Şimdi Ara

LG HT904TA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sonunda bende 649 tl ye HB den siparisi verdim. Umarim cok gecikmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

quote:

Orijinalden alıntı: jardella

Ne yazık ki hdmi kablosunun altın uçlu olması ya da olmamasının görüntüye hiçbir etkisi olmuyor. Analog bağlıntıda biraz katkısı olabilir ama dijitalde asla. Altın uçluya boşuna fazla para vermeyin, para tuzağına düşmeyin.

bu söylediğinizden eminmisiniz? çünkü ben teledünya kullanıyorum ve bağlantıyıda teledünya recieverının içinden çıkan hdmi kablo ile yapmıştım televizyon yakınında cep telefonu çaldığında yada bazen kendi kendine görüntü gidiyor ama ses gelmeye devam ediyordu ne olduğunu çözemedim en son müşteri hizmetlerini aradım kaliteli bir hdmi kablosu alırsanız sorunun çözüleceğini söylediler bende fiyatı 149 dan 109 a düşen 5mt lik altın kaplamalı bir hdmi kablo aldım gerçektende görüntüde fark etti ve bir daha da görüntü gidip ses kalması gibi bir problem yaşamadım!

Önceki hdmi kablonuzda sorun varmış o zaman. Yalnızca ben değil buna tüm yabancı forumlar emin. Mesela ingilizceniz varsa amazon.co.uk ya da amazon.com daki tartışmaları okuyabilirsiniz. Mesela analog bağlantılarda bazen video kablosu tam takılı olmadığında veya gevşek olduğunda seste cızırtı, görüntüde renk kayması gibi sorunlar olabilir. Ama hdmi kabloda ya görüntü vardır ya da yoktur. Boşuna altın uçlu kablolara para vermeyin optik kablo ya da hdmi kablo gibi dijital bağlantılar için.

• quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki hdmi kablosunun altın uçlu olması ya da olmamasının görüntüye hiçbir etkisi olmuyor. Analog bağlıntıda biraz katkısı olabilir ama dijitalde asla. Altın uçluya boşuna fazla para vermeyin, para tuzağına düşmeyin.

bu söylediğinizden eminmisiniz? çünkü ben teledünya kullanıyorum ve bağlantıyıda teledünya recieverının içinden çıkan hdmi kablo ile yapmıştım televizyon yakınında cep telefonu çaldığında yada bazen kendi kendine görüntü gidiyor ama ses gelmeye devam ediyordu ne olduğunu çözemedim en son müşteri hizmetlerini aradım kaliteli bir hdmi kablosu alırsanız sorunun çözüleceğini söylediler bende fiyatı 149 dan 109 a düşen 5mt lik altın kaplamalı bir hdmi kablo aldım gerçektende görüntüde fark etti ve bir daha da görüntü gidip ses kalması gibi bir problem yaşamadım!

Önceki hdmi kablonuzda sorun varmış o zaman. Yalnızca ben değil buna tüm yabancı forumlar emin. Mesela ingilizceniz varsa amazon.co.uk ya da amazon.com daki tartışmaları okuyabilirsiniz. Mesela analog bağlantılarda bazen video kablosu tam takılı olmadığında veya gevşek olduğunda seste cızırtı, görüntüde renk kayması gibi sorunlar olabilir. Ama hdmi kabloda ya görüntü vardır ya da yoktur. Boşuna altın uçlu kablolara para vermeyin optik kablo ya da hdmi kablo gibi dijital bağlantılar için.

evet yazılanlar dogrudur sadece 1.3b hdmi kablo almanız her turlu aygıta yetecektırr, bazı aygıtlar hdmi 1.2 bazıları 1.3a son cıkanlar ise 1.3b destekler,

ben 1.5 sene once tanesını 3 TL den aldıgım 2 metrelık hdmi kabloları kullanıyorum hıc bır sorun yokk :;)

haybeye 100 TL gibi rakamlar vermeyın paranızı cope atmayın..

• arkadaşlar bende hepsiburadaya üyeyim, daha önce bir çok alışverişim oldu bu siteden, şu bahsettiğiniz 200 liralık üyeye özel indirim bende gözükmüyor , üyğye özel indirim neye göre veriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonkidd

arkadaşlar bende hepsiburadaya üyeyim, daha önce bir çok alışverişim oldu bu siteden, şu bahsettiğiniz 200 liralık üyeye özel indirim bende gözükmüyor , üyğye özel indirim neye göre veriliyor?

herkeste cıkmıyo musterı hızmetlerıne mesaj at belki eklerle listene ;)

yada baska uye arkadaslarn varsa onlarda vardır ındırımlı olarak urun, onlardan alabılırsınn ;)
  • alışveriş listeme ekledim, mesaj da atayım o zaman sağol dostum cevap için
  • hepsiburada dan sipariş veren arkadaşlar ürünleriniz kargolanıyormu haber varmı_?

birde hb.da fırsatlarım kısmında size özel kampanyalarda ürün hala 199tl indirimli görünüyormu_? ben bugün laacaktım fakat indirim kalkmış bende. mail atım tekrar alın diye bakalım. bu şekilde mail ile tekrar kampanyaya aldıran var mı aranızda...

teşekkürler...
  • Saat 11:26 itibari ile HB'da hala tedarik sürecinde yazıyor,umarım söz verdikleri gibi bugün ürünü yollarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexa

hepsiburada dan sipariş veren arkadaşlar ürünleriniz kargolanıyormu haber varmı_?

birde hb.da fırsatlarım kısmında size özel kampanyalarda ürün hala 199tl indirimli görünüyormu_? ben bugün laacaktım fakat indirim kalkmış bende. mail atım tekrar alın diye bakalım. bu şekilde mail ile tekrar kampanyaya aldıran var mı aranızda...

teşekkürler...

