Şimdi Ara

LG HT904TA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kagan06

@mare4kill

evet kardeş erken saatte verılmesı onemli degil aslında, ama sonucta senın oturdugun bolgede arac sabah 9 da filan dagıtıma cıkar artık sansına kalmıs ama buyuk ıhtımal erken gelıcektir, en iyi cevabı ulasan bolgeden alabılırsın, benm boyle durumlarda urunum hep 10 gibi geldi onuda belirteyim ;)

Yurtiçi kargo ile istedim bize en yakın şubesine yürüyerek max. 10 dk da gidiyorum inş erken qelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Sn. kagan06 kardeşim.

Öncelikle bana verdiğin cevaplar ve bu konuya yaptığın eşsiz katkılar için çok teşekkür ederim. Her türlü soruya, daha önce cevapladıkların bile olsa bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun. Sağol.

Gelelim meselemize: Bende ciddi takılmalar var bu riplerde. Bende lg tv vardı 42Pq6000. Ölü piksel çıktı değişti vs... Ama onun entegre divx playerı 8 gb divx bile okumuştu. Kaldı ki böyle üst düzey ev sinema sistemi dvd playerı bu ripleri nasıl doğru dürüst okuyamıyor hayret ediyorum. Yani lg, Tv'nin içine daha üst düzey işlemciye sahip bir divx player mı entegre etmiş Bu arada usb bellekle alakası yok olayın. Dvdye yazdırdım filmleri yine aynı sorun...

Peki bu ripleri izlemek mümkün mü bu sistemde başka bir yolla? Evet

ConvertxToDVD adlı bir programla filmleri DVDye çevirmek gerekiyor. O zaman sorun kalkıyor. Denedim çalıştı. Şu an programın inceliklerini araştırıyorum. Eğer topikten istek gelirse programın kullanılışıyla ilgili bir yazı ekleyebilirim ilerleyen günlerde.

Bu arada unuttuk söylemeyi şu problemle uğraşmaktan. Sistemi alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.

ne demek rica ederım kardeş,

ama sorun sukı sen dvd formatına cevırınce sanırım goruntulerde kayıp olacaktır? cunkı bu dzon gibi br rip filmler oyle guzel encode edılıyorkı normal dvd lerden daha kalıtelı oluyorlar cogu zamann...

o yuzden bu takılmaların nedenı bence aletin işlemcisine fazla yuk bınmesınden kaynaklanıyor, bu sorun lg servısıne atacagınız mailler sonucunda yazılım cıkartmasıyla belkı goruntuden bır derece ödün verilerek cozulebilir diye dusunuyorum,

ama sunuda belirteyım ben ps3 dende bu alettende dıvx fılm ızledım ve bu alet ps3 den daha ıyı gosterıyor renkler sankı daha canlı , belkide goruntu bu kadar kaliteli diye işlemci kaldırmıyor ve takılıyordur ?

be boyle dusundum pek fazla divx izlemiyorum acıkcası, genelde 720p veya 1080p mkv filmleri izliyorum ps3 de, optiktende sesi alıorm dts vs. , divx artık pek ızlemıyorum hatta aletın dvd playerını sadece denemek ıcın kullanmıstım ben dts album cd ile

@mare4kill

vallahi arabanız var ise kargoyu gidip kendiniz alın o zaman cıkıs yapmadan :D

yada şansa bekleyeceksınız ordakı calısan elemanların ınsafına kalmıs ne zaman getrceklerı belkı cok yakın dıye sona bırakırlar uzak yerlerden baslayıp?

yanı durum sıkıntılı sizin :D 1 gun gec sahıp olcaksınız artık, ama sıze tavsıye yarın illaki gelıcek bu urun sımdıden servıse kurulum bılgılerını verın aksama garantı olsun en gec 17-18 gibi gelır kargo sızde hemen servıse kurdurtursunuz

şimdilik iyi geceler herkese yarın tekrar konusuruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: marstazaman

Sn. kagan06 kardeşim.

Öncelikle bana verdiğin cevaplar ve bu konuya yaptığın eşsiz katkılar için çok teşekkür ederim. Her türlü soruya, daha önce cevapladıkların bile olsa bıkmadan usanmadan cevap veriyorsun. Sağol.

