Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Turuncu indirimden hb 906 tayı 1000 tl ye aldım
  • Merhaba arkadaşlar.

Bir konuda sizlerden yardım isteyeceğim. Tv den önce ses sistemi aldım; HB906TA. Fakat henüz kurup kullanmak nasip olmadı. Malum yeni ev kuruyoruz. Şimdi bildiğim kadarıyla bu ev sinema sisteminde LG smart tv var. Yani ses sisteminde smart tv varken televizyonda smart tv olması çok şeyi değiştirir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

Merhaba arkadaşlar.

Bir konuda sizlerden yardım isteyeceğim. Tv den önce ses sistemi aldım; HB906TA. Fakat henüz kurup kullanmak nasip olmadı. Malum yeni ev kuruyoruz. Şimdi bildiğim kadarıyla bu ev sinema sisteminde LG smart tv var. Yani ses sisteminde smart tv varken televizyonda smart tv olması çok şeyi değiştirir mi?

906 da smart tv var smart tv li tv almana gerek yok
    gule gule kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

Bugün Turuncu indirimden hb 906 tayı 1000 tl ye aldım

gule gule kullan arkadasim
    alinabilecek en iyi fiata almissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

Bugün Turuncu indirimden hb 906 tayı 1000 tl ye aldım

gule gule kullan arkadasim
    alinabilecek en iyi fiata almissin

Teşekkür ederim.
  • hayırlı olsun
  • Vatan Bil. dan Samsung HT-D5550 aldım 862 TL ye. 1162 TL ye de lg HB906TAW(arka kolonlar kablosuz) vardı. Daha sonra Teknosada Samsung HT-C550 (DVD li)( ht-D5550 olmadığından dinleyemedim) ile LG HB906TA da aynı müzik dosyasını dinledim. Arada dağlar kadar fark vardı. Bass da LG çok iyi. Samsung ta titzler kötü ve ses açıldıkca bozulma daha da artıyordu. Morelim çok bozuldu. Doğru vatana gidip Samsung un sesini beğenmediğimi,LG HB906TAW almak istediğimi söyledim. Çalışan görevli HT-D5550 ün 550 den daha iyi olduğunu söylesede LG de karar kıldım.
    Çünkü HT-D5550 de arka kolonlar kablosuz olma özelliği olsada extra aparat almak gerekiyor. Hem bu aparatı bulamıyorsunuz bulsanızda fiyat LG ile aynı oluyor. Ayrıca LG de impedans 4ohm iken Samsung ta 3ohm. Son olarak ta 3D TV im LG idi uyum olsun diye LG de karar kıldım. Bu gün servis kuracak ve performansınI göreceğim. Görsel olarak Samsungu daha çok beğendiğimi de söylemeliyim. Alacaklara tavsiyem dinlemeden izlemeden asla bir ürün almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 13 Şubat 2012; 14:05:23 >

• Selam acabu bu sistemde USB den 1080p 3d oynattığı zaman alt yazı ile bir problem yaşayan kimse oldu mu? ( varsa çözebildi mi?)
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucak2004

Selam acabu bu sistemde USB den 1080p 3d oynattığı zaman alt yazı ile bir problem yaşayan kimse oldu mu? ( varsa çözebildi mi?)
    teşekkürler.

