Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: coban393

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

ht 906ta medai marktta cuma-ctesi pazar için 599 tl.alınırmı yoksa hb906ta yı mı beklemek lazım 999tl düşüyor arada aynı yerde

HT 906 TA dvd'li, HB 906 TA Bluray lı,bildiğim kadarıyla bende ikisi arasında karar veremedim,nasıl olsa bizim tv ler(47LW650S) usb den 3D film oynatıyor,yani bluraylı 3D li yi almaya gerek varmı acaba.Çünkü bluray film alıp oynatmak baya maliyetli filmler çok pahalı.Ama takıldığım nokta şu,acaba iki modelin arasında ses kalitesi ve farkı varmı?bluraylı olan seside mi 3D olarak veriyor.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

orjinal bulurey oynattığında ses tabiki 3d olucak

hb de dlna wifidirect smart tv ıphonedock usb mkv 4 tb hdd destek tv 4500 üzeri ise ARC var.

sade ses olarak kıyaslama hb 906 ta daha complike cihazdır.

çok sağol faydalı oldu bilgilerin,ama ARC yi anlamadım.TV 650S modeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ht 906ta medai marktta cuma-ctesi pazar için 599 tl.alınırmı yoksa hb906ta yı mı beklemek lazım 999tl düşüyor arada aynı yerde

HT 906 TA dvd'li, HB 906 TA Bluray lı,bildiğim kadarıyla bende ikisi arasında karar veremedim,nasıl olsa bizim tv ler(47LW650S) usb den 3D film oynatıyor,yani bluraylı 3D li yi almaya gerek varmı acaba.Çünkü bluray film alıp oynatmak baya maliyetli filmler çok pahalı.Ama takıldığım nokta şu,acaba iki modelin arasında ses kalitesi ve farkı varmı?bluraylı olan seside mi 3D olarak veriyor.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

hb de dlna wifidirect smart tv ıphonedock usb mkv 4 tb hdd destek tv 4500 üzeri ise ARC var.

senin tv 650s de ARC var. optik kablo gerekmeden hdmı den sesi 906 ya tv den gerti aktarma baya kullanışlı

Sımplınk yapınca tek kumanda ile hem tv hemde 906 yı kullanıyorsun.

Bana sorarsan devri geçmiş olan HT dvd li sistem alma, ileri ye düşün, HB al 5 yıl ileriye cihaz alırsın.

1080p full hd varken; 576 p dvd sistem artı geride kaldı. alınca iyiki hb almışım diyecen.

Ta nın kulesizi hb 906 sb daha uygun fiatta 699 a vatan satıyor. sade hop ayakları farklı diğer hersey aynı.

• Arkadalar Cihaz Macos disk formatini okuyabiliyomu deniyen varmi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin tv 650s de ARC var. optik kablo gerekmeden hdmı den sesi 906 ya tv den gerti aktarma baya kullanışlı

Sımplınk yapınca tek kumanda ile hem tv hemde 906 yı kullanıyorsun.

Bana sorarsan devri geçmiş olan HT dvd li sistem alma, ileri ye düşün, HB al 5 yıl ileriye cihaz alırsın.

1080p full hd varken; 576 p dvd sistem artı geride kaldı. alınca iyiki hb almışım diyecen.

Ta nın kulesizi hb 906 sb daha uygun fiatta 699 a vatan satıyor. sade hop ayakları farklı diğer hersey aynı.

Evet banada HB mantıklı geldi artık,ama kuleli yada kulesiz tercihini yapmam gerekecek,bide biraz daha fiyatlarının düşmesini beklicem.verdiğin bilgiler için sağol...

• quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

Arkadalar Cihaz Macos disk formatini okuyabiliyomu deniyen varmi?