Gelelim meselemize: Bende ciddi takılmalar var bu riplerde. Bende lg tv vardı 42Pq6000. Ölü piksel çıktı değişti vs... Ama onun entegre divx playerı 8 gb divx bile okumuştu. Kaldı ki böyle üst düzey ev sinema sistemi dvd playerı bu ripleri nasıl doğru dürüst okuyamıyor hayret ediyorum. Yani lg, Tv'nin içine daha üst düzey işlemciye sahip bir divx player mı entegre etmiş Bu arada usb bellekle alakası yok olayın. Dvdye yazdırdım filmleri yine aynı sorun...

Peki bu ripleri izlemek mümkün mü bu sistemde başka bir yolla? Evet

ConvertxToDVD adlı bir programla filmleri DVDye çevirmek gerekiyor. O zaman sorun kalkıyor. Denedim çalıştı. Şu an programın inceliklerini araştırıyorum. Eğer topikten istek gelirse programın kullanılışıyla ilgili bir yazı ekleyebilirim ilerleyen günlerde.

Bu arada unuttuk söylemeyi şu problemle uğraşmaktan. Sistemi alan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.

ne demek rica ederım kardeş,

ama sorun sukı sen dvd formatına cevırınce sanırım goruntulerde kayıp olacaktır? cunkı bu dzon gibi br rip filmler oyle guzel encode edılıyorkı normal dvd lerden daha kalıtelı oluyorlar cogu zamann...

o yuzden bu takılmaların nedenı bence aletin işlemcisine fazla yuk bınmesınden kaynaklanıyor, bu sorun lg servısıne atacagınız mailler sonucunda yazılım cıkartmasıyla belkı goruntuden bır derece ödün verilerek cozulebilir diye dusunuyorum,

ama sunuda belirteyım ben ps3 dende bu alettende dıvx fılm ızledım ve bu alet ps3 den daha ıyı gosterıyor renkler sankı daha canlı , belkide goruntu bu kadar kaliteli diye işlemci kaldırmıyor ve takılıyordur ?

be boyle dusundum pek fazla divx izlemiyorum acıkcası, genelde 720p veya 1080p mkv filmleri izliyorum ps3 de, optiktende sesi alıorm dts vs. , divx artık pek ızlemıyorum hatta aletın dvd playerını sadece denemek ıcın kullanmıstım ben dts album cd ile

Evet bir miktar görüntü kalitesi kaybı olsa da pek hissedilir derecede değil. Programın ayarlarını kurcalayarak minumum kayıpla reencode edecez inşallah. Programın bir avantajı da, altyazıları da gömebilmemiz. Altyazıları dvd playerın gösterdiğinden daha iyi gösteriyor gibi geldi bana. Çeşitli denemeler yaparak göreceğiz.

Bu arada sistemi şöyle test edecek, güçlü basların olduğu dts dvd tavsiye edebilecek arkadaş var mı?

İyi geceler herkese.

• Satın alan herkese hayırlı olsun...

hb kampanyası iptal olmuş şu anda 769tl ye geliyor.

daha uygun fiyata satın alabileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

Orijinalden alıntı: eronur

Arkadaşlar bir saat önce HT904TA ürünümü teslim aldım,darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.Bu arada şirkete istemiştim kutusu bayağı büyükmüş, araba olmadan taşımak zor haberiniz olsun...

urunleri gelen arkadaslara hayirli olsun benimki hala tedarik surecinde gorunuyor.

ne zaman sipariş vermiştin?ben 19 aralıkta verdim şu anda yolda.gerçi ben 26 kasımdaki siparişi iptal edip yeniden verdim %10 worldpuandan faydalanmak için.hatta korkmuştum ürün yetmeyecek,yine gecikecek keşke eski siparişi iptal etmeseydim diye ama dün baktım siteden hatta mesajda geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye.

bende 19 aralikta verdim ama benimki hala tedarik surecinde gorunuyor. Urun yetmemis olabilir, cunku bayagi bir talep vardi.

