güncelleştirme bulunamadi. geçerli set en son sürümdür demekde.
sürücü sürümü H90372
yazılım sürümü hb.8.62.369.E
tekrar denediğimde
ses ler düzelmiş....:)
halbuki güncel haliydi versiyonun..
Arkadaşlar HB906TA kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var,resimde kırmızı ile işaretlediğim kısım kaç cm geliyor acaba ve ikinci olarakta bu sistemin ön hoparlörlerini aşağıdaki resimdeki tv nin yanında gördüğünüz gibi ayak kısmı olmadan kullanma şansımız varmı ? İlgilenip cevaplarsanız çok sevinirim...
İstediğin ölçüleri yazdım.
Kuleler belirgin çizgiden itibaren iki parça şeklinde, istersen montajını yaparken istersen birleştirmeyip resimdeki gibi duvara monte edebilirsin ama iyi bi işçilik yapman gerekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: ertuğ2045
güncelleştirme bulunamadi. geçerli set en son sürümdür demekde.
sürücü sürümü H90372
yazılım sürümü hb.8.62.369.E
tekrar denediğimde
ses ler düzelmiş....:)
halbuki güncel haliydi versiyonun..
Aynısı dün banada oldu aynı filmde konuşma sesleri gitti yan sesler ve müzikler vardı, az önce denedim aynı filmde herşey düzgündü. Sanırım son güncelleme biraz sıkıntı oldu bu konuda.
@barahirr
Hocam çok teşekkürler,verdiğin bilgiler ışığında herhalde HB906TA alıp aranıza katılacağım...
selamlar arkadaşlar
LG Uzaktan Kumanda uygulaması uygulamasini nereden indiriyoruz bilen varmi ?
ipod var bende onlada uyumlu oluyormu bu program acaba..
illa android işletim sistemli cep telimi lazım kullanabilmek için ...
özelliklerinde
mevcut iPhone/iPod veya bir Android telefonunu kullanarak oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz. demekde..
bende ipod var sadece illa android li bi tel mi almam lazım..?
saygılar..
bende bu aralar ses sitemlerini inceliyorum.evimde lg32le5300 modeli led tv var.bununla kombinlencek görüntüsü şık,ses kalitesi iyi bir sistem arıyorum.4 hoparlöründe ayaklı olmasını istiyorum.araştırmalarım sonucu bu modelin gayet şık ve kullanıclar tarafında memnun kalındğını gördüm.yanlız birde vatanın sitesinde ht906taw wireles ev sinema sistemi modelini gördüm lg nin.bu modelle hb906 arasında ne farklar var?
ben de bugün bimexten siparişi verdim aranıza katılacağım herhalde birkaç güne elimde olur.
quote:
bu hdmi kablo olayi kafama ii ce takildi. elimdede orjınali olmadiği için hala bimeks yollamadi. araştiyorum hb906ta veya 906sb modelindeki HDMİ kablo tam olarak nedir
1.4 hdmi kabolarla ilgili araştirma yapinca şu ortaya çikti.
" Yeni kablo türleri tüketicilerin kafasını karıştırabilir. Farklı amaçlar için farklı HDMI 1.4 kablolar gerekecek. Standart HDMI kablosu Ethernet dahil gelecek ve 720p/1080i destekleyecek, High Speed HDMI kablosu ise 1080p, Deep Color ve 3D destekleyecek,"
böyle denmekte..
ozaman bizdeki kablolarin 3d desteği varsa yazdiği gibi ses te ve ethernet desteğiyle biz int. girebiliyorsak kesinlikle yeni nesil 1.4 hdmi olacak kablo.
belkide kullanirkenki yavaşlik net sayfaları arasindaki menulerde bundan kaynaklaniyordur.çünkü 1.3 kullaniyorum şuanda ewdeki kablom bu.
bu içinden çikan kablo olayi ve 1.3 1.4 kesinlikle önemli hale geliyor..
bu hdmi kablo olayi kafama ii ce takildi. elimdede orjınali olmadiği için hala bimeks yollamadi. araştiyorum hb906ta veya 906sb modelindeki HDMİ kablo tam olarak nedir
1.4 hdmi kabolarla ilgili araştirma yapinca şu ortaya çikti.
