Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİ ORTA BOYUTLU 20-22" LIK BIR IPS LED FULLHD MONITOR ICIN EN AZ 500 TL BUTCE MI LAZIM :(( ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Bunu Alıcaktım Ama İNCA 27'' 2ms FULHD LED Görünce Dayanamayıp Onu Aldım.. Bence İyi Düşünün..

Sen inca'nın o dandik monitörü ile bu monitörü aynı kefeye mi koyuyorsun . Emin ol bu monitörü alanlar çok iyi düşündü, keşke sen de iyi düşünseydin

Neye Dayanarak Dandik Dedin ? Test Ettinmi ? Aldın Kullandındamı Söylüyorsun ? Ben IPS Monitöründen Daha İyidir Demedim Dikkat Ettiysen.''Bence'' INCA ÇoK Şahane Monitör . Renkleri Olsun Oyun Performansı Olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Kasım 2011; 9:02:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare
    Neye Dayanarak Dandik Dedin ? Test Ettinmi ? Aldın Kullandındamı Söylüyorsun ? Ben IPS Monitöründen Daha İyidir Demedim Dikkat Ettiysen.''Bence'' ÇoK Şahane Monitör . Renkleri Olsun Oyun Performansı Olsun ...

Neye mi dayanarak ? Inka monitöre dayanarak tabi ki. Aldım kullandım ve aldığım hafta da sattım. Herkesin beklentisi farklıdır, herkese yetecek de farklıdır. İnca monitör benim için dandik sınıfa ait bir monitör. Senin beklentilerin farklıdır ve seni tatmin ediyordur eyvallah da, amacın ne onu anlamadım. Sen inkayla memnunsan sana mutluluklar dilerim. Hani azcık bile birbirlerine yakın ürün olsalar amenna diyeceğim. Fakat iki ürünün birbirinle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 28 Kasım 2011; 10:55:29 >

• http://www.datapro.net/techinfo/dvi_info.html#Page06; sanırım dvi-i fazla pinleri ile analog veri taşıyor. Yani çevirici ile kayıp yaşanmaz gibi duruyor. Biraz daha araştırmak gerek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 28 Kasım 2011; 11:26:51 >
  • yani kutudan iki ucu erkek olan dvi-d ve dvi-i mi çıkıyor? çünkü benim ekran kartı çıkışından alacacağım 4 fazla pinin girebilmesi için monitör de yatakları yoktu.
    Yada en azından bir dönüştürücü alacaz, bi veri kaybı yaşamıyormuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 28 Kasım 2011; 11:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

yani kutudan iki ucu erkek olan dvi-d ve dvi-i mi çıkıyor? çünkü benim ekran kartı çıkışından alacacağım 4 fazla pinin girebilmesi için monitör de yatakları yoktu.

Hayır kutudan iki ucu erkek olan dvi-d single link çıkıyor ve bu kablo hem ekran kartındaki DVI-I dual link girişine sorunsuz uyuyor hem de monitöre uyuyor ve görüntü kaybı da yaşatmıyor
  • hah şimdi oldu. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merl

yani kutudan iki ucu erkek olan dvi-d ve dvi-i mi çıkıyor? çünkü benim ekran kartı çıkışından alacacağım 4 fazla pinin girebilmesi için monitör de yatakları yoktu.

Hayır kutudan iki ucu erkek olan dvi-d single link çıkıyor ve bu kablo hem ekran kartındaki DVI-I dual link girişine sorunsuz uyuyor hem de monitöre uyuyor ve görüntü kaybı da yaşatmıyor
    Aynen kutudan çıkan uyar, sorun olmaz. Bu link çok iyi oldu:http://www.datapro.net/techinfo/dvi_info.html
    Lakin bence biz kalitelisinden, hatta mümkünse altın uçlu ve manyetik alan korumalı "DVI-D Dual Link" kablo almalıyız.

Not: "DVI-I": Digital Visual Interface - Integrated yani entegre demekmiş. Yani hem analog hem dijital aynı anda. Zaten bize dijital lazım. Analog bizi ilgilendirmiyor. "DVI-D" FOREVER.

• ŞİMDİ ORTA BOYUTLU 20-22" LIK BIR IPS LED FULLHD MONITOR ICIN EN AZ 500 TL BUTCE MI LAZIM :(( ???
    ........
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

ŞİMDİ ORTA BOYUTLU 20-22" LIK BIR IPS LED FULLHD MONITOR ICIN EN AZ 500 TL BUTCE MI LAZIM :(( ???
    ........

