Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki model arasındaki tek fark TAW modelindeki arka kuleler kablosuz olarak tasarlanmıştır. Çalışma prensibi playerın sağ-sol arka çıkışları arasına kablosuz özellikli bi cihaza takarak iletişim kuruyor ve arka hoparlörler prizden elektrik alarak çalışıyor.

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre TA modeli
     LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre TAW modeli Woofer ın sağındaki cihaz kablosuz iletişim cihazıdır.

Uzun bi süredir blu ray player oynatan ses sistemlerinden almayı düşünüyordum ama bu cihazların ülkemize gelmesi bir hayli uzun sürdü.
    LG nin fiyatının iyi olması ve özellikle remote kontrol olayının başarılı olmasından dolayı ayrıca ileride de LG marka bir LED tv almak istediğim için marka uyumu olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim yanlız bazı kafamı karıştıran şeyler var.

1. 1080p olan MKV filmleri oynatırken takılmalar oluyormu?
    2. Altyazı ayarlamada sıkıntılar oluşturuyormu?
    3. HDD den oynatmada problem oluşturuyormu, NTFS formatlı diskleri tanıyormu?
    4. HDD ye tv deki yayını kayıt yapabiliyormu

Cihazı aldıktan sonra kendi sorduğum soruları kendim cevaplayayım :)

1- Hiçbir takılma olmuyor gayet başarılı oynatıyor.
    2 Altyazıyı film isminde aynı klasör altına koyulduğu zaman hiçbir problem yapmıyor. Büyütme küçültme ayarlamaları yapılamıyor yanlız büyüklüğü otomatik olarak en iyi büyüklüğe getiriyor.
    3- Bende 1 TB WD disk var NTFS formatında ve tanımada bi problem yaratmıyor. (Şöyle bi tecrübem oldu HDD diski ortalama %90 doluluk oranına geldiği zaman menülerde yavaşlama oluyor, diski biraz boşaltılınca gayet hızlanıyor.)
    4- Böyle bişey yapmıyor malesef yapmaması da normal çok saçma bi soru sormuşum :)

Ayrıca cihazı 1.099 TL. ye darty den aldım.

Yurt dışı sitelerinden de pek bi bilgi bulamadım sanırım Türkiyedeki model ile yurtdışı modellerin ürün isimleri farklı olduğundan pek detay bulamadım.
    Öncelikle bu ürünü alıp kullanan arkadaşlar cevap yazarsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    Ayrıca alan arkadaşlar nerden ve nekadara aldılar? Ben şu anda hiçbiyerde stokda bulamadım sadece Marmara forum İstanbul AVM de LG mağazasında buldum. Ordaki fiyat da 1.299 TL.

Akıllı telefonlar için uygulama linkleri
    APPLE LG REMOTE
    ANDROID LG REMOTE

Sistemin resimlerini koydum görsel olarak gayet şık bir ürün.

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre  LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barahirr -- 18 Ocak 2012; 12:20:38 >

• 1. Olmuyor, ancak high@profil 5.1 ve qpel kodlanmış mkv dosyalarını açamıyor.
    2. Altyazı'da sorun yok. Harflerin boyutı ve okunabilirlik iyi.
    3. NTFS desteği var.
    4. TV yayın kaydı yapamıyor, sadece Audio CD'yi MP3 yapabiliyor.

Fiyatı dün Vatan Bilgisayar'da 674 TL idi. (%25 kampanyasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 19 Eylül 2011; 18:05:28 >
  • Tesekkur ederim yanliz vatan bilgisayarin turkiyedeki hicbir magazasinda olmadigi icin fiyati oyle gostermelik indirmisler malesef. Bugun 1.250 tl ye alacagim sanirim. Sen almadanmi bu yorumlari yaptin yoksa bilfiil kullaniyormusun cihazi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

Uzun bi süredir blu ray player oynatan ses sistemlerinden almayı düşünüyordum ama bu cihazların ülkemize gelmesi bir hayli uzun sürdü.
    LG nin fiyatının iyi olması ve özellikle remote kontrol olayının başarılı olmasından dolayı ayrıca ileride de LG marka bir LED tv almak istediğim için marka uyumu olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim yanlız bazı kafamı karıştıran şeyler var.

