Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diplomat61

AYNEN katılıyorumda çok pahalı ya.. lg IPS236V....

şöyle aynı özellıklerde max. 500 tlye olsa bır monıtor hemen alacağım yılbaşı ındırımlerını beklıyorum fırsatları...

Hocam teknobiyotik ve netsiparişteki fiyatlar gerçekten güzel. aynı özelliklerde daha ucuz bi monitörde bildiğim kadarı ile tr pazarında yok. Bu fiyata göre, ki kullanan arkadaşlarında(ki bu kullanıcıların, aldığı her şeyi çok beğenen, öven tipik türk kullanıcılar yerine, araştıran, her şeyi didik didik eden arkadaşlar olduğuna şüphem yok) deneyimlerine dayanarak ips panel istiyorsanız tam bir f/p ürünü. aklımdaki bi kaç soru işaretini de giderirsem muhtemelen 1-2 haftaya ben de alacağım.
  • quote:

şöyle aynı özellıklerde max. 500 tlye olsa bır monıtor hemen alacağım yılbaşı ındırımlerını beklıyorum fırsatları...

Fiyat : 256,00 $ + KDV
    KDV Dahil : 555,83 TL
    Havale %4 İndirim : 533,59 TL
    Tek Çekim %3 İndirim : 539,15 TL

Evet çok pahalı.Tutupta ips panel bir monitöre 540 TL vereceğine tn panel aynı boyutlarda bir monitöre 600-700 civarı vermek çok daha akıl karı.
  • lınk atabılır mısın.... bırde bu sıteler guvenılır mı yanı kredı kartı bılgılerı guvenlığı, kargo olsun garntı olsun musterı hızmetlerı vs olsun ... ???
  • O değilde, 3d alternatiflerime bakarken şöyle bir canavar ile karşılaştım(bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı);http://tech2.in.com/news/24inch-and-above/lg-to-unveil-ipsbased-3d-monitor-at-ifa-2011/238472
    tabi pazara ne zaman gelir, tr'ye ne zaman girer, fiyatı ne olur muamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 1 Aralık 2011; 13:53:29 >
  • Bahsi geçen siteler de bir sorun olmaz. 500 TL civarı diyen arkadaşım zaten bu monitör o civarda sayılır. Fazla düşünmeyin bence 2 haftaya fiyatı artar ya da TR stoğu biterse baka kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

O değilde, 3d alternatiflerime bakarken şöyle bir canavar ile karşılaştım(bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı);http://tech2.in.com/news/24inch-and-above/lg-to-unveil-ipsbased-3d-monitor-at-ifa-2011/238472
    tabi pazara ne zaman gelir, tr'ye ne zaman girer, fiyatı ne olur muamma.

TR'ye geldiğinde fiyatı da uygun olursa düşünmeden buna geçerim.
  • An itibari ile netsiparişten sipariş geçtim. Heyecanla bekliyorum :)
  • BU Fiyat uçurumu neden kaynaklanıyor aynı urunde...?????

LG 23INCH IPS236V-PN IPS DVI/HDMI MONITOR:

1- KDV Dahil : 555,83 TL
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?tablo=4006&kod=40061180115

2- KDV Dahil: 746,89 TL
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-ips236v-pn-23-5ms-analogdvihdmi-ips-lcd-monitor/productDetails.aspx?productId=bd131794&categoryId=986

• hepsiburada çok fazla ürün stoğu yapmaz. sipariş üzerine distribütörden temin eder. netsipariş & teknobiyotik, dolar fırlamadan vs. stok yaptılar muhtemelen. zira benim çalıştığım yerin pek çok distribütör bayiliği var. bayi fiyatlarına baktım, hani ben bile ordan almak yerine netsiparişten alacağım. öyle anlatayım sana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 1 Aralık 2011; 15:14:15 >
  • AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL... 555,00 TL nere 746,00 TL neere... :? :S
    ...

alayaım mı acaba dıye duusnuyorum kargo garantı teknık destek musterı hızmetlerı ??? duusnduruyor acıkcası...???
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Evet çok pahalı.Tutupta ips panel bir monitöre 540 TL vereceğine tn panel aynı boyutlarda bir monitöre 600-700 civarı vermek çok daha akıl karı.

mesela örnek verebılır mısın lınk olarak...

• quote:

quote:

quote:

mesela örnek verebılır mısın lınk olarak...

Kinaye yaptım.

23-24" tn panel ortalama bir monitörün bile 500-800 TL arasına satıldığı şu dönemde 540 TL ye ips monitöre pahalı demek çok saçma. 500 civarına bulsam alırım diyor arkadaş.540 TL zaten monitör.