Denedim malesef okuyamıyor. fat32 sistemede büyük kapasiteli filmleri transfer edemiyoruz. Bi ayağım hala windowsta ve kurtulamıyorum ondan :)
  • Vatan Bilgisayardan LG HB 906 SB aldım kurulumu yapıldı film izlemek istediğimde ekranda güncelleme menüsü çıktı.güncelleme başladıktan sonra cihaz kendini resetledi daha sonra açıldığında ekranında "please wait " yazısı çıktı ve cihaz öyle kaldı.Bu konuda fikir verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makroM

Vatan Bilgisayardan LG HB 906 SB aldım kurulumu yapıldı film izlemek istediğimde ekranda güncelleme menüsü çıktı.güncelleme başladıktan sonra cihaz kendini resetledi daha sonra açıldığında ekranında "please wait " yazısı çıktı ve cihaz öyle kaldı.Bu konuda fikir verebilecek arkadaşlarımız var mı acaba ?

Hayirli olsun arkadasim.
    Cihazin fisini cek bir dakika falan takma, sonra tak calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi teknosdan lg ht-906ta aldım.Sonradan gördüm burayı ama iş işden geçmişti.Neyse bugün kurulum için geldiler.Dvd kapagı açılıp kapanırken takılıyor.Gelen servis elemanı rapor tuttu.Büyük ihtimal sıfırıyla değiştirilir dedi.Bekleyip göreceğiz.Benim merak ettiğim 7 gün içinde koşulsuz şekilde iade haakkımız yokmu? Bu süreyi geçirmek istemiyorum.Size danışayım dedim.Yada benim teknosa ile işim bitti artık lg ile muhatap olmammı gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recak

Cumartesi teknosdan lg ht-906ta aldım.Sonradan gördüm burayı ama iş işden geçmişti.Neyse bugün kurulum için geldiler.Dvd kapagı açılıp kapanırken takılıyor.Gelen servis elemanı rapor tuttu.Büyük ihtimal sıfırıyla değiştirilir dedi.Bekleyip göreceğiz.Benim merak ettiğim 7 gün içinde koşulsuz şekilde iade haakkımız yokmu? Bu süreyi geçirmek istemiyorum.Size danışayım dedim.Yada benim teknosa ile işim bitti artık lg ile muhatap olmammı gerekir.

teknosada öyle bir iade hakkı yok.lg de modelin aynısını gönderir büyük ihtimal.ellerinde olmaz ise üst model geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

Bu iki model arasındaki tek fark TAW modelindeki arka kuleler kablosuz olarak tasarlanmıştır. Çalışma prensibi playerın sağ-sol arka çıkışları arasına kablosuz özellikli bi cihaza takarak iletişim kuruyor ve arka hoparlörler prizden elektrik alarak çalışıyor.

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre TA modeli
     LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre TAW modeli Woofer ın sağındaki cihaz kablosuz iletişim cihazıdır.

Uzun bi süredir blu ray player oynatan ses sistemlerinden almayı düşünüyordum ama bu cihazların ülkemize gelmesi bir hayli uzun sürdü.
    LG nin fiyatının iyi olması ve özellikle remote kontrol olayının başarılı olmasından dolayı ayrıca ileride de LG marka bir LED tv almak istediğim için marka uyumu olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim yanlız bazı kafamı karıştıran şeyler var.

1. 1080p olan MKV filmleri oynatırken takılmalar oluyormu?
    2. Altyazı ayarlamada sıkıntılar oluşturuyormu?
    3. HDD den oynatmada problem oluşturuyormu, NTFS formatlı diskleri tanıyormu?
    4. HDD ye tv deki yayını kayıt yapabiliyormu

Cihazı aldıktan sonra kendi sorduğum soruları kendim cevaplayayım :)

1- Hiçbir takılma olmuyor gayet başarılı oynatıyor.
    2 Altyazıyı film isminde aynı klasör altına koyulduğu zaman hiçbir problem yapmıyor. Büyütme küçültme ayarlamaları yapılamıyor yanlız büyüklüğü otomatik olarak en iyi büyüklüğe getiriyor.
    3- Bende 1 TB WD disk var NTFS formatında ve tanımada bi problem yaratmıyor. (Şöyle bi tecrübem oldu HDD diski ortalama %90 doluluk oranına geldiği zaman menülerde yavaşlama oluyor, diski biraz boşaltılınca gayet hızlanıyor.)
    4- Böyle bişey yapmıyor malesef yapmaması da normal çok saçma bi soru sormuşum :)

Ayrıca cihazı 1.099 TL. ye darty den aldım.

