Şimdi Ara

LG HT-903TA kullanıcıları... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
4
Favori
48.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: z740

Gözünüz aydın 904 TA çıkmış bizimkiler eskidi artık:ppp

arkadaşım ben bu ürünün yaklaşık 1 aydır bekliyorum..çıkmış diyorsun ama ben İstanbul Bilişim dışında hiç bir yerde bu ürünün satıldığını görmedim.İstanbul Bilişiminde de 1 aydır bu ürün gösteriliyor zaten..Bilirsinki onlar ellerinde olmayan ve Türkiye'de satılmayan ürünleri bile satıyor olarak gösterirler ama arayınca "efendim o ürün yok, ama onun yerine size şu ürünü öneririz" şeklinde yaklaşırlar..

velhasıl bende bu ürün(904TA) için yaklaşık 2 haftalık bekleme sürecinden sonra gidip 903TA modelini aldım.Bence daha yakın zamanda da bu ürün satışa başlamayacak veyahut TR ye hiç girişte yapmayacak..

904TA huzurlarınızda
     LG HT-903TA kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 29 Eylül 2009; 2:05:01 >

• Kardeş bence 903 almakla iyi etmişsin çünkü aşağı yukarı aynı özellikler var zaten bambaşka bişey olsa ismini bu kadar benzer yapmazlardı:)Ama bence Türkiye'ye gelecek bu ürün çünkü nereye baktıysam 903 lerin fiyatı deli gibi düşmüş,herkes elindeki stokları bitirmeye bakıyo ki yenisi gelince ellerinde eskiler patlamasın:)Türkçesini bulamadım ama ingilizcesini bile ancak bu kadar bulabildim 904 ün özellikleri...

LG HT 904 TA
    Dolby / DTS: Dolby Digital + DTS
    1080p Upscaling: Yes
    Number of Speakers: 6

Number of discs/audio medium: 1
    Width in mm: 430
    DAB: no
    EAN: 8808992497868
    Weight in kg: 20.2
    Manufacturer: LG
    Height in mm: 73
    Wireless interface: no
    System: Home cinema system (Digital Dolby + DVD player)
    Depth in mm: 327
    Number of Output Channels: 5 + Subwoofer (5.1)
    Double Layer Recording: Not Applicable
    RMS Wattage: 155
    Super Video CD / Video CD Playback: No
    HDMI: Yes
    DVD Audio Playback: No
    Firewire IEEE-1394 Interface: No
    HD-DVD Recording: No
    DVD-R Recording: No
    Height of Front Speaker in mm: 1150
    Progressive Scan: Yes
    Sound Projector: No
    Power Consumption Standby in Watts: 0.9
    DVD-RW Recording: No
    DVI Interface: No
    DVD+R Recording: No
    HD-DVD Playback: No
    Depth of Front Speaker in mm: 290
    Super Audio CD Playback: No
    Blu-ray Recording: No
    Width of Front Speaker in mm: 290
    iPod Control: Direct Control
    DVD-RAM Recording: No
    RDS/EON: Yes
    Power Consumption in Watts: 130
    MP3 Docking: No
    Wireless Music System: No
    MP3 Recording: No
    DVD+RW Recording: No
    Product description: HT904TA
    Average market price in CHF: 566
    Sales period: 20090699999030

• Fiyatı düştüğü için hemen alayım dedim meğerse bir üst modeli çıkmış. İş çıkışı gidip alıcam dartyden fiyatı 700 TL.
  • Ben de olsam ben de ordan alırdım,şimdiye kadar 3 tane arızalı ürünümü değiştirdiler gıkları bile çıkmadan üstelik...Teknosa da saolsun burnundan kıl aldırmıyo hala 949 TL:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z740 -- 29 Eylül 2009; 15:01:14 >
  • Darty com güvenilir mi?
    şimdiye kadar oradan hiç alışveriş yapmadım da
  • teşekkürler z740

zaten bende 904 ün özelliklerini inceleyince baktım ki 903 ile tamamiyle aynı( sadece tasarımı değilmiş) hiçbir değişiklik yok,onun üzerine beklemeye deymeyeceğini düşünüp gittim 903 aldım..Ayrıca 904 ün kolonları yamuk yükseldiği için her yere uymayacağını düşündüm..
  • millet kumandayı çözebilen yokmu ya tv yi nasıl kontrol etcem bunun kumandasından
  • Hocam buradaki linkten kullanma klavuzuna bakabilirsin ,ilgili yeri yapıştırmayı beceremedim
    ses ve kanal değişimi yapabiliyormuşsun;

http://tr.lgservice.com/gcsc/b2c/hpi/main?tc=owm.command.OwmCmd

TV’yi kontrol etme.
    LG TV’nin de ses seviyesini, giriş kaynağını ve güç
    kaynağını kontrol edebilirsiniz. TV açılıncaya veya
    kapanıncaya kadar POWER (TV) (GÜÇ (TV)) tuşunu
    basılı tutup ardı ardına PR (+/–) düğmesine basın.

