Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter
    benim tel samsung wave2 8530 bada işletim sistemli yeni aldım android in remote kontrol yaptıpını biliyorum ama fiatve performans dan dolayı 8530 almıştım
    ıphone ve htc nin tv yi kumanda özelliği çok iyi ben fiatı düşerse lg nin hızlı kumandasını alıcam

Hızlı kumanda dediğin LG magic motion mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

benim tel samsung wave2 8530 bada işletim sistemli yeni aldım android in remote kontrol yaptıpını biliyorum ama fiatve performans dan dolayı 8530 almıştım
    ıphone ve htc nin tv yi kumanda özelliği çok iyi ben fiatı düşerse lg nin hızlı kumandasını alıcam

evet magıcmotion kumanda ama fiatı pahalı web tarayıcı tv nin kendi kumandası ile çok zor oluyor fiatıda 150 tl imiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feyk123

quote:

evet magıcmotion kumanda ama fiatı pahalı web tarayıcı tv nin kendi kumandası ile çok zor oluyor fiatıda 150 tl imiş

O kumanda gerçekten süper bi düşünce, teşirde kullandım çok başarılı bi alet olmuş. Ama kutu içeriğinde çıkmaması saçma olmuş biraz..

• Ses sistemini yeni alanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanırım.Digiturk ile 906 nın baglantısını
    yapamadım bir turlu.Ses var görüntü yok..

Digiturk de scart var ve bu koaksiyel ile plazmaya baglı,plazma da hdmi ile ses sistemine...
    Bunun yanında wd media player da bir problem olmadı hdmi ve optik kablo ile bagladım ama
    digiturk de yardım istiyorum arkadaşlar...
  • arkadaşlar dün vatanda %25 indirim vardı bende gittim lg hb906ta aldım ama ellerinde bir tane kalmış teşirli ürünmüş alırmısın dedi alırım ne olcekki dedim teşirin daha ne olduğunu şimdi öğrendim içime sinmedi geri iade etmek istiyorum ürün bugün geldi sizce ne yapmalıyım????????
  • Bu cihazın sesini dinledim, şaşırttı beni yaaa... beklediğimin çok çok üstünde bir alet, uyguna bulursam bir yerlerde alınır cidden..
  • bimeks den ürünü almak üzereyim. 809,19 TL KDV dahil fiyata.

ps 3, digitürk ün dt9102hd uydu alicisi , lg 42lh3000 üm ,laptop um görüntüyü dvi out la aktrabiliorumhd çikiş yok laptopda ve birde harici usb hardiskim var.

bunlari LG HB906TA 3D Bluray Ev Sinema Sistemi bu modele nasil bağlarim.

,örnek ps 3 de sadece 1 hdmi out , 1 digital out (optical), 1 av multi out ,yazan çikişlari var. ( digital out denen şey ses çikişimidir ve birde altinda optical yazmakda hakketen bi kapak var içini açabiliorum ama ne işe yariyor bilgim yok.)

lcd tv de 3 adet hdmi var giriş inde ve bir çok reng de kablo girişi gözükmekde. digital ses çikişi var bilgim yok

lcd tv den sesi nasil aktaracam hem tv hem ps3 hemde film izlerken nasil sirayla bağlanti kuracam..

teşekkürler şimdiden ilgilenenlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuğ2045 -- 30 Ekim 2011; 1:29:32 >
  • ürünü az önce aldım bimeks pendik şubesinde showroom daydi.teşhir ürünüydü.LG HB906TA

ürünü getirip ewde kurdum ilk başta iiydi. sonra nedense menu yu açamaz hala geldim.
    home tuşuna baiyorum menuleri açmiyor. fm açiyor dvd açiyor görüntü yok ses var neden. sadece digiturk ü ps 3 bağladiğimda görünütü aliyorum.
    onun dişinda menulere ulaşamiyorum.

bi kaç kez şans a geldim menulere ..

neden böyle yapior anlamiş değilim.

