Şimdi Ara

LG HT904TA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Tv kumandasının mı yoksa ses sistemi kumandasının mı power tuşuna basacağım konusunda kararsız kalmıştım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

quote:

SpeCTRuM
    Merhaba.

Mediamarkt'da hala 699 mudur?

Teşekkürler,

geçen cmt 849 du sadece 1 2 gün 699 kalmış sanırım (optimum media markt)

Selamlar,

Şanslı günümmüş, HepsiBurada bana özel indirim yapmış Access karta 6 taksit, 699,57 TL 'ye aldım :)

Deneyip yorumlarımı yazarım...
  • Bende bugün 677 ye vatan'dan aldım. Fena degil,LG televizyona ve ps3 e zahmetsizce bağladim... Ps3 ü hdmi in e bagladim,tv yi optik ile,dvd sinide hdmi out ile tv ye..Hepsi 5dk surdu ve sorunsuz calisiyor. Dusuk seste biraz daha fazla bas olsaydi iyi olurdu ınun disinda 677 ye cok iyi buldum. Ozellikle HDMI ın çok işe yaradı,öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaksu

Bende bugün 677 ye vatan'dan aldım. Fena degil,LG televizyona ve ps3 e zahmetsizce bağladim... Ps3 ü hdmi in e bagladim,tv yi optik ile,dvd sinide hdmi out ile tv ye..Hepsi 5dk surdu ve sorunsuz calisiyor. Dusuk seste biraz daha fazla bas olsaydi iyi olurdu ınun disinda 677 ye cok iyi buldum. Ozellikle HDMI ın çok işe yaradı,öneririm...

alallala vatan da fıyat dedıgın gıbı degıl ?

sen acaba 503 modelını fılanmı aldın :D gercı ps3 hdmi bagladım demıssın ama enteresan vatan da dedıgın fıyat yok yanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Bende bugün 677 ye vatan'dan aldım. Fena degil,LG televizyona ve ps3 e zahmetsizce bağladim... Ps3 ü hdmi in e bagladim,tv yi optik ile,dvd sinide hdmi out ile tv ye..Hepsi 5dk surdu ve sorunsuz calisiyor. Dusuk seste biraz daha fazla bas olsaydi iyi olurdu ınun disinda 677 ye cok iyi buldum. Ozellikle HDMI ın çok işe yaradı,öneririm...

sen acaba 503 modelını fılanmı aldın :D gercı ps3 hdmi bagladım demıssın ama enteresan vatan da dedıgın fıyat yok yanı ?

Gercekten de 677tl enteresan ben world kdv kampanyasi ile iki gun once 704tlye aldim :)

• ewet vatanda o fiyat deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwa

quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hwa

distance kısmında metre cinsinden arandaki mesafeyi giriyorsun. Gecikmeyi ayarlıyor. Ufak salonlarda pek anlaşılmıyor ama doğru şekilde ayarlamakta fayda var.

hımm..

oturma konumumda ön hoparlörlere arkalara göre 1 metre daha yakın durduğuma göre önlere 1 değerini verirsem onların biraz daha geç gelmesini ama arkalarla aynı anda duymayı sağlayacağım demek..bende dün akşam bunun tam tersi olan arkalara 1 değerini vermiştim ve evde sanki yankı oluyormuş hissine kapılmıştım(ki zaten yankı olmuştu ama bu çok az belli oluyordu milisaniyeler hesabı yani),demek ki bundanmış..:D

buarada bugünkü denemelerimde sadece arkalara Distance verisi girilebildiğini gördüm,yani benim önlere 1 değeri verme planım çalışmadı..bende bunun yerine arkaların db si 2 iken 3 yapmakla kendimce en iyi çözümü bulmuş oldum..

bende tumune distance degeri verilebiliyor. tekrar dene bence. test i kapatip dene.

arkadaşım ben bu ayarları 903TA modelinde yapıyorum,o yüzden olmamış olabilir..;)Aletler kağıt üzerinde tamamiyle aynı özelliklere sahipler ve artık 903 topiğinde hiç cevap gelmediği için burdan devam etmeyi uygun gördüm..;)

