Şimdi Ara

LG IPS236V IPS Monitör [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.262
Cevap
10
Favori
71.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü aldığım monitörü bugün değişim için geri götürdüm. Aynı model başka bir monitörü mağazada açıp test ettiler. Aynı sorun vardı. Asus ve Philips'in ips monitörleri vardı ancak dvi girişlerinin olmaması nedeniyle onlar da içime pek sinmedi. Başka mağazadan yine ips236v-pn modelini getirtecekler. Eğer diğer mağazadan getirttikleri monitörde de aynı problemle karşılaşırsam hangi marka/model monitörü önerirsiniz?
  • merhabalar Arkadaşlar bugün vatana gittim. monitörü teslim ettim ışık sızması şikayetiyle teknik servis bölümündeki elemanlar anlamıyor monitörü lg,ye göndericeklermiş forumda okuduğum kadarıyla hemen değişim yaptırmış arkadaşlar var bu nasıl oluyor ? monitörü ayın 15,inde almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonefe07 -- 2 Şubat 2012; 0:24:15 >
  • Ben sizlerden gelen bilgileri LG Türkiye'ye bu başlık ve fotoğraflarla birlikte mail attım az önce. Bu LG Türkiye ile alakalı değilse marka imajını zedeleme durumu söz konusu olur. Bakalım nasıl bir cevap gelecek.
  • Evet yeni gelişmeleri aktarayım :)

Dün avcılar şubesine gittim saolsunlar sorgu sual yapmadan değişim verdiler ancak orda stokda yokmuş topkapı şubesine yönlendirdiler. Orda deneyerek tekrar aynı monitörü aldım. Işık sızması çok az ve kabul edilebilir seviyede. Sol altta biraz var sadece diğer taraflar kusursuz. Hatta monitörü denerken orda diğer diğer birçok monitörünkinide gördüm. Bana denk gelen monitörde onlara nazaran baya baya azdı. Zaman darlığı yüzünden fotoğrafları ekleyemedim yakında eski ve yeni monitörün fotolarını eklerim.
    Bu monitör cidden çok çok iyi fiyatına göre (525TL vatandan kampanyalı) ancak mutlaka deneyerek alın.

Bu arada @dusty hocam LG türkiyeyi dün aradım biz ilgilenmiyoruz bu tamamen aldığınız yerle ilgilidir dedi telefona çıkan bayan. Bende peki dedim ne diyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

Evet yeni gelişmeleri aktarayım :)

Dün avcılar şubesine gittim saolsunlar sorgu sual yapmadan değişim verdiler ancak orda stokda yokmuş topkapı şubesine yönlendirdiler. Orda deneyerek tekrar aynı monitörü aldım. Işık sızması çok az ve kabul edilebilir seviyede. Sol altta biraz var sadece diğer taraflar kusursuz. Hatta monitörü denerken orda diğer diğer birçok monitörünkinide gördüm. Bana denk gelen monitörde onlara nazaran baya baya azdı. Zaman darlığı yüzünden fotoğrafları ekleyemedim yakında eski ve yeni monitörün fotolarını eklerim.
    Bu monitör cidden çok çok iyi fiyatına göre (525TL vatandan kampanyalı) ancak mutlaka deneyerek alın.

Bu arada @dusty hocam LG türkiyeyi dün aradım biz ilgilenmiyoruz bu tamamen aldığınız yerle ilgilidir dedi telefona çıkan bayan. Bende peki dedim ne diyim :)

Neyse hocam, geçmiş olsun ve güle güle kullan artık Fotoğrafları da bekliyoruz. Şöyle bir performans videosu filan da iyi olurdu aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Neyse hocam, geçmiş olsun ve güle güle kullan artık Fotoğrafları da bekliyoruz. Şöyle bir performans videosu filan da iyi olurdu aslında

Hocam bu gece şehir dışına çıkıyorm 1 saate evden çıkacam ancak fotoları çektim yarına atarım. Videoyu 5 gün sonra geri dönünce ancak

• quote:

Ben sizlerden gelen bilgileri LG Türkiye'ye bu başlık ve fotoğraflarla birlikte mail attım az önce. Bu LG Türkiye ile alakalı değilse marka imajını zedeleme durumu söz konusu olur. Bakalım nasıl bir cevap gelecek.