Yurt dışı sitelerinden de pek bi bilgi bulamadım sanırım Türkiyedeki model ile yurtdışı modellerin ürün isimleri farklı olduğundan pek detay bulamadım.
    Öncelikle bu ürünü alıp kullanan arkadaşlar cevap yazarsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    Ayrıca alan arkadaşlar nerden ve nekadara aldılar? Ben şu anda hiçbiyerde stokda bulamadım sadece Marmara forum İstanbul AVM de LG mağazasında buldum. Ordaki fiyat da 1.299 TL.

arkadaşım bende lg hb 906 sb cihaz var kulesiz olandan 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum lg lw tv forumunda bayadır bu cihazı tavsiye ediyorum
    ben elektroworld dan 670 tl ye aldım med marktada 670 tl ye satıldı promosyonda senin aldığın fiat kuleli fiat ama baya pahalı promosyo takip et geçen pazar elekyroworde gezerken baktım 899 yazıyordu ama ben 1 ay önce 670 e aldım kulesiz modele 700 den fazla verme şidetle tavsiye ederim yok yok
    sade hdd ye kayıt yapmıyor onuda yeni hd uydu alıcıları yapıyor bende next 18500 hd var sd hd kayıt yapıyor
    simplimk olayı yani tek kumanda çok iyi bende lg lw 55570s tv var tek kumanda ile kullanıyorum ayrıca androidli tellerle tv ve bu cihazı remote kontrol yapabiliyorsun
    sorucan bişe olursa cevaplarım

• 1 ay kadar önce aldım. şu linkte detayları var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_50699181/tm.htm

bu arada vatan internet sitesinde % 25 indirim bitmiş. şu an 827 TL beklerseniz 1 ay içinde ya saturn'de ya başka bir elektro markette bu civara bulabilirsiniz. vatanın internet sitesinden 827 TL'sına şimdi alabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

1 ay kadar önce aldım. şu linkte detayları var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_50699181/tm.htm

bu arada vatan internet sitesinde % 25 indirim bitmiş. şu an 827 TL beklerseniz 1 ay içinde ya saturn'de ya başka bir elektro markette bu civara bulabilirsiniz. vatanın internet sitesinden 827 TL'sına şimdi alabilirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/ses-ve-goruntu-sistemleri/lg-hb906sb-hb906sb-3d-bluray-ev-sinema-sistemi,-1100-w,-5+1,-hdmi,-usb,-mkv,-dlna/productdetails.aspx?I_ID=54590

bende var kullanıyorum ve çok memnunum aynı tarihlerde aldık sanki benimde 1 ay oldu

• sanırım aynı tarihlerde almışız, mediamarkt 674 TL

3d bluray player, mkv-ntfs desteği, 2 hdmi 1 optik girişi, arc, dts hd-dolby true vs desteği, wi-fi, ipad/iphone dock, alette yok yok.
    ingilterede bile 240 GBP'ye satılıyor,türkiye standartlarına göre 674 TL biraz ucuz. mllet 800-900 tl'ye sadece 5.1 hoparlör seti alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

arkadaşım bende lg hb 906 sb cihaz var kulesiz olandan 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum lg lw tv forumunda bayadır bu cihazı tavsiye ediyorum
    ben elektroworld dan 670 tl ye aldım med marktada 670 tl ye satıldı promosyonda senin aldığın fiat kuleli fiat ama baya pahalı promosyo takip et geçen pazar elekyroworde gezerken baktım 899 yazıyordu ama ben 1 ay önce 670 e aldım kulesiz modele 700 den fazla verme şidetle tavsiye ederim yok yok
    sade hdd ye kayıt yapmıyor onuda yeni hd uydu alıcıları yapıyor bende next 18500 hd var sd hd kayıt yapıyor
    simplimk olayı yani tek kumanda çok iyi bende lg lw 55570s tv var tek kumanda ile kullanıyorum ayrıca androidli tellerle tv ve bu cihazı remote kontrol yapabiliyorsun

