Şimdi Ara

LG HT904TA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpeCTRuM

Selamlar,

Kullanan arkadaşlara: Hayırlı olsun.
    Bir sorum olacak, Samsung TV ile tek kumanda kullanabilir miyim?

Teşekkürler,

Pek sanmıyorum bendede Samsung var ama tvyi kumanda etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakbul30

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Orijinalden alıntı: hwa

Ben şeyi merak ediyorum. HDMI ile bağladığımız bir cihazdan DTS ya da dolby ses alabiliyor muyuz? Biri 903TA'da alınamadığını söylemiş. Bundada öylemi acaba?

evet hdmi dan dts ses aldım ;)

merak etme hem optık girişten hemde hdmi girişten dts veya dolby sesleri tanıyor,

aletten oldukca memnunum bu fiyata ayaklıksız modeller var artı tek girişli olan aletler var, bu fıyata bu urun bence su an en iyisi ;)

Hangi cihazı hdmi girişten bağlayarak 5.1 ses aldığınızı öğrenebilir miyim.
    Cihazı alıp almamam tamamen buna bağlı çünkü.

imzamdakı toshiba dvd recorder ;)

merak etme bitstream yada stream olarak ha optık ten ses yollamıssın ha hdmı den ses yollamıssın fark etmezz ;)
    yanı hangı aletı takarsan tak dts ses veren bı dvd cd vs. calıstırdıgınde dts ses veya 5+1 ses alırsın ;)

• hb de bana özel indirim olarak 700 lirayapmış ama bana yine çok geldi fiyatı...

quote:

199 TL İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 699,57 TL (KDV Dahil) Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: team_mclaren

evet arkadaşlar bugün üst komşuyla papaz olduk hayırlı olsun 1000 watt fazla geldi sanırım :)
    demekki ev için fazla bile geliyomuş :)
    side kick (deep fear) dinlerken ses 21 de ben alt komşuyu bekliyodum bassdan dolayı ama üst komşu indi :D

C.tesi bende bu şarkıda deneme fırsatım oldu. Daha önce laptopta dinlediğim için pek bassları güçlü değil sanıyordum. Bu yüzden ses seviyesi 20 deydi. Şarkı ilk başladığı zaman aklımı atıyordum neredeyse.
    Sesi 25 e filan alınca kapı bile oluşan basınçtan kapanmaya başladı.

Aldığım için çok memnunum, ilk aldığım için biraz pahalı almışım ama hesapta olmayan para elime geçtiği için pek bişey hissetmiyorum.

• Arkadaşlar www garanticenter com dan 748 tl ye aldım. Oldukça güzel. Tavsiye edilir.
  • arkadaşlar hoparlörlerin db ayarlarını kaç yaptınız benimki +4 db de duruyor center ise +3 sesler iyi ama ideal bi ayar varmı.
  • benim SW-3 diğerleri 0 :)

bu arada db i azaltınca seste azalıyor değil mi? o mantıkla düşürdüm çünkü SW'ın db ini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwa -- 21 Ekim 2009; 7:45:09 >
  • Hepsini +4 yaptım.
  • beyler ayarlardan db artırmak sesi artırıyor,düşürmek ise azaltıyor..buarada özellikle yüksek efekli filmlerde (The Dark Knight) Subwoofer db sini kısmak gece film izlemek açısından iyi oluyor..

ben denemelerim sonucunda arka kolonların oturduğum yere öndekilerden 1 metre civarı daha uzak olduğunda arkaların db sini +2 yaptım..şimdi sesler her yerden eşit duyuluyor..

işin diğer boyutunda ben bu distance ayarını pek anlayamadım.0 ila 5 arasında değer veriliyor.mesela ben 3 yaptığımda ne oluyor bunu anlayamadım?yani bu mesafe okuma işi nasıl yorumlanıyor.benim arka kolonlar önlerde 1 metre daha uzak olduğuna göre benim buralara hangi verileri girmem gerekiyor bilen var mı?veya hiç ellemeye gerek yok mu?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 21 Ekim 2009; 15:00:12 >
  • distance kısmında metre cinsinden arandaki mesafeyi giriyorsun. Gecikmeyi ayarlıyor. Ufak salonlarda pek anlaşılmıyor ama doğru şekilde ayarlamakta fayda var.
  • quote:

distance kısmında metre cinsinden arandaki mesafeyi giriyorsun. Gecikmeyi ayarlıyor. Ufak salonlarda pek anlaşılmıyor ama doğru şekilde ayarlamakta fayda var.

hımm..