Yurt dışı sitelerinden de pek bi bilgi bulamadım sanırım Türkiyedeki model ile yurtdışı modellerin ürün isimleri farklı olduğundan pek detay bulamadım.
    Öncelikle bu ürünü alıp kullanan arkadaşlar cevap yazarsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
    Ayrıca alan arkadaşlar nerden ve nekadara aldılar? Ben şu anda hiçbiyerde stokda bulamadım sadece Marmara forum İstanbul AVM de LG mağazasında buldum. Ordaki fiyat da 1.299 TL.

Akıllı telefonlar için uygulama linkleri
    APPLE LG REMOTE
    ANDROID LG REMOTE

Sistemin resimlerini koydum görsel olarak gayet şık bir ürün.

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre  LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre

ustam slm bendede bunun ta modelı war ama flash dıskı ntfs yapınca gormuyor neden olabılır acaba? sıstem ht1100-bb olarak gecıyor ama dwd ht906-ta yardımcı olursan sewınırım

• Arkadaşlar, Vatan da LG HB1100RE 3D FULL HD BLURAY EV SİNEMA SİSTEMİ, 1100 W, 5+1, HDMI, USB, MKV, DLNA
    modeli var.Bu modelin HB906TA dan ne farkı var.Sİtede detaylı olmasada tahminim radyosunun olmaması.LG nin hiç bir sitesinde bu
    ürünü bulamadım.Rakam olarak baktığımda bir üst model gibi ?Kafa karıştırıcı.Yardımcı olurmusunuz.Teşkekkürler.
  • Arkadaşlar, bu arada geçen hafta 26 Martta webdenal dan sipariş verdim.Vermeden önce iki kere aradım ürün stokta var mı diye.İki personelde var dedi.Hemen aldım, aynı gün kargoya vermediler.(Parayı aldılar :)) Yok tedarikçi geciktirmiş te falan.Cumartesi çalışmıyorlar, Pazartesi gönderdiler.Bugün ürün geldi.Bir de ne gelsin 700 Tl. lik HT906TA :) Hemen aradım tabi, birden prosedürler başladı...Ürünü gönderin iade alalım falan.Yardımcı oldukları sadece bu.1 Hafta ürün bekle, avantajlı kampanyaları kaçır.Üstelik KK iadesini nasıl yapacaklar?6 taksitle aldım.Sanırım iadeyi 6 taksitle yapacaklar.Kart limiti 6 ay sonra kendine gelecek.Biz size istediğiniz ürünü gönderelim, yada eşdeğer ürün gönderelim diyen yok.Anladığım kadarı ile webdenal sitesi bir apartman katında 2 odada yönetilen bir site.Biraz uzadı ama başkalarının da hayalleri göçmesin.WEBDENAL dan bir şey almadan iki kere düşünün.Ve tüketici haklarına, hakem heyetine siteyi şikayet edeceğim.

• bende logitech z5500, z906 araştırırken bu konuyu gördüm bende Lg 42LD750 var malum dts çözemiyor onun için HB906 mantıklı geldi bana yanlız aklıma takılan şu ben bass etkili olsun istiyorum z5500 gibi HB906da etkili ve derin bass sesi verebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: newaek