" Yeni kablo türleri tüketicilerin kafasını karıştırabilir. Farklı amaçlar için farklı HDMI 1.4 kablolar gerekecek. Standart HDMI kablosu Ethernet dahil gelecek ve 720p/1080i destekleyecek, High Speed HDMI kablosu ise 1080p, Deep Color ve 3D destekleyecek,"
böyle denmekte..
ozaman bizdeki kablolarin 3d desteği varsa yazdiği gibi ses te ve ethernet desteğiyle biz int. girebiliyorsak kesinlikle yeni nesil 1.4 hdmi olacak kablo.
belkide kullanirkenki yavaşlik net sayfaları arasindaki menulerde bundan kaynaklaniyordur.çünkü 1.3 kullaniyorum şuanda ewdeki kablom bu.
bu içinden çikan kablo olayi ve 1.3 1.4 kesinlikle önemli hale geliyor..
LG Uzaktan Kumanda uygulaması uygulamasini nereden indiriyoruz bilen varmi ?
ipod var bende onlada uyumlu oluyormu bu program acaba..
illa android işletim sistemli cep telimi lazım kullanabilmek için ...
özelliklerinde
mevcut iPhone/iPod veya bir Android telefonunu kullanarak oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz. demekde..
bende ipod var sadece illa android li bi tel mi almam lazım..?
saygılar..
İlk mesaja da ekledim bu linklerden indirip kurabilirsin, açıkcası benim çok işime yarıyor. Akıllı telefonlar için uygulama linkleri APPLE LG REMOTE ANDROID LG REMOTE
quote:
Orijinalden alıntı: cgty89
bende bu aralar ses sitemlerini inceliyorum.evimde lg32le5300 modeli led tv var.bununla kombinlencek görüntüsü şık,ses kalitesi iyi bir sistem arıyorum.4 hoparlöründe ayaklı olmasını istiyorum.araştırmalarım sonucu bu modelin gayet şık ve kullanıclar tarafında memnun kalındğını gördüm.yanlız birde vatanın sitesinde ht906taw wireles ev sinema sistemi modelini gördüm lg nin.bu modelle hb906 arasında ne farklar var?
HT modeli DVD ev sinema sistemidir, HB modeli Blueray ev sinema sistemidir ayrıca HB modelinde 3D özelliğide vardır.
teşekkürler paylaşimin için.. yalnız ben yapamadim
verdiğiniz linkde ipod için itunes i kurdum laptopuma ipod bağladim
programi free app den indirmeye çaliştiğimda üyelik açmami istedi üyelik açmak için formlari dolduruken kredi karti bilgileride istedi orada durdum ..
bu uygulama free deilmi ?
veya free yse nerden indirebilirim hiç bi bilgim yok
bu arada ipod da kardeşime ait hiç kullanmadiğim bi cihaz..
quote:
teşekkürler paylaşimin için.. yalnız ben yapamadim
verdiğiniz linkde ipod için itunes i kurdum laptopuma ipod bağladim
programi free app den indirmeye çaliştiğimda üyelik açmami istedi üyelik açmak için formlari dolduruken kredi karti bilgileride istedi orada durdum ..
bu uygulama free deilmi ?
veya free yse nerden indirebilirim hiç bi bilgim yok
bu arada ipod da kardeşime ait hiç kullanmadiğim bi cihaz..
