Şimdi Ara

LG HF85LS vs LG HU70LS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu iki model arasında kaldım. Fiyat aralığı çok fazla ikisinin de birbirine üstün özellikleri var bu ürünleri kullanmış olan veya tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

LG HF85 LS - 10000₺
    Lazer, Ultra kısa atım, Full HD 1920x1080

LG HU70LS - 18000₺
    Led, uzak atım, 4K Ultra HD 3840x2160

Benim endişem kısa mesafe projeksiyonlardan performans alabilmek için mutlaka fixed frame ALR perdeye ihtiyaç duyması, ben de alanımdan dolayı mecbur motorlu almalıyım perdeyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, HF85LS çok kötü bir cihaz asla tavsiye etmiyorum. Şuanda HU70LS kullanıyorum. Yakında incelemeyi paylaşırım. HU70LS harika ışık gücü epey yüksek, gündüz bile izleyebiliyoruz.

bir kaç resim paylaşıyorum.

Kendi hoparlörü epey güzel, fan sesi neredeyse hiç yok, lamba derdi yok, renkleri mükemmel, dahili netflix Hdr içerkler enfes, kablosuz kulaklığımı bağlayarak istediğim saatte istediğim içeriği izliyorum.

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

LG HF85LS vs LG HU70LS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamil_canbas83 K kullanıcısına yanıt
    Harika, gerçek deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tam olarak perdeyi ne kullanıyorsunuz?

• XaQue X kullanıcısına yanıt

Sabit gama perde 100 inç

• Bende hu70ls modeli ile ilgileniyorum,benq tk850i modeli ile arasında kaldım.Yurtdışında iki cihazın fiyatları aynı iken bizde LG hu70ls daha pahalı,fiyatının biraz daha inmesi gerek.

• sayko83 kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım hu70ls i görüntü kalitesinden çok memnun kaldım. Ses konusunda hiç doyurmuyor, kesinlikle harici bir sistem almam gerekecek. Ancak gündüz performansı bile doyurucu diyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.