Arkadaşlar, bu arada geçen hafta 26 Martta webdenal dan sipariş verdim.Vermeden önce iki kere aradım ürün stokta var mı diye.İki personelde var dedi.Hemen aldım, aynı gün kargoya vermediler.(Parayı aldılar :)) Yok tedarikçi geciktirmiş te falan.Cumartesi çalışmıyorlar, Pazartesi gönderdiler.Bugün ürün geldi.Bir de ne gelsin 700 Tl. lik HT906TA :) Hemen aradım tabi, birden prosedürler başladı...Ürünü gönderin iade alalım falan.Yardımcı oldukları sadece bu.1 Hafta ürün bekle, avantajlı kampanyaları kaçır.Üstelik KK iadesini nasıl yapacaklar?6 taksitle aldım.Sanırım iadeyi 6 taksitle yapacaklar.Kart limiti 6 ay sonra kendine gelecek.Biz size istediğiniz ürünü gönderelim, yada eşdeğer ürün gönderelim diyen yok.Anladığım kadarı ile webdenal sitesi bir apartman katında 2 odada yönetilen bir site.Biraz uzadı ama başkalarının da hayalleri göçmesin.WEBDENAL dan bir şey almadan iki kere düşünün.Ve tüketici haklarına, hakem heyetine siteyi şikayet edeceğim.

LG HB1100RE ew sınema sıstemının modelıdır yanı hoparlorda ıcınde dahıl dwd modelı dogru bende hb-1100bb aldım 906ta cıktı aradım serwısı geldıler baktılar bu dogru dedıler hakkattende baktım ew sınema sıstemının kutusunda hem ht-1100bb yazıyor hemde 906 ta yazıyor aynı sende sıstemı getırdıklerı kutuya bak gorursun orda yazdıgını

• www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/dvd_li/94/110100378/lg_hb906ta_ev_sinema_sistemi

899 ytl borç vercek olan varmı bende almak istiyorum bu sistem :) alacak herkese hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cizzgilipijama

quote:

Orijinalden alıntı: newaek

Arkadaşlar, bu arada geçen hafta 26 Martta webdenal dan sipariş verdim.Vermeden önce iki kere aradım ürün stokta var mı diye.İki personelde var dedi.Hemen aldım, aynı gün kargoya vermediler.(Parayı aldılar :)) Yok tedarikçi geciktirmiş te falan.Cumartesi çalışmıyorlar, Pazartesi gönderdiler.Bugün ürün geldi.Bir de ne gelsin 700 Tl. lik HT906TA :) Hemen aradım tabi, birden prosedürler başladı...Ürünü gönderin iade alalım falan.Yardımcı oldukları sadece bu.1 Hafta ürün bekle, avantajlı kampanyaları kaçır.Üstelik KK iadesini nasıl yapacaklar?6 taksitle aldım.Sanırım iadeyi 6 taksitle yapacaklar.Kart limiti 6 ay sonra kendine gelecek.Biz size istediğiniz ürünü gönderelim, yada eşdeğer ürün gönderelim diyen yok.Anladığım kadarı ile webdenal sitesi bir apartman katında 2 odada yönetilen bir site.Biraz uzadı ama başkalarının da hayalleri göçmesin.WEBDENAL dan bir şey almadan iki kere düşünün.Ve tüketici haklarına, hakem heyetine siteyi şikayet edeceğim.

LG HB1100RE ew sınema sıstemının modelıdır yanı hoparlorda ıcınde dahıl dwd modelı dogru bende hb-1100bb aldım 906ta cıktı aradım serwısı geldıler baktılar bu dogru dedıler hakkattende baktım ew sınema sıstemının kutusunda hem ht-1100bb yazıyor hemde 906 ta yazıyor aynı sende sıstemı getırdıklerı kutuya bak gorursun orda yazdıgını

Teşekkürler bilgilendirme için.