acil yardım.. menu lere gelemiyorum göremiyorum nasil yapacam.
  • az önce dijiturk izlerken bluerayin kumanda sı nin back tuşuna bastim menu açildi film muzik ayarlar menusu bahsettiğim neyse sewindim oldu galiba dedim. ama tekrar Tv yi açip dijitürk e geçtiğimde. terkrar back tuşuna bastin yine ayni şekilde siyah ekranda lcd tv nin boş ekrani çikiyor hiç bişey gözükmüyor. nedir b u olay şaka gibi....

home tuşuna bastiğimdada ekran siyah oluyor lcd nin siyah ekrani çikiyor bişey açmiyor..
  • bağlantılarınız nasıl ? tv'de ses sişsteminin bağlı olduğu hdmi girişini seçip sabit tuttuğunuzdan emin misiniz ? tv'yi sürekli bu girişte tuttuğunuzda bluray kumandasında en üst sağdaki tuşla girişi seçebilirsiniz. ses sistemine gelen giriş (ps3-digiturk) görüntüsü tv 'ye iletilir, sesi hoparlörledn verilir. homr tuşuna basarsanız ses sistemine gelen girişler dikkate alınmaz, disk veya usb takarsanız onları çalabilirsiniz.
  • en üst sağ dan seçiyorum zaten ama olmuyor.mesela radyo yu açtim ses var ama görüntü olmadı.

menu home back yede basiyorum olmuyor ancakkk usb de flas disk takılı yine olmuyor du..
    şöyle oldu

tipik türk mantiği res attim elektiriği fişi çektim 15 saniye sonra taktim elektriği oldu.

çok saçma ama oldu şuana kadar bi problem olmadi bakalım sabaha hayr ola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuğ2045 -- 31 Ekim 2011; 1:09:35 >
  • sabah ola şu oldu.

wireless olayini denedim site geçişlerinde sıkıntı var tuş geç algılıor komutlar yavaş işliyor

bunun sebebi ne olabilir.?

şu nlari yaptim update ledim yazilimi sabah işe gelirken daha test edemedim geçişleri düzeldimi die.

birde bimeks de showroom daydı bu ürün toplıyan arkadaş saolsun HDMİ kablosunu koymayı unutmuştu.bugun kargoyla yollıyacaklar.acaba benim ewde kullandiğim kablo dan dolayi yavaşlik olabilirmi.?
    yollıyacakları kablo hdmi 1.4 versiyonmu ? dün çok araştirdim belki yavaşlıyığının sebebi kablo da olabilir. veya yazılım güncelleme ile düzelecek bilemiyorum .
  • Arkadaşlar benimde bir sorum olucak, şimdi bende digitürk'ün hd uydu alıcı ve ps3 var, bildiğim kadarıyla bu cihazda 2 tane hd giriş, 1 hd çıkış ve 1 optik giriş var dijital olarak.
    şimdi elimdeki cihazları direk hdmi olarak buna bağlarsam görüntüde bir sorun olurmu ve illaki bu cihazı çalıştırmam gerekmidir? ses ve görüntü almak için.

yada nasıl bağlantı şekli önerirsiniz?
  • forumlardan birinde aşağıdaki şekilde 4 değişik bağlantı anlatılmış (neresi olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarıma kaydetmiştim sorun olmaz inşAllah):
    Fikir verme açısından çok başarılı anlatmış hatırlamasamda teşekkür ederim yazana:
    1.yöntem
    KabloTV HDMI out--->Ses sistemi HDMI in----> Ses sistemi HDMI out---> TV
    2.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    Ses sistemi HDMI out--->TV
    3.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV--->TV Optik Çıkış--->Ses Sistemi Optik Giriş--->Ses sistemi HDMI out--->TV
    4.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    KabloTV Optik Çıkış--->Ses sistemi optik giriş

1.Yöntem'de Ses sistemi kapalıyken TV'yi açsanız da KabloTV iş görmez.

2.Yöntem'de KabloTV Bağımsız kullanılır ancak Ses sisteminden ses alınamaz.

3.Yöntem'de Her iki cihaz da birbirinden bağımsız çalışabilir. Ayrıca TV'nin Film oynatma gibi özelliklerini de ses sisteminden ses olarak alınabilir.