Ben özellikle kuleli modelinden istiyorum çünkü salona kuracağım görüntü olarak bi hava katıyor salona. Ayrıca sanırım kuleli modelinde fazladan tweeter lar var. aslında 1250 Fiyatı banada baya fazla geldi ama nereyi aradıysam ellerinde kalmamaış. Birtane var buldum dediğim yerde almaya gittim ordada teşhir ürünmüş meğersem. Belkide iyi oldu sizin bu 899 fiyatını duyunca sevindim açıkcası.
    Elektro world e hiç gitmedim bu ürün için inşallah vardır orada. HDD den film açarken herhangi bir yavaçlık oluyormu bunu çok merak ediyorum açıkcası. (Kullandığınız HDD boyutu ve markasını söylerseniz daha fayfalı olur.) Bir yerde menü geçişleri çok yavaş filmi başlat dediğimde 10 saniye sonra başlatıyor yazmışlar bu da çok moralimi bozmuştu inş. öyle bi şey yoktur.

• quote:

quote:

quote:

Ben özellikle kuleli modelinden istiyorum çünkü salona kuracağım görüntü olarak bi hava katıyor salona. Ayrıca sanırım kuleli modelinde fazladan tweeter lar var. aslında 1250 Fiyatı banada baya fazla geldi ama nereyi aradıysam ellerinde kalmamaış. Birtane var buldum dediğim yerde almaya gittim ordada teşhir ürünmüş meğersem. Belkide iyi oldu sizin bu 899 fiyatını duyunca sevindim açıkcası.
    Elektro world e hiç gitmedim bu ürün için inşallah vardır orada. HDD den film açarken herhangi bir yavaçlık oluyormu bunu çok merak ediyorum açıkcası. (Kullandığınız HDD boyutu ve markasını söylerseniz daha fayfalı olur.) Bir yerde menü geçişleri çok yavaş filmi başlat dediğimde 10 saniye sonra başlatıyor yazmışlar bu da çok moralimi bozmuştu inş. öyle bi şey yoktur.

benim elektroworde geçen pazar gördüğüm bendeki kulesiz modeli ve 899 tl idi teshire koymuşlar başka varmı diye sormadım sen kuleli istiyosun tabi kuleli olan modeli
    900 e bulabilirsen hemen alman lazım 20 gün kadar önce medya markta da satılıyodu ama fiat palıydı kulelisi 1530 tl yazıyordu

şimdi hdd den film açarken öyle çok bekletme yapmıyor ama hemen açmıyor 5-10 sn kjadar bende 320 gb 2.5 ve 2tb 3.5 var 2 tb da veri fazla olduğu için onda
    bekleme 15-20 sn ama 320 gb da 5-10 sn de açıyor film başlayınca h,çbi problem yok altyazılarda sorunsuz oynatıyor
    o kişiler 10 sn bekliyemiyorlarmı benim açtığım film 2 tb hdd de 12 gb lık blurey tabiki 10 sn 15 sn bekleyecek doğrusu budur

arkadaşım ben yılarca bu cihazlarla uğraştım amatör ama profesyonele yakın meraklıyım bu cihaz benim tüm ihtiyacımı görüyor
    dts ok kablosuz bağlantı ok pc den dlna kablosuz ok hdd 2tb playback simplink ok yani diyeceğim komple çözüm arıyosan budur öyke 10 sn film açıyormuş fazla takma
    lw lg forumda wd lıwe hub a 500 tl ye alıyorlar sade med player ses sistemi yok direct wifi yok 3d player yok bu özellikleri ile ben 670 tlye aldım böyle kıyasla
    bu cihazlar türkiyeye az geldi ve bitti medya markta bisefer gördüm daha sonra gittiğimde yoktu bulunca al

