arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. değerli vaktinizi ayırıp yardım ederseniz mutlu olurum. LG ht503th sinema sisteminin artılarını ve eksilerini yazabilirmisiniz. sorunları varsa çözüm yollarını da verirmisiniz. (dvx olayı, görüntüde siyah bant sorunu, türkçe altyazı, 5.1 ses ......vs) şimdiden teşekkürler...
yaklaşık 650-700 TL lik bir set özellikleri çoğu yerde yanlış yazılmış resmi sitesinde bile bir yanlışlık var optik ses girişi,USB girişi var araştırdığım kadarıyla Türkçe sorunu yokmuş
tşk ler hocam.. aslında daha detaylı bi cevaba ihtiyacım var.. çünkü aldıktan sonra çıkacak ufak tefek sorunlara bile tahammülüm yok.. özellikle bu dvx lerde siyah bant olayı (tam ekran seyredememe) ve 5.1 ses verememe gibi durumlar söz konusumu.. tabi bir de en iyi ses ve görüntüyü almak için bağlantı nasıl ve hangi kablolarla olmalı.. bunları merak ediyorumm...
ufak tefek sorunlar muhakkak yaşarsın google da biraz baktım genelde sorun yok ama sıkıntı yaşayanlarda var.. acaba bütçeniz ne kadar? yaklaşık 600 TL ye HDMi av receiver + 400-450 TL civarına 5.1 hoparlör set + 100 TL civarına HDMİ dvd-divx player toplamda 1150-1200 TL civarına bir toplama set yapsanız daha sağlam ve sorunsuz olur ama tabi bütçenizi bilemem
hocam aslında ben de baktım forumlara... kimisi herhangi bir konuda sorun var derken kirisi yok yazıyor.. bende tabi arada kalıyorum.. birde bu baktığım forumlarda konular geçen senelerde tartışılmış... acaba yetkili firma olağan sorunlara güncellemeyle çare bulmuş olabilirmi.. bu arada okadar bütçem yok... ancak 700tl civarı..tşk..
model önceki senelerde çıktığı içindir.Evet sorunlar giderilmiş olabilir Size tavsiyem mediamarkt,electroworld,teknosa,darty,vatan gibi firmalara gidip bizzat denemeniz. Yanınıza ,giderken içinde film müzik bulunan usb bellek veya harddisk,film CD si alın ve bizzat deneyin altyazı ses siyah bant v.s hepsini anlarsınız.. Ancak bu şekilde bir çözüm olabilir kağıt üzerinde bilgiler yanlış olabiliyor Anladım keşke bütçe uygun olsa da toplama sistem yapabilseniz temiz 2.el bile olabilir aslında hayırlısı artık ama mutlaka deneyin..