dusty hocam siz ne diyorsunuz bu işe bir yerde hemen karar verilip kimi yerde ben gibi bazı müşterilerde mağdur kalıyor.? şu an Lpg li monitörle yazıyorum, ekran küçük olduğu gibi gözleri çok yoruyor geçmişte nasıl kullanmışız bunları. şimdiki monitörler gözleri yormadığı gibi 23 inç yetmiyor 27 düşünüyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu gece şehir dışına çıkıyorm 1 saate evden çıkacam ancak fotoları çektim yarına atarım. Videoyu 5 gün sonra geri dönünce ancak

Videonun sözünü aldıysak acelesi yok yahu, güle güle gidin ve gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: sonefe07

quote:

Ben sizlerden gelen bilgileri LG Türkiye'ye bu başlık ve fotoğraflarla birlikte mail attım az önce. Bu LG Türkiye ile alakalı değilse marka imajını zedeleme durumu söz konusu olur. Bakalım nasıl bir cevap gelecek.

dusty hocam siz ne diyorsunuz bu işe bir yerde hemen karar verilip kimi yerde ben gibi bazı müşterilerde mağdur kalıyor.? şu an Lpg li monitörle yazıyorum, ekran küçük olduğu gibi gözleri çok yoruyor geçmişte nasıl kullanmışız bunları. şimdiki monitörler gözleri yormadığı gibi 23 inç yetmiyor 27 düşünüyoruz.

Hocam ne diyeyim işte, ne diyeyim. Elbette böyle olmaması gerek durumun ama işte şans diyebiliyoruz artık sadece. Yoksa ne etiğe, ne bilince, ne mantığa sığan bir durum değil size yapılan.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne diyeyim işte, ne diyeyim. Elbette böyle olmaması gerek durumun ama işte şans diyebiliyoruz artık sadece. Yoksa ne etiğe, ne bilince, ne mantığa sığan bir durum değil size yapılan.

Haklısınız hocam, bugün monitörde sorun yok diye iade etmişler geri aldım. söylediğiniz gibi belki rahatsız edicek düzeyde değildi backlight bleed fakat içim rahat etmedi, durum bundan ibaret..

• quote:

quote:

Bugün Vatan'daydım. Hazır mağaza boşken yakın zamanda monitör almış olmama rağmen bu monitörü baya bir inceledim. Oradaki görevliyle baya bir konuştuk, kendisi son zamanlarda çok sattıklarını ve bir kişinin bile ışık sızması şikayetinden geri getirmediğini ayrıca herhangi bir şikayette 15 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade aldıklarını söyledi. Sizin durumunuzu tam bilmiyorum ancak 15günü geçmediyse hakkınızı sonuna kadar arayın.

Yine bugün bir mağazada kabul olmayan ürünüm başka bir mağazada iade kabul oldu. Bu da yaşadığım başka bir çifte standart örneğidir. Malesef bazen çirkefleşmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 3 Şubat 2012; 23:31:54 >

• Valla kaç aydır kullanıyorum. O kadar memnunum ki anlatamam. Işık sızması elbet benim monitörde de var lakin bu fiyata bundan iyisi yok ve ben de durmadan siyah ekran açıp açıp anaaaa ışık sızıyor diye takmıyorum kafaya. Zaten kullanırken de ışık sızmasını vs fark etmiyorsunuz. Özetle kusur aramak için bakarsanız kadı kızında da var o kusur. Kullanın gitsin. renk doğruluğu ve bakış açısı süper. Artı olarak Renklerin canlılığı gözleri yormaması vs vs mükkemmel. Ben ikinci bir tane daha almak istiyorum. Işık sızması olduğu için iade vs edemeyip uygun fiyatlı satmayı düşünen olursa haberim olsun. Çekomastik sıkarım ben ona sızdırmaz
  • quote:

%100 parlaklıkta Apple bile felaket ışık sızdırır

Hocam ben konunun 5-6 sayfasını okudum. IPS236V-PN serisinin çoğunda ışık süzmesi var. Peki IPS236V serisinde bu sorun var mı ? PN'nin daha iyi olduğunu biliyorum ama eğer yoksa IPS236V almayı düşünüyorum. Gerçi hala tüplü monitör kullanıyorum, ne kadar sorunda olsa benim için bi evrim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

ips236pn ve -v modellerinin ikiside mi 8 bit renk destekliyor yoksa bu konuda ayrılıyorlar mı?