Vallahi hocam saat şuan 11:27 Hala Sitede kargolanıyor diye bir ibare göremedim bekliyorum inşallah bugün aksamaz

"
    Ürün Adı

LG HT904TA TALLBOY 5+1 EV SİNEMA PAKETİ Üretici firmadan bekleniyor

HYUNDAI OPTİK DİJİTAL SES KABLOSU - H40242415G Teslimata Hazır
    "

• şeref...ler

ürünü fırsatlarımdan kaldırmıslarr, tabii bunlara gecti herhalde birazz , ulen bu hepsıburadadan %40 karım olmadıkca alısverıs yapmayacagım bidaha,

bunlara mesaj attım bizim siparişlerimiz yollanmadı ve suan ıptal edıp tekrar sıparıs yenılersem 50 tl yılbası hedıyenızı de alıyorum dedım,

bana hemen haber verın ya hedıye yi suan ıstıyorum yada sıparıs ıptalı yapıcam dedım 3 gundur cevap gelmedi,

bunların allah belasını versin adi adamlar, msjıma cvp atmadıkları gibi urunude sımdı kaldırdılar fırsatlarımdan, DOĞAN holdıngın degilmi 3kagıtcılar :D
  • MH lerine ulaşabilen oldumu ben ulaşamıyorum

0216 6331000 tlf numarası
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

MH lerine ulaşabilen oldumu ben ulaşamıyorum

0216 6331000 tlf numarası

tam müşteri temsilcisine bağlanacakken hat kesiliyor,bilerek yapıyorlar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

şeref...ler

ürünü fırsatlarımdan kaldırmıslarr, tabii bunlara gecti herhalde birazz , ulen bu hepsıburadadan %40 karım olmadıkca alısverıs yapmayacagım bidaha,

bunlara mesaj attım bizim siparişlerimiz yollanmadı ve suan ıptal edıp tekrar sıparıs yenılersem 50 tl yılbası hedıyenızı de alıyorum dedım,

bana hemen haber verın ya hedıye yi suan ıstıyorum yada sıparıs ıptalı yapıcam dedım 3 gundur cevap gelmedi,

bunların allah belasını versin adi adamlar, msjıma cvp atmadıkları gibi urunude sımdı kaldırdılar fırsatlarımdan, DOĞAN holdıngın degilmi 3kagıtcılar :D

+1.000.000

• hadi gözümüz aydın,

sonunda muradımıza erdik gibi :)

Ürün Adı Adet
    Açıklama

LG HT904TA TALLBOY 5+1 EV SİNEMA PAKETİ 1
    Çıkışa Hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

hadi gözümüz aydın,

sonunda muradımıza erdik gibi :)

Ürün Adı Adet
    Açıklama

LG HT904TA TALLBOY 5+1 EV SİNEMA PAKETİ 1
    Çıkışa Hazır

hayırlı olsun.
    ben müşteri hizmetlerini aradım kampanya bitti diyorlar.almayı erteledim bende. ilgilenenlerin dikkatine. taleplere göre firmayla görüşülür dediler. bastıralım hepberaber belki birşeyler olur. bol bol mail atalım
  • Erken aldık çok bekledik fazla ödedik ama sonunda...
    Sipariş Tarihi : 25.11.2009
    Sipariş Durumu : Siparişinizdeki tüm ürünler yollanmıştır. Ödeme Şekli : YKB 6 Taksit
    1. LG HT904TA TALLBOY 5+1 EV SİNEMA PAKETİ
    1 1 0 533,57 TL 761,86 TL 228,29 TL 533,57 TL
    Toplam İndirim :
    228,29 TL
    Ara Toplam :
    533,57 TL
    KDV :
    96,04 TL
    Sipariş Toplamı :
    629,61 TL
  • Sipariş no : 67154899 Sipariş Tarihi : 17.12.2009
    Sipariş Durumu : Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... Ödeme Şekli : Garanti 8 Taksit

Pfff ßugün wermemişler çıkışa hazır dio ama yarın wericekler kargoya heralde Gün içinde gelmez tahminimce çarşambaya kaldı
  • Gönderi Tarihi ve Saati : 21.12.2009 - 18:12 bugun vermişler kargoya biraz once hb hesabından alışverıs yaptıgım arkadasımda aradı msj gelmış cebıne sanırım yarın elime ulaşır umranıyeden bostancıya gelecek altı ustu hadı hayırlı olsun bekledıgımıze deger umarım.
    ayrıca ürünü alınca illa servise mi kurdurmak lazım bu bukadar onemli mi? kendim açıp kursam garanti dışı mı oluyor?
  • quote:

Gönderi Tarihi ve Saati : 21.12.2009 - 18:12 bugun vermişler kargoya biraz once hb hesabından alışverıs yaptıgım arkadasımda aradı msj gelmış cebıne sanırım yarın elime ulaşır umranıyeden bostancıya gelecek altı ustu hadı hayırlı olsun bekledıgımıze deger umarım.
    ayrıca ürünü alınca illa servise mi kurdurmak lazım bu bukadar onemli mi? kendim açıp kursam garanti dışı mı oluyor?

Hayırlı olsun dostum. Biz kurunca garanti dışı olması gibi bişi yok die biliyorum olsa bile çok saçma olurdu..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.