Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son kampanyalarla cazip fiyat veren bi yer var mı arkadaşlar? webdenal.com da 1030 tl civarı fiyat var ama görmeden alınır mı ne olur bilemedim...
  • Fiyatı makul. LG nin satış bayiilerinde de bu fiyat var. Ama görmeden alma. belki beğenmeyeceksin belli mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: datya85

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

quote:

quote:

ARKadaslar mrb.Bende soyle bırsey sormakıstıyorm.Yorumlarnızı ılgıyle okudum cok saolun.
    ACaba diyorum??
    HB906TA mı alsam - HB906SB mi alsam HB966TZ mi alsam.
    Arasndakı farkı kısaca acıklayan olursa sevınırım..

kuleli istiyorsan ta kulesiz sb bende sb var memnunum 675 tl elektroworlden 3 ay önce almıştım

Saol parlementer sen cok tecrubesın ve konuya hakımsınız.Tek fark bumu dıyorsun yanı . Acıkcası bende kucuk olsun dıorum.Pekı bu ''HB906TA - HB906SB - HB966TZ '' ucunden herhangı bırısını alsam yıne bır MEDIA PLAYER' a ıhtıyac duyarmıyım bu konuda cok teretutdeyım.Bana tecrubelerını aktarırsan cok sevınırım.tekrar dan cok tsk ederım

kulesiz istemiyorsan 906 sb bendekinden al ben arka surround kolonlara teknosadan cifti 36 tl ye kolon ayagi aldim siyah renkte
    cok kaliteli guzel oldu. simdi on kolonlar icinde ayni ayaklardan 2adet alicam bu sekilde daha ekonomic oluyor
    medya player konusuna gelirsek soyle
    sendeki tv nedir bilmiyorum ama lg nin sin tv lw modellerindenmi var
    906cogu formati ve codegi destekliyor film profilleronde 5.1 leri
    oynatmaz 4.1 e kadar profilli filmleri. mkv mp4avi leri blurey 1080p
    720p hd mkv leri oynatir diyecegim 10 da8 filmleri oynatir
    arada bi acmadigi film olur onlarinda codec ve profilleri bozuktur
    tvn lg ise arc tek kumanda ile kullanabilirsin optikkablo gerekmeden
    arc hdmi ile sesi tv verir. dlna pc kullanabilirsin. wifidirect ile cep tel vr leptop tan medya wifiden oynatirsin
    906 sb ye kampanya takip et 700 tl den fazla verme 2 ay onceleri 650 tl
    ye bile alan oldu

tsk ler parlamenter.Tv yıde alıcam ınsallah..Alacagım tvde LG 55Lw5500 yada 4500 olacak.Bu arada Ps3 de almayı dusunuyorumda acaba Lag sorunundan bahsetmıstı arkadaslar...Sence hangısı olmalı.Bu arada tv buyudukce Lag sorunuda dogru orantıda buyuyor mu??Sinema sistemine sayenda karar verdım sayende kardesım ;) bu arada olurkı gozune bır yerde ılısırse dusuk fıyat falan msj atarmısın?
    tekrardan tsk ler

tv yi benden sana tavsiye imkanın varsa 5500 al 4500 alma ama şöyle oyuna meraklı olanlara 4500 aldılar benim pek oyunla işim yok ben

1080p mkv film izliyorum. bu lağ konusu lg lw bölümünde çok konuşuluyor oraya bak.

5500 alırsan 906 sb de alırsan ayrıyeten medya playere gerek yok

906 sb uygun promasyon indirimli görürsem burada duyururum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

Fiyatı makul. LG nin satış bayiilerinde de bu fiyat var. Ama görmeden alma. belki beğenmeyeceksin belli mi olur?

valla ankamall(ankara) daki lg bayisi 1200 lerde fiyat çekmişti o fiyattan bayii de bulsam alacam da yok maalesef...
  • bir de arkadaşlar şöyle bi tereddütüm var, ps3 alma durumunda bu setin bluray playerı atıl durumda olacak değil mi? acaba dvd li setini mi alsam...ama dvd li sette hdd den oynattığım bluray formatlı filmlerin sesleri bu setteki gibi olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

bir de arkadaşlar şöyle bi tereddütüm var, ps3 alma durumunda bu setin bluray playerı atıl durumda olacak değil mi? acaba dvd li setini mi alsam...ama dvd li sette hdd den oynattığım bluray formatlı filmlerin sesleri bu setteki gibi olmaz değil mi?

