Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: horozzi

Arkadaşlar bu konuda tecrübeli olanlardan yorum ve model önerileri rica ediyorum.700 lira civarı bütçelere nasıl bir sistem alınabilir ? Ev sinema sisteminde olmassa olmazlar nelerdir nelere dikkat edelim? Bir de üst bütçeli olupta ikinci el olarak bizim bütçelere alınabilecek modeller hangileridir atıyorum sıfırı bin lira olup çok iyi bir sistem de olabilir yani..

Bir de şunu merak ediyorum acaba blue ray oynatabilen komplike bir paket sistemmi almak mantıklı ya da iyi bir 5.1 alıp onu blue ray oynatıcıya receivere filan bağlamak mı?

Biraz araştırma yaptım bu başlıktaki model gayet beğeni toplamış gibi görünüyor

lg hb 906 sb al 5 yıl ileriye tüm ihtiyacını görür

yalnız 700 tl den fazla verme kampanya takip et.

Dsmartta arc özelliği yok;olmasıda gerekmiyor. Arc özelliğinin tv de ve ses sisteminde olması yeterli. Ben harici d smart receiver kullanıyorum. Ve sesi arc den alıyorum.Başlarda bende bocaladım ama bak şöyle oluyor:
    Ses sisteminin hdmi out dan çıkan hdmi kablonun diğer ucunu tv nin hdmi 1 ine takıyoruz. Burda hdmi 1 olması çok önemli zira 2 ,3,4 hiçbirinde olmaz illaki 1 olcak. Sonra tv nin ayarlarından arc açık yapıyoruz. En son olarakta ses siteminin kumandasından inputu arc seçiyoruz.Olay bu kadar. Receiver hariciymiş dahiliymiş arc destekliyormuş desteklemiyormuş hikaye.Ben cihazları alırken bu forumdan çok faydalandım. Dolayisıyla isterim ki başkalarıda faydalansın ama doğru bilgiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu konuda tecrübeli olanlardan yorum ve model önerileri rica ediyorum.700 lira civarı bütçelere nasıl bir sistem alınabilir ? Ev sinema sisteminde olmassa olmazlar nelerdir nelere dikkat edelim? Bir de üst bütçeli olupta ikinci el olarak bizim bütçelere alınabilecek modeller hangileridir atıyorum sıfırı bin lira olup çok iyi bir sistem de olabilir yani..

Bir de şunu merak ediyorum acaba blue ray oynatabilen komplike bir paket sistemmi almak mantıklı ya da iyi bir 5.1 alıp onu blue ray oynatıcıya receivere filan bağlamak mı?

Eyvallah dostum şu anlık kararım o yönde teşekkürler

• Merhaba,
    Samsung HT-E4550 (1250 TL) ile LG HB906TAW (1350 TL) ev sinema sistemleri arasında kararsız kaldım, , hangisini almamı tavsiye edersiniz? yardımcı olursanız sevinirim, LG 42LE8500 led tv kullanıyorum.
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selababa

LG HB906SB aldım ancak fan bana sesli geldi sizdede öylemi.

hayır. çok nadir kapanırken bi fan sesi geliyor 10 sn kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corazon685

Merhaba,
    Samsung HT-E4550 (1250 TL) ile LG HB906TAW (1350 TL) ev sinema sistemleri arasında kararsız kaldım, , hangisini almamı tavsiye edersiniz? yardımcı olursanız sevinirim, LG 42LE8500 led tv kullanıyorum.
    Teşekkürler..

Hdd ile kullanacaksan lg usb hdd den 4 tb destekliyor.wifidirekt var.Smart tv var tv nde smart özelliği yoksa lg al.

yalnız lg 1350 tl fazla bu cihaz indirimlerde 1100 e çok satıldı.indirim leri takip et 1350 tl fiat fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

quote:

Dsmartta arc özelliği yok;olmasıda gerekmiyor. Arc özelliğinin tv de ve ses sisteminde olması yeterli. Ben harici d smart receiver kullanıyorum. Ve sesi arc den alıyorum.Başlarda bende bocaladım ama bak şöyle oluyor:
    Ses sisteminin hdmi out dan çıkan hdmi kablonun diğer ucunu tv nin hdmi 1 ine takıyoruz. Burda hdmi 1 olması çok önemli zira 2 ,3,4 hiçbirinde olmaz illaki 1 olcak. Sonra tv nin ayarlarından arc açık yapıyoruz. En son olarakta ses siteminin kumandasından inputu arc seçiyoruz.Olay bu kadar. Receiver hariciymiş dahiliymiş arc destekliyormuş desteklemiyormuş hikaye.Ben cihazları alırken bu forumdan çok faydalandım. Dolayisıyla isterim ki başkalarıda faydalansın ama doğru bilgiyle.