3 d altyazıyı oynatamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

Vatan Bil. dan Samsung HT-D5550 aldım 862 TL ye. 1162 TL ye de lg HB906TAW(arka kolonlar kablosuz) vardı. Daha sonra Teknosada Samsung HT-C550 (DVD li)( ht-D5550 olmadığından dinleyemedim) ile LG HB906TA da aynı müzik dosyasını dinledim. Arada dağlar kadar fark vardı. Bass da LG çok iyi. Samsung ta titzler kötü ve ses açıldıkca bozulma daha da artıyordu. Morelim çok bozuldu. Doğru vatana gidip Samsung un sesini beğenmediğimi,LG HB906TAW almak istediğimi söyledim. Çalışan görevli HT-D5550 ün 550 den daha iyi olduğunu söylesede LG de karar kıldım.
    Çünkü HT-D5550 de arka kolonlar kablosuz olma özelliği olsada extra aparat almak gerekiyor. Hem bu aparatı bulamıyorsunuz bulsanızda fiyat LG ile aynı oluyor. Ayrıca LG de impedans 4ohm iken Samsung ta 3ohm. Son olarak ta 3D TV im LG idi uyum olsun diye LG de karar kıldım. Bu gün servis kuracak ve performansınI göreceğim. Görsel olarak Samsungu daha çok beğendiğimi de söylemeliyim. Alacaklara tavsiyem dinlemeden izlemeden asla bir ürün almayın.

iyi yapmışın samy usb den hdd detegi yok. lg de 4 tb var

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: dHmann

Vatan Bil. dan Samsung HT-D5550 aldım 862 TL ye. 1162 TL ye de lg HB906TAW(arka kolonlar kablosuz) vardı. Daha sonra Teknosada Samsung HT-C550 (DVD li)( ht-D5550 olmadığından dinleyemedim) ile LG HB906TA da aynı müzik dosyasını dinledim. Arada dağlar kadar fark vardı. Bass da LG çok iyi. Samsung ta titzler kötü ve ses açıldıkca bozulma daha da artıyordu. Morelim çok bozuldu. Doğru vatana gidip Samsung un sesini beğenmediğimi,LG HB906TAW almak istediğimi söyledim. Çalışan görevli HT-D5550 ün 550 den daha iyi olduğunu söylesede LG de karar kıldım.

iyi yapmışın samy usb den hdd detegi yok. lg de 4 tb var

Arkadasim samsung d5550 de harddisk destegi var yanlis biliyiyorsun.

• ya arkadaşlar bu ses sistemi iyi güzelde bugün 3 silahşörleri izleyeyim dedim over-under sürümü hepsini birbirine kattı alt yazılarıda bölüyor tv nin media playerine taktım sorunsuz izledim napcaz bu işi
  • .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 14 Şubat 2012; 12:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [escobar]

ikisi arasinda kaldim ya :S hangisini almali ki.
    HB906TA
    HB966TZ

:(

Markanın sitesinden karşılaştırma yapıldığı zaman arada hiçbir fark yok donanımsal olarak. Bundan dolayı fazla para vermenin bir mantığı yok. Bence hb906ta yı al gitsin. Hem forumda çok kullanıcısı da var. Bir sıkıntı olduğunda kolay yardım alabilirsin Şurdan karşılaştımaya bak istersen

http://www.lg.com/tr/common/compare/products-compare-result.jsp?CatID=8206&BURL=%2Ftr%2Ftv-ses-video%2Fev-sinema-sistemi%2Findex.jsp

• tsklr.

teknosada kacirdik kampanyayi tuhhh :(
  • Herkese selam. Taw modelinde arka kuleler elektriği kendi sisteminden mi alıyor yoksa kuleler ayrı ayrı elektrik fişiyle prize mi takılıyor. Kullananlar cevap verirse sevinirim. Tşkr.
  • TAW olduğuna göre prizden alıyorlardır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

TAW olduğuna göre prizden alıyorlardır .

Eğer elektriği kendi sistemi üzerinden alıyorsa kablosuz olmasının benim için hiç faydası yok. Herkes farklı bisey söylüyor. Bugün vatandaki görevli bu sistemdeki moder benzer bi ki kutuyu gösterip burdan alıyor dedi ama ben hiç güvenmiyorum bilgilerine malesef. Burda kullanan birisi varsa kesin bilgiyi verebilir bana ben de ona göre kesin tercihimi yaparım.
  • Arkadaşlar günlerdir Bimeks te LG HB906TA modeli indirimde satılıyor. Teşhir sanırım, gaziantep mağazasındaymış sadece ve 1 adet. Bugün 830 kusür Lira idi. Teşhir alınmaz sanırım ama........
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.