TV Kontrol düğmeleri: TV’yi kontrol eder. (yalnızca LG TV)
    PROG./MEMO. (PROGRAM/BELLEK): Program
    menüsüne erişir veya bu menüden çıkar.
    CLEAR (TEMİZLE):

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Fiyatı düştüğü için hemen alayım dedim meğerse bir üst modeli çıkmış. İş çıkışı gidip alıcam dartyden fiyatı 700 TL.

arkadaşım hangi dartyde 700 lira ben carosel dartye baktım 849 yazıyodu ?
  • Electroworld da 904 satışa sunulmuş. fiyatı 894tl
  • LG 903 TA modeli Darty mağazalarında sadece teşhir ürünleri kalmış durumda. Bu yüzden fiyatı 699 TL. Stoklarda kalmamış ve gelmeyecekmiş.

Teşhir ürünü olduğu için %5 indirim yapıyorlar. Yenibosna Darty de teşhir ürünün kumandası yokmuş, alacak olanlara duyurulur.
  • %5 indirim teşhir ürünü için az değil mi?
  • Ya ben çok memnunum ama bilgisayara bağlayıp bi 5+1 ses alamadım ya en çok ona yanarım.HDMI ile bağlantıyı yaptım bütün forumların altını üstüne getirdim,driverları kurdum ayarları yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor:(
  • quote:

Ya ben çok memnunum ama bilgisayara bağlayıp bi 5+1 ses alamadım ya en çok ona yanarım.HDMI ile bağlantıyı yaptım bütün forumların altını üstüne getirdim,driverları kurdum ayarları yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor:(

Bilgisayarın HDMI çıkışını Ses sistemin HDMI çıkışınamnı takıyorsunuz? Bağlantı nasıl??
  • arkadaşlar LG HT903TA modelini Samsung 40B65X Serisi ile kullanan var mı acaba?eğer varsa şu sorunları yaşayan var mı?

1)Tv ile Ses Sistemi ilk açılışta birbirlerini görmüyorlar mı?Birkaç denemede ancak mı birbirlerini tanıyorlar?(HDMI ile bağlı)
    2)Ses Sistemi kullanmaya başladıktan sonra Tv nin kumandası zaman zaman kumanda etmemeye başladımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Ya ben çok memnunum ama bilgisayara bağlayıp bi 5+1 ses alamadım ya en çok ona yanarım.HDMI ile bağlantıyı yaptım bütün forumların altını üstüne getirdim,driverları kurdum ayarları yaptım ama olmuyor olmuyor olmuyor:(

Bilgisayarın HDMI çıkışını Ses sistemin HDMI çıkışınamnı takıyorsunuz? Bağlantı nasıl??

Ati ekran kartının HDMI çıkışını 903 ün HDMI girişine;903ün HDMI çıkışını da LCD TVye bağladım.Başlarda görüntü geliyodu ses yoktu ama 5-6 saatlik kurcalamayla sesi de aldım ama hiçbir zaman 5+1 alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z740 -- 7 Ekim 2009; 13:55:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Ati ekran kartının HDMI çıkışını 903 ün HDMI girişine;903ün HDMI çıkışını da LCD TVye bağladım.Başlarda görüntü geliyodu ses yoktu ama 5-6 saatlik kurcalamayla sesi de aldım ama hiçbir zaman 5+1 alamadım.

903 de HDMI girişmi vardı ya. Tüh Keşke Philipse yönelmeseydim. HDMI giriş ve çıkışı olduğunu bilse idim ısrarla 903 peşinde koşardım. Küçük yerde yaşamanın zararları. Görebilseydik ürünü. Ne güzel HDMI çıkışlı notebook varken şahane olurdu. Notebooku ses ssitemine 5+1 için optik çıkışlı ses kartıda almıştım sırf bu yüzden

• Sağlık olsun be hocam bak ben de HDMI çıkışlı ekran kartı aldım sırf bu yüzden ama noldu gene 2+1 alıyoruz sesi,doğan görünümlü şahin:p
  • Arkadaşlar ben de dün ht904ta aldım bimeksten 697TL bonusa 8 taksitle.
    Dün biraz optik kaloyla PS3ü bağlamakta sıkıntı çektim..
    yalnız bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim :

1)optikle bağladığım PS3ün tam ayarlarını yapamadım. ses gidiyor. ama problemin LG ses sisteminden kaynaklandığını düşünüyoru.. bazı açışlarda ses var.. bazılarında yok.. kabloyla oynuyorum aleti kapatıp açıyorum.. bekliyorum.. sonra geliyor.

2)diğer sorunum da USBden bir türlü birşey oynatamadım.. film oynatmaya çalışıyorum ama harddiski görmüyor.. özel bir klasör ismi var mı? mkv de oynatmıyor bildiğim kadarıyla ama divxl ve fotoğrafları da göremedim.

3) WD TV, PS3, 32LG7000 ve LG HT904TA mevcut bağlayacağım sistemler. Görüntü ve kaliteden ödün vermek istemiyorum. Sesleri optik kabloyla görüntüleri hdmi la aktarmak istiyorum.. yeteri kadar optik, hdm kablom var. 3 optik kabloyu bağlayan optik switchim de var.. bana en uygun bağlantı eklini söyler misiniz?

hepinize şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.