Şimdi Ara

LG KE 800 hakkında en detaylı yorumlar burda....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle 2 haftadır kullanmakta olduğum KE 800 namıdiğer Chocolate Platinium hakkında size hiçbiryerde bulamayacağınız yorumlarda bulunmak istiyorum....

bu telefonu alırken şıklığı,dizaynı gibi özellikleri dikkate almıştım..hepinizinde bunu düşündüğünü biliyorum.evet bu telefon kapalıyken çok karizmatik duruyor adeta ben burdayım diyor...bir kere şunu söyleyeyim telefonla görüşürken v3 black gibi bir havası yok...

dokunmatik tuş takımı bence oldukça kullanışlı ilk gün haricinde sorun yaşamıyorsunuz ve gayet hızlı...kayan kapak kapalıyken zaten devrede değil tuşlar ve bu da cebinizdeyken birilerini aramasını önlüyor.

hoparlörüne gelince arkadaşlara katılmıyorum bence gayet yeterli nihayetinde walkman serisi kadar olacak hali yok ben önceden 3230 kullandığım için bana ses kusursuz geldi zaten olmadı stereo kulaklık var o da ekstra bi rahatlık.yani hoparlör konusunda tedirgin olmayın...nihayetinde bunun bir telefon olduğunu unutmayın..

kamerası otofokuslu fakat ben bu odaklanma işini anlamadım karşılaştırdığımda makro kapalıyken daha güzel çekiyor.ama genede daha iyi 2.0 megapikseller var bunu biliyorum...en yüksek kalitede iken zoom yapamıyorsunuz bu bir eksi bence..ve en önemli dezavantajlarından biri video telefonun ekranın dörtte biri boyutta gösteriyor.tam bir komedi....

mesaj yazarken bir arkadaşın dediği gibi boşluğa basınca biraz beklemek gerekiyor.t9 kullanırsanız o sorun olmuyor gerçi...ayrıca mesaj tonu da çok kısık dışarda iken duymanız mümkün değil...

kullanım süresi oldukça az...hergün şarj etmek zorundasınız bunu bilin...

ekran kalitesi falan iyi ama arkadaşlar görüntü parlak güzel yani....

resimlerini zaten görmüşsünüzdür ama benim yorumum aldıktan sonra değişti diyebilirm hayal kırıklığına uğradım..özellikle video boyutu tam bir fiyasko...ama genede şık bir telefon....siz bilirsiniz derimm....sorularınız olursa ben burdayım....

• quote:

Orjinalden alıntı: cesurdogan

mesaj yazarken bir arkadaşın dediği gibi boşluğa basınca biraz beklemek gerekiyor.t9 kullanırsanız o sorun olmuyor gerçi

ben dedimdeli edior bu olay adamı

ayrıca ses kalitesini gectim ses seviyesi düşük hoparloru arka tarafa yapmıslar masaya koyunca sesin 3 te 2 si gidio zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.