• Çok sağol, senin sayende hızlı davranıp mağazadan aldım.Teşhir ürünü ama, 15 gün olmuş açalı, jelatinleride
    üstünde idi.Aydın Teknosa Bulvar mağazasından aldım. İlgilenen arkadaş pırıl pırıl hale getirip ambalajına yerleştirdi.
    899 TL, ye sahip oldum. İpod Dock'u HDMI kablosunun olmasıda çok güzel.
    Fazla uğraşmamak için kablolu lan ile bağladım.Hemen yazılım yükseltmesini sordu.Yazılımı yükselttim.
    Fakat bir şey dikkatimi çekti LG nin sitesindeki yeni yazılım versiyonu otomatik yüklenenden daha yeni sanırım.
    Akşama indiridiğim rom ile manuel yükseltme yapacağım.Sitesinde yeni yazılımlar ile ne gibi yenilikler
    eklenmiş belirtmiyor.Bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
    Resimlerde gördüğünüz gibi sadece surroundlara ayak ekledim.Önler duvara asıldı.
    Toplam ses seviyesi 40, 20 de yeterli ve tatmin edici bir ses vardı.Belki sub ın konumu değiştirerek
    baslardaki gerçekçilik arttırılabilir.
    Menü çok hızlı olmasada tatmin edici.Ayrıca ana menüde iken kumandada return tuşuna bastığımda
    cihaz kapandı.Belki ben yanlış konumda bastım.Tekrar aynı kapanmayı yapmadı.
    Ayrıca hoparlör standları şimdiye kadar kurduğum sistemler içinde en rahat kurulanı.Kablo gizleme
    yöntemide güzel olmuş.İpod standını bağladım ama cihazı denemedim.
    TV de LG olduğu için artık tv kumandasını ortada tutmaya gerek yok.Ana ayarları yaptıktan sonra
    kumandayı kaldırmak mantıklı.
    Detaylı olmasada MKV denemesi yaptım.1080p ye kadar sorun yoktu.Fakan USB HDD den 1080p DTS-HD Master audio da
    seste ve görüntüde takılma yaptı.
    HIMEDIA 900B den bağladığımda sesi DTS-HD Master Audio olarak değil DTS 3/2.1 olarak çözdü.
    Belki sesi çözüp displeyde o amblem çıkmıyordur.Blueray denemedim.DTS audio, wav denedim sorunsuzdu.
    Kişisel EQ ayarı olması güzel.Fakat ses değişikliklerini çokta hissettirmiyor.Merkez ses ve diyalogları güzel.
    Virtual surround modunda arka hoparlörlerden daha belirgin efektler geliyor.
    Zoom ayarlar daha iyi olabilirdi.Özellikle siyah bantlardan hoşlanmayan ve tam ekran izlemek isteyenler için
    öyle bir ayar yok.Altyazı karakterler sorunsuz, fakat biraz daha büyüyebilirdi.
    Şimdilik ilk deneyimlerim bunlar, kullandıkça ekleme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newaek -- 28 Mart 2012; 19:04:13 >

• hayırlısı olsun dostum darısı başımıza
    bass sesinden pek tatmin olamadınız sanırım yanlışmı anlamışım acaba
    daha önceden dinlediğiniz bi ses sistemi varsa subwoofer sesini kıyaslayabilirmisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

hayırlısı olsun dostum darısı başımıza
    bass sesinden pek tatmin olamadınız sanırım yanlışmı anlamışım acaba
    daha önceden dinlediğiniz bi ses sistemi varsa subwoofer sesini kıyaslayabilirmisin.

Teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun.Bass sesten tatmin olma değil de konum ile alakalı ve akustikle ilgili sanırım.
    Benim bass seslerdeki temel beğenim duymak değil hissetmek.Bunda sanki bass'ın geldiği yer belli.Yerleştirme ile alakalı olabilir.
    Son ses sistemimde boston acoustic vardı, bass' önde değil altta idi ve bass yayılıyordu, onun ile kıyasladğımda böyle düşündüm.
    Ayrıca dinlediğimiz parçaların bit oranları ve riplenme kaliteside önemli.
  • LG nin sitesinden indirdiğim firmware yükledim.Dİsk tepsisinde herhangi bir cd olmamalı.
    Ayrıca usb'yi sonradan takmak önemli.Önce hata verdi.Aç kapa ikincide güncelledi.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.