Bluray oynatıcısı varken bluray'i ps3 ten izlemek tuhaf. geç ustam onu.
    Farzet ps3 bozuldu.
    yedeğin olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tplav

quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

Fiyatı makul. LG nin satış bayiilerinde de bu fiyat var. Ama görmeden alma. belki beğenmeyeceksin belli mi olur?

valla ankamall(ankara) daki lg bayisi 1200 lerde fiyat çekmişti o fiyattan bayii de bulsam alacam da yok maalesef...

Forum Ankara'daki LG bayi, HB906TA'yı 1150 TL'ye bırakacağını söylemişti bu hafta içinde. Bana yine de pahalı geldiği için almadım. İlgini çeker ise görüş..
  • pahalı ben indirimde bimexten 839 tl ye almıştım
  • Bu ses sisteminde bir indirim duyarsanız bana özelden mesaj atarsanız sevinirim. 800 civarı gibi bir fiyata bulursam bende almaya düşünüyorum.

LG HB906TA
  • arkadaşlar tek soru: bu sistem ile samsung ht5550 arasında nasıl seçim yapmalıyım? ses kalitesi, desteklenen formatlar ve tasarım açısından hangisi öne çıkar? samsung lcd tv im var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 30 Ocak 2012; 19:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

arkadaşlar tek soru: bu sistem ile samsung ht5550 arasında nasıl seçim yapmalıyım? ses kalitesi, desteklenen formatlar ve tasarım açısından hangisi öne çıkar? samsung lcd tv im var.

samsung ht yani dvd sistem lg hb blureyli sistem bu ikisi kıyaslanmaz kesinlikle lg compact cihaz yok yok
  • hb 906 sb ve hb 906ta sahipleri cihazın arka panelinin resmini koyarmısınız

her iki modelde de

2 adet hdmi in
    1 adet optik
    lan girişleri var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexa

hb 906 sb ve hb 906ta sahipleri cihazın arka panelinin resmini koyarmısınız

her iki modelde de

2 adet hdmi in
    1 adet optik
    lan girişleri var mıdır?

bu dediğin girişler 906 sb de var ok.
  • quote:

quote:

arkadaşlar tek soru: bu sistem ile samsung ht5550 arasında nasıl seçim yapmalıyım? ses kalitesi, desteklenen formatlar ve tasarım açısından hangisi öne çıkar? samsung lcd tv im var.

samsung ht yani dvd sistem lg hb blureyli sistem bu ikisi kıyaslanmaz kesinlikle lg compact cihaz yok yok

Hocam yanlış yönlendirme yapmayın. Samsung HT-D5550 3D Blu-ray'li Ev Sinema sistemidir

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/home-theater/blu-ray-hometheater/HT-D5550/ZK

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

Hocam yanlış yönlendirme yapmayın. Samsung HT-D5550 3D Blu-ray'li Ev Sinema sistemidir

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/home-theater/blu-ray-hometheater/HT-D5550/ZK

doğru söylüyorsun ht görünce dvd li sistem zannettim.

düzelttiğin için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam.

DVD'li olarak zannetmeniz normal zira LG'de HT ile başlayanlar DVD'li HB ile başlayanlar Blu-ray'li.

Bende ilk ses sistemi araştırması yaptığım zaman LG'den sonra Samsung'un adı niye böyle diye sormuştum kendi kendime

Ama sonuçta adı değil teknik kapasitesi önemli tabii

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam.

DVD'li olarak zannetmeniz normal zira LG'de HT ile başlayanlar DVD'li HB ile başlayanlar Blu-ray'li.

Bende ilk ses sistemi araştırması yaptığım zaman LG'den sonra Samsung'un adı niye böyle diye sormuştum kendi kendime

HT nin açılımı malum bildiğiniz gibi home theatre yani Ev sineması anlamına geliyor. Oynattığı medaya da VCD, DVD ve Blue ray olarak değişebiliyo, aslında tümüne HT demek çok mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam.

HT nin açılımı malum bildiğiniz gibi home theatre yani Ev sineması anlamına geliyor. Oynattığı medaya da VCD, DVD ve Blue ray olarak değişebiliyo, aslında tümüne HT demek çok mantıklı

Kesinlikle katılıyorum

• ikisi arasinda kaldim ya :S hangisini almali ki.
    HB906TA
    HB966TZ

:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: [escobar]

ikisi arasinda kaldim ya :S hangisini almali ki.
    HB906TA
    HB966TZ

:(

fiat olarak uygun olanı al ta yı çoğu yerde görüp inceledim güzel cihaz

tekrar hangisi dersen ta

bu arada bendede 906 sb var
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.