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

sanırım aynı tarihlerde almışız, mediamarkt 674 TL

3d bluray player, mkv-ntfs desteği, 2 hdmi 1 optik girişi, arc, dts hd-dolby true vs desteği, wi-fi, ipad/iphone dock, alette yok yok.
    ingilterede bile 240 GBP'ye satılıyor,türkiye standartlarına göre 674 TL biraz ucuz. mllet 800-900 tl'ye sadece 5.1 hoparlör seti alıyor.

aynen katılıyorum ve çok memnunum cihazdan lgtv lw model forumunda çoğu kişiye tavsiye ettim aldılar ve memnunlar
  • @parlamenter Doğru diyosun senin aldığın fiyata göre gerçekten çok fazla özelliği bir arada barındırıyor. Ama ben hem kuleli modelini istediğimden hemde fiyatının biraz fazla olmasından böyle kafama takılan soruların cevaplarını merak ediyorum. Sağolasın sende cevaplıyorsun, bugun senin demenle elektro world u aradım 906TA modelinin olmadığını SB modelinin ise 899 TL. olduğunu söylediler. Senin aldığın modele 899 TL verecekken 1200 tl verip istediğimi alırım gibime geliyor. Ayrıca bi kampanya denk getiririsem de tadından yenmez :) Yardımların için teşekkür ederim. Ayrıca sanada teşekkür ederim @hibo.
  • Bugün ben de Vatan Bilgisayar'daki %25 indirim kampanyasından faydalanarak 674 TL'ye aldım cihazı..
    Gidip hemen öğle arasında kurduk, fazla test edemedim ama 1-2 film baktık WD HDTV LIVE üzerinden..
    Performansı gayet tatminkar..
    Hoparlörlerin Pianoblack olması oldukça şıklık katıyor olaya..

3D Bluray player + IPhone uyumluluğunu sağlayan dock + DTS çözebilme + aslanlar gibi bir ses..

Daha ne olsun..

Biraz daha kurcalayım, diğer gözüme çarpan detayları da yazacağım.. Şimdilik bu kadar..
  • son zamanlarda lg ve samsung güzel compakt sistemler çıkarmaya başladırlar her ikiside sese baya önem vermeye başladı çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

son zamanlarda lg ve samsung güzel compakt sistemler çıkarmaya başladırlar her ikiside sese baya önem vermeye başladı çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Çok teşekkürler, kule tipi almak istiyordum ama bu ürünü görünce vuruldum resmen.
    Pianoblack olması resmen sınıf atlatıyor aletin dış görünümüne.
    Ayrıca kuleler de düşündüğümden çok daha kaba duracakmış bizim salonda.
    Şimdi TV'nin karşısındaki koltuğun arkalarına ayak yaptıracağım ince bacaklı, arka hoparlörleri ona koyacağım.. Mis gibi olacak..
  • Cihazı uydu receiver ına nasıl bağladınız acaba???
    Ben bi türlü uydudaki sesi ses sisteminden alamadım.
    Cihazı HDMI üzerinden TV ye bağladım
    Optik ses kablosu ile PS3 e bağlantı kurdum.
    VE son olarakda sarı beyaz kırmızı kablo ile ses sistemi ile receiver a kablo çektim ama sesi bi türlü alamadım. Bunun için ayarmı yapmam gerekiyor acaba?
    Ben tv kumandasını sadece açma-kapama ve port değiştirmek için kullanmak istiyorum sesi sürekli ses sisteminden nasıl alırım?
    bendeki uydu alıcısının resmini ekliyorum teşekkür ederim..

