Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünün arka kuleleri kablosuz mu acaba? Kablosuz kullanmak için ayrıyeten adaptör almak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

Bu ürünün arka kuleleri kablosuz mu acaba? Kablosuz kullanmak için ayrıyeten adaptör almak mı gerekiyor?

Kablolu kardeş.
    Kablosuz kullanma olayı varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

Bu ürünün arka kuleleri kablosuz mu acaba? Kablosuz kullanmak için ayrıyeten adaptör almak mı gerekiyor?

Kablolu kardeş.
    Kablosuz kullanma olayı varmı bilmiyorum.

-taw modeli kablosuz. onunda bir wireless router ı var ona bağlıyorsun kuleleri. Routerıda prize takıyorsun.
    wireless olan kısım subwoofer ile arka hoparlörlerin bağımsız olması. ön ile arkanın bağlantısı yok okadar.
  • bu hafta teknosada hb 906 ta 1250 mi neydi.ht 906 da 900 tl di.arada baya bi fiyat farkı var.acaba diyorum hb yerine arada farkla güzel bir media player alıp sorunu kökten mi çözmek mantıklı?
  • bu üründe AC-3 ses formatındaki mkv filmleri açamıyorum. Dts formatı sorunsuz açılabiliyor. AC-3 açabilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smmm55

bu üründe AC-3 ses formatındaki mkv filmleri açamıyorum. Dts formatı sorunsuz açılabiliyor. AC-3 açabilen var mı acaba?

filminde sorun olmalı. ac3 ü açmayan ev sinema sistemi yok gibi bişeydir.
    cihazını tvye optik kablo ile bağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ozan -- 18 Ocak 2012; 13:21:19 >
  • quote:

bu üründe AC-3 ses formatındaki mkv filmleri açamıyorum. Dts formatı sorunsuz açılabiliyor. AC-3 açabilen var mı acaba?

Mkv leri hiç mi açamıyosun yoksa ses görüntü var ses yokmu?
    @a.ozan arkadaşın dediği gibi ya film problemlidir, görüntü var ses yoksa bu cihazın son güncellemeleri ile yapmaya başladığı bi problem. Görüntüyü getiriyo yan çevre sesleri geliyo ama konuşmalar gelmiyo. Bu durumda ya home menüsüne gelip tekrar açın ya da komple bi cihazı kapatıp açtığın zaman düzeliyor.
  • quote:

filmin ac3 ssi bozuktur bazen bozuk sesli filmler oluyor başka dene ac3 oynatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

filmin ac 3 de bir sorun yok . tv de sorunsuz çalışıyor. zaten bir tek filmde değil ,hard diskimdeki tüm filmlerde aynı sorun var . tv ye bağlarsam açıyor lg ye bağlarsam sadce dts leri açıyor. Acaba menüde audio settings de falan sadce dolby dijital diye bir seçenek var da ben bunu seçmiş olabilirmiyim . ? buna da akşam eve dönünce karıştırıp bakıcam. çünkü kullanım klavuzunda da ac3 desteklenen codecler içerisinde ama ters giden bişeler var.

• quote:

quote:

quote:

filmin ac 3 de bir sorun yok . tv de sorunsuz çalışıyor. zaten bir tek filmde değil ,hard diskimdeki tüm filmlerde aynı sorun var . tv ye bağlarsam açıyor lg ye bağlarsam sadce dts leri açıyor. Acaba menüde audio settings de falan sadce dolby dijital diye bir seçenek var da ben bunu seçmiş olabilirmiyim . ? buna da akşam eve dönünce karıştırıp bakıcam. çünkü kullanım klavuzunda da ac3 desteklenen codecler içerisinde ama ters giden bişeler var.

hocam audio setings de ''oto'' diye bir seçenek varsa onu seç bari. Varsayılan olarak desteklediği tüm formatları oynatır böylece. tabii böyle bir seçenek varsa.

• Arkadaslar HB906TA ile HB966TZ arasindaki fark nedir, hemen hemen ayni gozukuyor.
    HB906TA almayi dusunuyordum fakat bugun HB966TZ yi gordum ve hemen hemen ayni ve daha ucuz.
    fark nedir? alinabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [escobar]

Arkadaslar HB906TA ile HB966TZ arasindaki fark nedir, hemen hemen ayni gozukuyor.
    HB906TA almayi dusunuyordum fakat bugun HB966TZ yi gordum ve hemen hemen ayni ve daha ucuz.
    fark nedir? alinabilirmi

966 tz nin linkini koyda bakalım ben araştırdım bu cihazı nerde gördün
  • quote:

quote:

Arkadaslar HB906TA ile HB966TZ arasindaki fark nedir, hemen hemen ayni gozukuyor.
    fark nedir? alinabilirmi

Cihaz bu

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB966TZ.jsp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

fark nedir? alinabilirmi

Cihaz bu

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/LG-blu-ray-ev-sinema-sistemi-HB966TZ.jsp

ta nın aynısı hiçbi değişiklik göremedim yalnız webde hiçbiyerde satışını bulamadım ya yeni çıktı mağazalarda yok

• LG HB-906TAW arıyorum hiçbir yerde yok yeni bir ışıklı wireless modeli var oda 2500tl değmez. Belli dönemlerdemi geliyor bilgisi olan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fark nedir? alinabilirmi

Cihaz bu

ta nın aynısı hiçbi değişiklik göremedim yalnız webde hiçbiyerde satışını bulamadım ya yeni çıktı mağazalarda yok

Allah Allah, LG bayine sordum HB966TZ eski model dedi, dogrumudur yalanmidir bilmiyorum :S
    baska bilen yokmu bu iki modelin farki nedir ? HB906TA ve HB966TZ

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

fark nedir? alinabilirmi

Cihaz bu

Allah Allah, LG bayine sordum HB966TZ eski model dedi, dogrumudur yalanmidir bilmiyorum :S
    baska bilen yokmu bu iki modelin farki nedir ? HB906TA ve HB966TZ

arkadaşım bu cihaz hiçbiyerde gözükmüyor bende 2011 kataloğ var ondada yok bence eski bi model ve şu anda satışta değil

sen ta dan vazgeçme

• LG nin kendi sitesinde, ilk sirada HB966TZ, yenimi cikti ki :S

http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/ev-sinema-sistemi/blu-ray-ev-sinema-sistemi.jsp
  • Merhaba lar,

Bende HB906TA almayı düşünüyorum yorumlar seçimimde oldukça etkili oldu
    fakat wi fi direct özelliğinin tam işlevini anlayamadım kullanan arkadaşlar açıklarlarsa çok sevinirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByVal

LG HB-906TAW arıyorum hiçbir yerde yok yeni bir ışıklı wireless modeli var oda 2500tl değmez. Belli dönemlerdemi geliyor bilgisi olan var mı ?

ışık olan model hb966trw ilk full kablosuz model mediamrkt da cuma günü 2400 felandı hb906taw ile arasında çok fark var çok daha üstün bir model oda b.düzü media markt da vardı bilgin olsun
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.