ipod dediginiz ipod touch ise bu uygulama calisir, yanliz wi-fi uzerinden calistigini soylemekte fayda var. itunes storedan icerik indirmek icin kayit olmaniz gerek. Kredi karti vermek istemiyorsaniz ucretsiz uygulamalari indirmek icin asagidaki basligi okuyarak kayit olabilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=27520996&p=1
arkadaşlar merhaba, bende bugün bu sistemi aldım herşeyiyle beğendim fakat 1 sorun var ve buda beğendiğim herşeyi gölgeliyor:) Altyazı konumunu, stilini, boyutunu değiştirmenin hiçbir yolu yokmu ya. 1. si siyah bant üzerine altyazı iğrenç oluyor. 2. si altyazı boyutları çok küçük 4 metreden göz görmüyor 47" tv de. bu konuyu araştırayım dedim türk siteleri dışında bu model görünmüyor. sanırım ülkemize has bir model bu. Lütfen biri el atsın şu işe. Altyazı olayına bir çözüm bulsun
benim ürün bugün geldi servis yarın gelip kuracak izlenimlerimi yazarım bölümü canlı tutalım :) umarım altyazı işine bir çözüm gelir daha önce okudugum yorumlarda buna rastlamamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: santhora
arkadaşlar merhaba, bende bugün bu sistemi aldım herşeyiyle beğendim fakat 1 sorun var ve buda beğendiğim herşeyi gölgeliyor:) Altyazı konumunu, stilini, boyutunu değiştirmenin hiçbir yolu yokmu ya. 1. si siyah bant üzerine altyazı iğrenç oluyor. 2. si altyazı boyutları çok küçük 4 metreden göz görmüyor 47" tv de. bu konuyu araştırayım dedim türk siteleri dışında bu model görünmüyor. sanırım ülkemize has bir model bu. Lütfen biri el atsın şu işe. Altyazı olayına bir çözüm bulsun
Altyazıları cihaz tvnin büyüklüğüne göre kendi ayarlıyor ve çok yerinde bi boyutlandırma yapıyor. Ama siz 4 metre diyince yetersiz olcağı aşikar. Ben bunu yaklaşık 15 gün önce LG müşteri hizmetlerine Boyut-Konum-Renk seçenekleri eklenmesini önermiştim. Geri dönünş mailinde önerinizi yazılım geliştirme birimine ilettik bi sonraki sürümde eklenebiliceğini söylediler. Gelecek güncellemede eklenirse sayemde diyebilirim
Konusu açılmışken paylaşmakta fayda var, istek ve önerilerimizi mail telefon ya da canlı sohbet ile bildirebiliriz faydası biz kullanıcılara olacaktır.
benim ürün bugün geldi servis yarın gelip kuracak izlenimlerimi yazarım bölümü canlı tutalım :) umarım altyazı işine bir çözüm gelir daha önce okudugum yorumlarda buna rastlamamıştım
Hayırlı olsun arkadaşım ama ben olsam kendim kurardım, hem zevkli hemde çok basit. Ama çok yorucu olduğuda bi gerçek :) Güle güle kullanırsın inş.
sony dav-dz840 ile bu cihaz arasındaki farklar nelerdir?yarın antalya media markt açılışında dz840 ı 599tl ye satıcaklar.
quote:
sony dav-dz840 ile bu cihaz arasındaki farklar nelerdir?yarın antalya media markt açılışında dz840 ı 599tl ye satıcaklar.
sony dav-dz840 modeli DVD Home Theatre ses sistemidir. LG HB906TA modeli ise 3D Blu Ray Home Theatre ses sistemidir.
quote:
Orijinalden alıntı: barahirr
quote:
sony dav-dz840 modeli DVD Home Theatre ses sistemidir. LG HB906TA modeli ise 3D Blu Ray Home Theatre ses sistemidir.
yani lg nin oynatıcısı daha özelliklidir bluray ve 3d disk oynattığından.peki ses kalitesi açısından hangisi iyidir?sizce hb906 mı daha iyidir yoksa sony dz840 mı? sonuçta sony 599 tl lg yide kampanya falan yakalarsak 700 civarında denk getirebiliyoruz sanırım.