• quote:

Cihazı uydu receiver ına nasıl bağladınız acaba???
    Ben bi türlü uydudaki sesi ses sisteminden alamadım.
    Cihazı HDMI üzerinden TV ye bağladım
    Optik ses kablosu ile PS3 e bağlantı kurdum.
    VE son olarakda sarı beyaz kırmızı kablo ile ses sistemi ile receiver a kablo çektim ama sesi bi türlü alamadım. Bunun için ayarmı yapmam gerekiyor acaba?
    Ben tv kumandasını sadece açma-kapama ve port değiştirmek için kullanmak istiyorum sesi sürekli ses sisteminden nasıl alırım?
    bendeki uydu alıcısının resmini ekliyorum teşekkür ederim..

sen optik tem ps3 e bağlamışşın sarı yok kırmızı ve beyazı receiver ve cihazın kırmızı beyaz girişlerine bağla cihazda girişi aux seçicen ki ses gelsin
    yalnız cihaza aux dan gelen ses kalitesiz olur optikten baglasan daha ıyidir ozamanda ps3 iptal etmek gerekir

ben optikten tv den hbağladım çünki smart tv de içerik oynatırken sesi cihazdan alıyorum

• Eyvallah @parlamenter AUX dan denememiştim ses aldım sonunda.
    Ayrıca aldığım günden beri TV yi açmadan ses sistemindeki FM radyoyu nasıl açarım diye düşünüyordum bu sayade onuda buldum kumandanın sağ üst köşesindeki tuş menüdeki çıkışları ayarlıyormuş. TV kapalıyken o tuşla radyoya geçebiliyorum. Şu anda tek sıkıntım mobile uygulamadaki bazı eksiklikler. Tahminimce Onlarıda bi update ile düzeltirler. Bu kadar iyi bi cihaz ve sürekli gelen versiyon düzeltmeleri ile LG beni çok şaşırttı gerçekten..
  • quote:

Eyvallah @parlamenter AUX dan denememiştim ses aldım sonunda.
    Ayrıca aldığım günden beri TV yi açmadan ses sistemindeki FM radyoyu nasıl açarım diye düşünüyordum bu sayade onuda buldum kumandanın sağ üst köşesindeki tuş menüdeki çıkışları ayarlıyormuş. TV kapalıyken o tuşla radyoya geçebiliyorum. Şu anda tek sıkıntım mobile uygulamadaki bazı eksiklikler. Tahminimce Onlarıda bi update ile düzeltirler. Bu kadar iyi bi cihaz ve sürekli gelen versiyon düzeltmeleri ile LG beni çok şaşırttı gerçekten..

mobile uygulamalar dediğin nedir

bende samsung 8530 wave2 var dlna ile cepteki muzik foto ve videoları cihaz ile tv de oynatıyorum pc üzerinden
  • quote:

quote:

bende samsung 8530 wave2 var dlna ile cepteki muzik foto ve videoları cihaz ile tv de oynatıyorum pc üzerinden

Senin telefon android tabanliysa LG Remote diye bi uygulama var tv kumandasinin isini goruyor ve evin heryerinde kontrol edebiliyosun (wi-fi nin cektigi heryer) bende iphone var esimde htc ikisindede cok guzel calisiyor dedigim problemler haric.

• quote:

quote:

quote:

Senin telefon android tabanliysa LG Remote diye bi uygulama var tv kumandasinin isini goruyor ve evin heryerinde kontrol edebiliyosun (wi-fi nin cektigi heryer) bende iphone var esimde htc ikisindede cok guzel calisiyor dedigim problemler haric.

benim tel samsung wave2 8530 bada işletim sistemli yeni aldım android in remote kontrol yaptıpını biliyorum ama fiatve performans dan dolayı 8530 almıştım
    ıphone ve htc nin tv yi kumanda özelliği çok iyi ben fiatı düşerse lg nin hızlı kumandasını alıcam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.