906 yı tv ye hdmı 1 den bağladın dsmart harici alıcıyı tv ye hangi hdmı girişten bağlıyorsunda arc yapıyon.
    906 nın hdmı girişinemi bağlıyorsun.bu şekilde ise görüntüyü fazladan kablo ile tv ye aktarırsın.kaybın olur.
    direkt dsmart alıcı hdmı çıkış tv hdmı giriş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corazon685

Merhaba,
    Teşekkürler..

Hdd ile kullanacaksan lg usb hdd den 4 tb destekliyor.wifidirekt var.Smart tv var tv nde smart özelliği yoksa lg al.

yalnız lg 1350 tl fazla bu cihaz indirimlerde 1100 e çok satıldı.indirim leri takip et 1350 tl fiat fazla.

teşekkürler:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

906 yı tv ye hdmı 1 den bağladın dsmart harici alıcıyı tv ye hangi hdmı girişten bağlıyorsunda arc yapıyon.
    906 nın hdmı girişinemi bağlıyorsun.bu şekilde ise görüntüyü fazladan kablo ile tv ye aktarırsın.kaybın olur.
    direkt dsmart alıcı hdmı çıkış tv hdmı giriş.

Evet aynen 906 hdm1 den tv ye bağlı. Harici dsmart receiverı da hdmi3 ten tv ye bağlı ama bunun hiç bir önemi yok yani dsmartı hdmi1 hariç istediğin hdmi dan bağla tv ye.

• Selam, bu forma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.
    LG 424LW650S tv ve LG HB906 TAW ses sistemi aldım ayrıca Dsmartım var rakat hangi kombinasyonu denediysem ses sistemini bir türlü kuramadım. Yani hangi cihazın hangi kablosunu hangi di,ğer cihaza hangi kablo ile bağlayacağımı bulamadım bütün olasıklıkları denediğimi zannediyorum ama yine de olmadı. :)
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurizgi69

Selam, bu forma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.
    LG 424LW650S tv ve LG HB906 TAW ses sistemi aldım ayrıca Dsmartım var rakat hangi kombinasyonu denediysem ses sistemini bir türlü kuramadım. Yani hangi cihazın hangi kablosunu hangi di,ğer cihaza hangi kablo ile bağlayacağımı bulamadım bütün olasıklıkları denediğimi zannediyorum ama yine de olmadı. :)

Servis kuruluma gelmiyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurizgi69

Selam, bu forma yeni üye oldum ve bir sorum olacak.

Servis kuruluma gelmiyor mu?

İlk sayfada detaylı yazılmıştı, işine yarıyabilir belki.

forumlardan birinde aşağıdaki şekilde 4 değişik bağlantı anlatılmış (neresi olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayarıma kaydetmiştim sorun olmaz inşAllah):
    Fikir verme açısından çok başarılı anlatmış hatırlamasamda teşekkür ederim yazana:
    1.yöntem
    KabloTV HDMI out--->Ses sistemi HDMI in----> Ses sistemi HDMI out---> TV
    2.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    Ses sistemi HDMI out--->TV
    3.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV--->TV Optik Çıkış--->Ses Sistemi Optik Giriş--->Ses sistemi HDMI out--->TV
    4.Yöntem
    KabloTV HDMI out--->TV
    KabloTV Optik Çıkış--->Ses sistemi optik giriş
    Ses sistemi HDMI out--->TV

1.Yöntem'de Ses sistemi kapalıyken TV'yi açsanız da KabloTV iş görmez.

2.Yöntem'de KabloTV Bağımsız kullanılır ancak Ses sisteminden ses alınamaz.

3.Yöntem'de Her iki cihaz da birbirinden bağımsız çalışabilir. Ayrıca TV'nin Film oynatma gibi özelliklerini de ses sisteminden ses olarak alınabilir.