PN 8 bit, -v 6 bitmiş hocam. Ama zaten Türkiyede sadece PN satılıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Bugün Vatan'daydım. Hazır mağaza boşken yakın zamanda monitör almış olmama rağmen bu monitörü baya bir inceledim. Oradaki görevliyle baya bir konuştuk, kendisi son zamanlarda çok sattıklarını ve bir kişinin bile ışık sızması şikayetinden geri getirmediğini ayrıca herhangi bir şikayette 15 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade aldıklarını söyledi. Sizin durumunuzu tam bilmiyorum ancak 15günü geçmediyse hakkınızı sonuna kadar arayın.

Yine bugün bir mağazada kabul olmayan ürünüm başka bir mağazada iade kabul oldu. Bu da yaşadığım başka bir çifte standart örneğidir. Malesef bazen çirkefleşmek gerekiyor.

İadeyi kabul etmeyen mağaza ve kabul eden mağazayı yazar mısınız?

Herkes okusun, öğrensin, ona göre davransın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

İadeyi kabul etmeyen mağaza ve kabul eden mağazayı yazar mısınız?

Herkes okusun, öğrensin, ona göre davransın.

İadeyi kabul etmeyen mağaza yeni açılan Bağcılar mağazası. Aslında evim Topkapı şubesine yakın olmasına rağmen ssd'yi Bağcılar'dan aldığım için oraya götürdüm. Önce alacağız dediler, sonra incelediler ve biz alamayız bunu müşteriye nasıl satacağız dediler, isterseniz başka bir mağazada şansınızı deneyebilirsiniz dediler
    Sonra topkapı şubesine gittim ve orada iade ettim. Bağcılar yeni şube olduğu için bu konularda deneyimsizler ve hata yapmak istemiyorlar gibime geliyor.

Sorun aslında iade almaması değil. Sorun çifte standart. Kendileri bile başka mağazada şansınızı deneyin diyebiliyorlarsa burada bir sıkıntı var. Aslında normal şartlarda iade almasa hiçbir şey söyleyemezdim. Aklımda başka mağazaya götürmek yoktu, öyle dedikleri için Topkapı'yı denedim ve aldılar. Bu konuda İnventus'tan sonra Vatan gelir bence. İade konusunda fazla sıkıntı yaratmıyorlar.

Neyse konu fazla sapmasın, monitörleriniz çok güzel. Şahsen almak istiyordum ancak şartları fazla zorlamadım ve 21.5 inç hp led monitör aldım. Ama iade konusunda sıkıntı yaşayanlar varsa dediklerimi dikkate alsınlar, çalışanlar bile 15 gün içinde sorgusuz geri alıyoruz dediğine göre iade etmeniz gerekir, hakkınızı arayın.

• IPS236V ile IPS236V-PN olup olmadığını nereden öğrenebiliriz benim monitörün sol üstte sadece IPS236 yazmakta kutuda ise IPS236V yazıyor vatandan online alışveriş ile adım.
    Ayrıca v olanın 6bit v-pn olanın 8bit olduğu bilgisine nereden ulaştınız? Bana öyle geliyor ki bu -PN kodu ülke satış politikasını belirtmekte Amerikada V-PN iken Avrupada sadeve V gibi. Canon 550D(avrupa) Canon T2i(Amerika) Canon kissx3 (janponya) sonucta 3 makinede aynı ülkelere göre ismi farklı bu monıtorde de v ve v-pn farkı bu olabilir gibi geldi bana.
  • Servis menusünü açmak için videodaki tuş kombinasyonunu uygyulayın.

Lakin bu menüde açılış logosunu kapatık açmak dışındaki ayarları kurcalamadım özellikle en alttaki rakamsal ayarlar renklerde farklılık sağlayacaktır diye düşünüyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=CFm1H4cX3eY
  • Vatan topkapı mağazası gerçekten müşteriyi düşünen bir mağaza.2 kere online siteden monitör aldım ve ikisindede tek bir şey demeden iade kabul ettiler.Gerçi 7 gün süresini geçirmemiştim ancak bazı şirketler 7 gün süresi içinde bile çirkefleşebiliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.