Şimdi Ara

LG HB906TA-TAW 3D Blu-Ray Home Theatre (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
4
Favori
41.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeyi ben dün akşam yükledim ama herhangibir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

son güncellemeyi ben dün akşam yükledim ama herhangibir sorun yaşamadım.

Bahsettiğimiz tarihte ki güncelleme sıkıntılıydı, son gelen güncellemede bi problem yok, şanslısınız o tarihte güncelleme yapmadınız.
  • ben fişi bir kaç kere takıp çıkardım boot dan sonra cihaz çalıştı ama her açılışta update yazıyor yeni yazılımı arıyor bulamıyor sanıyorum şünkü eskisi ile başlıyor güncellerken buyuk ihtimalle internet koptu anlık yada dosya sorunlu yukleyip çalıştıran arkadaşlar memnunsa sorun yok o zaman bizde hata var selamlar...
  • Başlarda bu güncelleme olayına bende çok önem veriyodum da şimdilerde çok saçma geliyor.tvde de öyle bunda da aynı;hiçbir güncellemeden sonra vay be dedirtmedi. Değişen nedir açıklayabilecek te yoktur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazima güncellemeyi daha yeni yaptim ve please wait te takili kaliyor güncelleme yapip aç kapa yapinca.
    tekrar fişi çektim kapatip açtim yine ayni şey

forumda cevabini bulurum die bi bakim dedim benim gibi sıkıntı yaşiyan arkadaşlarda var nasil çözecem scihaz açilmiyor..
  • bi film dvd si ve usb hardsik bağladım bi kaç kez elektiriği kes ve taktan sonra cihaz açildi ynie eski sürüm var

gözükmekde

hb.8.97.416

yenisini yüklemeyin ben daha cesaret edemiyorum kuran varsa yeni sürümü anlatsın bi hangi seri no lusu.
  • Sıkıntılı olan yazılım versiyonu hangisi ? yeni güncelleme geldi mi?

http://www.lg.com/nz/support-product/lg-HB906TAW

buradaki güncelleme dosyası 7.8.2012 de değiştirilmiş. Daha önce indirdiğim aynı dosya 18.8.2012 de değiştirilmiş gözüküyor du. Buna göre hatalar düzeltilmiş mi oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 16 Ocak 2013; 1:20:50 >
  • @kabune arkadaşın söylediği gibi, güncellemelerde henüz şunu eklemişler şurası düzelmiş diyebileceğim hiçbirşey farketmedim. Sadece ilk aldığımda menüler çok yavaştı bir güncellemeden sonra biraz hızlandı. Tabi öyle çok fazlada hızlanmadı yine biraz hızlanmasına gerek var gibi duruyor. Sıkıntı yaptıktan sonra çıkan hiçbir güncellemeyi yüklemedim.
  • Please wait yazisindan kurtaramiyorum cihaz güncelleme yapi çam bir türlü ana ekrana geçmiyor cildirmamak içten değil valla

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Please wait yazisindan kurtaramiyorum cihaz güncelleme yapi çam bir türlü ana ekrana geçmiyor cildirmamak içten değil valla

Epey zaman geçti sorunuzdan sonra ama ben elektrik kablosunu çıkarıp biraz bekleyip taktım düzeldi. Asıl önemli olan lg nin bizi güncelleme gelince yeni güncelleme ile nelerin eklendiğini veya iyileştirdiğini bize belirtmesi lazım. Bunu öğreneceğimiz bir link varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

quote:

Please wait yazisindan kurtaramiyorum cihaz güncelleme yapi çam bir türlü ana ekrana geçmiyor cildirmamak içten değil valla

Epey zaman geçti sorunuzdan sonra ama ben elektrik kablosunu çıkarıp biraz bekleyip taktım düzeldi. Asıl önemli olan lg nin bizi güncelleme gelince yeni güncelleme ile nelerin eklendiğini veya iyileştirdiğini bize belirtmesi lazım. Bunu öğreneceğimiz bir link varmı acaba?

Geçen cumartesi servis geldi aldı götürdü , çarşamba günü teslim ettiler main board değişmiş.
  • quote:

quote:

quote:

Geçen cumartesi servis geldi aldı götürdü , çarşamba günü teslim ettiler main board değişmiş.