oturma konumumda ön hoparlörlere arkalara göre 1 metre daha yakın durduğuma göre önlere 1 değerini verirsem onların biraz daha geç gelmesini ama arkalarla aynı anda duymayı sağlayacağım demek..bende dün akşam bunun tam tersi olan arkalara 1 değerini vermiştim ve evde sanki yankı oluyormuş hissine kapılmıştım(ki zaten yankı olmuştu ama bu çok az belli oluyordu milisaniyeler hesabı yani),demek ki bundanmış..:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 22 Ekim 2009; 0:21:01 >
  • Arkadaşlar db ayarlarını volume gibi düşünmemek lazım bildiğiniz gibi volume mevcut sesin seviyesini artırıp azaltmakla alakalı db ise sesin çıkış gücü ile alakalı burada oynadığımız değerler çıkış gücünün farklılıkları yani bi elektrikli ısıtıcının 220V la çalışmasına rağmen 50hz yada 60 hz olması gibi bu hz ler arası farklılıkta ısıtma gücü ile alakalı bu mantıkla ayarlarımızı yapabiliriz,bilgi amaçlı paylaşmak istedim.
  • Merhaba.

Mediamarkt'da hala 699 mudur?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeCTRuM -- 1 Ağustos 2011; 12:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemyiğitim

Arkadaşlar db ayarlarını volume gibi düşünmemek lazım bildiğiniz gibi volume mevcut sesin seviyesini artırıp azaltmakla alakalı db ise sesin çıkış gücü ile alakalı burada oynadığımız değerler çıkış gücünün farklılıkları yani bi elektrikli ısıtıcının 220V la çalışmasına rağmen 50hz yada 60 hz olması gibi bu hz ler arası farklılıkta ısıtma gücü ile alakalı bu mantıkla ayarlarımızı yapabiliriz,bilgi amaçlı paylaşmak istedim.

yani ses aynı kalıyor ama derinlikmi artıyor ???
    mesela sw +4 olduğu zaman daha fazla bass alıyoruz ama ses seviyesi değişmiyor doğrumu anlamışım
  • quote:

SpeCTRuM
    Merhaba.

Mediamarkt'da hala 699 mudur?

Teşekkürler,

geçen cmt 849 du sadece 1 2 gün 699 kalmış sanırım (optimum media markt)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

distance kısmında metre cinsinden arandaki mesafeyi giriyorsun. Gecikmeyi ayarlıyor. Ufak salonlarda pek anlaşılmıyor ama doğru şekilde ayarlamakta fayda var.

hımm..

oturma konumumda ön hoparlörlere arkalara göre 1 metre daha yakın durduğuma göre önlere 1 değerini verirsem onların biraz daha geç gelmesini ama arkalarla aynı anda duymayı sağlayacağım demek..bende dün akşam bunun tam tersi olan arkalara 1 değerini vermiştim ve evde sanki yankı oluyormuş hissine kapılmıştım(ki zaten yankı olmuştu ama bu çok az belli oluyordu milisaniyeler hesabı yani),demek ki bundanmış..:D

buarada bugünkü denemelerimde sadece arkalara Distance verisi girilebildiğini gördüm,yani benim önlere 1 değeri verme planım çalışmadı..bende bunun yerine arkaların db si 2 iken 3 yapmakla kendimce en iyi çözümü bulmuş oldum..

• Evet ses aynı kalıyor aldığımız sesin yani basın şiddeti artıyor yada azalıyor.Hangi hoparlör için yaparsak yapalım db ayarları sesin kaliteside denebilir.Bizim sistemimizdeki db ayarları arasındaki değerler çok fazla farklılık göstermeyebilir az da olsa bu ayarı yapabilme özelliği koymuşlar bu çok güzel.
    Daha iyi anlaşılması açısından şunuda ekleyebilirim.Atıyorum ses seviyesi 15 de iken bas db değerini artırdığımızda geri ses seviyesine(Volüm'e)döndüğümüzde seviye15 ten yukarı çıkmış olmayacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

hımm..

buarada bugünkü denemelerimde sadece arkalara Distance verisi girilebildiğini gördüm,yani benim önlere 1 değeri verme planım çalışmadı..bende bunun yerine arkaların db si 2 iken 3 yapmakla kendimce en iyi çözümü bulmuş oldum..

bende tumune distance degeri verilebiliyor. tekrar dene bence. test i kapatip dene.

• Arkadaşlar ses sisteminin kumandasıyla LG tv yi kumanda etmek için ne yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend67

Arkadaşlar ses sisteminin kumandasıyla LG tv yi kumanda etmek için ne yapmamız lazım

Eger TV'in LG ise.
    kumandanin tv bolumunden `power` tusuna basili tutup `program - +` tusuna birsuru bas. (ben rasgele bastim tam kombinasyonu varmi bilmiyorum) tv kapaninca olmus demektir. kitapciktada yaziyor buna benzer birsey daha net bicimde :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.