• quote:

sizden ricam gündüz vakti yakından net olarak DVD oynatıcısını ve birde ayrıca kule hoparlörlerin üstteki tweterlarını alacak şekilde 15-20 cmlik kısmını cekebilir misin?

daha bu isteğimi gerçekleştiren bir 904TA sahibi olmadı..bu isteğimi bir kez daha yineliyorum arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 26 Ekim 2009; 15:19:07 >
  • quote:

quote:

sizden ricam gündüz vakti yakından net olarak DVD oynatıcısını ve birde ayrıca kule hoparlörlerin üstteki tweterlarını alacak şekilde 15-20 cmlik kısmını cekebilir misin?

daha bu isteğimi gerçekleştiren bir 904TA sahibi olmadı..bu isteğimi bir kez daha yineliyorum arkadaşlar..

Merhaba,

Bu akşam gelmiş benim kargo, az önce gördüm.. Daha kurulumunu yapamadım, Pazar'a kadar da evde olmayacağım. Bu resimlerle idare edin artık, az önce çektim :)

Yanıltıcı olabilir, ışık yetersizdi...

LG HT904TA

LG HT904TA

LG HT904TA

LG HT904TA

Bu arada, Popcorn var bizde, nasıl olacak?

Samsung TV'den HDMI --> DVD Player - HDMI IN --> Dvd Player HDMI OUt--> Popcorn HDMI şeklinde mi yoksa Digital output falan mı?

Bir de ürün geldiğinde içinden optik kablosu ve aparatları çıkmadı bunu kendimiz mi temin ediyoruz?

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeper -- 29 Ekim 2009; 1:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

quote:

quote:

Gercekten de 677tl enteresan ben world kdv kampanyasi ile iki gun once 704tlye aldim :)

Evet Vatan'dan 677'e aldim. Bende baktigimda 704 tü,sonra zam gelmiş ama world kampanyası %12 den %18 e çıkmış yok LG nin bu modeline özel fiyat atıyormuş falan sistemleri derken fiyat 677 ye düştü bende kaçırmadım,ben aldigimda sitesinde bile 900 lü bir fiyat vardı. Geçen Pazar aldım,kampanya 1 günlüktü sanırım.

• vatanda şu an 677 tl
    bende bugün aldım , Tv lerle birlikte alınınca 677 imiş ancak ellerinde kalanları tv sizde 677 e veriyorlar. Hdmi in girişi olması çok güzel ancak biraz FW istiyor gibi Xbox u hdmi in ile bağladığımda DD ses alamadım, 15 20 saniyede bir çıt çıt diye seste bozulma yapıyordu, optik ile bağladım DD ses aldım ancak çıt çıt lar 15 20 saniye olmasada 1 2 dk ara ile olmaya devam ediyor,game mode a alınca merkez hoparlörden cızırtı geliyor, Arızalı diye düşündüm WDTV yi bağladım hdmi üzerinden DD ses alıyor bunda çıt çıt ses yok ses temiz sorunsuz ancak bazı video dosyalarımda DD ses olmasına rağmen ses vermedi üstelik onlardans es alamaynca normalde ses aldığım videolardan da ses alamamaya başladım ancak WDTV kapatıp açınca düzeldi.WDTV yi optik ile bağlayınca DTS ve DD gayet güzel ses çözüyor, Pc yi hdmi in ile bağladım ancak stereo ses alabildim, anaakrtımda optik çıkış varmış onu bağladım ac3 filter yükledim DD DTS en sorunsuz pc ile başarılı oldu. Ne çıt çıt ne de cızırtı var.
    Xbox un ses çıkışımı arızalı yoksa bu cihazlamı uyumsuz anlamadım. Pc ve WDTV ile ses gayet başarılı.