• Kagan kardeş bu mkv filmleri nerden nasıl indiriyorsun.Alt yazı işini nasıl hallediyorsun.Ben blu-ray film alıyorum.Ama nereye kadar tanesi 40-50 tl'ye.Bulgarlar vardı 20-25'e onlarda aylardır gelmiyor.Şu mkv olayını anlatırsan makbule geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

Kagan kardeş bu mkv filmleri nerden nasıl indiriyorsun.Alt yazı işini nasıl hallediyorsun.Ben blu-ray film alıyorum.Ama nereye kadar tanesi 40-50 tl'ye.Bulgarlar vardı 20-25'e onlarda aylardır gelmiyor.Şu mkv olayını anlatırsan makbule geçer...

http://www.divxevi.com/forumdisplay.php?f=137

bu adreste hem dvd hemde mkv filimler bulabilirsin 40-50 tl verene kadar bunları indir bide rapid sifresi alırsan cok daha kolay olur indirmesi cogunun zaten iki dil secenegi var altayazıyada gerek yok

• Sözde 22 SİNDE KARGOYA VERİLDİ DİYE GEÇMİŞLER HB YE FAKAT ŞUNA 1 BAKIN

Gönderi Tarihi ve Saati : 23.12.2009 - 11:54

Lanet olsun 1 daha alışveriş yaparsam 2 olsun hb den

• quote:

Orijinalden alıntı: jardella

PS3 'ten hdmi girişi kullanarak bağlantı yaptığımda ne görüntü alabildim ne de ses. Eğer bunu gerçekleştiremezsem optik kablo ve hdmi kabloları tak-çıkar yapmak zorunda kalacağım ve odanın yapısı bunlara hiç müsait değil. Ayrıca ps3'ü optikle bağladığımda key tone'lar gelmiyor. Filmde-oyunda sorun yok. Yalnız şu hdmi ile bağlamayı mutlaka yapmalıyım. Yardımcı olacak varsa minettar olurum.

PS3 ile test yaptım ben de Kagan gibi. Hiçbir sorun yok. AC3 ve DTS codecli Bluray film ile test ettim. Ps3 ayalarlarını kurcala biraz. Ben bir sürü ayar değiştirmiştim.
  • Görüntü alabildim nihayet ama hdmi ile bağlantıda sorunlar bitmiyor. Bilgisayarımda dts dd desteklenmesine rağmen ses sistemine aktaramıyorum. Her türlü ayarı denedim, dd dts'i falan geçtim, hiç ses yok. tv'ye direkt aktardığımda hdmi çıkış ile ses alıyorum tv hoparlörlerinden ama hdmi in ile ses sisteminden hiçbir ses yok. laptopum toshiba sat. a300

Ps3 te ses almama rağmen bluray leri sadece matrix'te dd olarak görüyor. dts'i henüz alamadım. ps3 te volume'ü normal'e getirdim, yine sonuç yok. Optic bağlantıda hiç sorun yok ama hdmi in'de sorun üstüne sorun yaşıyorum.

PS3TEN HDMI IN ILE DTS SES ALANLAR AYRINTILI BİÇİMDE AYARLARINI YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jardella -- 23 Aralık 2009; 13:52:02 >
  • Hocam ben o konuda master yaptım nerdeyse:pp

Ses ayarlarından ses kaynağını ekran kartın olarak seç.Ondan sonra 904'den ses gelecek ama 5.1 gelmeyebilir...
  • Seçiyorum hocam ses yok. Ayrıca 5.1 gelmeyecekse istemiyorum zaten. bu laptop un ekran kartında niye dts özelliği var o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mare4kill

Sözde 22 SİNDE KARGOYA VERİLDİ DİYE GEÇMİŞLER HB YE FAKAT ŞUNA 1 BAKIN

Gönderi Tarihi ve Saati : 23.12.2009 - 11:54

Lanet olsun 1 daha alışveriş yaparsam 2 olsun hb den

Hayırlı olsun.
    Siz yine şanslısınız.

17'sinde siparişini verdiğim Sony DAV-DZ680 bugün itibariyle hala "Tedarik Sürecinde" olarak görünüyor. İşin komiği birde mail attılar 2 gün önce ürün salı günü stoklarımızda olacaktır o gün gönderilecektir diye bugün Çarşamba oldu ne gelen var ne giden..

Kesinlikle benimde büyük çaplı ilk ve son alışverişim oldu bu hb'den!

