Şimdi Ara

LG HT904TA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

bahsettiğiniz model teknosada 1.149 tl

Benim mesajima cevaben mi gonderilmistir bilmiyorum; lakin 1149 TL olarak 904TA modelinin Teknosa'daki fiyati mi kasedildi?

Cunku benim fiyatini 750 TL olarak soyledigim model; 903 ya da 904 modelinden herhangi birini hepsiburadakine yakin bir fiyatta bulunabilecek yer onerisi isteyen arkadasa 903WA(arkalar kablosuz) modeli idi ve teknosadan 750TL ye daha gecen pazar satin alindigiyla ilgili bilgi vermek amacini tasimaktadir.

teknosa yapıyor bunu ama teşhir mallarda yapıyo, ankara da birtane sony ses sistemi gormustum o da kablosuz filandı, fiyatıda 600-700 bişeylerdi, ama heryerı ezık ıcınde, sıfır fıyatıda 1500 civarında bi urundu,

ama sıfır ise 903wa modeli ben olsam 904 ten vazgecer onu alırdım ;)

O zaman 904 ten vazgecmeniz gerekiyor. Cunku urun sifir. Bakalim gecebilecek misiniz :)

ama tavsiyem; onyargili yaklasmayin(kesin teshir urunudur) Teknosa yi hic sevmedigim halde; onceki sayfada kendi onerdiginiz gibi teknosa nin web sayfasina baksaydiniz gorecek oldugunuz idi. :)

LG HT903WA modelini Teknosa da dukkandan alirsaniz 799 TL, internet ten alirsaniz ayni fiyat fakat 50TL lik hediye ceki hediyeli.

kardeş benim butcem ancak buna yetebıldı bu bıle fazla geldı bana işin acıgı, yanı ben ht904 629 TL ye aldım aralarındakı fark 170 tl, birde arka hoparlorler nasıl calısıyor kablosuzda bılemıyuorum fiş vs mi yoksa sarjlımı? yani yersen kablosuz oluyo bu tur aletler fişe takıyosan sadece tek artısı onden arkaya dogru kablo gecmemesi :D

birde aletle birlikte o kablosuz aparatta veriliyordur herhalde yoksa sony ler gibi birde o alete para vermek gerekıyorsa bu ufak transmitter 200 TL cik gibi bi fiyatla cıkar karısımıza,

yani ben bu urunu alayım desem bile arka hop . fişe takılması gerekıyorsa bunu ıcınde kablo kullanmak gerekmezmı?

birde ben wireless hoparlorde hıc ses dınelemedım, performansı nasıl sizce?

birde teknosa da stok yok klasık teknosa tuzagıdır dıye halaa dusunuyorum ama urun sıfır kutulu teknosada var kardeşim dersen de teknosa teknosa olalı ucuz bişe satıyor demektir kablosuz aparatıda ıcındeyse kutunun :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim mesajima cevaben mi gonderilmistir bilmiyorum; lakin 1149 TL olarak 904TA modelinin Teknosa'daki fiyati mi kasedildi?

Cunku benim fiyatini 750 TL olarak soyledigim model; 903 ya da 904 modelinden herhangi birini hepsiburadakine yakin bir fiyatta bulunabilecek yer onerisi isteyen arkadasa 903WA(arkalar kablosuz) modeli idi ve teknosadan 750TL ye daha gecen pazar satin alindigiyla ilgili bilgi vermek amacini tasimaktadir.

teknosa yapıyor bunu ama teşhir mallarda yapıyo, ankara da birtane sony ses sistemi gormustum o da kablosuz filandı, fiyatıda 600-700 bişeylerdi, ama heryerı ezık ıcınde, sıfır fıyatıda 1500 civarında bi urundu,

ama sıfır ise 903wa modeli ben olsam 904 ten vazgecer onu alırdım ;)

O zaman 904 ten vazgecmeniz gerekiyor. Cunku urun sifir. Bakalim gecebilecek misiniz :)

ama tavsiyem; onyargili yaklasmayin(kesin teshir urunudur) Teknosa yi hic sevmedigim halde; onceki sayfada kendi onerdiginiz gibi teknosa nin web sayfasina baksaydiniz gorecek oldugunuz idi. :)

LG HT903WA modelini Teknosa da dukkandan alirsaniz 799 TL, internet ten alirsaniz ayni fiyat fakat 50TL lik hediye ceki hediyeli.