4.Yöntem'de Yaklaşık olarak 3.yönteme benzer ancak TV'nin özelliklerin Film oynatma sırasında Ses sisteminden ses alamazsınız...

• Teşekkür ederim cevap için
    Sağolsun yetkili olmayan servise yaptırdığım için arkadaş yanlış kablo bağladığından 1 hafta boşuna beklemişim :(
  • Taw nun iphone dock undan tv den görüntü alabilen var mı acaba? İphone ekranında bi video tv de gösteriliyor yazıyor ancak sadece videonun sesi geliyor görüntü yok. Acaba bu sistemin dock u görüntü aktarmıyor mu?
  • Arkadaşlar selam, ürünü aldım ancak henüz gelmedi. Youtube'dan videosuna bakarken, arkada 1 hdmi çıkış gördüm, 2 hdmi in yoktu. Bu çok kafama takıldı, Lg'nin resmi sitesinde HB 906 TA modelinde hdmi giriş olduğu yazıyor ama videoda göremedim. Kullanan arkadaşlar bana bir cevap yazsın lütfen, var mı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Arkadaşlar selam, ürünü aldım ancak henüz gelmedi. Youtube'dan videosuna bakarken, arkada 1 hdmi çıkış gördüm, 2 hdmi in yoktu. Bu çok kafama takıldı, Lg'nin resmi sitesinde HB 906 TA modelinde hdmi giriş olduğu yazıyor ama videoda göremedim. Kullanan arkadaşlar bana bir cevap yazsın lütfen, var mı yok mu?

2 adet hdmi in ve 1 adet hdmi out var.

• quote:

quote:

Arkadaşlar selam, ürünü aldım ancak henüz gelmedi. Youtube'dan videosuna bakarken, arkada 1 hdmi çıkış gördüm, 2 hdmi in yoktu. Bu çok kafama takıldı, Lg'nin resmi sitesinde HB 906 TA modelinde hdmi giriş olduğu yazıyor ama videoda göremedim. Kullanan arkadaşlar bana bir cevap yazsın lütfen, var mı yok mu?

Teşekkürler, bugün gelecek inşallah.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, bugün gelecek inşallah.

Rica ederim. Güzel cihaz ben çok memnunum sesinden. Bir tek dock unu kullanmayı beceremedim.Biri yardımcı olsa da sevinsek. :)

• bende HB906TAW adım ve LG 47 LW5500 tv ye bağlı...

arc üzerinden tüm sesleri tv den HT ye aktarıyorum...

teledünya HD box var normal kanalları da HT üzerinden dinlemek gerçekten güzel her ne kadar sesler sterio ile kısıtlı kalsa da....
    ayrıca PC yi de bapladım, ancak hdmi olmadığı için optikten bağladım...

ffdshow audio ile birkaç ayar yaparak, 1080p 48000hz DTS olan mkvlerin sesini HT ye DTS 5.1 olarak aktardım gerçekten sinemadaki seslerin zayıf kaldığını hissettim... yeni cinebonusum salon oldu...

Ancak 44100hz DTS wav müzikleri USB ye atıp çalıştırmak istediğimde çızırtıdan başkabir ses gelmedi...
    Acaba aranızda USB den DTS müzik oynatmayı deneyeniniz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknick

bende HB906TAW adım ve LG 47 LW5500 tv ye bağlı...

arc üzerinden tüm sesleri tv den HT ye aktarıyorum...

teledünya HD box var normal kanalları da HT üzerinden dinlemek gerçekten güzel her ne kadar sesler sterio ile kısıtlı kalsa da....
    ayrıca PC yi de bapladım, ancak hdmi olmadığı için optikten bağladım...

ffdshow audio ile birkaç ayar yaparak, 1080p 48000hz DTS olan mkvlerin sesini HT ye DTS 5.1 olarak aktardım gerçekten sinemadaki seslerin zayıf kaldığını hissettim... yeni cinebonusum salon oldu...

Ancak 44100hz DTS wav müzikleri USB ye atıp çalıştırmak istediğimde çızırtıdan başkabir ses gelmedi...
    Acaba aranızda USB den DTS müzik oynatmayı deneyeniniz oldu mu?

Evet bende denedim cızırtı çıkıyor sadece. Emin değilim ama galiba o waw dosyalarını bir dvd ye yazdırmak gerekiyor.

• Öndeki "Portable Audio In" girişinden ses bağlayıp dinleyebilen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.