• Ben çok denedim HDMI'dan 5.1 ses almayı ama olmadı en sonunda optikle çözdüm olayı.Bazı arkadaşlar bilmeden "matrix" modunda 5.1 ses aldıklarını söylüyor:)Bazıları ise hakkaten almışlar ama ben beceremedim.İşin kötüsü LG pazarlama müdürüyle mailleştim,servisle konuştum onlar da alınamayacağını söylemişti.Becerene helal olsun ben yapamadım.
    903 ün forumunda HDMI için bilgisayar ayarları var iyice bir incele..umarım yapabilirsin...
  • Neden bu kadar sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkçası. HDMI in ya da Optical In'den hem HTPC hem PS3 ile DTS ve DD ses alımında hiçbir problem yaşamadım. PS3'te çok ayrıntılı ayarlar var biraz kurcalayın o tarafları şu anda bende olmadığı için yardımcı olamıyorum. PC içinde Ses sistemi değil PC'nizde arayın sorunu. Acaba PC'den DTS ses veriyor musunuz? Codecler düzgün mü? Pc'niz DD ve DTS destekli ses kartını içeriyor mu vs. Ben HTPC'yi HDMI In'den bağlarken ses değil görüntü sorunu yaşamıştım ama sonradan çözdüm. PS3'te ise DD ve DTS çözmüyordu. Ayarlarından açtım sesleri ve elimde 3 adet bluray wardı 3'ü ilede tüm sesleri eksiksiz alabildim.
  • ben bu siparişi hb dan 07.10.2009 tarihinde verdim pazartesi kargoya verdiler ve bugun kargo subeye ulastı ben calıstıgım ıcın aradım kargoyu bugun nezaman yollaya bilirsiniz ona gore evde olayım diye aldıgım yanıt benı gercekten cok sinirlendirdi bana cumartesi gunu teslim edebileceklerini soyledıler bende musteri hizmetlerini aradım onlarda aynı seyi söylediler daha ben bi hayli bekliyecem kurmak için galiba, nerdeyse 3 ay olacak bundan sonra kesinlikle YURTİÇİ kargoyla calışmam daha önce basıma hiç böyle bi şey gelmedi istanbuldan 2 günde gelen kargo 10 dakikalık yola 4 günde gelecek

• Ben dts'ten bahsetmiyorum bile pc için. Normal windows sesleri bile çıkmıyor. ps3'te de ayrıntılı bir ses ayarı yok. hdmi'yı seçiyorsunuz, oradan ister otomatik ister manual (ikisinde de dts ve dd seçili oluyor) ayarı yapıyorsunuz. Başka hiçbir ayar yok. dts ses de yok. Yalnızca optikten dts ses alınıyor. Aksini söyleyen olsa da gözlerimle görmeden inanmayacağım çünkü herkeste tek tip ps3 var.

ps3 ten vazgeçtim. şu ses sistemini harici bir ses kartına 100 dolar bayılmadan laptop uma bağlayı kullanamayacak mıyım ben yahu
  • HDMI'dan ses alan arkadaşım bilgisayarın laptop mu desktop mu,ekran kartın Ati mi Nvidia mı söyler misin?İmzana baktım ama ben pek anlamam bilgisayarlardan anlayamadım ne olduğunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexa

Satın alan herkese hayırlı olsun...

hb kampanyası iptal olmuş şu anda 769tl ye geliyor.

daha uygun fiyata satın alabileceğimiz bir yer varmı bildiğiniz_?

vatan da nette degıl magzalarında sanrm 670 li bi fıyata alabılıyorsunuz ankara batıkentte mevcuttu 1 hafta kadar once ;)

netten satısı yokk henuzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

Kagan kardeş bu mkv filmleri nerden nasıl indiriyorsun.Alt yazı işini nasıl hallediyorsun.Ben blu-ray film alıyorum.Ama nereye kadar tanesi 40-50 tl'ye.Bulgarlar vardı 20-25'e onlarda aylardır gelmiyor.Şu mkv olayını anlatırsan makbule geçer...

mkv izlemek ıcın ps3 olması lazım , yada bluray playerının m2ts formatını dvd ye yazdırarak ızleme fonksıyonu olması lazım yoksa cıhazda mkv izleyemezssin,

filmleri torrentten ızlıyorum, torrent kullanmayı bılıyorsan arena torrentten davetıye verebılırım ama sende seed de kalıcaksın yoksa ben papaz olurum yonetımle :D
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.