Birde logitech z5500 avrupada bu sistemden ucuzken burada 210 lira daha pahalı . Pc için ses sistemi alacaklarada bunu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 30 Ekim 2009; 2:27:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

vatanda şu an 677 tl
    bende bugün aldım , Tv lerle birlikte alınınca 677 imiş ancak ellerinde kalanları tv sizde 677 e veriyorlar. Hdmi in girişi olması çok güzel ancak biraz FW istiyor gibi Xbox u hdmi in ile bağladığımda DD ses alamadım, 15 20 saniyede bir çıt çıt diye seste bozulma yapıyordu, optik ile bağladım DD ses aldım ancak çıt çıt lar 15 20 saniye olmasada 1 2 dk ara ile olmaya devam ediyor,game mode a alınca merkez hoparlörden cızırtı geliyor, Arızalı diye düşündüm WDTV yi bağladım hdmi üzerinden DD ses alıyor bunda çıt çıt ses yok ses temiz sorunsuz ancak bazı video dosyalarımda DD ses olmasına rağmen ses vermedi üstelik onlardans es alamaynca normalde ses aldığım videolardan da ses alamamaya başladım ancak WDTV kapatıp açınca düzeldi.WDTV yi optik ile bağlayınca DTS ve DD gayet güzel ses çözüyor, Pc yi hdmi in ile bağladım ancak stereo ses alabildim, anaakrtımda optik çıkış varmış onu bağladım ac3 filter yükledim DD DTS en sorunsuz pc ile başarılı oldu. Ne çıt çıt ne de cızırtı var.
    Xbox un ses çıkışımı arızalı yoksa bu cihazlamı uyumsuz anlamadım. Pc ve WDTV ile ses gayet başarılı.

kardeş cızırtı patlama fılan varsa buyuk ıhtımal ses sıstemınde sorun vardır?

dvd playerında ekranda kararma fılan varmı ? yada ses acma dugmesınde mavı ısık yoksa eer kesn sorunlu cıhaz,
    benm ılk aldıım alette ekranı kısıktı sleep modda gıbı, ve senın dedıgın gıbı cızırtı patlama oluyodu , hemen verdım yenısıyle degıstırdm , eer ımkanın var ıse xbox unu baska ses sistemınde dene hdmı veya optıkten, ama aletınde sorn olablr %90 gibi gelıo bana, yarn ılk ıs xbox ı al gotur aldıgın yere ordakı ses sıstemıyle dene lg 904 ile ;)

• quote:

quote:

vatanda şu an 677 tl

dvd playerında ekranda kararma fılan varmı ? yada ses acma dugmesınde mavı ısık yoksa eer kesn sorunlu cıhaz,
    benm ılk aldıım alette ekranı kısıktı sleep modda gıbı, ve senın dedıgın gıbı cızırtı patlama oluyodu , hemen verdım yenısıyle degıstırdm , eer ımkanın var ıse xbox unu baska ses sistemınde dene hdmı veya optıkten, ama aletınde sorn olablr %90 gibi gelıo bana, yarn ılk ıs xbox ı al gotur aldıgın yere ordakı ses sıstemıyle dene lg 904 ile ;)

Bende öyle düşündüm ilk ancak WDTV ve PC ile DD veya DTS seslerde sorun yok, tv sesine ve radyoya baktım demin onlarda da yok. Xbox'un dandikliği diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

vatanda şu an 677 tl

Bende öyle düşündüm ilk ancak WDTV ve PC ile DD veya DTS seslerde sorun yok, tv sesine ve radyoya baktım demin onlarda da yok. Xbox'un dandikliği diye düşünüyorum

kardeş benmde aynısı olmustu, ama hangı kombınasyonda oldu bılemıormm servıs geldıınde de soledm oda dedıkı zaten bunun ekranda sorn var sanrm elektronk aksamda bısı var o yuzden de cızırtı aldn dedı, sen bence xbox u baska bı lg de dene magzada sora karar ver derm ben nacizane tavsıye olarak ;)

