Şimdi Ara

LG HT1200TA - HT1100BB hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkesin Bayramı Mübarek Olsun

Biraz araştırma yaparak LG nin bu 2 sistemini bütçeme uygun olarak buldum ikisi arasında fiyat farkı yok özellikleride aynı sanırım. Bu işten anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. Sistemi LG 42LM620S TV ve PS3 e bağlayacağım uyum sağlar mı hangisini tavsiye edersiniz? oyun ve TV den 3D, full HD film izleyeceğim.

HT1200TA LG Ev Sinema Sistemi istanbul bilişimde ve Teknosa da 599 TL

LG HT1200TA

Teknosa

LG HT1100BB vatan bilgisayarda 597 TL

LG HT1100BB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFist -- 19 Ağustos 2012; 11:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFist

Öncelikle herkesin Bayramı Mübarek Olsun

Biraz araştırma yaparak LG nin bu 2 sistemini bütçeme uygun olarak buldum ikisi arasında fiyat farkı yok özellikleride aynı sanırım. Bu işten anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim. Sistemi LG 42LM620S TV ve PS3 e bağlayacağım uyum sağlar mı hangisini tavsiye edersiniz? oyun ve TV den 3D, full HD film izleyeceğim.

LG HT1200TA

Teknosa

LG HT1100BB

Dostum bu modeller dvd'li bluray ve 3D formatlari desteklemiyor.Lg HB1100MK var isteklerini karsilayabilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmoo

quote:

Orijinalden alıntı: TheFist

Öncelikle herkesin Bayramı Mübarek Olsun

LG HT1200TA

Teknosa

LG HT1100BB

Dostum bu modeller dvd'li bluray ve 3D formatlari desteklemiyor.Lg HB1100MK var isteklerini karsilayabilecek.

Dostum ben zaten dvd yada blurayden izlemeyecegim tv nin player ile hdd yada flash ile izleyeceğim zaten ps3 bluray destekli onun için fiyat farkı ödemeyim

edit: Zaten 50 tl fark varmış :) ama ben ayaklı modellerden istiyorum o yüzden bu modelleri seçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFist -- 19 Ağustos 2012; 23:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DÜN VATAN BİLGİSAYARDAN HT1100BB SES SİSTEMİNİ 550 TY YE 10 TAKSİT OLARAK ALDIM.HT1200TA MODELİNİ ALACAKTIM ÖZELLİK OLARAK PEK FARK YOK ARASINDA BENİMDE İSTEDİĞİM FİLM İZLERKEN BANA SİNEMA ORTAMI YARATMASI.BİR AN ÖNCE SİSTEMİ KURDURUP AKSİYON FİLMİ İZLEMEK :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.