Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV olarak 42pq 200r ye sahibim ses sistemi olarka da 903 ta almayı düşünüyorum.
    bana yardımcı olabilir misiniz
  • Nasıl yardımcı olabiliriz?
  • 903th mi 503 th mi almalıyım TV 42pq200r oldugu da göz önüne alırsak yani full hd değil
  • millet ekranda parça isimlerini görebiliyomuyuz flash dan müzik dinlerken felan tv yi açmadan müzik parçalarını yada klasör isimlerini göremiyomuyuz
  • 503 Full HD görüntü aktaramıyo mu bilemiyorum,ama almışken 100 lira için ucuzuna kaçma zaten dünyanın parasını verip alacaksın biraz daha sıkıp 903 al derim ben hem ilerisi için de yatırım olur ömür boyu kullanırsın:)Benim televizyon da Full HD değil ama görüntünün 1080 olarak geldiğini söylüyor.Yanlışım varsa nasıl olduğunu anlatıp düzeltsin biri:)Asla zorlayamıyorsun makineyi ortalığı ayağa kaldırıyor 903 ama bana 503 de yeter diyosan o başka:)

Jayhun kardeşim hiçbir isim göremiyosun ekranda zaten 1 satır var onda da kaçıncı şarkıyı çaldığını gösteriyor.Toplamı bile göremiyosun.Gene varsa yöntemi birisi anlatsın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z740 -- 14 Eylül 2009; 8:24:41 >
  • metro markette buldum 503th 649 liraya metro marketten LG alınca garanti kapsamında oluyor mu?
  • Neden olmayacağını anlamadım, tahtakaleden bile alınca garanti belgesini alırsan garantisi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

metro markette buldum 503th 649 liraya metro marketten LG alınca garanti kapsamında oluyor mu?

dostum neden bu kadar para veriyosunuz ya ben 903 ü aldım 650 tl ye teknosa dan acele etme bence fiyatlar iner + öyle ahım şahımda bi özelliği yok ucuz yollu başka bi sistem al derim dandik vestelde bile hangi hoparlöre ne kadar ses vereceğin basın sesini yükseltip kısa bileceğin ayarlar vardı bunda sadece sesi yükseltip kapaya biliyosun
  • Abi sana ne zaman aldın o kadar ucuza o sistemi desem eminim kriz patlamadan önce diyeceksin..Krizden sonra herşey değişti fiyatlar arttı.3 ay bekledim ucuzlasın diye aksine daha pahalı hale geldi.Ben aygıttan memnunum ama yıllarca cızırtılı 2 kolondan faydalanmış biri olarak memnunum.Burada beğeniler ayrılıyor birbirinden.Zaten insan önceden iyisine sahipse bu sistem çok da süper gelmeyecektir ona.Ayrıca pahalı olmasına katılıyorum,başka yerden daha ucuza alınabilir mesela İstanbul Bil.'de 744 lira 903 ama oraya da ne kadar güvenilir bilemiyorum...
  • JAYHUN zaten acele etmiyorum tavsiye edeceğin başka marka ve model var mı?
  • SAMSUNG HT-TZ215 up scaling özelliği bundada var lg de yazan sahte HD yani :D fiyat tahmini 600 TL 800 watt teknosada aldıktan sonra buna bakmıştım sağlam cihaz 900 küsür lg ye vereyi planlıyosanız bu cihaz hepsiburada ve teknosa da 1000 ytl alıp alınabilecek en sağlam ürün budur bu fiyata amfi zaten kendini belli ediyo SONY HT-DDWG800
  • 2 ay önce aldım bu sistemi (wireless olanını) ve gayet memnunum. Özellikle kolonlar ve woofer oldukça başarılı. Tek derdim şu .mkv uzantılı dosyaları oynatamamak. Onun için de WD Media Player alıcam.
    Bir de laptopun hdmi çıkışından, receiver'ın hdmi in'ine bağlantı yapıp ses almak istedim beceremedim. HDMI in olarak da seçtim fakat ses alamadım hiç. Yapmam gereken pcde/receiver'da ne gibi ayarlar var?
  • Bu sistemde DVD player ın arkasında Made in olarak hangi ülke yazıyor? Özellikle teknosadan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim - merak ettim.. Farklı bir yerden aldığımızda başka ülkeden mi geliyor onu görmek babında
  • KUMANDA ENDONEZYA :D AMA SİSTEMİ ÇIAKRTIP BAKAMIYORUM

KUMANDADAN TV YADA BAŞKA BİŞEYİ YÖNETE BİLEN VARMI NASIL YAPILDIĞINI Bİ TÜRLÜ BULAMADIM
  • bende yaklaşık 1 haftadır bu sistemin kullanıcısıyım artık..

kullanıcı arkadaşlardan öğrenmek istediğim bu sistem ile geceleri komşuları rahatsız etmeden nasıl film izlerim?bütün kurcalamalarıma rağmen cihazda gece modu tarzı bir ayar bulamadım.Eğer bu ayar yoksa subwoofer ın sesini kısmaya yarayan bir ayar var mıdır?Geçen gün The Dark Knight ı izlerken ses hacmini yüksek seviyelere çıkarmadan net,temiz ses alabildim ama patlamalı aksiyon sahnelerinde Woofer ın güçlü olmasından dolayı ev resmen yıkılıyordu..

sevgili 903TA kullanıcıları bana bu konuda olumlu veyahut olumsuz yardımcı olursanız çok memnun olurum..
  • Altyazı boyutunu büüyütüp - küçültebilme imkanımız var mı acaba _?
  • Gözünüz aydın 904 TA çıkmış bizimkiler eskidi artık:ppp
  • Bende yarın akşam alıcam büyük ihtimalle. Uzun bir süredir alma niyetindeydim şimdi tam vakti benim için.

Electroworld de test etme imkanım oldu gerçekten büyük alanı inletiyordu ve beni tatmin etti diyebilirim. Hele ev ortamında çok daha iyi olacaktır.
  • yok dostum yolladığın linkteki 500 watt olan bizdeki 1000 görüntü vs aynı ama
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.