Üstad korkuttun beni şimdi. Birkaç defada banada aynısı oldu ama fişi çıkarıp takınca düzeldi. Acaba sen please wait yazısında çok beklediğin içinmi böyle oldu? Servis bir bilgi veya tavsiyede bulundumu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstad korkuttun beni şimdi. Birkaç defada banada aynısı oldu ama fişi çıkarıp takınca düzeldi. Acaba sen please wait yazısında çok beklediğin içinmi böyle oldu? Servis bir bilgi veya tavsiyede bulundumu?

Bir arkadaşımda da 1100 modeli var aynısı sayılır.Cihazı standby konumunda bırakmayıp fişi çekerek kapattığında ilk açılışda 10-15 sn. please wait yazısında kaldıktan sonra ana menü ekranı geliyormuş ben de ne kadar beklersem bekliyim ana ekrana geçmiyordu.Garantideyken korkacak bişey yok 3 gün içinde yapıp teslim ettiler.
    Yazılım bilgisi olarak da versiyonları yazıyıim aynımı karşılaştırmış olalım.
    Main ver : HB.8.97.413
    Servo ver : H90377 ( H09LGN )
    Önceden wmv leri açmıyordu usb üzerinden dün denedim sıkıntısız açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 22 Nisan 2013; 14:14:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir arkadaşımda da 1100 modeli var aynısı sayılır.Cihazı standby konumunda bırakmayıp fişi çekerek kapattığında ilk açılışda 10-15 sn. please wait yazısında kaldıktan sonra ana menü ekranı geliyormuş ben de ne kadar beklersem bekliyim ana ekrana geçmiyordu.Garantideyken korkacak bişey yok 3 gün içinde yapıp teslim ettiler.
    Yazılım bilgisi olarak da versiyonları yazıyıim aynımı karşılaştırmış olalım.
    Main ver : HB.8.97.413
    Servo ver : H90377 ( H09LGN )
    Önceden wmv leri açmıyordu usb üzerinden dün denedim sıkıntısız açtı.

Benim sürüm bilgisi Main ver : 422 ile bitiyor Servo ver : 378 ile bitiyor. İlk rakamları yazma gereği duymadım. Yani benim versiyon daha yeni gibi gözüküyor. 7 gün kadar önce güncellemiştim. Yalnız benimkinin modeli hb906ta.Seninki hb906taw herhalde. Neyse sen yinede güncellemeye kalkma ne olur ne olmaz . Bidaha servislik olmanı istemem. Zaten pek birşey değiştirdiklerinide sanmıyorum

• İyi akşamlar.
    Arkadaşlar önceden digiturk vardı iptal ettirdim.Yeni uydu alıcı aldığımda kablo ayarlarını bozdum.Şimdi ne yaparsam yapayım arka hoparlörlerden ses alamıyorum.Kafayı yemek üzereyim yardımcı olursanız sevinirim.Nerede hata yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

İyi akşamlar.
    Arkadaşlar önceden digiturk vardı iptal ettirdim.Yeni uydu alıcı aldığımda kablo ayarlarını bozdum.Şimdi ne yaparsam yapayım arka hoparlörlerden ses alamıyorum.Kafayı yemek üzereyim yardımcı olursanız sevinirim.Nerede hata yapıyorum.

Önlerden ses geliyorsa büyük ihtimal arka hoparlörlere giden kabloların tırnaklı girişlerinden çıkmıştır, iki tarafınıda bi kontrol et istersen.
  • Test yaptırdığımda arka hoparlörlerden ses geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

Test yaptırdığımda arka hoparlörlerden ses geliyor.

Çok zaman geçmiş ama yine de cevap vereyim belki başkasına da yardımci olur. Aynı problemi ben de yaşamıştım: Arka haporlörlere haberleşmeyi sağlayan kutunun arkasında reset düğmesi gibi bir şey var ona kalem ucuyla basılı tutun düzelir

• arkadaşalr bende yeni eve taşındım kurulumu yaptım ama kablosuz bağlantıyı sağlayan kutu hep kırmızı yanıyor kolonlardan ses gelmiyor modemle yan yana acaba sinyaller kaırşıyor ondanmı bilgisi olan varsa sevinirim..
  • Arkadaşlar 3d filmlerde altyazı sorununu nasıl çözdünüz 3d filmlerde altyazının başı sonu ayrı yerlerde geziyo bunu aşabilen varmı filmi oynatıyor ama malesef altyazı yüzünden izleyemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.