kardeş benim butcem ancak buna yetebıldı bu bıle fazla geldı bana işin acıgı, yanı ben ht904 629 TL ye aldım aralarındakı fark 170 tl, birde arka hoparlorler nasıl calısıyor kablosuzda bılemıyuorum fiş vs mi yoksa sarjlımı? yani yersen kablosuz oluyo bu tur aletler fişe takıyosan sadece tek artısı onden arkaya dogru kablo gecmemesi :D

birde aletle birlikte o kablosuz aparatta veriliyordur herhalde yoksa sony ler gibi birde o alete para vermek gerekıyorsa bu ufak transmitter 200 TL cik gibi bi fiyatla cıkar karısımıza,

yani ben bu urunu alayım desem bile arka hop . fişe takılması gerekıyorsa bunu ıcınde kablo kullanmak gerekmezmı?

birde ben wireless hoparlorde hıc ses dınelemedım, performansı nasıl sizce?

birde teknosa da stok yok klasık teknosa tuzagıdır dıye halaa dusunuyorum ama urun sıfır kutulu teknosada var kardeşim dersen de teknosa teknosa olalı ucuz bişe satıyor demektir kablosuz aparatıda ıcındeyse kutunun :D

Zaten daha onceki mesajlarima bakarsan ben de siparis vermistim 904TA modelinden ve yine 629 TL ye senin gibi. Ama siparis baskasinaydi ve 4 Aralik'ta stoklara girecegi yonunde oldugu icin idi. Hic habersiz sekilde 18 Aralik'a ertelenince siparisin sahibi iptal etmemi istedi ve kendisinin Teknosa'ya gidip oradan begenecegi bir modeli alacagini soyledi. (ben kendisine Teknosa'yi hic sevmedigimi soylemis olmama ragmen).

ve evet onerdigim bir baska urun olan Philips HTS 3568 modeline bakarken Teknosa calisanlari 903WA modelinin 799TL ye satildigini soylemis ve kablolu alacagina kablosuz modeli tercih etmis bu arkadasim.

Simdi gelelim diger sorulara; Hoparlorlerin kablosuz olmasinin gercek anlamda kablodan kurtulma anlamina gelmedigini biliyorum, enerji ihtiyaci yuzunden mutlaka kablo olacak ama hoparlorlerin yerlestirme durumuna gore (mesela kapi onunden kablo gecmesi hos olmayabilir) ve hoparlorlerin yakinlarinda priz var ise kablosuz tercih edilebilir. Benim su andaki tercihim kisisel olarak 904TA modeli.

Bu 903WA modelinde aparata ihtiyac yok sanirim, olsaydi ve bizim arkadas eve gittikten sonra bunu farketseydi Teknosa'nin magaza sayisinin azalmasina sebep olurdu. (su anda Bulgaristan'dayim ve daha aleti Ankara'da arkadasa ugrayip da test etme imkanim olmadi) kismetse bu haftasonu Ankara'ya geldigimde onumuzdeki hafta icinde 903WA ile ilgili test ettigim seyleri yazabilirim; kablosuz ses kalitesi vs seklinde.

Bu arada 904TA siparisini arkadas iptal etse de ben kendim kullanmak icin almayi ciddi ciddi dusundum ama yurtdisinda oldugumdan ve su andaki evimde LG 502TH modeli oldugundan son dakikada vazgectim.

• Bu ses sistemini almak istiyorum ama teknik bilgim çok sınırlı olduğu için bir kaç soru var kafamda. cevaplarsanız çok sevinirim. benim laptop'umda hdmi çıkış var. mesela laptop'umdan film seyretmek istiyorum. bu sistemden dts ses almak için bilgisayarı hdmi'yla ses sistemine bağlayıp, sistemi de lcd ye hdmi ile bağlamam yetiyor mu? diğer ayarları sanırım biliyorum ama bu bağlantıyla teknik olarak dts ses almam mümkün mü? bir de ps3'ü aynı şekilde (optik kabloyla değil de) ses sisteminin hdmi girişine bağlayarak ses almam mümkün mü merak ettim.