• Cihazı bugün gidip netsiparişin deposundan teslim aldım. Renk, görüntü vs. olarak gerçekten güzel bir monitör.
    Yanlız benim sorunum backlight bleeding ile ilgili. Ekranın sol altındaki ışık sızması rahatsız edici derecede.
    Alttaki 2 resimde açıkca görünüyor zaten. Şimdi ne yapmam gerekiyor. Üründeki jeletinleri vs. söktüm. İade edebilir miyim yoksa garanti kapsamında baktırmalı mıyım?
    Özellikle film izlemek için aldım bu monitörü. Siyah renkleri daha iyi görebilmek için. Ama özellikle alt-üst siyah bantlı filmlerde gerçekten rahatsız ediyor beni.

• Hemen güzelce kutula aldığın yerin yolunu tut bence.Tamam bizim monitörlerdede var ama bu seninki ışık sızması değil artık.Sızıntı terimini çok olmuş aşalı,akıyor.
  • quote:

Hemen güzelce kutula aldığın yerin yolunu tut bence.Tamam bizim monitörlerdede var ama bu seninki ışık sızması değil artık.Sızıntı terimini çok olmuş aşalı,akıyor.

üstündeki yapışkanları falan herşeyi söktüm. Sıkıntı çıkarırlar mı. Anlamam bu tip işlerden pek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The1963

quote:

Hemen güzelce kutula aldığın yerin yolunu tut bence.Tamam bizim monitörlerdede var ama bu seninki ışık sızması değil artık.Sızıntı terimini çok olmuş aşalı,akıyor.

üstündeki yapışkanları falan herşeyi söktüm. Sıkıntı çıkarırlar mı. Anlamam bu tip işlerden pek. :)

İade de sıkıntı çıkarması için bantları sökmene gerek yok zaten.Her halukarda sıkıntı çıkartıyorlar memleketimde

Ama keşke sökmeden bir deneseydin.Ben sökmeden her türlü testi yaptıydım.(Olan olmuş ama ben diğer alan arkadaşlar için yazdım.

Çok sorun çıkartırlarsa işini LG servisle çözeceksin.Ama küçük bir şansın varken kullanıp mağazanın yalunu tutmanı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The1963

quote:

İade de sıkıntı çıkarması için bantları sökmene gerek yok zaten.Her halukarda sıkıntı çıkartıyorlar memleketimde

Ama keşke sökmeden bir deneseydin.Ben sökmeden her türlü testi yaptıydım.(Olan olmuş ama ben diğer alan arkadaşlar için yazdım.

Çok sorun çıkartırlarsa işini LG servisle çözeceksin.Ama küçük bir şansın varken kullanıp mağazanın yalunu tutmanı öneririm.

Yarın bir gideyim o zaman. Bakalım ne diyecekler. Olmadı servise gideceğim. Çünkü siyah arka planlarda sol alt taraf hep sarı. Göz zevkimi bozuyor.

• the1963, hocam bir yerine işaret koy. benim monitör de ' HALA ' değişim de, seninkini göndermesinler bi yerinden anlıyayım.

yarın aramamı söylediler, umarım ürün gelirde yollarlar kaç gün oldu, ürünü doğru düzgün kullanmadan soğudum vallahi. zaten yarın gene bişeyler söylerlerse, bende paramı iade etmelerini isteyeceğim, bıktım vallahi.

bu arada, ilk resimdeki normal gibi fakat ikinci resimdeki sızma anormal. eğer anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız, ister jelatini çıksın veya çıkmasın kullanıcı haklarına göre, AYIPLI ÜRÜN statüne girip istediğiniz gibi iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. On beş gün içerisin de hemen ayıplı ürün olduğunu belirtin, haberleri olsun. Ben aldığım laptopta başka bir siteden 3 tane ölü piksel var diye, bu yoldan değiştirdim ürünü, bayağı uğraşsam da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GoingToFree

the1963, hocam bir yerine işaret koy. benim monitör de ' HALA ' değişim de, seninkini göndermesinler bi yerinden anlıyayım.

yarın aramamı söylediler, umarım ürün gelirde yollarlar kaç gün oldu, ürünü doğru düzgün kullanmadan soğudum vallahi. zaten yarın gene bişeyler söylerlerse, bende paramı iade etmelerini isteyeceğim, bıktım vallahi.

bu arada, ilk resimdeki normal gibi fakat ikinci resimdeki sızma anormal. eğer anormal bir durum olduğunu düşünüyorsanız, ister jelatini çıksın veya çıkmasın kullanıcı haklarına göre, AYIPLI ÜRÜN statüne girip istediğiniz gibi iade/değişim hakkınız bulunmaktadır. On beş gün içerisin de hemen ayıplı ürün olduğunu belirtin, haberleri olsun. Ben aldığım laptopta başka bir siteden 3 tane ölü piksel var diye, bu yoldan değiştirdim ürünü, bayağı uğraşsam da :)

İlk resimde normal değil, Normal olan diğer köşelerdeki sızıntı bence.. Işıklar açık olduğunda dahi, oyun olsun film olsun sol alt köşedeki koyu renklerde oluşan renk açılması bariz gözüküyor ve gözüm hep oraya kayıyor, aşırı rahatsız ediyor. Yarın gideceğim bakalım ne diyecekler. İşaret olarak da yukarıdaki resimler yeter heralde. :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.