için maalesef HDMI çıkış yok. Fakat 720p çıkış verecek ek bir kablo
    var (http://images.gittigidiyor.com/4722/Nintendo-Wii-HD-Pro-Component-Kablo-1-8-M-Altin__47220171_0.jpg ) .
    Wii yi bu kablo ile görüntü ve ses için HB906TA nın component ve RCA girişlerine bağladım. Fakat input(girişler) ta bile görünmüyorlar
    yani anlayacağın wii de oyun açıkken tv ye ne görüntü nede ses aktarımı olmuyor. Kabloyu direk wii den Tv ye bağlayınca normal çalışıyor.
    Birde şunu merak ediyorum Arc yada optik yoluyla Tv den ses sistemine aktarılan sesler çok kanallı olarak mı(5+1) yoksa 2+1 stereo şeklindemi geliyor.
    Yayınlarda sanırım dts yok, gördüğüm kadarıyla HD yayınlarda PCM 2 ve DD 3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor.

tv den ses sisyemine 2 kanal gelir ses sisteminde ses mod seçenekleri var burda 7-8 seçenek var bu modlarda 5-6 tanesi 2+1 veriyor
    2 tanesi de 5+1 veriyor 5+1 verenler baskuvvet ve game modu ben baskuvvet te dinliyorum en güzel ses bu modda alırsın

• hb906ta güncelleme olmadı. İnternet bağlı sürümü buluyor guncelleniyor yazıyor ekranda ise su o yazıyor sonra bayag bir bekliyor ve guncelleme basarısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Sn drbaris,
    bende sizin gibi bimeksten aldım. internette gördüm, mutfaktan kahvemi alana kadar bitti. şans eseri akşam forum bornovada gezerken bimekse uğradım ve aldım.
    kurulumu çok basit. basılı kullanım kılavuzu bir işe yaramıyor. kutudan bir cd çıkıyor, cd deki kullanım kılavuzu ile yarım saatte kurup keyfini sürersiniz. Gerçekten keyifli bir cihaz, buradaki arkadaşların yazdıkları ile almaya karar vermiştim, doğru karar vermişim. tüm arkadaşlara gerçekci ve faydalı yorumları için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Not: I-concert ' te jazz secildiğinde çok keyifli konserler var, tavsiye ederim. bunun içinde güncellemeleri yapmanız lazım. size gelecek cihaz da bimeksten olduğuna göre ilk kurulumda gözükmüyor.

hayırlı olsun

ben alıralmaz tekrar bi bakayım dedim 10sn sonra netten kalkmıştı

benim cihaz daha 1-2 güne gelecek...

ben de sn Fatih Ata'nın önerisiyle ve bu forumda okuduklarımla aldım.
    inşallah memnun kalacağım diye düşünüyorum.

öneri için teşekkrüler

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun,
    ben de 3B film izlemek için sabırsızlanıyorum

• merhaba arakdaşlar. HB906TA modelini 800 900 tl civarında bulabileceğim bir mağaza var mı? dün dolaştım bir kaç yeri hep 1200 tl civarındaydı.
    en olmadı SB modelini alacağım fakat almışiken ayaklı olandan alayım diyorum. onun da fiyatı uçmuş durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fel_x

merhaba arakdaşlar. HB906TA modelini 800 900 tl civarında bulabileceğim bir mağaza var mı? dün dolaştım bir kaç yeri hep 1200 tl civarındaydı.
    en olmadı SB modelini alacağım fakat almışiken ayaklı olandan alayım diyorum. onun da fiyatı uçmuş durumda

arife günü görmüştüm istanbul-beylikdüzü-torium avm teknosa ekstra da 1 adet kapalı kutu vardı 899 tl 12 taksit
  • quote:

quote:

merhaba arakdaşlar. HB906TA modelini 800 900 tl civarında bulabileceğim bir mağaza var mı? dün dolaştım bir kaç yeri hep 1200 tl civarındaydı.

arife günü görmüştüm istanbul-beylikdüzü-torium avm teknosa ekstra da 1 adet kapalı kutu vardı 899 tl 12 taksit

bencede ayaklı modelini al bende çok isteyipte fiattan dolayı alamamıştım benim baktığım caman ilk çıkışta fiat 1400 tl idi şimdi 900 e düştü
    bulursan kaçırma al

• quote:

quote:

teşekkürler.

dün forum teknosaya baktım fakat o fiyata göremedim. araştırmalarım devam edecek. bir de forum saturn de 999 tl Denon Dht 1311 xp var. av reciever ve 5.1 hoparlörler fakat br player yok. sizce nasıl olur?

• hb906ta da guncelleme yapan var mı
  • slm vatandaki kampanya hangi dönemlerde oluyor?suan 800tl
    dıyarbakırda bımexte 634 istanbulda bulabılecegımız magaza tavsıyesı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 10 Kasım 2011; 15:52:50 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

dün forum teknosaya baktım fakat o fiyata göremedim. araştırmalarım devam edecek. bir de forum saturn de 999 tl Denon Dht 1311 xp var. av reciever ve 5.1 hoparlörler fakat br player yok. sizce nasıl olur?

yok yok sakın 899 tl ye hb906ta ayaklı dediğim avm de arife günü 1 adet kapalı kutu var uzakmısın beylikdüzüne
    bana sorarsan bu cihaz fiatı süper ben 1400 dü alamadım ama aklım ayaklıda kaldı
    bunda 3d var dlna var wifidirect var 3dblurey var hdd mkv playback var 2 tb destekliyor ıphone dock var var olu var böyle complike cihaz piyasada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 10 Kasım 2011; 17:18:11 >

• @parlamenter slm modelı tam ısmını yazarmısın ? google sorayım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler.

yok yok sakın 899 tl ye hb906ta ayaklı dediğim avm de arife günü 1 adet kapalı kutu var uzakmısın beylikdüzüne
    bana sorarsan bu cihaz fiatı süper ben 1400 dü alamadım ama aklım ayaklıda kaldı
    bunda 3d var dlna var wifidirect var 3dblurey var hdd mkv playback var 2 tb destekliyor ıphone dock var var olu var böyle complike cihaz piyasada yok

Çok uzak sayılmasam da baya bi mesafe var. Teknosa internet sitesinde de setin fiyatı 1400 lira civarında. Anlamadığım internet fiyatı ve başka şubeler arasındaki fıyat farkı nereden geliyor? En olmadı haftasonu Beylikdüzü' ne giderim. Zira çok iyi fiyata geliyor.

Bu arada modelin tam ismi; LG HB906TA

• quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

slm vatandaki kampanya hangi dönemlerde oluyor?suan 800tl
    dıyarbakırda bımexte 634 istanbulda bulabılecegımız magaza tavsıyesı lazım

şu an Bimeks internet sitesinde hb096sb 634tl
    ve internet satışı var (stokta var ) olarak görünüyor
    bilginize....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.