Şimdiden teşekkürler...
  • @sirphoenixx

anladım kardeş zaten dedigim gibi bi urunun fanı gibi gozukmek istememm, o yuzden ben arastırıodm bayagdr bu fıyata alabılecegım en ıyı alet oldugunu dusunup aldım, yoksa bunuda alamazdım 500 watt lık bişe alırdım,

ama kablosuz olması benım ısıme yaramaz ve onu prıze takmak benı zor duruma sokar, yanı arkada prızı olanlar tabıı kı fegerlendırebılır, bu arada ses konusunda kullanım konusunda aralarında fark yoktur dıye tahmın edıyorum ufak tefek seyler harıcınde,

yanı kablosuzu isteyen varsa tercıh edebılır bence.

sende ınceleyınce yazarsan belkı almak ısteyenlere yardımcı olabılırız, beklıyoruz ıncelemenı ;)

bu arada sistemin eger bı apartman dairesinde oturuyorsan yeterlı bence, daha fazlasını kullanamıosan masrafa gerek yok die dusunuyorum
    iyi aksamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jardella

Bu ses sistemini almak istiyorum ama teknik bilgim çok sınırlı olduğu için bir kaç soru var kafamda. cevaplarsanız çok sevinirim. benim laptop'umda hdmi çıkış var. mesela laptop'umdan film seyretmek istiyorum. bu sistemden dts ses almak için bilgisayarı hdmi'yla ses sistemine bağlayıp, sistemi de lcd ye hdmi ile bağlamam yetiyor mu? diğer ayarları sanırım biliyorum ama bu bağlantıyla teknik olarak dts ses almam mümkün mü? bir de ps3'ü aynı şekilde (optik kabloyla değil de) ses sisteminin hdmi girişine bağlayarak ses almam mümkün mü merak ettim.

Şimdiden teşekkürler...

kardeş şimdi ekran kartının markasını modelini ogrenıyorsun, buyuk ıhtımalle hdmi cıkısın ekran kartından cıkıyordur,

ondan sonra ekran kartın modelıne gore sitesinden ozellıklerıne bakıyorsun hdmi ses i kesin taşır yeni nesil %99 laptop larda,

şimdiye kadar dts ses alamayan olmadı, pc den ayarlarını dogru yaptıgın taktirde dts veya DD sesi rahatca alırsın hdmi ile,

onun dısında hdmi ps3 de baglayabılırsın ama bence ps3 de hdmi direk lcd ye tak cunkı ses sisteminde 1 hdmi girişi ve 1 optık giris mevcut, cıkıs olarakta scart ve hdmi cıkıs mevcut,

yani her turlu hdmi den de optik giriştende pc veya ps3 unu baglayarak dts vs. sesleri alırsın...

ama her ihtimale karşı ekran kartının modeline gore ati ise amd nin sayfasından ozellıklerını bul ve hdmi 5.1 sesi tasıyabılıyormu dıye bak ne olur ne olmaz...

fiyata gelince de yukarıda yazılmıs fiyatlar var gidip 800 900 TL ler vermeyın alete, max fiyat hepsiburadada 699 vatan ankarada world carta kampanyası bıtmedıyse 670 TL civarında ;)

başka meraklarınız varsa sorun cevaplarım ben, bilmedigimiz bi urunu almak istemeyız dimi

• birde arkadaşlar ttaf sitesine uye olup musterı hızmetlerıne donanımhaber uye adınızı yollar iseniz ozel indirimlere sahıp oluyorsunuz,

http://www.ttaf-consumer.com/OZEL-PAKET-2-99001,PR-2041.html

yukarıda linkini verdigim urun kampanyalı fiyatı bence guzel eger işine yarayacak olan varsa kacırmasın,

paket icersinde 3 adet optik kablo

ve 3in 1 out optık coklayıcı var,

buna ek olarak 1 adette optık kablo daha eklerseniz 2-3 adet farklı optık cıkıslı aletınız varsa ses sistemlerinde biliyorsunuz genelde 1 adet optık giriş oldugundan bu alet kesinlikle işinizi gorur,

kablo degistirmek bu tarz urunlerın bozulmasına neden oluyor o yuzden bir kere takarsınız ve sadece optık coklayıcıdan elle hangi aleti taktıgınızı secersınız rahatca ses sistemiyle baglantı kurabılırsınız...

fiyatı da 41 TL civarı bişey kargo parası var bide tabi,

ama kablodan ve bu urunden ben aldım gercekten kalıtelı kabloları var , carefourdan dandık incecik bi optık kabloya 13 TL vermıstım ses sistemini denemek icin ıhtıyacım vardı ttaf kablosunu alınca carefourdan aldıgım kabloyu dırek bodruma salladım

not: bu alısverıs sıtesıyle hic bir alakam yoktur sadece uygun fiyatlı satıs yaptıklarını bıldıgım ıcın onerdım sizlere millet yurt dısından sadece coklayıcıyı 25-30 TL ye alıyor

• Verdiğiniz linkde paket fiyatı 73,60 TL görünüyor bende..