Maalesef. Bu modelin 22" olanı (IPS226V-PN) bile 550 TL civarında. Daha çok oyun oynayacaksan ve bütçen de max. 500 TL ise diğer seçeneklere bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

ŞİMDİ ORTA BOYUTLU 20-22" LIK BIR IPS LED FULLHD MONITOR ICIN EN AZ 500 TL BUTCE MI LAZIM :(( ???
    ........

Forum da ikinci el temiz garantili monitörler var. Hatta bir tanesini ben de beğenmiştim fiyatına göre led ve 24" boyutu ve de garantili oluşu iyiydi. 400 vs gibi bir fiyata onlardan değerlendirebilirsiniz.
  • Samsung 226BW'den kopamıyorum.
  • quote:

Hımmm rafın boyutu kötü olmuş neden o kadar alcak o da bir garip. Monitörün yerden yüksekliği ayağıyla beraber 43 cm lere vuruyor malesef. Ya rafı yükselttireceksin ya da ayaksız kullanacaksın ve yahut dediğin gibi 22 olanı kullanacaksın.

22" boyutunda olan dediğimiz E2381VR IPS monitör değil yalnız arkadaşlar, o da TN panelli LED monitör. Yanlışlık olmasın sakın. Super+ çözünürlük ve super slim hadisesinden dolayı o kadar yüksek bir fiyatı var muhtemmelen ama IPS DEĞİL KESİNLİKLE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Hımmm rafın boyutu kötü olmuş neden o kadar alcak o da bir garip. Monitörün yerden yüksekliği ayağıyla beraber 43 cm lere vuruyor malesef. Ya rafı yükselttireceksin ya da ayaksız kullanacaksın ve yahut dediğin gibi 22 olanı kullanacaksın.

22" boyutunda olan dediğimiz E2381VR IPS monitör değil yalnız arkadaşlar, o da TN panelli LED monitör. Yanlışlık olmasın sakın. Super+ çözünürlük ve super slim hadisesinden dolayı o kadar yüksek bir fiyatı var muhtemmelen ama IPS DEĞİL KESİNLİKLE!

Haklısın dostum bunu atlamışım buna da unutmamak lazım

• quote:

quote:

quote:

Haklısın dostum bunu atlamışım buna da unutmamak lazım

Unutmamaktan ziyade IPS236V ile karşılaştırmamak bile lazım.

• Arkadaşlar IPS236V den tam randıman almak istiyorsanız kutu içinde gelen kabloyu kullanmayın, açıkçası o kablo basit kalmış ürünün yanında... IPS236V şuana kadar kullandığım LCD-LED monitörler içinde en içime sineni ve beni mutlu edeni oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: r78developer

Arkadaşlar IPS236V den tam randıman almak istiyorsanız kutu içinde gelen kabloyu kullanmayın, açıkçası o kablo basit kalmış ürünün yanında... IPS236V şuana kadar kullandığım LCD-LED monitörler içinde en içime sineni ve beni mutlu edeni oldu :)

Katılıyorum.
  • quote:

Evet o model IPS panel değil.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91122

Ancak benim alacağım 22" monitör LG IPS226V-PN modeli.
    http://www.webdenal.com/lg-21-5-ips226v-pn-led-5ms-genis-ekrn-siyah_388171.html

Kablo için: "Lakin bence biz kalitelisinden, hatta mümkünse altın uçlu ve manyetik alan korumalı "DVI-D Dual Link" kablo almalıyız."

• Konuyu baştan aşağıya okudum.Samsung PX2370 almayı planlıyordum.Vatancomputerde 650tl civarındaydı.Şimdi gözükmüyor.Bimekste 873tl gözüküyor(Birkaç ay önce 570tl olan monitör).Çıkalı yaklaşık 2 yıl oldu.
    LG IPS236V ise aklıma yattı.Şimdi youtube'den baktımda gerçekten güzelmiş
    Biraz daha düşüneyim.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 1 Aralık 2011; 10:49:53 >
  • AYNEN katılıyorumda çok pahalı ya.. lg IPS236V....

şöyle aynı özellıklerde max. 500 tlye olsa bır monıtor hemen alacağım yılbaşı ındırımlerını beklıyorum fırsatları...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.