• Arkadaşlar merhaba,

Popcorn hour u optic kablo ile bağladım alete. Ancak ilk başlarda ses ve görüntüde senkron kayması yoktu fakat bugün oldu. Televizyonun hoparlörlerini kullandığımda sorun yok. Yani bu aletten kaynaklı kayma ki kullanım klavuzunda bundan bahsetmiş. Ama çözüm olarak kumanda üzerindeki "*" tuşuna basarak aşağı yukarı yapın demiş. Sorun şu ki, kumanda üzerinde böyle bir tuş yok. Bunu nasıl düzelteceğiz?
  • Arkadaşlar bu sistemi bugün aldım HT904 ü wordkartla Vatan Bilgisayarda 677 TL Fiyatı görünce gözlerim döndü hemen aldım :) Kullandıktan sonra izlenimlerimi yazacagım.
  • quote:

vatanda şu an 677 tl

Birde logitech z5500 avrupada bu sistemden ucuzken burada 210 lira daha pahalı . Pc için ses sistemi alacaklarada bunu tavsiye ederim.

sizden ricam cihazın arka panelinin fotosunu koyabilirmisiniz.

bende bu cihazdan alacağım, kullanım şeklim laptoptaki hdmi çıkışı görüntü için, optik çıkışı da ses için kullanmak.
    zannediyorum siz bunu yapmışsınız. aklıma takılan nokta bende CRT tv var scart ve svideo girişleri mevcut, acaba laptop >>hdmi dan LG HT904TA'a hdmi olarak girdiğim görüntüyü LG HT904TAnın scart out dan veya composit svideo vs çıkışından downscale görüntü olarak CRT tv ye alabilirmiyim. bunu denemek için crt'ye bağlamanıza gerek yok scart tan veya diğer hdmi harici bağlantılardan lcd tv ye bağlayıp çözünürlüğü ayarlayabiliyorsanız benim için ok dir hemen alıyorum. şimididen teşekkürler....

sanırım şu an en uygun fiyat vatan da 677tl
    not. ilk alan arkadaşlar optik kablonun içinden çıktığını söylemiş daha sonra alınanlarda çıkmadı mı acaba_?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkader

Merhabalar arkadaşlar,
    Öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun, donanimhaber forum ekibi olarak, buradaki tüm entrylerinizle benim de 904TA sahibi olmama vesile oldunuz. Bir aydır başımın etini yiyen, abi illa hdmi girişli olsun şusu olsun busu olsun diyen bir kardeşim, ve kısıtlı bütçemle vatan bilgisayardan 677liraya bugün bir tane satınaldım. 19'' philips televizyonla nasıl bir ikili olurlar bilemem ama, komşular sanırım bu işten memnun olmayacak. bu alet hakkında her türlü bilgiye açım şu anda, önceden hiç sinema sistemi kullanmadım, bağlantılar nasıl yapılır, televizyonun sesini bu aletten 5.1 alabilirmiyiz, fikrim dahi yok. Sabırsızlıkla bundan sonraki bilgilerinizi bekliyorum. Önceki yazılarda da emeği geçenlere saygılarımı sunuyorum :)

Burak

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Televizyonunuzda ses çıkışı var ise aux girişinden bağlarsanız ses alabilirsiniz.
    Eğer uydu alıcı kullanıyorsanız uydu alıcınızın optik çıkışı yada normal ses çıkışından yine aux girişine bağladığınız takdirde ses alabilirsiniz. Dvd playerini aux moduna getirmeniz gerekiyor.
    Dvd playerinizin ön tarafında bulunan kulaklık girişinede bağlarsanız yine ses alabilirsiniz.

• HDMI kopya korumalarından dolayı hdmi dan downscale görüntü alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhifi

HDMI kopya korumalarından dolayı hdmi dan downscale görüntü alamazsınız.

şimdi anlatmak istedıgını tam anlayamadım biraz acabilirmisin? hdmi den her turlu goruntu alınıyor cıhazda ancak sadece hdmi cozunurluk ayarı calısmıyor, yanı kaynak hdmı aletten ne gelırse onu verıyor yani + - birsey yapmıyor goruntuye , soylemek ıstedıgın bumudur?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.