Dediğiniz fiyatı görmek için sanırım üye olmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Aralık 2009; 6:49:01 >
  • quote:

quote:

benim söylediğim fiyat teknosa mağaza fiyatıdır,internet sitesindeki fiyat gayet uygun ama teşhir veya defolu ürün kokusu geliyor.

• quote:

quote:

quote:

benim söylediğim fiyat teknosa mağaza fiyatıdır,internet sitesindeki fiyat gayet uygun ama teşhir veya defolu ürün kokusu geliyor.

Gerci ozelden de yazmistim ama eger siz magazada 1149 TL ye gorduyseniz; bu demek oluyor ki Teknosa farkli magazalarinda farkli fiyatlara satis yapabiliyor. Keza gecen pazar gunu Ankara'dan defosuz ve teshir olmayan bir urun 799 TL ye alindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Verdiğiniz linkde paket fiyatı 73,60 TL görünüyor bende..

Dediğiniz fiyatı görmek için sanırım üye olmak lazım...

evet uye olup musterı hızmetlerıne donanımhaber uye adını yolladıgınızda gecerlı fıyatlar...

________________________________________________________________________________

903wa modeline gelince;

teknosa lar magzaya ozel fiyat yapabılıyor, ellerınde cok vardır ındırım uygulamıslardır gibime gelıyor;)
  • beklenen gün geldi çattı umaram daha fazla itibarlarını zedeleyip kendilerini rezil etmekten kurtarıp para bastığımız ses sistemlerimizi gönderirler
  • Aynen bende katılıyorum,bu seferde tarihi erterlerlerse komik duruma düşecekler.Hem nasıl bir müşteri hizmetleri var anlamıyorum dün yarın ürün gelicekmi yoksa yine ertelenecek mi diye soru sordum,hala daha cevap verecekler...bazende müşteri hizmetlerine bir soru soruyorsun,bambaşka bir cevap alıyorsun,belkide çalışanlar türkçeye pek hakim kişiler değildirler...
  • Insallah en kisa zamanda siparis etmis kisilerden biri(her ne kadar ben daha once iptal etmis olsam da); HB de urununuz kargolandi yazisini gorur de burada siparis vermis kisilerin "yine ertelenecek mi acaba" endisesi de kaybolur bir an once.
  • Arkadaslar cihazin giris ve cikislarini gosteren cihazin arka tarafindan cekilmis bir fotograf ekliyebilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
  • şiparişten hala ses yok paşalar hala arayacaklar. telefonla içini dökmek isteyen arkadaşlar için MH leri numarasını iletiyorum 0216 6331000
  • Arkadaşlar sevgili HB en sonunda cevap vermiş "Ürün gümrükten çekilmiş olup siparişiniz 21.12.2009 / Pazartesi günü kargo firmasına teslim edilebilmektedir." ....umarım p.tesi gönderirler...
  • Kaan cevap için teşekkürler. Ben de dün HB'den sipariş verdim 649 lira ve %10 para puan ile. 1 gün geç kalsaydım indirim bitiyormuş galiba. Fiyat çok uygun geldi bana. Siparişi henüz dün verdiğim için bana sıra gelmemesinden korkuyorum. Defalarca gelişi ertelenmiş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Arkadaslar cihazin giris ve cikislarini gosteren cihazin arka tarafindan cekilmis bir fotograf ekliyebilir misiniz? Simdiden tesekkurler.

Fotograf koyamiyorsaniz giris ve cikis portlarini yazabilir misiniz? Cihazi bu verilere gore siparis edecegim.
  • Dün gece itibariyle HB. den siparişimi wermiş bulunmakdayım.Kampanya dahilinde 50 tl indirimde uygulandı sabırsızlanıyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare4kill

Dün gece itibariyle HB. den siparişimi wermiş bulunmakdayım.Kampanya dahilinde 50 tl indirimde uygulandı sabırsızlanıyorm

bir aydan fazla süredir sabırsızlanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.