4.Yöntem'de Yaklaşık olarak 3.yönteme benzer ancak TV'nin özelliklerin Film oynatma sırasında Ses sisteminden ses alamazsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: gevis

forumlardan birinde aşağıdaki şekilde 4 değişik bağlantı anlatılmış (neresi olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarıma kaydetmiştim sorun olmaz inşAllah):
    Fikir verme açısından çok başarılı anlatmış hatırlamasamda teşekkür ederim yazana:
    1.yöntem
    KabloTV HDMI out--->Ses sistemi HDMI in----> Ses sistemi HDMI out---> TV
    2.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    3.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV--->TV Optik Çıkış--->Ses Sistemi Optik Giriş--->Ses sistemi HDMI out--->TV
    4.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    KabloTV Optik Çıkış--->Ses sistemi optik giriş

1.Yöntem'de Ses sistemi kapalıyken TV'yi açsanız da KabloTV iş görmez.

2.Yöntem'de KabloTV Bağımsız kullanılır ancak Ses sisteminden ses alınamaz.

3.Yöntem'de Her iki cihaz da birbirinden bağımsız çalışabilir. Ayrıca TV'nin Film oynatma gibi özelliklerini de ses sisteminden ses olarak alınabilir.

4.Yöntem'de Yaklaşık olarak 3.yönteme benzer ancak TV'nin özelliklerin Film oynatma sırasında Ses sisteminden ses alamazsınız...

hocam acemi değilim bu konularda ama anlamadım yani,kablo tv dediği uydu alıcısı galiba ki ayriyetten bende ps3 de var onu napcaz? burda anlatılan uydu alıcısı, tv ve ses sistemi üzerinden gidilmiş.

• wireless la muzik resim film menusune girdiğimde laptop umu ağda görüyor fakat içine giremiyorum medya sunucusuna erişim engellendi yaziyor..

media player la ilgili bişeylermi yapmam lazım acil yardımm..teşekkürler..
  • nero medial home 4 ü kurunca kurcaladim en sonunda buldum ...:)

şuanda film izliyoruz ama aktarilan mb. artmakda bunun bi sınırı varmı acaba ?

tamamen 3 4 gb lik bi filmi bu şekilde izliyebilecekmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuğ2045 -- 31 Ekim 2011; 19:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailblk

arkadaşlar dün vatanda %25 indirim vardı bende gittim lg hb906ta aldım ama ellerinde bir tane kalmış teşirli ürünmüş alırmısın dedi alırım ne olcekki dedim teşirin daha ne olduğunu şimdi öğrendim içime sinmedi geri iade etmek istiyorum ürün bugün geldi sizce ne yapmalıyım????????

arkadaşım teşhirse kaç gündür kullanılmış sormadınmı bu çihazlar 2011 model ve türkiyeye geleli 1 aydan fazla değil en kaba aldığın
    cihaz 1 aydır teşhirdedir fizikswl bi hasarı yoksa cihaz çalışıyorsa sorun olmaz teşhirde müzik ve blurey oynatmışlardır rom u kontrol et çalışıyormu
    tabi son karar senindir ben seni etkilemiş olmayım demek istediğim türkiyeye cihazlar geleli 1 ayı geçmedi yani çok uzun süre teşhirde kalmadı
    garantiside senin aldığın tarihten başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

wireless la muzik resim film menusune girdiğimde laptop umu ağda görüyor fakat içine giremiyorum medya sunucusuna erişim engellendi yaziyor..

leptopun windovsda erişilebilirliği açtınmı paylaşıma izin verdinmi bunları kontrol et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

wireless la muzik resim film menusune girdiğimde laptop umu ağda görüyor fakat içine giremiyorum medya sunucusuna erişim engellendi yaziyor..

leptopun windovsda erişilebilirliği açtınmı paylaşıma izin verdinmi bunları kontrol et

çok doğru yahu ben paylaşıma izin vermiyordum yarın akşam bi deneyeyim
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.