Şimdi Ara

LG K8 2017 incelemesi 'Türk Telekom'a özel telefon' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Huawei Nova üvey evlat mı? bir incelemeyi hakketmiyor mu? Yoksa amiral katili mi?

• nasıl güzel bir telefon yaparız dememişler, nasıl güzel olmayan bir telefon yaparız diye düşünüp ortaya bunu çıkarmışlar. Tebrik ederim

• türk milletine hakettiği bumu çöpmü türkcell de aynı türktelekomda hep çöp getiriyolar :S

• az daha para katın GM-6 alın geçin.
    moto G4 Plus almıştım o bile daha güzel bence.
    gerçekten gereksiz bir model olmuş.
    ama cazip bir teklifle falan satarlar o ayrı.
  • Şu Huawei nova yıda detaylı bir inceleseniz artik

• Bunu almak yerine en kötü 100 tl daha koyup xiaomi note4x alırsınız ayıp be.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Huawei Nova üvey evlat mı? bir incelemeyi hakketmiyor mu? Yoksa amiral katili mi?

Huawei Nova 1650 TL, ustelik Huawei nin kendisi orta sinif olarak nitelendiriyor. 1250 TL lik Mi 5S desen tamam da bu pek amiral katledemez.
    http://www.hepsiburada.com/huawei-nova-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000004J05C?magaza=%C4%B0nce%20hesap&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CjwKEAjwja_JBRD8idHpxaz0t3wSJAB4rXW5NMQyJsydBV439oyJCzR2qNAWyb6UXX2-d9-rUYyEUhoCnBLw_wcB

• Hasegawa H kullanıcısına yanıt
    hocam konu o değil bu cihaz çıktı çıkalı hiçbir site oralı olmuyor o bakımdan aryıca iki cihazı elinide alıp kullanın işlemci ram vs gibi sayısal değerleri bırakarak verdiği hissiyatla değerlendirin neden amiral gemi katilimi dediğimi anlayacaksınız (tt de peşin fiyatından daha az bir rakama 24 ay taksitle alınabiliyordu cihaz ondan millet direkt buna yöneldi görüntü vs de p10dan hallice o bakımdan amiral gemi katilimi dedim )
  • Çöp

• Bu segmentte alınacak en iyi cihaz GM 6. K8 Allah bilir güncelleme almaz 6.0 olarak kalır. GM 6 her zaman en güncel ve donanım olarak daha iyi.

• cemus kullanıcısına yanıt
    Telefon guzel olabilir ama fiyat oarak SD 625 icin cok pahali. Ustelik Adreno 506 GPU da pek parlak sayilmaz. Baska telefonda kulalndigim islemci, oyle katil filan cikmaz onun kullanildigi telefonlardan. :D
  • Hasegawa H kullanıcısına yanıt
    işlemcinin en iyi yaptığı şey ısınmıyor ve pili sömürmüyor yoğun kullanımda 2 güne kadar kullanım imkanı sunuyor grafik içinse benim oynayamadığım oyunum yok dahasını ne yapayım sizin kullandığınız cihaz hangisiydi onda da pil durumu iyi miydi? Katil lafını neden dediği mi açıkladım sanırım bir üst mesajda bir ironidir o ayrıca ciddi hızlı satıldı telefon şu sıralar tt de bulunamıyor tt P10 gibi cihazlar öneriyor yerine ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım
  • Sahibinden de mi redmi note 4 x ler 800 lira, HB de 999 lira. Fiyatını görene kadar eşantiyon kalem yerine verilecek bir ürün sanıyordum. Ttnet hat bağlatana hediye gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az Önce Çin Tianjin Xiaomi Magazasindan Aldığım Xiaomi redmi 4x...
    sadece 699 yuan..bugunku kur itibari ile sadece 364 TL...
    Bu kafayla gidersek daha çok öperler bizi... Canım Ülkem Benim!!!
    LG K8 2017 incelemesi 'Türk Telekom'a özel telefon'
    LG K8 2017 incelemesi 'Türk Telekom'a özel telefon'LG K8 2017 incelemesi 'Türk Telekom'a özel telefon'

• cemus kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy C7, batarya omru iyiydi ama telefonda bir acayiplik var. Bazen cok sacma yerlerde kasiyor. Sirket telefonu olarak alindi. Nova ile benzer ozellikte. Fiyati daha uygun ustelik. Su an sanirim 1250 TL gibi. Fakat alisamadim mi desem Samsung'un touchwiz i mi bir acayip davraniyordu bazen. Iade edip G5 aldik. Aslinda Huawei P9 istiyordum ama alisveris yaptigimiz yerde yoktu o an. P0 Nova ile ayni fiyat, bence daha iyi bir telefon. Tabii farkli ihtiyaclar, farkli zevkler telefon tercihlerini de farkli yapiyor. Ama yine de G5 ya da P9 gibi telefonlar varken C7 ya da Nova gibi telefonlara bu kadar para verilmemeli. Xiaomi resmi giris yapsa bunlarin hepsi dokulur. Onlar da bir turlu acilamadilar dunyaya.
  • Buralar cöp koktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idarelik bi telefon alayim dedim ve bu telefonu aldim, lanet olsun aldigim gune, dunyanin en kotu telefonu, daha kotusu yok.uzak durun arkadaslar.

• Ben aldım pişmanlık almayın çok yavaş,kamerası da kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.